Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Lp

v 7 tednu sprva krvavela oz. imela kar svežo kri ( kot da bi dobila
) potem se je umirilo ampak je bilo pa še vedno kot rjav izcedek. Kako je točno to pri tebi?
ker me je grozno bolelo-kljub ležanju. Grozni krči. Še infuzije v bolnici so prijele po 2 ponovitvi... Jaz pravim, da je tako moralo biti. Čudno, kako telo ve... Vendar bodi optimist- veliko kravitev se ne konča tako. Držim pesti zate. A gin si pa šla?
V prvi nosečnosti sploh nisem vedla kaj je to slabost. Še sreča, da imam dopust, ker ne vem kako bi preživela v službi.
, sem že raznišljala da bi šla na samoplačniškega, ker me res zanima kako in kaj kaže. Malo me skrbi, da tudi jaz nimam slučajno kakšnih dvojčkov (po moževii strani jih imajo sestra in dve sestrični). Pa prebrala sem da so lahko znaki za dvojčke v povečani slabosti in glede na to da je v prvi noečnosti sploh nisem imela, me res malo skrbi.