|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
11.8.2011 10:27:27   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

user posted image ja prav lušno je bilo na klepetu ,vitae super ,da si prišla-končnooo ,da smo te spet malo vidl...

Jaz tud čakam mojega je šel pa gledat nogomet kar v živo z mojim fotrom...jaz pa kuham filane paprike...

Ej kaj tole vidve dol loudata?

user posted image bejbe za filane paprike - en dobr recept prosim in kakšne paprike uporabite - rumene , rdeče??? jst bi jih noro jedla, sam si jih moram prej skuhat

fuzbal - moj je biu pa preveč s službo zaposlen, da bi ga gledal, jst sem se pa naslanjala nad Razočaranimi gospodinjami, ki jih že res lep cajt nisem gledala.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
11.8.2011 10:32:15   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

ja nč ni toplo..no ampak napoved za pag kaže da bo okol 34 stopinj celih 14 dni..pa se bom spomnla na vas a pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja res ni toplo - zjutraj kazalo 9 stopinj,
moja Nina pa itak v kratke hlače in japonke - je nč ne zebe - ni po meni, ko sem ko medo....

ja na morčku bo lepo vreme, izkoristite, uživajte....

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
11.8.2011 10:35:08   
Mala_princeska
zdej na koncu se vam moram pa pohvalit - dobila sem pogodbo do 15.2. jeeeeeeee - sem fulll vesela

tako mam še kar nekaj dopusta - dva dni ga izkoristim že ćez 14 dni

delam popoldne, pa cel vikend, pol sem pa v ponedeljek frej .... pa en dan v tednu...

a se boste še kaj dobile drug teden al ste vse na dopustu???
da vem, če kupim vinjeto in se vam kaj pridružim...user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 11.8.2011 10:36:58 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
11.8.2011 10:35:10   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

o smrketa ful dobr!!!zdj pa nauš rabla kožce nategvatuser posted image user posted image

sj jutr pridš ane 

Ej, ne bo me, ker sem brez avta. Že 3x sem ga dala popravljat, pa še vedno električar ne ve kaj bi bilo. Sredi noči se prižgejo luči, zjutraj je zato prazen akumulator in potem je treba na kable vžigat, čez par minut je pa spet vse od začetka.
Jutri imam pa zobarja, pa sploh ne vem kako bom prišla do tja user posted image

al je akumulator fuč, ali je pa kje kak tak čuden stik, da ti akumulator sprazni???
najbolj je dat stestirat akumulator, da ga prkljopijo in vidijo kake motnje povzroča....
btw tud jst sem kak teden nazaj menjala akumulator

Ne, akumulator je tipitopi. Neki elektrika nagaja. Moj pravi, da je potovalni računalnik šel. Mah, se kar sredi noči luči prižgejo user posted image Električar ga je že 3x pogledal, pa pravi, da ne ve kaj bi lahko bilo. Res pa je, da ko se hauba odpre, brni pri računalniku. Tako da gre moj danes po ta računalnik, da bova videla, če je slučajno to šlo.

Neposredna povezava do sporočila: 1754
11.8.2011 10:35:50   
smrketa24

zdej na koncu se vam moram pa pohvalit - dobila sem pogodbo do 15.2. jeeeeeeee - sem fulll vesela

tako mam še kar nekaj dopusta - dva dni ga izkoristim že naslednji teden

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1755
11.8.2011 10:38:12   
dreamhorse
Tri babe (slikano preden sem bila zravnana in postrižena)

user posted image

Takole pa moja madam uživa na konju.. ponavadi je sama, ampak ker tokrat nisem imela nikogar, da bi mi pomagal (jaz držim malo, nekdo vodi konja) sem morala z njo zlest gor.. potem pa jok, ko je bilo treba dol...

