hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17 Vsem nosečkam en lep pozdrav, gigi pa hermy (višjim svetovalkam) pa še prav poseben pozdravček Hvala, hvala, srečica17 , ampak z Gigi se nobena ne more primerjat!! Mismis, jest tud neznansko vesel za tedike !!! Vodica, men je blo na 3D tko lepo, še zdej se topim, ko gledam slikice !! Zarči, medve bova tud mislile nate !! Tisa, pozdravljena med nami, se nesramnica šele danes tega spomnim!! Lana70, sem vesela, da sta ok!! IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Hermič, ane kolk so sladki, ko jim nekaj uspe, se spomnem mojega ko je sam začel sedet, pa jest, pa prvi koraki.... Neprecenljivo - brez mastercarda.... Pa če je še tko pocukran, je tko res !!! KT, poštar že kaj prinesu???? Čakamo in navijamo.... Jest sem tud že nestpna ! Naslednji teden začnemo zidat naše stanovanje!!! Naj se dobr zida, ti pa dobr zapravlji! Hedi, kolk sta sladka !! Men je to s smetano čist jasn, ker smo ravno v fazi, ko je več vse naokrog, sam v ustih ne...pa vsaj nekajkrat na obrok z roko srečno zadane polno žlico !!! Blanč, kolk jest rada gledam slikce malih vragcev !! Krasni so!! Tanjič,...ja zdej se pa začenja pravo veselje ! Mi se joškamo samo še zjutraj in ponoči...zvečer je sama spustila in sem včeraj mislila, da bom zdaj na koncu mastitis fasala !! Pa jo je mami kar mal prisila ob polnoči, da je prigriznila . Otrok razume, da se mora mami pripravit !!! Ja, sem v nizkem štartu, roke so HB zdaj končno skoraj dobre, sprehodi in pilates šibata....danes sem imela doma že generalko (okna in to)...saj veš, potem se bomo nekaj časa spet merkali in ne bo nič...do naslednjega gnezdenja je pa še daleč !!! Dedi in babi pa presrečna, ker sta lahko šla na dolg sprehod z B. Sonjica, kje si nam ti??? Očitno na bolniški ni, če ne bi imela čas za nas ! Ta druga Lana je pa očitno čist not v pisanje padla , svaka ji čast!! Pa Žižka tud, k se bolj malo javlja...al pa kakšno tekmo gleda !! Kruce, priden bit ! Miklica, Roži, Vitachi !! Če sem koga falila, pa posebnega lubčka!!!