|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2012
29.11.2011 8:02:26   
**Tinkara78**
Tulpek - hčerka se tudi veseli naraščaja. Boža trebušček, daje puse, sprašuje 1001 stvar, izbira imena, .... pa tudi v šoli pravijo, da s takim veseljem razlaga kaj se dogaja. Nikoli nisem hotela tako velike razlike. Sva se namerno po toliko boleznih male odločila, da je pa zdaj prepozno in ne  bomo več imeli. Ampak nekdo je hotel drugače user posted image user posted image . Sicer sem pa sama edinka (no skoraj).

Vanilija - kot mamica nedonošenke ti polagam roko na srce, da se nikamor ne sili. Ubogaj nasvete zdravnikov, poslušaj telo in počivaj. Se splača potrpet. Pa tudi če bo porodniška manjša na ta račun. V službi smo pa itak vsi nadomestljivi. Preveč skrbi in vsega prinaša prezgodnji porod. Daj se razvajati. Jaz sama sem zelo optimistična, da tokrat speljem do konca pa naj bo kar bo!!

Naslednji četrtek sem naročena pri dr. Miglarju na MF (21 tednov 4 dni). Je dober termin glede na tedne? Bomo šli vsi. Gremo pogledat še voziček, ki smo ga nagledali prek interneta in se da videti v MB in še istočasno opravimo fizioterapijo z malo. Pa še mala ima polletno kontrolo oči. Bo res naporen dan. Vsaj zame.

Moj trebuh - no ja... ne bi glih tekmovala v velikosti user posted image user posted image user posted image . Pred nosečnostjo sem intezivno delala na svoji postavi. Intezivno zato, ker prerada jem, da bi si pomagala zraven telovadbe še s kako dietouser posted image . Sem rabila 6 let,da je naredilo klik za hujšanje. Po porodu pa spet znova švicanje user posted image . Ampak na to še sploh ne mislim. Najprej porod (me daje malo nočna mora), potem bo steklo dojenje in kg bodo leteli z meneuser posted image user posted image

Vsem, ki vas pestijo take in drugačne težave želim vse dobro!!

< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 29.11.2011 8:03:49 >

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
29.11.2011 9:26:55   
Arabella1
pozdravljene souser posted image

krispin zgleda, da si si ti res mojo bolečni sposodila, ker zdaj sem imela par dni mir user posted image samo jaz nisem tvoje nič solidarno vzela, zgleda, da jo je druga, ker mene stegna niso bolela user posted image

pa čestitke za dobre rezultate morfologije user posted image user posted image v četrtek pa čaka tudi nas, po eni strani komaj čakam, po drugi strani sem pa živčna, kaj pa če kaj ni uredu... jao jaz pa večni strah...

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
29.11.2011 11:23:24   
frinina
Pozdravljene vse skupaj,

se oglašam po dolgem času.

Včeraj sem imela pregled in morfologijo. Z našim dojenčkom je vse v najlepšem redu, vse je na svojem mestu, lepo raste in tud prehiteva za teden dni.
Edino spola mi nočemo vedet, tako, da smo v veselem pričakovanju kaj bo. Dobila sem pa dve slikici eno 3D in eno navadno. Zdaj pa so potem vsi pametrtni ko gledajo obtazek le kaj se skriva v trebuhu. Bil je pa zelo živahen in brcal ter se pretegoval, zehal....
Naslednji pregeld imam že 22.12.2011.

Razlika v letih. Naša razlika ob rojstvu bo 8,5 let. Naj povem, da se starejši zelo veseli, prebere si sam vse kaj dojenček ima, koliko je velik, spi s slikicami od UZ, in nasploh komaj čaka, da dobi bratca ali sestrico. Njemu je vseeeno pravi, samo, da ne bo več sam. Jaz se veselim z njim, ker vem da mi bo v pomoč. Sama pa ga bom poskusila vključit čim bolj zraven, da se ne bo počutil odrinjenega, saj je le on prevladoval celih 8 let. Samo mislim, da ne bo panike.

