|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2012
9.12.2011 17:44:57   
ursap
na kratko vam povem kako je blo danes pri internistki:  vse ok, pritisk ok, še naprej tablete. pa spet sm mogla dat kri in vodo. v tork zvem rezultate. 

božanje trebuha: meni bi bilo to neprijetno. samo če me mož poboža je ok, drugače pa bi se verjetno umaknila al pa položila roko na trebuh. 

banjica za kopanje: jest jo bom postavla na previjalno ali pa na pralni stroj v kopalnici. nekak ne zaupam tistim stojalom, se mi zdijo nestabilni. 

pa še podatki za seznam:  OGTT 15.12., morfologija 20.12., naslednji pregled pri ginekologinji pa imam 9.1.2012

< Sporočilo je popravil ursap -- 9.12.2011 17:46:51 >

(odgovor članu 1.april)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
10.12.2011 12:32:17   
Arabella1
IZVIRNO SPOROČILO: 1.april

Blazina za dojenje - katero priporočate? Sem nekaj gledala Neli robo, tadolgo itak, sam 70E je odločno preveč? Pa, ali je RES tako hudo zelo uporabna, al je sicer fina in taku, ma z blazinami bi tudi šlo? Sedaj uporabljam tanjšo blazino za pod kolena (spim v flamingo položaju, tj napol na boku, napol na trebuhu, z eno pokrčeno nogo).

Neli blazino ti jaz priporočam... je vredna vsakega eura... jaz imam doma dve blazini, eno Neli, drugo pa iz baby centra... tista iz baby centra ni uporabna, prekratka, ne zvija se nič... ta črv od neli je pa super, jaz jo uporabljam za popoldanski počitek, gledat tv, počasi bo uporabna pa tudi za spanje user posted image

(odgovor članu 1.april)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
10.12.2011 13:00:01   
nusi
jaz imam tole blazino in sem ful zadovoljna
http://www.mali-vragci.si/blazina-za-dojenje-roza-barva-z-vzorcem-medvedkov-3

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
10.12.2011 13:02:07   
nusi
jaz imam tole
http://www.mali-vragci.si/blazina-za-dojenje-roza-barva-z-vzorcem-medvedkov-3

samo tenutno je ni na zalogi, mogoče pokliči pa vprašaj kdo je proizvajalec. Prevleka se sname in jo lahko opereš.

(odgovor članu Arabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
12.12.2011 9:03:59   
1.april
Katero velikost od Neli blazine pa imaš? Najdaljšo, srednjo ali malo?

Nusi, hvala za odg. user posted image
Ali si to blazino uporabljala že prej, mislm dejansko za dojenje? Večina prijateljic ima **** blazino, ki so jo dobile v dar, pa so jo uporabljale za vse kaj drugega, kot za dejansko dojenje user posted image večina je polegla dojenčka not, da se ni zvalil iz kavča, ne poznam pa nobene, ki bi imela Neli blazino. No, mogoče pa mi jo prinese Božiček user posted image

aja, pozabila sem napisati, NP imam 6.1.2012

user posted image želim vem lep dan user posted image čeprav vreme malce štrajka.

Neposredna povezava do sporočila: 1330
12.12.2011 9:14:37   
Kurumba
Jaz sem ravno prejšnji teden dobila blazino iz baby centra, pa moram reči, da mi je zaenkrat fenomenalna. Trenutno jo bolj uporabljam za počitek, načine uporabe pri spanju moram še naštudirati:) Je pa zelo udobna in komaj čakam, da pridem domov in se zvalim vanjo s kakšno revijo ali pa knjigo v roki:)

Sem bila pa v petek na masaži in je bilo super. Ležala sem na boku, ko mi je masirala hrbet, nato pa na hrbtu, kar pa mi ni bilo tako udobno. Se kar malo bojim te lege na hrbtu, imam slab občutek, kaj pa ve?

