|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
1.12.2011 10:28:08   
disere
pozdravček dvojneuser posted image in mlade mamiceuser posted image ...ja sem kr js tud mal računala na tako količino bodiyev pa plenic..za ostale stvari pa tud nebom komplicerala, plišatih pajckov mam dost, majčk tudi, vozek tudi že mamo posteljico mam od prve hčerke še, eno mi je pa sestrična posodla, postelnjino sem tud dobila, tk da počasi bom nabrala skup stvariuser posted image ..
lep meglen dan iz ljubljane

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
1.12.2011 11:48:29   
cilla
Jasna31, a to jima oblečeš po dva spodnja bombažna bodija enga čez drugega? In čez samo žabice/hlačke al tudi kako dodatno majčko?

Sem šla danes pogledat v Hoferja tiste zimske vreče. Edina majhne velikosti (kao prav za v lupinico) je narejena tako, da pokrije le nogice. Tiste tavelike pa so res scela, narejene tako kot une z Jasninega linka in res lepo narejene. No, bom še malo brskala po internetu. Glede na to, da bosta moja dva rojena predvidoma enkrat februarja, bi raje majhno vrečo, ker jo bomo to zimo rabili največ dva meseca  (potem pa upam, da se bo že tudi v LJ zaključila sezona megle :-P ).

Mene to slabo počutje po pljučnici še vedno noče zapustiti. Danes peglam kavč pri mami, pes je skrajno koristen in mi greje križ user posted image . Tudi sonce me ne dvigne, da bi bila kaj bolj poskočna.

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
1.12.2011 12:04:26   
Gorga
cilla jaz sem zimsko vrečo uporabljala tudi naslednjo zimo v športnem delu vozička. Jo je imel čez noge in meni je blo to fajn, ker mu ni bilo potrebno dajati niti žabic gor. Je bil lepo na toplem. Shodil je pri enem letu, voziček smo slaba dva meseca po tem dokončno pospravili v klet. Tko da je vreča prišla prav dve zimi. Lih tko mal v razmislek. user posted image

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
1.12.2011 12:06:37   
Gorga
mi je še 1x objavilo... user posted image

< Sporočilo je popravil Gorga -- 1.12.2011 12:07:19 >

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
1.12.2011 12:13:25   
cilla
Ja, ja, sej sem imela to v mislih. Samo kako si pa tisto veliko vrečo zbongala v majhno lupinico? A je pri nogah dol visela al kako?
Jaz sem nekako tko študirala, da bi vzela za letos tamajhno vrečo, ki naj gre potem naprej z lupinicami, za drugo zimo, ko bosta piščanca že večja, pa da bi kupila njuni takratni velikosti primerne vreče. Misliš, da nima smisla?

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
1.12.2011 15:37:02   
spiteri
Evo mene iz PDC. Datum so mi dali 14.12. in zdaj lahko samo še odštevam dneve do dneva D. Noro hitro je tole minilo!! Pa mala pridno rasteta. Oba sta po izračunih na UZ imela 1900g. Še 2 tedna, pa bosta upam da lepo čez 2kg vsak. Še kar ne morem verjet, da bom kmalu imela še 2 pingvinčka doma user posted image user posted image
Punce HVALA vsem za spodbudne besede in želje!!
Jasna hvala za odgovor glede zimskih vreč in PDC! Je blo špikanje v PDC, ampak sem preživela. Mi je bilo pa skoz slabo, ker imajo v porodniškici tok vroče pa nič ne zračijo. Pa nasploh me preseneča, da se mi slabost vrača nazaj. Sem že skoraj pozabila, kako je to.
cilla sem si šla tudi jaz pogledat zimsko vrečo v Hofer in se strinjam s tabo, da je prekratka oz. pokrije samo nogice. Jaz imam eno vrečo izposojeno od prijateljice in je Maxi-cosi, je zelo dobra, sam draga, k hudič. Tako sem pogledala še po rabljenih vrečah, pa hitro grejo oz. so prodane. Našla sem ene ful luštne na spletni strani babyland http://www.babyland.si/iskanje?najdi=zimska vreča sam so vse flis pa ne vem, če prepihajo. Mi je pa zelena z rožicami ful všeč, taka taprava flower power za naše male user posted image user posted image
Še eno dost ugodno sem našla na slov. spletni strani sam se mi zdi podobna kot v hoferju, sam za čez nogice http://www.bimbo.si/product.php?id_product=311
Iz tujine pa ne bom naročala, ker mi zmanjkuje časa user posted image . So pa nekatere cenovno veliko bolj ugodne kot v Slouser posted image ! Upam, da mi uspe v kratkem kej pametnega najdet. Če ne bom kupila kar uno flis z rožicami user posted image
Kar se pa oblekic tiče, se mi še vedno zdi, da jih imam premalo, pa zdejle že kake 3 tedne bolj aktivno nabavljam male cunjice, pa grem štet, pa jih je okoli 15(žabic+majčk in bodijev) na vsakega. Ne vem, al jih je res premalo al se mi zdej zelo glasno oglaša sindrom gnezdenjauser posted image
Nič, grem jaz skuhat kosilo, želodčki kličejo.
Lepo se imejte pa vesel december vam želim!!!

