|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
26.8.2011 10:33:04   
bjondi
user posted image sam numerologija je povezana tudi z datumom rosjstva,kaj ste točno vedeli kdaj se vam bo otrok rodil...verjetno ste gledali samo kombinacijo imena in priimka,brez matrice oz,datuma rojstva?Al...user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
26.8.2011 10:34:03   
bjondi
Jaz drugač delam numerološke izračune ,zato sprašujem user posted image ...

Verjetno ste sam gledali kaj samo ime prinaša...drugače je pa najboljš pogledat celoten izračun(ime,priimek,gen-partnerstvo,matrica in vizija),če vas zanima kakšne vibracije dobi otroček ob rojstvu...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 26.8.2011 10:48:40 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
26.8.2011 10:49:33   
bjondi
mini se vrača...ja ja mini tud zate se počas končuje dopust user posted image ...kar pridi nazaj počasi...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
26.8.2011 10:50:45   
manna
bjondi, gledala sem da se ujema z mojim številom, pa z Mančinim... priimek imamo itak število 9, ki se menda skoraj z vsemi ujema. Datum pa naj bi se tudi ujemal (11.8.2011), vsaj tako piše v tej knjigi kamor jaz gledam. Sicer pa je žal številka 11 razmeroma nesrečna številka, zato je dobro, da je skupni seštevek dober, in da je število imena dobro, zato da bo "prevladalo".
Všeč mi je da ima število 1 in da je lev - to naj bi bili dobri pogoji za trdno osebnost z lastnostmi vodje...itd.
No moram pa povedat da je neverjetno drugačen od Mance...namreč samo spi, se doji in polni pleničko. Sploh nič ne joka. In res veliiiiiiko spi. Pri Manci je bilo vse tako težje...pa skoz sem se sekirala za vsako stvar. Zdaj pa se mi zdi tako fajn vse..samo podojim ga, previjem, malo popestvam in že kinka. Potem ga odložim in spi dve uri. Nato ponovimo.user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
26.8.2011 10:58:22   
manna
user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
26.8.2011 10:58:59   
manna
evo slikico. Tu je bil star 1 dan

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
26.8.2011 11:27:53   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

user posted image sam numerologija je povezana tudi z datumom rosjstva,kaj ste točno vedeli kdaj se vam bo otrok rodil...verjetno ste gledali samo kombinacijo imena in priimka,brez matrice oz,datuma rojstva?Al...user posted image ...

Ja, jaz sem gledala, da se ujemata ime in priimek. Je pa pri Mateju naneslo tako, da se mu popolnoma vse ujema (tudi datum rojstva).

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
26.8.2011 11:28:33   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: manna

user posted image

Joj, kakšna lepota. Izgleda pa starejši na sliki, kakor samo 1 dan.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
26.8.2011 11:48:18   
dreamhorse
Joj, jaz pa spet ne morem videt slike... bo treba doma pogledat...

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
26.8.2011 22:13:08   
bjondi
manna-iiii kak corti...kot iz škatlice...

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
26.8.2011 22:15:04   
mini86
prvo...manna vsseeeee čestitke..
si me zdražla morm priznat tko da mormo res pšohitet še za engauser posted image
želim vam čimveč prespanih noči, veliko smeha, bombonov, igračk, ur brez skrbi........

drugo...zdj pa pozdravljene vse moje..
ja mi smo nazaj..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 1836
26.8.2011 22:24:49   
mini86
smo se imeli super če odštejem marcelovo trebušno virozo in 555 pozabljenih stvari..
no med temi pozabljenimi stvarmi je bil tudi fotoaparat, ampak sva bila oba mnenja da bi bilo škoda da ga nebi imela in tako nama ga je od mojga sestra po hitri pošti-2 dni poslala za 10€..dobr ne..

ja marcel je fasu trebušno virozo, 1x je bruhal v wc in začuda je šlo tole mim mene..moj je imel samo en dopoldan rahle težave..
sm mu pa kuhala pržgankao, borovničev čaj, potem sem mu tud to oglje kr stopila, čaj iz kamilice, kumine, janeža in bprovnice..no in se je ustavilo..zgleda je vse malo pomagalo..končalo se je pa z 6 kratno drisko v eni uri..

