Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Tako sm bla vesela , da sm ga vidla jooooj ...res se lepo razvija ,hvala bogu ima vse kar rabi in vse mu dela tako kot mora

Butl. Zakuga ga sploh vlačim s sabo!. Jest monitorja itak ne morem videt ker je obrnjen vstran, tak da pojma nimam kaj se je dogajalo.
Malo se tolažim s tem da je vse vredu, le slabokrvna sem in moram jemat Retafer. Me pa hudič zapira pa ne upam jemat več ko 1 tbl. na dan.
al
je pa vse ok, G pravi da je sicer bebica malo večja vendar mi PDP ni prestavljala. Papirje za urejat na centru dobim šele na naslednjem pregledu 12.7., ko pridemo z morja. Že naša prvorojenka je bila velika 54 pa je bila 2 tedna pred rokom in če bo drugi otrok počakal na PDP bo že res kar konkreten glede na to da je drugi baje večji