|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
22.12.2011 20:53:16   
Fižolčka
Ojla, punce..

jaz čakam poročilo od Spiteri, pa ni še nič, ane.. :) Verjetno se sedaj privajajo na prve skupne trenutke doma.. in ni časa za nič drugega kot otročka, hrano in počivanje. Prvi tedni so res naporni..

Glede poroda je bil moj blazno navdušen, da je bil lahko zraven.. je rekel, da je to nekaj najlepšega kar lahko doživiš v življenju. Če ti ni ravno za gledat pač moški stoji za glavo od partnerke ali vzporedno z njo in ji pomaga.. Sam porod pa itak traja mogoče 20-30minut in ni nič groznega.. Moj je bil čist pogumen, tako da je tam dežural kot bi bil babca :) In ves čas poroda je bil zraven, tudi ko se rojeva dvojček B.. Le potem, ko se me dali v narkozo in čistili maternico so ga po hitrem postopku poslalii vn.. Ni pa nič kaj grozno krvavo .. itak pomojem ko pridejo otročki vn ne vidiš nič drugega kot 2 majhna bitjeca in pozabiš na vse, kar je sedaj "potencialno grozno" :)
ugl, jaz sem fullllllll hvaležna da je bil moj z mano in bi mi bilo grozno, če bi morala skozi to sama..

no, če se ne beremo več do Božiča.. vam želim vse lepo za božični večer in seveda, da bi čimdalj ostale 3v1 :) aja, pa veliko daril pod smrekico in dobre večerje v krogu najbližjih

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
23.12.2011 8:41:37   
Gorga
Dobro jutro user posted image .

Jaz sem se v tem tednu že drugič v tem mesecu nalezla prehlada. Tokrat mi ga je verjetno sinko prinesel. Grem sama sebi na živce, ker skoz kašljam in smrkam. Filam se z vsemi možnimi naravnimi čudesi in nalivam s čajem. Ampak na koncu traja vedno vsaj en teden, da se člowk pocajta.  Včeraj ponoči me je seveda obiskal tudi obvezni spremljevalec herpes, ki se je to noč razlezel še za 1x več user posted image , tako da imam še bolečo in srbečo zgornjo žnablo. Bom res lepa na prazničnih slikcah user posted image .

Nikjer nisem dobila majhne (60-80cm) umetne smrekce za v naše stanovanjčke in sem mojga danes poslala na tržnico kar po naravno. Me prav zanima kaj bo privlekel domov... user posted image  Včeraj sem porihtala in poslala voščilnice. Jutri bomo pri naših, v nedeljo pa pri njegovih. Če bo v ponedeljek fajn vreme, bomo šli gledat žegnanje konj, da bo mali užival. Za praznovanje silvestrovega se je letos ponudila kolegica, ki živi v petem štuku starega bloka brez dvigala, in smo žal zaradi mene morali odpovedali. Bomo pa kar doma. Za taščo in tasta moram še zrihtat kakšno darilce. Letos ne bom nič pekla in nimam pojma kaj naj naštimam. Verjetno kak med in čaj. Nič pretresljivega. pri nas tako ali tako nimamo navade, da bi si podarjali neka mega darila. mojmu sem kupla pižamo, sine bo dobil sestavljanko in knjigo. Je pa res, da še ne ve, kaj se sploh dogaja. Bodo drugo leto bolj aktualna pisma pa darila user posted image . Evo, kratko poročilo naših prazničnih planov user posted image .

Glede vozička še vedno čakam odgovor. Naj bi se naslednji teden dobili v LJ. Bomo videla če bo kaj iz tega user posted image  Upam, da ja.

Včeraj me je pa cel dan tiščalo navzdol. Spodnji del trebuha. Najbolj mi je ustrezalo, da sem ležala. Sem bla prav v skrbeh. Moram res čimveč počivat.