Še eno vprašanje imam glede krčev v mečih. Nekje sem prebrala, da je to lahko zaradi pomanjkanja kalcija, nekje drugje pa ravno obratno, da je to zato, ker piješ preveč mleka in/ali ješ preveč mesa. Slišala pa sem tudi, da je to zaradi premalo magnezija ampak si neupam jemat šumečih tablet, ker jemljem Elevit in baje ob tem ne smeš nobenih drugih prehranskih dodatkov. Kaj mislite?

lep dan, kljub dežju

(odgovor članu 1.april)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
12.12.2011 9:37:41   
Anonimen

Punce, podatke za seznam pišite okrepljeno in/ali s kakšno drugo barvo (podčrtan A zgoraj v vrstici za urejanje besedila).

user posted image

PDP
nick, starost, število user posted image , številouser posted image , pregled, kraj, spol user posted image ali user posted image

27.3. 2012
user posted image  cmokica*, 1user posted image , MB, NP, user posted image

01. 04. 2012
user posted image ina11
user posted image ovnica8, 31let

03. 04. 2012
user posted image aprilcica12
user posted image pobalinkaa, 30let, 1user posted image , Domžale, user posted image
user posted image MARTOMI, 2user posted image , 1user posted image , NP

04. 04. 2012

user posted image nusi, 28 let, 2user posted image , LJ, (maj 2010) 
 user posted image Mareli, CE, 2user posted image , 1user posted image NP

05. 04. 2012
user posted image frinina, 31 let, 2user posted image , Koroška, NP 22.12

06. 04. 2012
user posted image rozinca33, 35let, 2user posted image (jul 10, feb 02), user posted image , NP 4.1

07. 04. 2012
user posted image trikratmami, 37 let
user posted image Sapin,  1user posted image (maj 2010)
user posted image _vanilija_, 29 let, 1 , NP 3.1  user posted image
user posted image KlaraMay, 29 let, LJ, 2user posted image ,1user posted image (april2011), user posted image

8.04.2011
user posted image krispin, 32let, LJ, 1user posted image , user posted image
user posted image 2.mami, 32 let, 1user posted image (jan. 2010)

09. 04. 2012

10. 04. 2012
user posted image 1.4.2012, 2 user posted image
  user posted image Katrin* (Kaja), 21 let, LJ, 1user posted image

11.04.2011
user posted image Lency85, 26 let,
user posted image Adryanca, 28let, 1user posted image , Kranj, MF 14. 12 user posted image

12. 04. 2012
user posted image domci, 2user posted image (maj06, junij10)
user posted image  Gorga, 32 let, Vipavska dolina, 2user posted image (jan 10), NP 22.12  user posted image user posted image

13. 04. 2012

14. 04. 2012

user posted image Putpuri, 26 let, Primorska, 2user posted image ,  NP  user posted image user posted image  
user posted image Urška018

15. 04. 2012

user posted image Blueone, 27 let, Kranj, 2user posted image
user posted image ancika83, 28 let ,1user posted image (maj 2010), Lenart, MF 12.12
  user posted image **Tinkara78**, user posted image , 1user posted image , NP
user posted image Katy13, 30let, 2user posted image (doma april 08)

16. 04. 2012

user posted image mancica, 26 let, LJ
user posted image Arabella1, 33 let, 

19. 04. 2012
user posted image Nana09, 1 user posted image (april08)
user posted image Rafaelica, NP 3.1.

20. 04. 2012

user posted image TINČIVA, 30 let, 3user posted image , 2user posted image , NP 3.1, user posted image

21. 04. 2012
user posted image tulpek, 29 let, 1user posted image ,  NP 6.1
user posted image VERONCY, 3user posted image , 1user posted image
user posted image Jean P., 30let, LJ, NP , user posted image

22. 04. 2012

user posted image zup2, 31 let, LJ, 3user posted image (maj 2010)
user posted image JanaB, 1user posted image (mar. 2010), user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image akva, 30 let, LJ 2user posted image
user posted image Skarjice, 2user posted image , 1user posted image , NP