Danes se bom naročila še na UZ 3D v MB, tako, da bosta še moja dva videla našega dojenčka.

Lepo se imejte!

Čao

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
29.11.2011 11:27:25   
pobalinkaa
ojla souser posted image !

Upam da imate kaj več sreče z vremenom; pri nas je spet megla!!!
Še dobro da smo imeli vsaj dva dni sončka, da sem si napolnila baterije user posted image .

vanilija držim pesti, da bo kamlu vse uredu, da ne spremljajočih skrbi v tem čudovitem obdobju!!!user posted image user posted image user posted image

Krispin tebi pa čestitke za MF!

Moram vam povedat, da smo imeli tudi mi dolgo pričakovano MF. Vse je v najlepšem redu!!! Končno so se razblinili dvomi o spolu user posted image !
Presenečenje ; dobili bomo user posted image user posted image . Na NS nama je sicer povedla, da bouser posted image , vendar je včeraj zatrdila, da gre za deklico. Zdaj se bova lahko lotila iskanja primernega imenauser posted image

Sem pa malo skeptična glede spola; po moje bom prepričana šele takrat, ko pokuka na svet. Tako, da se bom poskusila malo brzdat glede barv, za začetek, saj se še vedno lahko zgodi, da se nama rodi user posted image ...no, pa sej se bo na naslednjih UZ, verjetno potrdilo tako ali drugače...skratka vesela sem, da je vse uredu, otroček je zelo živahen, dobro napreduje in ima trenutno 436g in je velik 21,7 cm user posted image . Včeraj sem poleg urina morala dati še kri; baje ponovna kontrola. Rezultati so odlični, nama nič ne manjkauser posted image .
Je pa zanimivo da je zdaj PDP 05.04.2012 +- 11 dni????? Se mi zdi malo veliko odmika, kaj pravite na to? Meni ni ravno jasno ...

Imejte se lepo in uživajte!!! Ostalim user posted image , držim pesti da vam MF pokažejo dobre rezultate...

(odgovor članu Arabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
29.11.2011 12:02:21   
ursap
krispin, pobalinkaa in frinina.... vsem trem čestitke za odlične rezultate MF user posted image user posted image user posted image

mi pa imamo morfologijo naslednji teden v četrtek. komaj čakam, da vidim svojeuser posted image  in upam, da je vse ok.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
29.11.2011 15:05:13   
rozinca33
Hoj punce!
Tudi mi trije smo bili danes na MF. Z bebico je vse ok, jaz še vedno z nizkim pritiskom (105/55) in 5+kg. Smo pa izvedeli eno presenetljivo novico... in sicer s partnerjem sva bila prepričana, da bo še ena user posted image , G naju je vprašala, kaj že imamo doma in po odgovoru: "dve punci", nama je pokazala na ekranu lulčija user posted image user posted image user posted image . Sva kar obsedela. Potem pa je moj komentiral, da se je splačalo bataše obut user posted image . Tako da pričakujemo user posted image .
Čestitke za lepe novice tudi vsem vam, ki ste uspešno dale skozi MF. Ostalim pa želim, da naj čas do tega pregleda čim lažje mine. Res je lepo videt celo bebico user posted image

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
29.11.2011 16:01:16   
rafaelica
Dan.

Najprej user posted image rozinci33, krispin, frinini in pobalinki za rezultate MF.user posted image

Drugače pa smo včeraj zakorakali v 20. teden. Danes smo bili na MF. Z našim dojenčkom vse v najlepšem redu. Je bil tako živahen, da je morala biti ginekologinja kar hitra pri meritvah. Nisva pa uspeli videt spola, ker je imel prekrižane nogice. Moj ni smel biti zraven, ker je kao imela ful dela- men se ni zdelo. Tako, da je bil ati kar mal jezen nanjo. Edino kar ji ni bilo všeč, je bilo to, da je ugotovila, da imam v urinu proteine.

