_vanilija_
|
Pozdravljene !!!! Jst sem še vedno doma, ležim, gledam TV, malo berem forume.... Dobro je da zunaj ni sončka, tko da mi ni neke panike ker ne morem nikamor iti Midva sva tudi naročila voziček v Baby Centru ko so imeli tisto akcijo 50:10, ampak so imeli takšno gužvo da niso imeli cajta da bi nam uštimali tisto kar sva naročila. Rekli so da bojo čez 2 dni in da bomo tudi dobili bone. Naročila sva voziček od abc-designa mamba. Mi bomo verjetno imeli , ampak modra barva nam je ful všeč, jst mam v takšni barvi jakno, teniske, .... Imeli so še eno lepo kombinacijo: črna in vijola, ampak je voziček bil preveč temen, tko da sva se odločila za črno + modro. Tudi posteljico sva naročila od Lip Poljičane Maja, ampak jo niso imeli na zalogi, bomo mogli počakat kakšen teden (itak nam se ne mudi). Upam samo da ni prezgodaj za nakupovanje.... Ful me je strah kaj nam bojo rekli na pediatrični v Ljubljani.... Jst se nisem še vedno zredila niti enga kilograma, ma bi počasi mogla, ker sem že 23. teden. Tudi zdravnik mi zadnjič nič ni povedal, upam da to ni povezano z otrokovim srčkom... Mama me non stop krega ker se nič nisem zredila... Zdej sem brala da so se ženske pritoževale da so se preveč zredile, ampak nisem najdla nič da se kakšna ni nič zredila... Samo mi še manjka da o tem skrbim... Otroka čutim vsak dan, lepo se premetava... Mož še vedno nič ne čuti ko da roko na trebuh. Mi se zdi da se je obrinl(a) 2 dni nazaj, prej je bla obrnjena na glavico, na desni strani, nogice so ble gor. Zdej jo čutim kot da bi ležala horizontalno, nisem še sigurna. A boste šle na 3D/4D UZ? A veste slučajno če se da 3D/4D narediti v Novi Gorici ali bližini? Gorga, kako si ti? Tinkara? Velik od lenuščeka vanilije.
|