23. 04. 2012

user posted image Arwen_84, 27 let, 1user posted image   , NP 3.1

24. 04. 2012
user posted image ribella, 27let, 1user posted image , NP  user posted image

25. 04. 2012
user posted image 1.april, 35let, Lj, 1user posted image NP 6.1, user posted image
user posted image Angelica Wald, 26let, LJ, 3user posted image , 1user posted image (feb.07)
user posted image karincooo, 20let, MS, 1user posted image

26. 04. 2012
user posted image tjaška87, 24 let, 2user posted image , 0user posted image
user posted image  primorka111, 1user posted image (junij2010)

27. 04. 2012
user posted image  Hinata, MF 20.12
user posted image danijela1987, 1user posted image

28. 04. 2012
user posted image Barbela, 31let, 2user posted image 1user posted image (jul 05), Topolšica, user posted image , NP
user posted image Piči1, 5user posted image , 1user posted image

29. 04. 2012

user posted image Juxy, 36 let4user posted image2user posted image , Domžale,
(doma jan 11 & jan 01), MF 12.12
user posted image letalo, 31 let, 2user posted image , MF 12.12
user posted image ursap, 28let, 1user posted image , LJ, MF 20.12, GT 15.12, NP 9.1

30. 04. 2012
user posted image aurska, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  kala 28, Domžale,  M 20.12
user posted image Kurumba, MF 19.12

X. 04. 2012
user posted image kofetarka
user posted image roxane21, 35let, Lj, 2user posted image , 1user posted image  

SKUPAJ NAS JE ŽE 58 user posted image

user posted image z user posted image user posted image :   Putpuri, JanaB, Gorga

Z nami so pot začele in žal so odšle:    user posted image  
Dr.Knowitall, samado, Keri16, liia user posted image user posted image user posted image

Punce, podatke za seznam pišite okrepljeno in/ali s kakšno drugo barvo (podčrtan A zgoraj v vrstici za urejanje besedila).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1332
12.12.2011 10:10:15   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Kurumba

Še eno vprašanje imam glede krčev v mečih. Nekje sem prebrala, da je to lahko zaradi pomanjkanja kalcija, nekje drugje pa ravno obratno, da je to zato, ker piješ preveč mleka in/ali ješ preveč mesa. Slišala pa sem tudi, da je to zaradi premalo magnezija ampak si neupam jemat šumečih tablet, ker jemljem Elevit in baje ob tem ne smeš nobenih drugih prehranskih dodatkov. Kaj mislite?

lep dan, kljub dežju

Rabiš kalcij in magnezij, o tem smo že pisale, enkrat sem našla en boljši odgovor, pa mislim da bo tale vseeno kot nalašč zate:
http://med.over.net/forum5/read.php?19,7199885,7199885#msg-7199885

Elevit nima dost teh dveh mineralov.

Tinkara, kako kaj z merami tvojega user posted image ? zelo dvomim, da bi na prvem Uz ali na NS spregledali, da je mali 14 dni starejši... a imaš slučajno nosečniško sladkorno? Od mojga sodelavec je dobil sina, ki je imel pri polnih 7 mesecih 4,5 kg in se zato predčasno rodil, so komaj ugotovili, da je nedonošen... No poročaj.

Božanje trebuha: ni šans, kar lepo povem, da naj mi dajo mir user posted image user posted image user posted image sem dobila tudi predlog, da nazaj pobožam user posted image . No, saj skoraj nimam teh težav. Je pa to poseganje v intimni prostor posameznika in kar nekdo si tega pač ne sme privoščit brez vprašanja.

Cukr test... sedaj vsaj pri nas delajo daljše kot prej, ko je trajalo samo eno uro. Mislim da kolikor sem razumela G, zdaj traja vsaj 2 uri, 3krat jemljejo kri, ko prideš in potem vsako uro, vmes pa piješ cukr.... Ni mi pa problem tisto spit, pač na eks in steče dol, še čutiš ne. Bolj mi je problem, kako bom tako dolgo tešča....