Sončen pozdravček vsem! user posted image

(odgovor članu Fižolčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
23.12.2011 21:58:03   
cilla
user posted image Gorga, tudi midva načrtujeva podobno silvestrovo - doma na kavču. Hudič je samo, da kavča ni. V salonu pohištva so nama ga obljubili (ustno) za do 22.12.2011, na potrdilo o plačilu are pa na majhno napisali predvidoma 1.1.2012. Bomo še vidli, kje bova sedela. Mi je bilo prav žal, da sem se sploh ubadala s slovenskimi saloni pohištva. Danes sva bili s taščo v Ikei in bi za isti dnar dobila kavč kar za naložit in odpeljat. Mah!

In medtem, ko sva medve s taščo delali kilometre po Celovcu, je moj dragi doma uštimal sobico za tamala piščanca. Pospravil vso kramo in orodje, ki sva ga v tem mesecu nabutala v sobico, naštimal nov zelen tepih z odtisi pasjih tačk user posted image , dal posteljici in predalnik na svoje mesto, okrasil stene... in šel po voziček. Ga je že tudi zmontiral, tko da bi kdo, ki me ne pozna, še pomislil, da smo popolnoma pripravljeni (tudi če nismo, ne psihično in ne izvedbeno - cunje še niso oprane, osnovna higienska krama za njiju še ni nabavljena. Skrajni cajt, da primem v roke sezname od Fižolčke in se lotim nabirat).

Aja, moj vsake toliko še vedno doživi "izliv", kaj jim je razlagala teta med.sestra na predavanju za očete. Jaz res ne vem, al je on poslušal s kakim posebnim ušesom al kaj, ker razlaga mi same take, kot da bi se zafrkaval. Od tega, da menda po porodu vse porodnice padejo v depresijo zato, ker niso več v centru pozornosti, pa da naj tiste z dvojčki itak ne računajmo na dojenje, ker ne bomo imele mleka,...

Punce, fajn se imejte čez ta dolg vikend. user posted image Gorga, ti se pa čim prej pocajtaj in počivaj, da bo mularija še dolgo na toplem. user posted image

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
24.12.2011 0:08:15   
spiteri
Živjo vsem!
Se na hitro oglasim, kako smo. Prejšnjo sredo smo dobili še dve user posted image user posted image . Presenečenje, presenečenje, napovedali so mi 3 zdravniki user posted image inuser posted image , pa so se vsi zmotili user posted image
Tako da sta se nam pridružili Nika z 2010g in presenečenje Zoja z 2180g. Še dobro, da sva imela izbrani 2 imeni za punci in 2 za fanta.
To sredo smo prišle domov. Jaz sem zelo dobro prestala CR, punci sta pa bili nekaj dni v ogrevanih posteljicah, da se jima je uravnala notranja temperatura. Sestra mi je svetovala, da naj spita skupaj in bosta že sami našli svoj ritem in res, doma nimamo težav z nihanjem temp.
Spita non-stop in ju zbujamo za obroke podnevi na 3 ure, ponoči na 4 ure. ker še nimam dovolj svojega mleka, ju hranim en obrok pri meni drug po flaški.
Toliko na hitro. Aja, ta starejša sestrica se je super hitro navadila na dve novi članici in ju skoz lupčka in objema. Tako zaekrat je tako kot mora bit user posted image
Lepe praznične trenutke s trebuščki in pikicami vam vsem želim!

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
24.12.2011 9:10:11   
disere
user posted image user posted image user posted image spiteri iskrene čestitke, se veselim z vami, želim vam veliko nepozabnih trenutkov.

(odgovor članu spiteri)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
24.12.2011 9:12:40   
disere
BOŽIČNI VERZI So poti, ki vodijo v nove kraje So poti, ki vodijo v nove kraje,
so poti na katerih se marsikaj doživi,
so poti, ki vodijo v nova spozn
anja
in so poti, ki vodijo v srca ljudi.
***** VESEL BOŽIČ! *****  user posted image vesel in miren božič vsem vam in vašim družinam

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
24.12.2011 9:59:03   
Jasna31
Spiteri, iskrene čestitke!!!! Lepo se cartajte in uživajte, čakamo te na dvojčkih 2011!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
24.12.2011 17:30:11   
cilla
Čestitke Spiteri user posted image Naj vam bo fajn skupaj.