Naslednji pregled imam 3.1.2012.

Smo pa bili tudi v shopingu za miklavža. Ogledala sva si postejlice in prevajalne mizice. To bova kupila po novem letu, ker danes ni bilo časa, pa tudi mene je križ že kar pošteno bolel.

Uživajte souser posted image in lovite sončne žarke.

(odgovor članu rozinca33)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
29.11.2011 18:58:04   
ursap
rozinca in rafaelica tudi vama user posted image user posted image user posted image  za odlične rezultate MF user posted image

(odgovor članu rafaelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
30.11.2011 7:25:30   
Arabella1
Pozdravljene souser posted image
user posted image user posted image user posted image

rafaelca in rozinca user posted image user posted image tudi vama čestitke za odlične rezultate morfologije.

vanilija bodi potrpežljiva in počivaj... bodi optimistična in poglej s svetle strani, polovica nosečnosti je že za nami user posted image

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
30.11.2011 7:52:27   
Hinata
Hehe, Arabela, meni bi pomoje kakšna kavica prav prišla.....ali pa je bolje, da grem kar nazaj spat user posted image Zadnje tedne res slabo spim, saj me še vedno mučijo bolečine v kolkih in ramenih....samo premetavam se ali pa bedim sredi noči. Na trebuhu ni tako prijetno spati, na hrbtu pa se včasih tudi ne počutim najbolje...tako da je iskanje udobnega položaja postala prava muka user posted image

Zdaj sem v 20. tednu in skoraj bi lahko rekla, da so bile brce izpred skoraj 2 tednov "lažni alarm", saj od takrat še vedno nič konkretnega ni bilo začutiti, vsaj podobnega tistemu kot takrat. Tako da, čakam in čakam.... Morfologijo imam pa komaj čez 3 tedne ... Do takrat, upam, da se mi mali kaj oglasi :)

Neposredna povezava do sporočila: 1235
30.11.2011 8:39:41   
Gorga
Dobro jutro souser posted image  user posted image  user posted image !

krispin, frinina, pobalinkaa, rozinca33, rafaelica čestitke za dobre rezultate MF user posted image user posted image user posted image !

Tinkara jaz sem si v tej nosečnosti kupila samo ene športne nosečniške hlače, ki jih žulim doma. Nekaj sem imela že od prej, nekaj so mi posodile prijateljice. Tudi jaz sem in bom doma in je res brezveze, da bi si še kaj kupovala.
vanilija za tisto kolegico se žal ne spomnim ali je bila in koliko časa v bolnici. Tebi pa pošiljam user posted image . Pa lepo počivaj.
krispin super, da ste ža v polnem delu s preurejanjem. Jaz še čakam kdaj bo to. Ena milost pa bo ta, da bomo med deli še vedno lepo čakali v našem trenutnem stanovanjcu. Pa čimprej se pozdravi user posted image .
nusi tudi tebi user posted image  za hitro okrevanje tamalega.
rafaelica res škoda da tvoja G ni pustila tvojga zraven user posted image .
Hinata za spanje si kupi blazino za dojenje. Res je fajn. Priporočam. Npr. ko sem bila v bolnici, sta dve moji cimri, ki sta imeli že večje trebuhe, svojim možekom lepo naročile, da so jima jih od doma prinesli, da sta lahko bolj udobno spali.

Jaz sem pa včeraj kupila za moja user posted image user posted image  kompletka za domov user posted image . Sem bla skor da solzna na blagajni. He he. Si ne morem pomagat, sam me tolk razneži user posted image . Aja, v C&A imajo še vedno 20% popusta na cunjice za dojenčke.