(odgovor članu Kurumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
12.12.2011 10:12:51   
tulpek
Kurumba: http://med.over.net/forum5/read.php?19,4100438

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
12.12.2011 11:29:40   
nusi
uporabnost blazine za dojenje - men je bla super za spanje, za dojenje je nisem tolk uporabljala, na začetku pa tudi, ko je tamal že sedel sem jo dala odzadaj, če se v znak zvrne, pa lahko jo daš ob posteljo ob zid, da se ne tišči ob mrzlo steno, rad se je kotalil čez njo.... ma ni da ni user posted image

cukrtest - ja pišuka, jst sm pisala kako je bilo leta 2010 a zdej pa da tolk traja? ja sej bom verjetno spet kmalu imela pa sporočim, sam bom pa res pol dneva lačna, ne smem kakšne revije, ki ima notri recepte s sabo vzet user posted image

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
12.12.2011 12:17:26   
tulpek
Nusi, ni rečeno, da bo pri vas tudi tako, več kot berem, bolj mi je jasno, da ima vsak G neko svojo prakso, nekateri se prej prilagajajo spremembam, nekateri kasneje.... V glavnem, pri nas je vse v eni ustanovi in imam vmes še pregled, tak da vsaj to ni treba še posebej hodit. Pa nekaj za brat si moram zraven prinesti.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
12.12.2011 14:07:32   
cmokica*
tak je pri men.na prvem ultrazvoki so mi povedli da bi naj imela predviden termin porod 7.4 zdaj pa sem imela morfo in mi je rekel da nisem v 22tednu ampak v 24. že. kak so se lahko zmotli za dva tedna men tudi ni jasnouser posted image al se tolko fejst razvija al kaj nwm..mere malega mi glih ni povedal al pa je pa sn preslišala...(rekel je  edino da se vse mere ujemajo z 24tednom..)je pa povedo da je težak 667g.bomo vidli kaj bo moj ginekolog reko na izvide kak so se lahko tak zmotli al če je mali pospešo v rasti al kak...je pa reko zdravnik da je vse ok tak kot more bit.. user posted image  

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
12.12.2011 21:15:25   
Skarjice
Souser posted image  pozdravljene,

V H&M-u majo polovično znižanje oblačilc za dojenčke, pa kar velik izbire.
Aprila bomo še vedno rabili nekaj bolj toplega, tak da zdejle je full izbire.
Sm kupila v številki 56 in 62, v beli barvi. Tak, da bom lahko pol kombinirala
glede na fantka ali punčko.
Majo pa full cute roza oblekice za punčke, pa take pajacke medvedke (z ušeski in
tačkami) za fantke. Škoda, da ne vem še kakšen spol bo bil, res tolk cute stvarce majo.
Joj, mene je tole čist iz tira vrglo, komi čakam mojo malo štručko. user posted image

(odgovor članu cmokica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
13.12.2011 9:33:30   
Juxy
Ojla po dolgem času,

vas vmes uspem malo prebrat, nimam pa časa kaj dosti spremljat in seveda sodelovat pri debatah.

Naša morfologija je tudi za nami. Sem vesela, da sem pridelala le 0,2 kg od zadnjega pregleda (to je moj rekord, saj sem po navadi pridelala vsaj 2 kg). Morf. je trajala nekaj več kot pol ure. Vse je ok, otroček lepo miga, srček bije z hitrostjo 15, možgančki, srček, hrbtenica so ok, tudi ostali organi, težek je 350 g, kar je glede na starost 20/1 čisto prava teža... sem pa videla, da je čisto podoben prejšnjemu, ki je zdaj 10 mesecev star user posted image Dobila sem posnetek na CD in dve 4D sliki user posted image
Za na seznam:  37 let (nič več 36), NP 16.1.

