|
RE: Mariborčanke,20.del 17.6.2011 13:23:41
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Čer, danes sva imela razvojno z malim in ni glih ok . Navadil se je nepravilnih gibov, ker se hoče direkt iz hrbta vsest, namesto iz boka. Mi ga pa tudi nismo tako striktno skozi popravljali. Skratka ga bo treba trdo prijet je rekla Koražija. Malo me skrbi, ker najbrž oktobra še ne bo hodil, ko bo šel v vrtec. Nekaj časa še gre, potem pa tudi v vrtcu ne morejo posebej nanj gledat. Tako, da bomo morali dati vlogo za nekega spremljevalca, ki ti ga dodeli država, če otrok pač ni sposoben sam bit v vrtcu. Malo me je prestrašla oz. sem zaskrbljena, ker mi je bilo samoumevno, da bo že shodil, ko bo tak daleč Pa očitno ni tak simpl... Drugače ima pa vsaj mere lepe, 11 kg in 78 cm. o, madoniš, velik je vaš fant al pa naš mali glede hoje pa...nočem pametovat, saj vem, da je dr. tam zaradi tega in je seznanjena s temi stvarmi, ampak, kaj ni do oktobra še 3 mesece in pol??? Do takrat se marsikaj lahko spremeni in jaz vem, da bo vaš fant do takrat napredoval. Ne se sekirat, ok? Pošiljam vam vem, da se lahko marsikaj spremeni. Ampak nazadnje sva imela RA januarja in od takrat do zdaj ni kaj dosti napredoval , pa skozi delam z njim doma in na ft. Pri korigiranih 11 mesecih bi skoraj moral že vsaj sedet samostojno In če še to ne zmore, kako bo potem sploh shodil Saj vem, da enkrat bo, pa magari čez 1 leto šele, ampak je vseeno problem za vrtec, ker tako dolgo pa ne morejo samo na njega gledat. Saj vem, da te skrbi, samo pomoje še ni panike za zganjat, pa o pomočniku v vrtcu za razmišljat, dokler je v jasnlih, sploh še ne. sicer pa od kolegice je shodil pri 18 mesecih ali celo 20 mesecih, pa ni čisto nič nedonošen, pač prej ni, kaj zdaj, pa je zdaj čisto normalen 2,5 let star fantek, šiba po mestu ko velik. Vidva kr pozitivno razmišljat, pa delat po navodilih pa bo vse ok. Aja, kak to misliš da se iz hrbta vsede, ne iz boka? Če se ti da mi to malo razloži, ker mi ni čisto jasno.
|
|
|