|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del
6.4.2011 10:37:39   
aqua77
Blanč, kaka cukra sta tvoja mala dva!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hedi, tud mene je zanimal, kako to funkcionira s sokom, ker koker se spomnem ene 11 - 12 user posted image  let nazaj je imel naš mali smetano še za ušesi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
6.4.2011 11:19:08   
tisa116
Mismis čakamo na dobre novice.......user posted image user posted image  Lepo sta rasla in se ratvijala.....
Srečno

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
6.4.2011 12:16:04   
miklarom
pozdravljene!

Samo, da se vam malo javim, da veste da nisem pozabila na vas, saj vas imam vse rada. Pri nas je še zelo hudo, pobrati se nikakor ne morem, vsak dan jočem in sploh mi ni več do življenja.Hvala bogu imam res zelo zlatega moža,ki mi stoji ob strani in se skupaj tolaživa.Sem pa že klicala svojo G. v MB , katera je bila v šoku, ko je izvedela in me naročila že 6.5. da pridem k njej , da se vse pogovorima in dogovorima. Imam pa tudi dogovor v MB z dr. Pelkičevo, ki je zdravnica na mestu - v porodnišnici, da mi bo naredila vse dodatne preiskave , preden bomo zopet šli v postopek. Toliko zaenkrat. Za vse držim pestke da se vam vsem user posted image  vse dobro izteće, vse ki pa ste sedaj v postopku pa vso srečo.

RADA VAS IMAM VSE IN VSAK DAN TUDI JAZ MISLIM NA VAS

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
6.4.2011 12:26:54   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
RADA VAS IMAM VSE IN VSAK DAN TUDI JAZ MISLIM NA VAS
Srček naš.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
6.4.2011 12:34:49   
mausikaa
ojla pikse ni piksel
evo da se malo oglasim, da ne boste rekle da sem vas čisto pozabila, veliko veliko mislim na vas, tudi preberem vas, samo iskreno povedano me je kar malo strah priti sem gor, ker je bilo toliko slabih novičk zadnje čase...pri nas ni nič novega, čakam na termin v MB konec meseca, potem se bomo pa odločili kako naprej...po vsem kar prebiram me je kar strah iti še enkrat v vse skupaj...
objemek za vse stare, pa se nove, pa vse nosečke, pa vse nosečke, skratka vse vse vse

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
6.4.2011 12:39:52   
aqua77
miklič, lepo te je brat..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tud mi mamo tebe radi neizmerno.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mausič, helou! kar brez panike pa počasi v akcijo!!! bomo pestkal!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

žižek missing you!!!! user posted image  kje se nam potepaš???? user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
6.4.2011 13:17:14   
hedviga
Bom kar jaz sporočila, da ne boste nervozne (sej ne zameriš a ne Miška user posted image  ):

Mišmiš in pupe so super, vse je po predpisih in kot mora bit!!

Juhej!user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
6.4.2011 13:23:31   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Blanč, tvoja dva sta pa itak cukra user posted image user posted image , igrišče je zakon, škoda samo k niste bližje, bi se povabili na per ali dva user posted image

Mismis, če rabiš izgovor za pot v Celje imam jaz en skoraj nov sterilizator... aventov digitalen 24 ur... in prideš po njega in na papir.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
6.4.2011 13:31:51   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Bom kar jaz sporočila, da ne boste nervozne (sej ne zameriš a ne Miška user posted image  ):

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  OD VESELA POJEM KO RADIO!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 6.4.2011 13:37:55 >

P.P.Njegoš

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
6.4.2011 13:33:31   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Blanč, tvoja dva sta pa itak cukra user posted image user posted image , igrišče je zakon, škoda samo k niste bližje, bi se povabili na per ali dva user posted image

Mismis, če rabiš izgovor za pot v Celje imam jaz en skoraj nov sterilizator... aventov digitalen 24 ur... in prideš po njega in na papir.

Mismis, zakurblej mašino in gas do Ciela!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
6.4.2011 13:48:10   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  OD VESELA POJEM KO RADIO!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahahahahahahahaha tole pa je en botanični vrt user posted image user posted image

Mišmiš, govori se, da ima Blanči dober in mrzel papir...user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
6.4.2011 13:53:36   
blanč

Vauuuuuuuuu pod tole se pa samo XX.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
6.4.2011 15:05:39   
sonček33
Mismis juhej juhej juhej.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
6.4.2011 17:12:01   
tisa116
Mismis bravo-le tako naprej.Tvoji pucnčici sta očino zadovoljni z okoljem in postrežbo!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
6.4.2011 17:58:50   
mismis
Dober dan,

Evo mismis in medike so doma, sicer so imele pregled dopoldne, ampak smo leteli še v Avstrijo v Ikeo, se mi zdi, da je bila to ena zadnjih možnosti, ker dlje ko bomo, manj se mi bo dalo takole vozikati okoli.
Uglavnom, medike so super, čisto po standardu, pupa A je težka 800g in pupa B ima 850g (ta je zgleda po mami user posted image ), pupa A je obrnjena na noge, B pa je prečno, če se A ne bo obrnila me čaka carski rez. Pa mi je čisto vseeno, no inekcijo za pljučka nismo dobili, ker ni še take krize, glede na to, da pupe lepo rastejo in da je materični vrat dolg 15 mm, kar pomeni, da je stabilen in se ne krajša  user posted image , nov pregled imam čez dva tedna in če bo  treba, bomo takrat dali inekcijo.

zdaj sem pa crkljena in kavčam...