(odgovor članu Skarjice)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
13.12.2011 10:21:18   
Arabella1
pozdravljene souser posted image

včeraj sem imela tako gužvo, da nisem mogla niti na forum pogledat user posted image torej blazino od neli imam jaz tisto največjo, sem zelo zadovoljna res.

Trebuh se mi zdi, da se mi je kar čez noč napihnil user posted image široka oblačila ne pomagajo več user posted image sicer mi je ena kolegica rekla, da se mi še nič ne vidi.. ma ona bolj slabo vidi. V soboto sva v baby centru plačala za voziček maxi cosi mura 3 in lupinico, ker je bila akcija da za 50 eur dobiš 10 eur bona, sva si pridelala za 120 eur bonov, ki jih bova porabila za nakup košare user posted image

Drugače pa počutje še vedno ok user posted image , no občasno me še kdaj pa kdaj malo rit boli, ma ni sile, še 4 mesece, a se še kateri zdi, da gre čas turbo hitro.

Čestitke vsem za dobre rezultate morfologije user posted image user posted image

(odgovor članu Juxy)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
13.12.2011 11:32:03   
krispin
Hej punce! user posted image

tudi meni se trebušček kar konkretno pozna in se ga niti pod razno ne da več skrivat. Me prav zanima, če bodo kakšni "pametni" komentarji naslednji teden, ko pridem nazaj v službo... Po kilah sem dobila gor nekje 3,5 - 4kg, lahko bi bilo malo več, ampak na morfologiji smo itak videli, da mali prehiteva, tko da mu izgleda nič ne fali. user posted image Božanju trebuščka se bom pa upam uspela izognit. Pred bolniško so me prakrat ujeli nepripravljeno, s polnimi rokami, tko da se niti branit nisem mogla... user posted image

Cukr test imam ta četrtek, baje naj bi trajal eno uro, če bo kaj drugače, pa sporočim. Še dobro, da ga imam takoj zjutraj, ker res težko zdržim brez zajtrka... Vsekakor se bom oborožila z eno debelo knjigo, ker sicer me bo pobralo od dolgčasa. user posted image

Ena je vprašala o spanju na hrbtu - jaz čutim da mi dodatna teža pritiska na križ in ni ravno prijetno. Se ful lepše spočijem in naspim, če ležim na boku, v položaju za nezavestne user posted image . Je pa res, da je stara navada železna srajca in se zjutraj večkrat zbudim ravno na hrbtu...

Neposredna povezava do sporočila: 1341
13.12.2011 11:40:33   
Juxy
krispin, sladkorni test traja eno uro. Dobro je, da vzameš s sabo cedevito ali prerezano limono,da si malo streseš oz. stisneš v kozarček, ker je to tako sladko, da ti gre takoj na bruhanje, razen če si ultra sladkosneda. Potem greš v čakalnico in po eni uri ti vzame kri. To je vse. Če bi se pa pokazalo, da imaš povišan sladkor, te pa lahko G. pošlje na triurni sladkorni test, ki je isti kot enourni, le da presediš v čakalnici 3 ure.

Sem imela enourni test prejšnjo jesen, tako da ne vem kaj naj bi to bilo govora o dveh urah in treh špikanjih...

< Sporočilo je popravil Juxy -- 13.12.2011 11:41:43 >

(odgovor članu krispin)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
13.12.2011 12:29:54   
krispin
Ja, tako so razložili tudi meni, ko sem se naročala na ta test. Sestra mi je rekla, da si lahko prinesem limono, za cedevito pa nisem prepričana - a ne vsebuje nekaj sladkorja? (sem dobila občutek, da so precej natančni pri tem testu, kar se količine sladkorja tiče.)

Arabella1 - Tudi meni čas noro hitro beži. Sploh ne dojemam, da poleg vsega ostalega kupujem že božična darila...

(odgovor članu Juxy)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
13.12.2011 12:30:36   
2.mami
Pokorno se javljam na raport! user posted image

Milijavžent let že nisem pisala, kaj naj rečem user posted image  Gužva v službi, pa še malo lenobe zraven.