(odgovor članu Jasna31)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
28.12.2011 12:38:49   
lona85
spiteri, ISKRENE ČESTITKE!!! user posted image user posted image To je pa res najlepše novoletno darilo! user posted image
Lepo se crkljajte v teh mrzlih dneh in vse dobro še naprej! user posted image

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
29.12.2011 14:57:41   
Fižolčka
Joj šele sedaj sem videla.. Spiteri bravoooo to pa je res lepo decembersko presenečenje :)

Fino se cartajte in poročaj nam, kako ste..

Ostale ste ok, kako bušiji in lov za vozički?

lp, -p-

(odgovor članu lona85)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
30.12.2011 21:11:14   
Gorga
Ojla dvojne user posted image
spiteri čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Maksimalno uživajte v novi družbi! user posted image

Upam, da ste vsi uživali v prvem delu praznikov. Mi smo v petek postavili smrekico. Tamali se je igral z balončki kot z žogicami in je bila cela kuhinja ter mi polni bleščic user posted image . V soboto in nedeljo pri nonah in nonotih, v ponedeljek dopoldne konjčki, popoldne pa sva bila z malim pri mojih, ker je možek imel en nastop. Pa tudi cel ta teden sva s tamalim bila kar pri mojih doma. V vrtec ga nisem dala, ker so imeli mešano varstvo, moja mama pa je imela kolektivni. Mene itak trebuh vleče dol in je fajn, da imam pomoč.
Včeraj sem dobila po pošti od komisije podaljšano bolniško do začetka porodniške user posted image . Tako da mi glede tega ne bo več potreno skrbeti. Sem si prav oddahnila. Pa naši prijatelji so poskrbeli, da bomo silvestrovo praznovali drugje. Bom imela samo ene stopnice za prehodit in potem me že čaka kavč user posted image .

cilla sta dobila kavč? Al bo silvestrovo na postelji? Un Easywalker z bolhe pa je od včeraj naš. Sem prav zadovoljna in z eno skrbjo manj user posted image

Punce, ki pričakujete in ste že pričakale, lepo praznujte prehod v novo leto! Srečno 2012! user posted image

(odgovor članu Fižolčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
31.12.2011 11:08:34   
disere

Naj bo leto smešno,
zdravo in uspešno.

V rijaraj plesoče,
takšno, ki ne joče
niti ne termari,
če si dan pokvari.

Od juta do noči
naj volja se krepi
in smeh naj polovi
sled žalostnih reči.



mi pa preživeli božični večer in dan kr domauser posted image ..moji starši so kr oddaljeni od mene, za neke dolge vožnje pa sedenje pa nisem več..smo se pa doma razvajali pa nam je vseeno bilo lepouser posted image

današnji dan bom tud doma, hčerka je šla na koroško, z dragim bova prah brisala iz kavčauser posted image

cilla upam, da sta res vsaj kavč dobilauser posted image ..

gorga super za vozičekuser posted image , ena velka skrb in strošek za vami..

lepo preživite današnji dan, pa še lepše današnjo noč...

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
31.12.2011 17:28:55   
cilla
Čer punce, fajn se imejte nocoj. Za novo leto pa... naj nam bo v 2012 vsem čim bolj OK. user posted image

Kavč včeraj le prišel - po izdatni količini teženja, nadlegovanja in najedanja, tako osebno kot po telefonu. Moj dragi se je tokrat izkazal user posted image , so ga imeli tolk poln kufer, da so nam ga le pripeljali. Dostavljalca sta gledala tako prestrašeno, hihi.

Jaz se v bistvu še najbolj veselim, da bodo prazniki kmalu mimo. Da bo spet ves čas najin in nama ne bo več treba na večerje in kosila in imet tolk obiskov. user posted image user posted image Očitno res nisem preveč družaben člouk. Včeraj sva v fotofinišu dneva privlekla domov previjalno mizo in omaro za otroško sobo (en lokalni "mizar" ima odprodajo zalog in razstavnih eksponatov); moj komaj čaka, da se bo lahko lotil sestavljanja. Trmari, da hoče imet omaro sestavljeno še letos, upam, da ga bo po večerji minilo in bo raje z mano kavč peglal user posted image .