Akvič, dobro zrihtaj jutri na 3d user posted image user posted image user posted image

Zarja, jutri pestkam za tvojo punckijo, bomo cel dan mislile nate

Vitachi, lepo da se javiš in da si vsak dan bolje

Miklarom naša, user posted image user posted image user posted image  še bo potreben čas, rana je še sveža

Blanč, priznam da me mika tisti papir user posted image user posted image user posted image , sicer Ciele ni tako daleč

< Sporočilo je popravil mismis -- 6.4.2011 17:59:20 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
6.4.2011 19:00:06   
zarja1
Uglavnom, medike so super, čisto po standardu, pupa A je težka 800g in pupa B ima 850g (ta je zgleda po mami user posted image ).
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
6.4.2011 19:11:37   
srečica17
Miklarom in vitachi......mislim na vajuuser posted image

Bravo mama mismis - medike se lepo redijouser posted image

Blanč, hedvika - kakšni lepi otročki......jaz bi tud take melauser posted image

Akva - lepo predstavo jutri na UZ user posted image

Mausika.......tud mene je strahuser posted image .....sem ravno v začetku postopka, ampak kdor ne reskira......user posted image

Zarja.......nej bo punkcija uspešna, da bova pol s tiso "ponavljale" za tabo k sva začetniciuser posted image

Vsem nosečkam en lep pozdrav, gigi pa hermy (višjim svetovalkam) pa še prav poseben pozdravčekuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
6.4.2011 20:48:27   
KT
Pozdravček konzervice,

Jest pa gigi pogrešam, zelo! Kje si sončica?

mismis user posted image  lepe mere, lepe user posted image user posted image user posted image  pazi nase in ne pozabi počivat

sonya, rozi, aqua, lana božajte svoje bušije moje souser posted image  pustite se razvajat!

miklarom user posted image ne znam povedat kako hudo mi je, mislim na vaju!

zarči user posted image user posted image user posted image  držim pesti.

Hvala moje konzervice za skrb in dobre misli, zlate ste, res user posted image  
Jest imam eno dobro in eno ne tako dobro novico, ki pa ji še moramo priti do dna, zato sem se tudi malce nazaj držala, ker še nimam popolnih informacij. Midva sva dobila izvide najinih DNK, in dejansko sva midva nosilca kromosomske preureditve, kar zmanjša možnost nepravilnosti pri naši prihajajoči prestolonaslednici. Ni pa UZ srčka preveč spodbuden, zato grem v naslednjih dneh še na pediatrično kliniko na UZ srčka naše pikice. Vas bom obveščala o izvidih.

< Sporočilo je popravil KT -- 6.4.2011 20:49:13 >

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
6.4.2011 20:48:46   
vitachi
Pozdravljene,

prosim za Vašo pomoč in ne vem kaj narediti. Najprej pa super, super za vse nosečke in lep pozdrav vsem ostalim konzervicam.user posted image user posted image user posted image Ste mi zelo velika opora na mojih preizkušnjah.

Torej, v nedeljo sem se spozabila in sem dvigovala očitno preveč - 3 tekoče praške (vsak po 4,5 l). Posledica je, da me od takrat naprej boli v trebuhu, verjetno tudi želodec, dans pa me začela boelti še glava. Sem vzela dans Lekadol pa mi nič ne pomaga- a imate morda kakšne izkušnje s tem- verjetno sem si pretegnila mišice, upam da ni hujšega (kako pa več, da si staknil pruh oz. kilo).user posted image A mi lahko pomagate in mi poveste kaj več?

Neposredna povezava do sporočila: 1994
6.4.2011 20:55:44   
mismis
Vitachi, po moje si si res pretegnila mišico, ker simptomi za kilo (http://www.ringaraja.net/clanek/kila_1503.html), pravijo da mora biti zatrdlina.
Če si jaz ali pa moj (bolj pogosto) pretegne mišico, si grejeva boleče mesto s tistim pingotom, ki ga lahko ohladiš ali pogreješ v mikrovalovki in maževa z hladilnim gelom. Držim pestke, da bolečina čimprej mine

Kt, superca da je s kromosomi vse ok user posted image user posted image user posted image , sedaj pa vse pozitivne misli v to, da bo tudi UZ srčka ok user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu vitachi)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
6.4.2011 21:06:40   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

Vsem nosečkam en lep pozdrav, gigi pa hermy (višjim svetovalkam) pa še prav poseben pozdravčekuser posted image

Hvala, hvala, srečica17  user posted image user posted image , ampak z Gigi se nobena ne more primerjat!!
Mismis, jest tud neznansko vesel za tedike user posted image user posted image user posted image !!!