Potem pa ko toliko zamudiš, se ti zdi, da nekako ne pašeš v debato.

Bom tvegala in napisala kratko poročilo:

15. 11. sem imela morfologijo
9.12 presejalni test za sladkor
14.12. imam naslednji redni pregled
pričakujemo user posted image

Morfologija je potekala odlično, vse BP. Doktor si je vzel čas in mi vsako malenkost pokazal, žile na srčku, možgančke, mehur, stegnenico...ni da ni. Res je bil pozoren in prijazen. Dolgo časa je ugotavljal spol in potem zatrdil, da ni dvoma da je user posted image . Sem vesela user posted image  Od nekdaj sem si želela user posted image , potem dobila user posted image , sedaj sta mi pa oba spola všeč user posted image

Sladkorni test je potekal tako, kot je opisala Juxy. Žal so mi odkrili povišan sladkor (9,4), tako da se moram naročiti na 3-urni test na Polikliniki, kjer ti 4x vzamejo kri. Na tešče, potem pa še 3x vsako uro. Sem bila lani in vem kako je. Sladko ko user posted image . Mi je bilo kar slabo po tem (al pa zaradi lakote user posted image ).
No, ja vse potrpim, če bodo rezultati ok. Najbolj me je strah inzulina, ker se nooorooo bojim injekcij!

Sem vesela za vse, ki vam nosečnost poteka brez problemov in razumem vse tiste s strahovi in bolečinami. Nekatere imajo srečo in celo nosečnost preživijo radostne, kot da se ni nič spremenilo. Drugim pa veselo pričakovanje grenijo take in drugačne nevšečnosti. Ni pravila in ni zdravila, če mene vprašaš user posted image

Držim pesti za vanilijo in tinkaro78 user posted image user posted image  Verjamem, da bo vse v redu!

Banjico imam jaz tako s stojalom iz paketka za novorojenčke. Stojalo je super, primerne višine, trdno... Se mi zdi bolj varno, kot če bi imela banjico na WC-ju ali pralnem stroju. Dokler je bilo treba user posted image  držat v banjici smo ga imeli na stojalu, potem pa sem dala banjico v veliko banjo. Ker je naš user posted image  zelo rad šprical okoli je bila to super pogruntavščina.

Toliko zaenkrat.

Še pišem, upam, da kaj prej user posted image

Srečno!!!

(odgovor članu Juxy)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
13.12.2011 12:43:38   
tulpek
Zanimivo, potem samo pri nas delajo nek dolg test s 3 pikanji.. .sem šla na list gledat in trikrat preverjajo količino sladkorja v krvi. In prvič že na tešče, potem eno uro po sladkorju (pitju) in potem 2 uri po sladkorju. je bilo pa prvič tako kot pišete ve. Bom malo povprašala, zakaj je zdaj tak sistem.

(odgovor članu 2.mami)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
13.12.2011 12:59:11   
akva
Zdravo punce!

Ja tudi jaz se po dolgem času spet javljam, mi je kar malce nerodno, v službi sem precej zasuta, hitim z delom do porodniške, malce poškilim tudi na RR, v debate pa se raje ne vključujem, ker že preveč časa traja user posted image ...

No, na hitro pa vseeno sporočim, da smo tudi mi imeli danes MF, beba raste po reglcih, in zgleda da bo user posted image ! (Vsi so napovedovali fantka, vključno z mano. Ko sem omenila to G, pa je pokomentiral, Če so pogledali?! user posted image ) Vsekakor smo zelo, zelo veseli, sploh ker zaenkrat zgleda vse ok! Možek se pa že križa, kako bo obdan s 3 ženskami... user posted image

Držim pesti za tiste s težavicami in težavami, da vam še tile meseci hitro minejo in bodo skrbi pozabljene! user posted image