Lep dan vsem! user posted image

< Sporočilo je popravil Gorga -- 30.11.2011 8:41:50 >

(odgovor članu Hinata)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
1.12.2011 6:53:40   
Arabella1
Dobro jutro souser posted image

user posted image

kaj imamo že zimsko spanje, ko nismo skoraj nič aktivne na forumu user posted image

Danes pa težko pričakovana morfologija pri nas, komaj čakam, držite pesti, da je vse ok

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
1.12.2011 8:12:27   
nusi
jutro še od mene user posted image

ja čestitam vsem za morfologije, za user posted image in punčke user posted image , a bo počas kakšna statistika, da vidimo kerih je več? user posted image Se mi zdi, da so že 2 leti fantje v poratsu. Arabella tebi pa vso srečo na MF, oz itak je vse ok, tko da ti želim predvsem, da se dojenčka nagledate user posted image .
Jaz sem na negi s tamalim, gre na bolš, tko da naslednji teden služba vabi, pa bo mož še 2 dni doma, da zaključi z antibiotiki, ni mi všeč ta praksa, da se otroka z AB pošlje v vrtec, ampakt ko očitno zdej je k se špara user posted image . Sicer za odraslega se mi to niti ne zdi tak problem, če si 1 teden doma pa pol še par dni AB poješ v službi, ampak tamali pa okol dirkajo, pa ful majo bacilov tam... ne vem , se mi zdi prav, da se zdravljenje zaključi doma.

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
1.12.2011 11:33:11   
krispin
Jutro punce,

čestitke vsem za super rezultate z morfologije, tiste ki še čakate na pregled pa, naj vam čas do takrat čim lepše mine. Itak je s pikci vse ok!

rafaelica Groza, da tvojega ni spustila zraven, kaj pa ima to veze, da ima ona ful dela? Menda ni delala treh pregledov naenkrat... Svašta no... Sej otrok je od obeh madonca...

Arabella1 Verjetno sva bolečine uspešno predali majčicam ;) ker jih tudi jaz nimam več! Držim pesti za morfologijo danes. user posted image

Glede razlike v letiih pa "napačna" (po moje) skoraj ne obstaja. Sem videla super kombinacije tudi, ko je bila razlika za celih 15 let...

rozinca33, kaj so že bataši? Škornji? K sploh ne štekam... user posted image user posted image

Držte se, jest si grem še eno karamelno mleko skuhat, pol pa v pojstlo k user posted image , ker sem čisto fuč. Včeraj sem tok kašljala, da je bil moj čisto zgrožen in se je malo pohecal, da bi tamalemu počas že lahko dala mir s tem krehanjem - pikec me je v istem trenutku prav zbrcal od znotraj. Izgleda da sta z očijem na isti valovni user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
1.12.2011 15:01:49   
Kurumba
Živjo punce!
Se vam končno še jaz pridružim. PDP imam 30.4., morfologijo 19.12., moj user posted image  pa me že veselo brca.

Ne vem, a ste se že kaj pogovarjale, a je katera razmišljala o shranjevanju matičnih celic? Meni se zdi ful drago...

lep sončen dan vsem po dolgem času

(odgovor članu krispin)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
1.12.2011 16:21:54   
Arabella1
evo mene iz morfologije, vse ok, težki smo 500g user posted image spola pa še vedno ne vemo, ker je imel-a prekrižane noge. ma glavno da je vse ok user posted image

(odgovor članu Kurumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
2.12.2011 7:26:58   
ursap
arabella1 tebi čestitke za super rezultate MF user posted image

kurumba tebi pa dobrodošlico med nami user posted image

mi pa smo danes vstopili v 20. teden. kr ne morem verjet. samo še par dni do MF. jeeej. 

Neposredna povezava do sporočila: 1242
2.12.2011 9:28:34   
ancika83
četsitke vsem kis te že opravile morfologijo....nam,ki še pa čakamo pa upam da bo čas čimhitreje minil(še 1 teden...jejjjjjj).....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
2.12.2011 9:40:59   
_vanilija_
Dobro jutro aprilčice!!!!

