mimsi
|
Uh, metulj, držim pesti, da se ti poštima tole in da ni nič posebnega... no, jaz sem si pa vzela malo minutk, da kaj napišem, potem pa šibam v službo...v glavnem, jah, jaz pa vsako popoldne oz. proti koncu šihta čutim full pritiska v nožnici...mam tak občutek kot bi mi hotlo vse skup ven past, ma je kar malo neprijeten občutek... še dobro da imam v torek redni pregled, da me mal pogleda...drugače pa na te redne mesečne preglede hodim sama, ker itak ni nič posebnega. M je z mano le pri teh UZ. pač 1., NS in morfo. Na NS bom dala pa tudi kri, da naredijo še DHT. So mi naredili 1. in bomo tudi zdaj... V KIK-u, pa meni ni bilo nič kaj preveč všeč. So take vrečaste cunje...bom še v normalnih cunjah nekej časa..., dokler ne najdem kaj lepega. Sicer se pa mi trebuh malo pozna, samo izgleda bolj tako kot da sem debela... In, ja, Ljubljančanke, tudi mene zanima kako ste se imele in če je bila dobra tortica... perla pri meni lahko še dodaš, da sem iz okolice Lj, oz. iz Kamnika... Nič, grem, novim zmagam na proti...lep sončen dan vam želim...
|