Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
! Jaz semm si to tko potihem želela...tko, da je lepo darilce od/za Miklavža
. Moj je bil zraven in začudeno gledal najprej sobo..in potem vse te naprave (UZ)-so ble noter kar 3, ker je gin. ravno dobila novo mašino...pol je pa na poti domou, reku, da tisti ''famozni stol'' res grozno zgleda
vse dobro...se mi zdi da mi je čez vikend trebuh karnaenkrat vzhajal za 2x
. Drugače vse B.P., razen pogostih bolečin v hrbtu, trtici in križu...sem si žogo nabavla-jo mamo tudi na telovadbi in mi ful paše gor medenico razgibavat
. Naslednji rutinski pregled mam 3.1 potem čez 1 mesec pa še sladkor
...čudno mi je edino, da mi od prvič (
!
.
. moj PDP je 14.4.2012, in kot sm brala nas je v aprilu velikoooo. Sm vesela za use, upam da se vidmo u porodnišnici.
, kaj je pa s tvojim grlom, a samo kašljaš ali te tudi boli? jaz sem pri bolečini, če je dolgotrajna kar zagovornik lekadola.
želim vama vse najbolje, da mirno in hitro preživita čas do konca nosečnosti in držim pesti na vseh 4ih okončinah
)
je vse ok,lulček je še,ni odpadel
doma?
Ob enem pa vama želim zares čimprejšnji konec vsem težavam, ki vaju pestijo ...pošiljam vama kar 3