Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

in pa seveda čim več čvekanja z nami!!!!
. Vse kar je imam bolečine v križu, boleče prsi, pa ponoč se zbujam lačna. Čez dan bi pa najraj kr spala, ...
pa tud, ker je bil na eni žurki .... pa mu je mal
, heheh. Jest pa v miru surfam, paše!!!
Ne bom nobene panike delala sploh. V 1.
v prvi
nisem sploh vedela da sem nosečka, če nebi rastel trebušček - sedaj pa
so polne in boleče; pa prebava me mal zeza...pa nisem nikomur verjela,da je vsaka nosečnost zase posebna pavidim da je res.
še malo najina skrivnost. Če kaj ne bo v redu, bo tako manj ljudem za razlagat...
No, ampak čez 2 tedna grem pa za 14 dni na morje, ki je čisto kot solzica in bom uživala 100/uro! Komaj čakam!
, potem pa poročaj!!!!
. Držimo pesti in mislimo nate!!!
Žal vas zapuščam, saj se je moja 1. nosečnost (izvenmaternična) klavrno končala.
, 2
Pajama
) ponoči obiščem WC, zelo dosti pijem, med 3,5 l in 4 l, včeraj jih je bilo pa še veliko več, sem bila cel dan na vodi, sadju, sladoledu
), danes sem pa šla na krvni test in jutri dobim rezultate. Prvi pregled bo pa šele po mojih potovanjih, nekje v drugem tednu avgusta. Enivej, zapišite še mene na seznam, več podatkov pa izdam po prvem resnem pregledu
anonimna