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
11.8.2011 10:38:18   
Mala_princeska

o smrketa ful dobr!!!zdj pa nauš rabla kožce nategvatuser posted image user posted image

sj jutr pridš ane 

Ne, akumulator je tipitopi. Neki elektrika nagaja. Moj pravi, da je potovalni računalnik šel. Mah, se kar sredi noči luči prižgejo user posted image Električar ga je že 3x pogledal, pa pravi, da ne ve kaj bi lahko bilo. Res pa je, da ko se hauba odpre, brni pri računalniku. Tako da gre moj danes po ta računalnik, da bova videla, če je slučajno to šlo.

jp najboljš ga je stestirat - potovalni računalnik
držim pesti, da pokaže kako drugo manjšo okvaro

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
11.8.2011 10:39:20   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Tri babe (slikano preden sem bila zravnana in postrižena)

Takole pa moja madam uživa na konju.. ponavadi je sama, ampak ker tokrat nisem imela nikogar, da bi mi pomagal (jaz držim malo, nekdo vodi konja) sem morala z njo zlest gor.. potem pa jok, ko je bilo treba dol...

iiiii super :-) bo bodoča oskrbovalka in jahalka konj tvoja madam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1758
11.8.2011 10:54:19   
dreamhorse
Ja, upam, da bo... silila je ne bom... če ima kaj moje krvi, potem ji ne bo težko...
jaz sem pri 3 letih mami in atiju že bežala v ograde s konji, konjem pod noge, pred njih itd... ona ima možnost, ker so konji doma, pa jo lahko izkoristi.

Neposredna povezava do sporočila: 1759
11.8.2011 12:33:32   
mini86
evo še marmelado kuham...
mela sem še eno hruško pa 5 naktarin pa k vem da jih naumo do jutr porabl sm rajš tole nardila..za spakerat mam pa sam še cunje po pa po glavnem je

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 1760
11.8.2011 12:43:00   
dreamhorse
Mini ti si fuuuulll pridna... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
11.8.2011 12:43:41   
mini86
k ena stara mamauser posted image user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 1762
11.8.2011 13:13:40   
smrketa24
Punce, ali se spomnete kaminek? danes sem videla, da bo tudi ona imela še enega dojenčka - marca ima rok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
11.8.2011 13:15:35   
mini86
vemouser posted image user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
11.8.2011 13:28:13   
vitae

IZVIRNO SPOROČILO: vitae

Mala_princeska- Velika planina je zakon za male otroke. Gor se pripelješ z gondolo in sedežnico, nato imaš pa odlično izhodišče za potepanje. Lahko greš do Domžalskega doma ali preprosto naokoli. Mi imamo Jakoba ponavadi v nahrbtniku, a ga zadnje čase navajamo na hojo, sam sebe pa na plezanje. Tokrat je imel s sabo prijateljico in sta ful prehodila. Tako da, če je družba, ne hitimo, ampak nam malčki diktirajo tempo, če smo pa sami pa veliko prehodimo, a je Jakob pretežno v nahrtbtniku do vrha.

super fajn....
gondola mi še gre, sedežnice se pa bojim, a se ji da izogniti (sedežnici)?
najbrž je pa sedaj ravno pravi čas za gor, ker jeseni najbrž že kar veter nagaja

Sedežnici se lahko izogneš tako, da greš od gondole dalje peš. Odvisno je ali želiš, da ti punci hodita potem je predeleč, če se pa bost nosili, pa je kakšna slaba urica (ne vem, če sem prav ocenila - po mojem je še manj) do vrha in potem znova dol :)

Neposredna povezava do sporočila: 1765
11.8.2011 13:34:37   
vitae
Mini - žal prepozna, a vesela, da si sama ugotovila :) Pa super za dvd...če boste rabili, kaj risank, pa pridi k meni na čvek in pijačko :)

Bjondi - hvala, sem dobila, več pa na mail. Si moram vzeti čas! Drugače pa uživajte v pesmicah. Me veseli, da jih Žiga posluša. Ti bom še kakšne spekla :)

Tečka - jaz tudi sovražim dolga rokava in oblačila :(...likanje, pranje...škoda časa. Upam, da bo še kaj od poletja!

Mala_princeska - JUPI za službo!

Smrketa - ne vem, če sem že komentirala, ampak JUPI JUPI JUPI za punco!

DH - prav lepa slikica :). Jaz še nikoli nisem jahala in imam veliko željo in hkrati kar malo strah pred konjem.

Nič. Grem nazaj za štedilnik. Kuham krompirjev golaž, spekla sem že slivov štrudl, pokosila pol vrta in šla po tasta ter taščo, ki sta šla že ob 4h peš na Brezje! Kapo jima dol!!!