Fajn se imejte user posted image

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
3.1.2012 16:04:22   
disere
caoo punce, prazniki za namiuser posted image mi pa imeli UZ danes v porodnišnici, punci sta ok, smo v 32tednu, prva je medenično, druga glavično, tako, da me vrjetno čaka CR...sem naročena čez tri tedne in vrjetno bomo takrat zvedeli kdaj dobimo male princeskeuser posted image ..aja mata pa okrog 1500g, prva mal manj.

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
3.1.2012 22:11:19   
JanaB
Srečno novo leto vsem dvojnim user posted image pa tudi tistim, ki ste že v troje user posted image . Še posebne čestitke Spiteri! Mi je dalo misliti, da se mogoče tudi iz naših user posted image in user posted image na koncu izkažeta user posted image user posted image ali user posted image user posted image user posted image
Danes sem imela spet pregled in sicer sem že v 25 tednu. Kako čas teče. Sladkor imam ok in to kljub času po praznikih user posted image Kot na vsakem pregledu mi je G tudi tokrat naredila UZ. Se mi zdi, da je zdaj, ko sta dvojčka veliko bolj previdna kot pri prvi hčerki, kar mi seveda čisto ustreza. Mala nadebudneža sta zelo živahna in primerno velika. Preverila je tudi MV, ki ima več kot 4cm jeeeeee. Kljub temu, da zaenkrat vse izgleda ok mi je dala vedeti, naj ne računam, da bom v službi kaj dlje kot do konca januarja. Planiram, da bom potem še letošnji dopust pokoristila nato pa na bolniško in porodniško.
Sposodili smo si voziček in sicer Hartana. Izgleda precej neroden in velik tudi, ko se zloži glavna slabost pa je, da lupinice ne grejo gor tako, da bom poskusila najti za ugodno ceno še kakšnega rabljenega, ki bi to omogočal sicer pa bo moral biti tudi ta ok.
Večinoma ne utegnem preveč sodelovati v debatah vas je pa prav fino brati!

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
4.1.2012 17:32:20   
spiteri
Punce, hvala za čestitke!
Danes imata mali že 3 tedne in kar ne morem verjeti, kako hitro gre čas. Na teži lepo napredujeta in spita še vedno veliko - včasih ju moram še vedno zbujati za obrok, včasih se pa že sami zbudita zaradi lakote ;)
cillaČe si opazila v zadnji reklami od Baby centra imajo v akciji Fillikid zimske vreče in WallaBoo! odeje v obliki cvetja, ko smo že tok predebatirale o teh vrečahuser posted image A si jih že kupila?
JanaBŠe vedno te lahko na koncu preseneti spol otrok. Hehe, mene je zelo, kajti do konca sem poslušala, da sta par. Tko da imej vsa 4 imena pripravljena za vsak slučaj user posted image
Pa fajn vas je brat, da vse tako dobro napredujete!!! user posted image user posted image
Jaz kar ne morem verjet, da nisem več 3v1, kar malo pogrešam trebušček in vsa ta brcanja. Zdej je pa seveda čist drugače, pa spet veselje in smeh pa jok.
Lepo bodite, upam da ste lepo praznovale praznike pa srečno v novo leto, punce!
Držim pesti za vse, ki ste še 3v1!

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
4.1.2012 20:43:04   
Gorga
Ojla user posted image

Waw disere. To bo en dva tri. Kolk gre hitro ta cajt.
spiteri fajn, da mali dve tako lepo napredujeta user posted image

Moja male dva škratka pa zadnje tri dni meljeta non stop. Pa še ta tretji na zunanji strani. Spet je z mano doma, ker je dobil v ponedeljek norice. Danes je bil prav bogi, ker ga je ful srbelo. Posledično je imel tudi napade sitnobe. Ampak je razumljivo. Jutri pričakujemo vrhunec. Pol pa upam, da se počasi vse posušijo. Edino možek ne ve, če jih je imel. Bomo videli v kratkem.
Jaz še vedno po malem gledam oglase, ker bi rabila še dva ležalnika in prenosno previjalno. Ta veliko previjalno s predali in eno postlco bom imela kar v dnevni sobi, ker čez dan bomo v dnevnih prostorih. Ta drugi dvojec pa v gornjem štuku kjer so spalnice in kopalnica. Si mislim čimbolj vse olajšati user posted image