Čestitam na dobrim rezultatima morfologije!!!!

Jst sem včeraj pršla domov. Dr je rekel da moram ležat, samo do wcja in pod tuš. 2 dni nazaj je poslušal srček, in je rekel da počasi bije in da ma aritmije user posted image . Potem je včeraj naredil UZ in morfologijo (sigurno sem 45min bla na morfologiji) in je vse pregledal, ampak ni videl nič da je narobe s srčkom. Srček je normalne velikosti, na levi strani je, vse je zaporto... Me je poslal da gremo v Ljubljano na pedijatrijo k enemu zdravniku ki je speijalist za srce pri otrocih ki niso še rojeni. Tko da bomo vidli kaj nam bojo tam rekli. Zdej čakam na odpusnico iz bolnišnice (poslali bojo po pošti), potem k mojemu ginekologu ki mi bo dal napotnico za Ljubljano. Nasljednji torek bi mogla imeti morfologijo pri mojemu ginekologu, mislim da je moj ginekolog ne bo spet delal, ker sem itak bla v bolnici na tem pregledu.

Nismo vidli a je punčka, ali fantek, ker je nogice imel(a) skupaj. Dr je rekel da sumi da je punčka. In smo vidli kako rokice in pesti premika, smo vidli nogice, ma ful je dobro blo. Upam samo da bo vse ok s srčkom in da bom enkrat lahko šla pogledati kakšne vozičke in drugo opremo za dojenčka.

In še to... V bolnici so bli ful prijazni, sestre so ble genijalne, tudi ta dr. Šoštarič ki mi je delal UZ je bil ful ful prijazen. Jst sem se tam počutila kot da bi bla na kakšnem dopustu, ne pa v bolnici. Vsje je blo čisto (wcji, tuš), brisače in pijame dobiš vsak dan, čaj so sestre prinesle kadar koli ga je zmanjkalo, hrana tudi ni bla slabam (apmak je zanimivo da sem shujšala 2kg za telih 6-7 dni user posted image ). Ma res nisem pričekovala da bo tko.

Lep pozdrav vsemuser posted image

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
2.12.2011 10:59:55   
Adryanca
Čiv buc bav vsem souser posted image !

Woohoo!! Mal me še razganja od včeraj user posted image .

Po super in enkratnem rojstnem dnevu user posted image , ki sem ga praznovala in res res res čudovitih darilih, ki sem jih dobila, moram pa vseeno napisati, da je zame naaaajlepše in naaaajbolj neprecenljivo, čudovito, super darilo tisto, ki ga nosim v sebi user posted image . Moj predragi user posted image user posted image user posted image user posted image . In to je to!!! Moj mali srček je praznoval skupaj z menoj in res so nepopisni trenutki. Resnično komaj čakam, da prileze ven in da ga bom lahko prijela v moje rokice in mu dala moj prvi pravi poljubček user posted image user posted image .

Seveda pa ne smem pozabit, da tudi komaj čakava z mojim v torek, 6.12., na morfologijo user posted image . Po več kot 1 mesecu ga bom koooončno spet zagledala in kot poznam sama sebe, vem da bo spustila tudi solzico ljubezni in sreče, ko bom videla mojo prelepo kepico user posted image user posted image .

Aja, za v podatek naj še povem, da se lahko zdaj tudi spremeni moja starost: zdaj sem lahko uradno mlada 28 let user posted image

Kako ste kaj ostale? Se držite? Kako uživate v nosečnosti? Vse v redu? Poteka dokaj mirno in ok?

Ok, vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image in vam kljub malo depresivnemu in neumnemu vremenu želim prelep in srčkast dan user posted image

Zgodil se je veliki POK in 8. aprila 2012 se rodil je mali ROK - 2630 g, 50 cm

(odgovor članu _vanilija_)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
2.12.2011 11:32:56   
Kurumba
Adryanca vse najboljše! Ful je lepo brat, kako se veselišuser posted image , si mi kar energijo dala!