zanimivo da šele ko se je "pozdravil" ga je minil apetit in tako smo mal pršparaliuser posted image user posted image hecam se..

vroče je itak bilo-povprečno 35 stopin tko da HB za klimo, tako smo imeli prihranjene neprespane noči zaradi vročine in pa HB da tm k hodmo da so izviri sladke vode v morje in ho hladni toki da ni bilo morje pretoplo in si se lahko malo osvežil..

iz službo še vedno nič..pošiljam prošnje tako za redno zaposlitev kot za delo preko šs..

pr vs vidm nič extra novga..

aja a loh pohvalim mojo marmelado iz nektarin..mmmmm
bo jutri za zajterk ob šmornu..

jutr gremo na dolensko in upam da ima tašča na vrtu kej mete da se lotim metine marmelade..ne me uprašat kakšna je k je še nisem jedla in se mi tud sanja ne kakšen okus bi mela..no verjetno po meti aneuser posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
26.8.2011 22:29:15   
mini86
no sj bote rekle da sm znorela sam sm na morju dobila idejo za novoletna darila..

no..nabrala sem žajbelj in ga bom zapakirala v take mejhne steklene kozarčke, zravn bom nardila domače limonce in jih dala v take lepe stekleničke in potem bom nardila še marmelado z okusom štrula in dala zraven..mogoče bi še dala draven vsakemu en mejhen kozarček meda-no to se še nisem odločila ker glede na to da bodo ostale stvari "domače", kupljen med prelit v kozarčke glih ne paše zravn aneuser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
27.8.2011 7:29:44   
manna
dobro jutro
mini, dobrodošla nazaj. Si pa polna moči in novih idej, kot beremuser posted image Marmelada iz nektarin se sliši odlično...Tudi novoletna darila ful inovativna.
Punce, eno vprašanje imam; kako je v vaših vrtcih s spremembami v novem šolskem letu? Imate iste vzgojiteljice naprej, so skupine otrok iste? Pr nas so vzgojiteljice iste, sam otroci so pa skor vsi zamenjani. Namreč ker je skupina od 1-3leta, so šli seveda vsi triletniki naprej in prišli novi enoletniki. Potem pa so premešali še ostale malo med sosednjo skupino, tako da od lanskih so ostali samo trije - Manca in še dva fantka.
Aja, pa še eno vprašanje... ko smo letali po bolnicah in ambulantah z Manco zaradi trebuščka, nam je naša pediatrinja naredila "malo pridigo" o tem, da ko otrok dobi bratca/sestrico nikakor ne sme vsaj en čas hodit v vrtec. Sem bila kar šokirana malo. Ona predlaga, da imam Manco kar doma, zdaj ko sem na porodniški. Pa sem rekla, da saj bo en mesec doma. Pa je rekla da ona bi jo vzela ven za celo leto. user posted image user posted image Sam men se zdi to mal pretiravanje.  Kaj menite??

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
27.8.2011 8:20:45   
smrketa24

dobro jutro
mini, dobrodošla nazaj. Si pa polna moči in novih idej, kot beremuser posted image Marmelada iz nektarin se sliši odlično...Tudi novoletna darila ful inovativna.
Punce, eno vprašanje imam; kako je v vaših vrtcih s spremembami v novem šolskem letu? Imate iste vzgojiteljice naprej, so skupine otrok iste? Pr nas so vzgojiteljice iste, sam otroci so pa skor vsi zamenjani. Namreč ker je skupina od 1-3leta, so šli seveda vsi triletniki naprej in prišli novi enoletniki. Potem pa so premešali še ostale malo med sosednjo skupino, tako da od lanskih so ostali samo trije - Manca in še dva fantka.
Aja, pa še eno vprašanje... ko smo letali po bolnicah in ambulantah z Manco zaradi trebuščka, nam je naša pediatrinja naredila "malo pridigo" o tem, da ko otrok dobi bratca/sestrico nikakor ne sme vsaj en čas hodit v vrtec. Sem bila kar šokirana malo. Ona predlaga, da imam Manco kar doma, zdaj ko sem na porodniški. Pa sem rekla, da saj bo en mesec doma. Pa je rekla da ona bi jo vzela ven za celo leto. user posted image user posted image Sam men se zdi to mal pretiravanje.  Kaj menite??