Pa lep pozdrav vsem! user posted image

(odgovor članu spiteri)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
5.1.2012 19:52:48   
cilla
Oj punce, čer. Lep pozdrav iz porodnišnice LJ. Ja, kukr bi rekel Iztok Mlakar: "člouk obrača, buoh obrne..." Tako sem bila prepričana v to, da pred februarjem pa že ne bom rodila, da sem po mojem spregledala kar nekaj opozorilnih znakov, da se ne kaj dogaja. Še celo popadke...
2.1. zvečer sva dobila Linusa in Arsena. Bilo je kar malce čustveno, sploh ker je pri 32 tednih res še zgodaj oz. bi lahko počakali še nekaj tednov, da bi bila ona dva bolj v formi za ta svet. Sej prav veliko časa za jokanje in paniko ni bilo, me pa zato zdaj zvije vsakokrat, ko pridem v intenzivno k mojima miškomaa.
Ob 3h zjutraj sem se zbudila v jezeru plodovnice. Z rešilcem v porodnišnico, osem ur porodne sobe, kjer smo se bolj gledali, babice in zdravnice so me optimistično prepričevale, da morda pa še zdržimo kak dan ali dva, čeprav je bil Linus že "na suhem"... ob 11h dopoldne so me celo premestili v sobo na oddelek. Upanje in cilj: da zdržimo vsaj do naslednjega jutra za drugo injekcijo flosterona za razvoj pljučk. Mojega sem poslala domov počivat v upanju, da ga ne bom rabila do naslednjega dne. Ob 6h zvečer, ko me je prišel počekirat, pa sem imela popadke že na 3 minute in ni blio časa več niti za klistir al kar koli sploh (če mi verjamete al pa ne, celo popoldne me je nekaj bolelo, pa nisem vedla, da so to popadki).
No, kot rečeno, najina miška sta na intenzivni, na srečo sta desca in pol - rojena vsak s po dvema kilogramoma in 47 oz. 45 cm. Kljub prvotni paniki dihata brez težav, le hranjenje še ne gre, zato ju hranijo po sondi. Sta v toplih posteljicah, moja najlepša user posted image . Sem ju že lahko pestovala, jutri mi bo mogoče namenjeno prvo previjanje.
Porod je bil sicer kar hiter in nič grozen (za mojega bolj, ki je videl vsako podrobnost, jaz sem marsikatero prečmorila v stanju pol transa).
Zdaj mi tašča in še kdo pravi, da sem bila zadnje dni drugačna, da je bilo nekaj znakov... kaj čem, takrat ni nihče nič rekel. Morda, če... a babica v porodni je rekla, da je razpok ovojev nekaj, kar se ne da predvidet ne ustavit. Jaz si vsake toliko mislim, da če se morda ne bi tako silno psihirala zaradi sladkorja v krvi, bi bilo kaj drugače. Kdo ve. Zdaj smo tle user posted image . Moja dva srčka sta par štukov nižje. Kako se ti v trenutku vse obrne v glavi user posted image .
Menda imamo glede na njuno prezgodnjost zagotovljen kak mesec bivanja v porodnišnici. Spiteri, veš, kje me najdeš čez tri tedne, bom verjetno še tle. user posted image
Sem pa ful vesela, da sem rodila tu. Tako profi ekipe babic in porodničark... vsaka jim čast, res so carice.