Ja, tudi jaz uživam v nosečnosti, neverjeten občutek je, ko začutiš brcike in veš, da je v tebi živo bitje. Sem pa prve tri mesece ful komplicirala in me je ful skrbelo (hrana, dvigovanje predmetov, gibanje...), po nuhalni sem se pa ful sprostila.

(odgovor članu Adryanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
2.12.2011 12:18:51   
cmokica*
pozdravljeneuser posted image
čestitke vsem  ki ste že ble na morfologiji in je bilo vse ok user posted image ene pa še nas čaka  user posted image user posted image jaz jo imam sicer 7.12 ..in že tak nestrpno čakam da vidim mojga user posted image ..
sem v 22tednu in že konkretno brcamo..user posted image kako še bo.. user posted image   Hitro je minlo do 22tedna tak da upam da bo tudi do aprila tak hitro minlo, da bomo končno lahko stisnile našeuser posted image  
jaz sploh več ne morem normalno spat se samo premetavam iz ene strani na drugo user posted image ful me mantra križ..user posted image ko sedim me nena tak boli kot pa te ko se vležem..nič mi več ne paše
nevem kak se naj namestim da me nebo več tak bolel user posted image kaj mislite o masažah za nosečnice? je že bila katera?user posted image

_vanilija_ tebi pa enoin držim pesti da je vse ok z tvojim .

(odgovor članu Kurumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
2.12.2011 12:21:07   
cmokica*
_vanilija_  tebi pa pošiljam eno user posted image in držim prsti da je vse ok z tvojim user posted image

(odgovor članu cmokica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
2.12.2011 13:19:41   
Kurumba
Vanilija tudi jaz ti želim vse dobro, sporoči takoj, ko kaj izveš!

Jaz spim na boku ali pa napol na trebuhu s pokrčeno nogo na blazini, ampak me vedno bolj boli vrat. Masažo imam naslednji petek, sporočim, kako bo. Sem velik ljubitelj masaž in mislim, da so tudi v nosečnosti zelo koristne, ampak mora maser vedeti, kaj dela in imeti izkušnje z masažo nosečnic.

(odgovor članu cmokica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
3.12.2011 14:39:03   
Anonimen

Punce, podatke za seznam pišite okrepljeno in/ali s kakšno drugo barvo (podčrtan A zgoraj v vrstici za urejanje besedila).

user posted image

PDP
nick, starost, število user posted image , številouser posted image , pregled, kraj, spol user posted image ali user posted image

01. 04. 2012
user posted image ina11
user posted image ovnica8, 31let

03. 04. 2012
user posted image aprilcica12
user posted image pobalinkaa, 30let, 1user posted image , Domžale, user posted image
user posted image MARTOMI, 2user posted image , 1user posted image , NP

04. 04. 2012

user posted image nusi, 28 let, 2user posted image , LJ, (maj 2010) 
 user posted image Mareli, CE, 2user posted image , 1user posted image NP

05. 04. 2012
user posted image frinina, 31 let, 2user posted image , Koroška, NP 22.12

06. 04. 2012
user posted image rozinca33, 35let, 2user posted image (jul 10, feb 02), user posted image

07. 04. 2012
user posted image trikratmami, 37 let
user posted image Sapin,  1user posted image (maj 2010)
user posted image _vanilija_, 29 let, 1 , MF 6.12 user posted image
user posted image KlaraMay, 29 let, LJ, 2user posted image ,1user posted image (april2011), user posted image
user posted image cmokica*, 1user posted image , MB, MF 7.12

8.04.2011
user posted image krispin, 32let, LJ, 1user posted image , user posted image
user posted image 2.mami, 32 let, 1user posted image (jan. 2010)

09. 04. 2012

10. 04. 2012
user posted image 1.4.2012, 2 user posted image
  user posted image Katrin* (Kaja), 21 let, LJ, 1user posted image