Ko smo že ravno pri banicah, tudi mi imamo tisto iz paketa, s stojalom, in se super obnese. Ne spomnim se več, kako je cenovno, mislim, da je malo cenejša, tako da jo jaz kar priporočam.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
13.12.2011 13:04:16   
tulpek
Super vsem za MF in da se po dolgem času javljate. Saj vse razumemo, da vam ne znese user posted image user posted image user posted image ampak če vas pa prime kaj napisat, se pa ne ustavit zato, ker vam je nerodno ali ker je tveganje preveliko user posted image user posted image user posted image user posted image  Še nisem ugotovila, kako grizit preko računalnika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akva)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
13.12.2011 13:33:39   
1.april
IZVIRNO SPOROČILO: Arabella1

pozdravljene souser posted image

včeraj sem imela tako gužvo, da nisem mogla niti na forum pogledat user posted image torej blazino od neli imam jaz tisto največjo, sem zelo zadovoljna res.
...

aha, se mi je zdelo, da je tanartavečja tanartabuljša user posted image user posted image
Letos bom nediskretno namignila Božičku, kaj je zaželjeno, pa če me presliši, si jo ubodem sama user posted image

Drgač pa je moj buši že kar opazen, samo še fejst slabovidni in zasebrigajočiseosebki niso opazili moje okrogline. No, eni se pa delajo (šefići), da ne vidijo, ma men se to dopade user posted image user posted image . Mam rada svoj mir user posted image
Kar se brcik tiče, mi user posted image z njimi res ne prizanaša, najrajši trenira v nočnem času, ali pa če jem/pijem kaj kislega (pomarančni sok npr.) ali kaj konkretnega (krvavice inu ksl.repa z ocvirki). Si domišljam, da buta zato, k mu je všeč, ne zarad negodovanja. Zgleda bo en močan, trmast, žilav poba, tuky ni nobenga mehurčkanja, al pa valovanja, sam konkretno butanje, kaj šele bo user posted image user posted image
Pa v službi me hecajo, da če že zdej ordinira ponoči, da bo pol zaprmej nočna ptica user posted image

Men pa moj G na morfologiji ni nič omenjal sladkorni test? A to vsem delajo al samo nekaterim? Al me bo pa na NP presenetil user posted image , jaz pa vznak od presenečenja (kok ne maram presenečenj, sploh za igle se morm zmer psihično pripravit, al pa za pregled na unih stremenih, jst to ne morm kr gate dol, pa rit na pojstlo, rabiiiiim svoj cajt, da v miru premeditiram user posted image )

No, lep preostanek dneva vsem user posted image

< Sporočilo je popravil 1.april -- 13.12.2011 13:35:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 1348
13.12.2011 13:44:47   
Juxy
Men pa moj G na morfologiji ni nič omenjal sladkorni test? A to vsem delajo al samo nekaterim?

Sladkorni test opravi vsaka nosečnica, in sicer v 26. tednu (ali tam okoli).

(odgovor članu 1.april)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
13.12.2011 13:52:32   
tulpek

Pa v službi me hecajo, da če že zdej ordinira ponoči, da bo pol zaprmej nočna ptica user posted image

Men pa moj G na morfologiji ni nič omenjal sladkorni test? A to vsem delajo al samo nekaterim? 

Nič verjet sodelavkam, moj prvi user posted image je bil nočni ptiček, pa je potem kmalu ugotovil, kdaj se spi in kdaj bedi, ta sedaj ima pa tudi ponoči žurke.

Mislim da bi test morala imet, sploh ker si 35 stara. Ne vem, kako je zdaj (ampak glede na to, da vse o tem pišemo, verjetno tako, kot piše Juxy), ampak 2 leti nazaj so gledali na leta in pri nas je bila meja 26. Če imaš tako, da greš drugam delat, kot berem tukaj pri nekaterih, ti bo mogoče naslednjič dal napotnico, lahko pa kar kličeš.

(odgovor članu 1.april)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ali po vašem mnenju nardijo carki rez tudi v drugo?
Rosana29

Da (74%)

Ne (26%)

Število vseh glasov: 262

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!