Nič še ne vem kako bo pri nas v vrtcu. Nismo imeli nobenega sestanka, ničesar. Tako da upam, da bo imel vzgojiteljice iste, ostroci pa mislim, da bodo vsi ostali, ker je bolj majhen vrtec.

Glede novega člana in starejšega otroka - jaz vem, da bom imela Mateja v vrtcu, ker drugače ne bom uspela ničesar narediti. jaz ne vidim ničesar slabega, da gre otrok v vrtec, če uživa tam. Pa še veliko več se tam nauči. Tako da Matej bo v vrtcu, ko dobimo novo članico.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
27.8.2011 20:48:06   
mini86
manna-glede otrok tudi jaz ne vem kako bo..mislim pa da bo isto kot pri vas..trije z našim vred ostanejo, ostali pridejo na novo ker je tudi od 1-3 leta skupina..ena vzgojiteljica ostane ena se zamenja ker gre v drug vrtec..
ampak sem se z vsem tem sprijaznila, tako da se bo upam tudi marcel ko bo šel v vrtec..u končni fazi bo tudi v šoli vsako leto kej novega..

glede prihoda novega člana..podpiram da je otrok 1 mesec doma, nikakor pa ne celo leto..haaalo..kako bo pa potem spet..na novo uvajanje al kaj..ma ja..nj govorijo kar hočejo ko bom jaz na tem bom naredila tako kot mi pravi srce in mislim da je prav da tudi ti narediš tako kot se tebi zdi..kokrat smo že naredile tako kot se nam je zdelo prav za NAŠEGA otroka ki ga mi sami najbolj poznamo kljub temu da je je katera stvar križala z "nekimi smernicami in priporočili"..in veš kaj..še nikoli kadar sem naredila nekaj po svoje mi ni bilo žal..

Neposredna povezava do sporočila: 1841
27.8.2011 20:50:18   
lenika
Manna sem kar gušte dobila, ko se videla vašega lepotca.user posted image  Drugače sem pa jaz imela Matica v vrtcu, ko se je Daša rodila.

Neposredna povezava do sporočila: 1842
28.8.2011 15:04:25   
bačko

user posted image

Kako luškan!!!!!!!!!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
28.8.2011 15:09:30   
bačko
Manna mi imamo iste vzgojiteljice.
Lora je prava navihanka.Veliko govori in zelo rada nagaja Žani.Drugače pa imamo kar pestro doma.Sem se z našo tamlado pobotala potem pa me je po FB vlačila da kak starš sem ker vozim bolane otroke okoli.Je pa Lora res kašljala in teklo ji je iz nosa.Ker smo bili pač skupaj za taščin rojstni dan je Zoja zbolela in smo bili mi krivi. Tako da smo zgodbo zaljičile in se ne bom nikoli in nikdar več z njo ukvarjala.
Drugače pa sva z možem kupila Citroena c4 Picasota in komaj čakam da ga dobimo.Nekje oktobra ga dobiva.Prodala bova oba sedanja avta. Zdaj tudi 19 vozi sem in je brez veze da imamo dva avta.

Neposredna povezava do sporočila: 1844
29.8.2011 7:49:06   
dreamhorse
Mini, dobrodošla nazaj...
Manna, tudi jaz bi dala otroka v vrtec, če bi dobili novega člana, le morda ne tisti dan, ko pride otrok, da se ne bo počutil odrinjen.

Žana gre z isto skupino v drugo igralnici, dobijo dve novi pupi, stari 1,5 leta in en fantek gre stran, ker gre v vrtec v drug kraj. Pomočnica ostane, vzgojiteljico dobijo novo, ker gre ta na porodniško.