Vodica, men je blo na 3D tko lepo, še zdej se topim, ko gledam slikice user posted image !!

Zarči, medve bova tud mislile nate user posted image !!

Tisa, pozdravljena med nami, se nesramnica šele danes tega spomnim!!

Lana70, sem vesela, da sta user posted image user posted image ok!!

Hermič, ane kolk so sladki, ko jim nekaj uspe, se spomnem mojega ko je sam začel sedet, pa jest, pa prvi koraki.... Neprecenljivo - brez mastercarda.... user posted image  user posted image  user posted image   Pa če je še tko pocukran, je tko res user posted image !!!
KT, poštar že kaj prinesu???? Čakamo in navijamo.... user posted image  user posted image  user posted image   Jest sem tud že nestpna user posted image !
Naslednji teden začnemo zidat naše stanovanje!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   Naj se dobr zida, ti pa dobr zapravlji!

Hedi, kolk sta sladka !! Men je to s smetano čist jasn, ker smo ravno v fazi, ko je več vse naokrog, sam v ustih ne...pa vsaj nekajkrat na obrok z roko srečno zadane polno žlico !!!

Blanč, kolk jest rada gledam slikce malih vragcev !! Krasni so!!

Tanjič,...ja zdej se pa začenja pravo veselje user posted image ! Mi se joškamo samo še zjutraj in ponoči...zvečer je sama spustila in sem včeraj mislila, da bom zdaj na koncu mastitis fasala user posted image !! Pa jo je mami kar mal prisila ob polnoči, da je prigriznila user posted image . Otrok razume, da se mora mami pripravit user posted image !!! Ja, sem v nizkem štartu, roke so HB zdaj končno skoraj dobre, sprehodi in pilates šibata....danes sem imela doma že generalko (okna in to)...saj veš, potem se bomo nekaj časa spet merkali in ne bo nič...do naslednjega gnezdenja je pa še daleč user posted image user posted image user posted image !!! Dedi in babi pa presrečna, ker sta lahko šla na dolg sprehod z B.
Sonjica, kje si nam ti??? Očitno na bolniški ni, če ne bi imela čas za nas user posted image !

Ta druga Lana je pa očitno čist not v pisanje padla user posted image , svaka ji čast!! Pa Žižka tud, k se bolj malo javlja...al pa kakšno tekmo gleda user posted image !!
Kruce, priden bit user posted image !
Miklica, Roži, Vitachi user posted image user posted image user posted image !!

Če sem koga falila, pa posebnega lubčka!!!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

Neposredna povezava do sporočila: 1996
6.4.2011 21:08:32   
lana08
Vitachi super da si bolje

Miklarom tudi zate naj čimprej posije sonček, to je pa sedaj res dovolj kar si že dala skozi. 

Mišmiš super za dobre izvide.

Kt držim pesti da bo vse ok, tudi jaz sem bila na PK na pregledu srčka in je vse ok. Tudi pri vama bo.

Zarja kar tako naprej.

Gigi kje si?????

Aqua naglej se jutri.

Lana super da je vse ok.

Blanč, Hedi super fletni otročki.

Srečica kako špikanje?

Tisa welkom.

Mausi glej optimistično, ne razmišljaj kaj bi lahko bilo. Že tako prehitro kaj slabega pride.

Jaz sem na pritožbo komisiji ZZZS spet dobila pozitiven odgovor. Tale naša dr. na ZZZS je res čudna, v Lj na 2.stopnji so očitno bolj realni. Imam dva brckota, en zunaj, drugi znotraj. In največkrat sta kar usklajena, navalita oba naenkrat.

(odgovor članu vitachi)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
6.4.2011 21:10:34   
hermy1
Matr sem počasna...vmes pa dobre novice KT user posted image !! Naj bo naslednji teden še s srčkom vse ok user posted image user posted image user posted image !!!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
6.4.2011 21:13:37   
lana08
Hermy si pa čisto naspidirana, hb so roke bolje. Ja padla sem v pisanje, finiširam in štejem dneve ali se bo izteklo po mojih planih, žal je odvisno tudi od komisije koliko časa si bodo vzeli za branje.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
6.4.2011 21:20:20   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: KT

sonya, rozi, aqua, lana božajte svoje bušije moje souser posted image  pustite se razvajat!

Kok sem pa jest hudo zmedena, hotela sem napisati lana 1 & 2 ampak sem bila en majčkeno prehitra user posted image

Vitachi, tako kot ti je napisala mismis, tudi jaz mislim, da si si le mišico pretegnila, zna pa to boleti ko vrag, in še vleče se ko en nesramen ponedeljek.

hermy lahko bi rekli, da se že delno gnezdiš. To mi je všeč user posted image  zdaj pa akcija.

tisa dobrodošla!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?