Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Končno boš lahko spoznala svoja
..
No naj tako tudi ostane.
..drugač pa sam da bo s puncam vse ok, ven bojo prišle tako ali pa tako
Ne vem še, kako bo meni šlo od rok to prehranjevanje.
. Tudi jaz že komaj čakam porod. Menda nas je v tej rundi šole ene par, ki pričakujemo dvojčke, in nam bodo pripravili dodatno predavanje samo za nas. Sem ful vesela te možnosti.
, ko sem tam na diabetološki mozgala in se smilila sama sebi, pa je levi ful brcal in mahal na vse strani, se trudil, da bi preusmeril mojo pozornost. Hehe, lubčka moja že vesta, kdaj je treba mamo zamotit, da se neha ukvarjat s samopomilovanjem
.
Zato...če katero zanima, naj si ogleda spodnjo povezavo ali pa me kontaktira
Se je zgovarjal, da jim je med.sestra na predavanju rekla, da spremljevalci večinoma sam gužvo delajo in motijo proces poroda (pa na sumu ga imam, da so ga mal impresionirale tiste nazorne slike poroda in vse tisto razlaganje, kako, ko je glavica zunaj, lahko starša božata glavico...) On ves v krizi in kot en Kalimero, jaz vsa nesrečna, kako naj mu dopovem, da res nočem bit sama... Sem se včeraj pomenila z babico v šoli za starše, ji povedala, kako je reagiral. In po pogovoru z njo sem mu nekako uspela razložit. Pa pomirila sem ga, da nimam kakih hudih želja, da bi on popkovine rezal in otroke šlatal še preden so zunaj
. Hehe. Jaz sem si in si enako kot ti želim le to, da je z mano. Ne rabim drugega.
.. moj je tud bil v ponedeljek na tem predavanju in prišel domov prav navdušen
, moj je prišel domov prav raznežen...