V četrtek je 3x kakala v vrtcu, 3x doma. Potem pa petek, sobota in nedelja 1x na dan, ampak je bil bolj čist... Danes sem jo poslala v vrtec, zdaj pa čakam, kdaj me bodo klicali... in že imam slabo vest, da bi morala ostat doma. Počuti se ok, tudi je normalno, kolikor pač poje,... upam, da bo ok... Ji pa raste petica, mogoče je od tega?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
29.8.2011 9:17:11   
bačko
Manna pri nas se je Žana čuvala pri babici in dediju ker je šla šele Oktobra v vrtec. Je pa bila na začetku ko je bil še mož doma tudi Žana doma.Potem pa ko je šel mož nazaj v službo pa je zopet Žano vozil k tašči in tastu.
Dh pomoje da zaradi zobke več kaka.Boš videla.Pri nas je Lora en dan 5 krat kakala in to v vrtcu in smo se tudi bali da ima kako virozo, samo potem naslednji dan pa je bilo vse normalno.In kako si ti?

Neposredna povezava do sporočila: 1846
29.8.2011 9:56:00   
dreamhorse
Bačko, hvala, jaz sem v redu... malo me je zdaj to kakanje iz tira vrglo, ker ne vem, kako bo v vrtcu, cel dan buljim v telefon, kdaj bodo poklicali... skušam odmislit.. pa še plenička je spet na ritki... takoj ko bo ok, jo  bomo dali stran. Včeraj je bila spet brez, pa ji je enkrat tako šlo, da sme šle kar pod tuš... Bi rada, da mi pove, ko mora kakat.. bo že, ko bo sama pripravljena...
Upam samo, da dokler je še toplo.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
29.8.2011 10:11:53   
mini86
js sm mela pa učeri cel dan krče pa zjutri mi je bilo slabo..ne vem..sumim na žolčne kamne spet..me tudi malo danes boli ampak je boljše če primerjam z učeri..
marcel ima tudi zelo redek kakec ampak tudi jaz sumim zobke ker mu dve peki rineta vn..dokler je apetit in obnašanje ok mi je uredu..
se je pa prvič zgodilo včeraj da ni šel spet..ni in ni mogel..pa zvečer je sicer zaspal samo je bil ponoč nemiren..pa tud js sm slabo spala zarad mojih težav..ah ja..

js se bom pa upisala na maturitetni tečaj zarad statusa in rabim spričevala od 1-3 letnika in od mature..seveda so čudežno izginila in grem zdj vse preklicat in zaprost za dvojnike..kok me bo to udarilo po žepu raj ne povem ker mi je kr slabo..

Neposredna povezava do sporočila: 1848
29.8.2011 10:26:01   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

marcel ima tudi zelo redek kakec ampak tudi jaz sumim zobke ker mu dve peki rineta vn..dokler je apetit in obnašanje ok mi je uredu..

Malo si me pa potolažila.. včasih se sploh ne spomnim, da bi lahko bili krivi zobki za kaj, ko nikoli ni bilo težav zaradi njih.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
29.8.2011 12:11:45   
manna
živjo
Ja glede vrtca se tudi meni zdi da bi bila Manca totalno zdolgočasena če bi bila kar pri meni doma. Že zdaj ko je morala en mesec počivati, ji je bilo v parih urah vsega že zadosti - risanke, risanje, kocke, ..vsega je že sita. Tako da si sploh ne predstavljam da bi jo imela celo leto doma. Pa še pozimi, ko se ne bo dalo ven - saj se ne da kvalitetno zabavati dveh tako malih otrok cel dan doma !??! Tako da sem se odločila da bo vsekakor šla v vrtec, verjetno v drugi polovici septembra.
Drgač pa je pr nas tudi plenička spet na ritki, pa se sploh ne sekiram. Zarad operacije nam ni preostalo nič drugega kot da ima pleničko ko je mela cel trebušček povit... Nočem nič siliti in niti slučajno nočem da bi Manca kaj zadrževala tko da zaenkrat gre lepo 1-2 krat na dan lulat na kahlico, drugač ima pa kar pleničko gor. Bo že.
Nič, šibam dojit..

Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ime za fantka
butt3rfly

Katero ime vam je najlepše?

Filip (49%)

Jonas (7%)

Leon (31%)

Samuel (13%)

Število vseh glasov: 519

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!