11.04.2011
user posted image Lency85, 26 let,
user posted image Adryanca, 28let, 1user posted image , Kranj, MF 6. 12 user posted image

12. 04. 2012
user posted image domci, 2user posted image (maj06, junij10)
user posted image  Gorga, 32 let, Vipavska dolina, 2user posted image (jan 10), MF 7.12  user posted image user posted image

13. 04. 2012

14. 04. 2012

user posted image Putpuri, 26 let, Primorska, 2user posted image ,  NP  user posted image user posted image  

15. 04. 2012

user posted image Blueone, 27 let, Kranj, 2user posted image
user posted image ancika83, 28 let ,1user posted image (maj 2010), Lenart, MF 12.12
  user posted image **Tinkara78**, user posted image , 1user posted image , NP
user posted image Katy13, 30let, 2user posted image (doma april 08)

16. 04. 2012

user posted image mancica, 26 let, LJ
user posted image Arabella1, 33 let, 

19. 04. 2012
user posted image Nana09, 1 user posted image (april08)
user posted image Rafaelica, NP 3.1.

20. 04. 2012

user posted image TINČIVA, 30 let, 3user posted image , 2user posted image MF 7.12, user posted image

21. 04. 2012
user posted image tulpek, 29 let, 1user posted image ,  MF 5.12
user posted image VERONCY, 3user posted image , 1user posted image
user posted image Jean P., 30let, LJ, MF 7.12

22. 04. 2012

user posted image zup2, 31 let, LJ, 3user posted image (maj 2010)
user posted image JanaB, 1user posted image (mar. 2010), user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image akva, 30 let, LJ 2user posted image
user posted image Skarjice, 2user posted image , 1user posted image , MF 7.12

23. 04. 2012

user posted image Arwen_84, 27 let, 1user posted image  

24. 04. 2012
user posted image ribella, 27let, 1user posted image , NP  user posted image

25. 04. 2012
user posted image 1.april, 35let, Lj, 1user posted image MF 7.12, user posted image
user posted image Angelica Wald, 26let, LJ, 3user posted image , 1user posted image (feb.07)
user posted image karincooo, 20let, MS, 1user posted image

26. 04. 2012
user posted image tjaška87, 24 let, 2user posted image , 0user posted image
user posted image  primorka111, 1user posted image (junij2010)

27. 04. 2012
user posted image  Hinata, MF 20.12
user posted image danijela1987, 1user posted image

28. 04. 2012
user posted image Barbela, 31let, 2user posted image 1user posted image (jul 05), Topolšica, user posted image , NP
user posted image Piči1, 5user posted image , 1user posted image

29. 04. 2012

user posted image Juxy, 36 let4user posted image2user posted image , Domžale,
(doma jan 11 & jan 01), NP, M 12.12
user posted image letalo, 31 let, 2user posted image , MF 12.12
user posted image ursap, 28let, 1user posted image , LJ, MF 8.12

30. 04. 2012
user posted image aurska, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  kala 28, Domžale,  M 20.12
user posted image Kurumba, MF 19.12

X. 04. 2012
user posted image kofetarka
user posted image roxane21, 35let, Lj, 2user posted image , 1user posted image  

SKUPAJ NAS JE ŽE 57 user posted image

user posted image z user posted image user posted image :   Putpuri, JanaB, Gorga

Z nami so pot začele in žal so odšle:    user posted image  
Dr.Knowitall, samado, Keri16, liia user posted image user posted image user posted image

Punce, podatke za seznam pišite okrepljeno in/ali s kakšno drugo barvo (podčrtan A zgoraj v vrstici za urejanje besedila).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Otrok vam pove, da je istospolno usmerjen
rotkappchen

poslal/a bi ga/jo k psihiatru (12%)

to se mi ne more zgoditi (4%)

odpovedal/a bi se ga/je (1%)

sprejel/a bi to (82%)

Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!