Mini - če se slučajno danes ne javim - UŽIVAJ/TE! Jaz komaj čakam naslednji teden, ko se gremo za 5 dni ponovno malo rit umit :))

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
11.8.2011 13:37:54   
mini86
joj vitae..pol vretn nauš vidla da rabm še enkrat pomoč..

namreč ko dam usb ključ v dvd mi ne odpre nobene risanke razen ene..povsod piše video codec not supported..prou hudo mi je k sm se matrala do polnoči učeri..
upam da se loh kej spremeni čeprav ne vem kaj

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
11.8.2011 14:20:56   
vitae
Mini - najverjetneje nisi shrnila v pravem formatu. Odvisno je, katere formate podpira DVD. Toliko se zastopim, za več bi mogla pa mojega vprašat. Predvidevam, da je isto kot s kakšnimi zapečenimi DVD s filmi, ko na katerih DVD-playerjih ne igra, na rač. pa. Upam, da ti uspe :), drugače pa ulet k meni s ključkom, pa boš imela dovolj risank do OŠ :)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
11.8.2011 14:28:20   
mini86
sm ugotovila da sm vlekla najvišjo resolucijo dol mogla bi pa najnižjo..in zdj vse vlečem še enkrat

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
11.8.2011 15:06:25   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: vitae

Bjondi - hvala, sem dobila, več pa na mail. Si moram vzeti čas! Drugače pa uživajte v pesmicah. Me veseli, da jih Žiga posluša. Ti bom še kakšne spekla :)

Ja sem milila da jih poslušam samo jaz ;) ...pa je model kar naenkrat vmes začel pet-seveda med igranjem.

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
11.8.2011 15:06:30   
bjondi

vemouser posted image user posted image

...ja ne vem ,kje vi to berete...jaz sem zvesta rubriki junijski sončki...aha zdej vem od kje pol nimate čas tukaj pisat,ker kukate v druge podforume...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
11.8.2011 15:06:35   
bjondi

k ena stara mamauser posted image user posted image user posted image

user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
11.8.2011 15:12:14   
bjondi
...lej jo lej jo princesko...pol pa kar navali na poste user posted image ,pa je vse njeno...

Ej filane paprike so pa tko hit narjene pa še za dva dni so potem user posted image ...

Če znaš narest bolonjsko omako je to povsem isto -jaz delam na ta način ,da vseeno meso prepražim ,enako začinim kot za bolonjsko,dodam samo pest riža.In nič ne zaliješ.Medtem ko se pa to tensta pa paprikam pecle daš stran,pa peške...No na konc dodam še česen,pa petršilj pa jajc....jih nadevaš ,daš v veliko posodo in narediš omako....

Omaka
-malo olja
-žlička sladkorja
-mokca
-pomi mezga v pakungi lahko tud konzervi
-majaron
-sol

Zliješ v kastrolo s paprikam in kuhaš...mmmm...

user posted image za službo...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 11.8.2011 15:13:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 1773
11.8.2011 15:14:44   
bjondi
dh-lep konjiček...tudi meni so za občudovat od daleč zelo lepi ,znajo pozirat,vendar so mi tako veliki,da prepuščam jahanje ljubiteljem.user posted image pa žani,da je tako pogumna pred tako veliko živalico.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
11.8.2011 15:24:38   
mini86
no ratal mi je in tud na dvdju delajo..matr res sm vesela..ku.. gleda dece..vseee znam samaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

no js pa tko delam paprike
fila
surovo meso, drobno sesekljana čebula, malo vegete, česna v prahu, riž, jajce in potem malo zalijem iz radensko da se riž lepo napoji

nafilam paprike in jih na vrhu malo pomokam da mi kej slučajno ne pade vn ker nič ne pokrivam..

omaka
prepražim drobno sesekljano čebulo in dam gor sladkor..potem zložim gor paprike in zalijem iz mezgo..malo pustim da se pokuha, potem pa dodam malo soli, pikico mokice zmešane z vodo-da ni grudic, malo peteršilja in pa baziliko..ničesa preveč oz da bi se česa več čutl ampak samo da nardi tak mnjami poln okus

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...

Izbira imena za tretjega otroka
gugla

Katero ime k Neli in Filip,bi bolj pasalo:

Tim (53%)

Patrik (47%)

Število vseh glasov: 179

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!