Jah punce, čuvajte se, tiste, ki ste še 3v1. Pa srečno novo vsem user posted image  Pri nas si ga bomo zapomnili za vse cajte user posted image

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
5.1.2012 21:16:54   
disere
oooo cillaaauser posted image user posted image jojjj, mah kr jokam zraven sem vesela da sta mala korenjaka okkkuser posted image , boš vidla se bo vredu z vami, lepo, si nam javila, iskrene čestitke še enkrat user posted image

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
6.1.2012 9:09:50   
lona85
cilla, ISKRENE ČESTITKE!!! user posted image user posted image
Tudi jaz sem imela čisto solzne oči ob prebiranju tvoje zgodbe user posted image Samo, da se je tako srečno izteklo! Kako fino mora biti,
ko le spoznaš mala človečka, ki jih nosiš pod srcem user posted image user posted image Vem, da bo vse tako kot mora biti, uživaj ta čas, ko boš še v porodnišnici za spoznavanje srčkov user posted image user posted image Res sem vesela, da se je tako lepo izteklo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
6.1.2012 9:23:24   
mopsy
No, da se še mi javimo.. seveda vsi trije user posted image . Moja fantiča bi še kar ždela v meni, zato so mi naredili kar CR. Moram povedati, da ni to mačji kašelj, sploh ker sem ko smo prišli domov dobila 39 vročine in vnetje, katerega lokacije ni noben našel. Torej smo mogli dati še par obiskov laboratorija pa bolnice skoz, da smo zdej na antibiotikih in da je vročina padla. Zdaj gremo proti 3 tednom in morem reči, da sem lahko kar vesela, da imam mamo..user posted image Tisto peglanje, kuhanje kosila in pospravljanje še kako prav pride, da nekdo drugi dela. Vsaj prvih nekaj dni/tednov. Na srečo sta se rodila kar velika, 2,5 kg tako, da smo se že takoj dojili, previjali..in seveda zbežali domov.
Tiste, ki ste že rodile; ali še vedno poleg dojenja dodajate? Mi se dojimo nekako 1/3, 2/3 pa dodajamo (sploh ker sem na antibiotikih mleka ni ravno na pretek). Katero mleko pa uporabljate?

(odgovor članu lona85)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
6.1.2012 10:55:06   
JanaB
Cilla in Mopsy čestitke obema!!!
Cilla še dobro, da sta že taka velika fantiča. Jaz niti ne pomislim, da bi se prehitro začelo dogajat pa očitno bo treba kaj več tudi v to smer razmišljati in se bolj pazit. 

(odgovor članu mopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
6.1.2012 12:58:57   
disere
mopsy iskrene čestitke tudi mene za tako fejst fantauser posted image user posted image ...zdaj sem pa počasi že jaz na vrstiuser posted image , uff me že včasih kr malo panika loviuser posted image

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
6.1.2012 20:27:04   
Gorga
cilla čestitke user posted image user posted image user posted image  Res imaš velika fanta in je to zagotvo dobro glede na to, da sta se odločila nekaj prej priti na svet. Pa ne se sekirat zaradi "spregledanih" opozorilnih znakov. Pred prvim porodom nisem opazila nič dokler mi ni odtekla voda. Tudi po tistem nisem nič čutila. Potem pa kar na 1x popadki na 3min na full. Tako da lahko tudi sedaj komot kaj spregledam user posted image . Vsaka porodnica drugače čuti in vsak porod je drugačen. Važno, da je na koncu vse ok! user posted image  Je pa tudi mene kar mal zamedlo, ko sem začela prebirati. Veselje za vas in hkrati mal osebnega straha.
mopsy čestitke user posted image user posted image user posted image  Pa super, da vam gre že tako fajn in da si ti prebolela vnetje! user posted image






(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
6.1.2012 20:32:45   
cilla
user posted image punce, vsaj "kufre" za otroke imejte zrihtane že čim prej, glih iz previdnosti... jaz zdaj, ko sem končno malo k sebi prišla, preko spletnih trgovin naročam še celo tetra plenice in higienske pripomočke (ja, tako ekstremno flegma sem bila).

Drugače sta moja fanta prav fajn, danes sem prvič dobila enega od njiju za "kengurujčkat" - dajo ti ga pod majico na golo kožo, da ga greješ in se spotoma crkljata. Ni ga lepšega občutka, kot ga imet tako blizu user posted image

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?