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
1.12.2011 15:50:28   
cilla
Spiteri, lej, če ti bo ta všeč http://www.bolha.com/ostali-vozicki/zimska-vreca-za-hladne-dni-primerna-tudi-za-lupinice-nova-po-nizki-ceni-oglas1277423672

(odgovor članu spiteri)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
1.12.2011 15:57:14   
cilla
Aja, pa user posted image za datum dneva D. user posted image

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
1.12.2011 16:03:31   
spiteri
cilla, hvala za link. Zgleda dobra, sam se ti ne zdi prekratka vreča, piše namreč da je samo čez noge. Ti že veš, katero boš kupila?

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
1.12.2011 16:05:51   
spiteri
Hvala, hvala. Že komaj čakam na dan D, ko bom končno spoznala, kdo me tako navdušeno brca pod rebra user posted image user posted image

(odgovor članu spiteri)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
1.12.2011 16:16:22   
Jasna31
te vreče za lupinice so povsod poimenovane kot vreča za noge, čeprav gre notri cel dojenček, pa še veliko prostora ostane...samo glavica gleda ven user posted image
Spiteri, bravo za datum in tako usklajeno težo malčkov user posted image user posted image tudi moji čebelici sta imeli na PDC po 1900 in 1950g, CR sem imela tudi čez približno 2 tedna in sta se rodili s težo 2060 in 2250...samo toliko da veš kaj pričakovati :) čeprav se sliši malo, so ti malčki zelo aktivni in nič kaj šibki, se odzivajo kot ta veliki. In brez skrbi, zelo hitro pridobivajo na teži, tako da le pogumno!!!!
Veselim se s tabo!!!
Pa le poročaj potem kako in kaj.
SREČNO!!!

(odgovor članu spiteri)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
2.12.2011 9:16:14   
Gorga
Dobro jutro! user posted image

Danes je tudi pri nas oblačno in dežek. Jaz se odpravljam pa na miting s frendico s faksa, da mal poklepetava po dolgem cajtu user posted image .

cilla jaz sem tamalega stavila v lupinico v kombinezonu. Na začetku je bil itak tok majhen, da je šel skupaj s kombinezonom brez problema noter. Prve 2 meseca niti nismo šli na kake dolge vožnje (max 10 min) in avta nisva segrevala na ful, da ga ni bilo potrebno odpenjat ali slačit. Pri slabih treh mesecih smo šli prvič na enourno vožnjo in takrat sem ga imela normalno oblečenega, do in iz avta pa pokritega z deko. Pol pa se je vreme že prevesilo v pomlad. Itak je fajn, da imaš še dodatno vrečo za v lupinico, ker si bolj komot. Je pa dodatni strošek in rabiš jih zelo malo časa. Če pa dobiš take kot jih ima Jasna, da imajo obe funkciji, je pa super. Samo jaz jih nisem nameravala kupiti, ker bom tokrat rodila na pomlad. Ali bom dokupila še eno zimsko vrečo ali pa to, ki jo imam zdej prodala, in kupila dva enaka modela v različni barvi. Sem pa tudi jaz šla včeraj pogledat v Hofer in tiste vreče so res dobre.
spiteri ti želim, da čimlepše in čimboljše preživiš dneve do dneva D!user posted image

Šibam! Pa pa user posted image

(odgovor članu Jasna31)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
2.12.2011 10:42:40   
disere
spiteri vso srečo ti želim, da bi le bilo vse ok, držim vse pesti za vasuser posted image ...hja js pa dans našo cillo nadomeščam na kavčuuser posted image mi nekam slabo ratuje občasno, sam vem, da od tega, ker je že trebušček kr visoko..drugač so moje punce pa kr aktivne dans, že od zjutraj migata pa brcata je tako fajn to..naslednji pregled mam v torek, da jih vsaj vidim maluser posted image ..kolk so pa kaj težke pa nevem, jim zmeri sam obseg glavice pa to je vse, je pa prva bla nazadnje manjša kot druga, pa se mi zdi, da jo to tk normalno, ker sta dvojačni..
lepo se mejte na ta spet megleni dan.

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
2.12.2011 12:35:46   
cilla
disere, jaz, če mi kaj ne povejo/razložijo sami, kar prašam user posted image . Z mojim tolk sprašujeva in govoriva na tistih UZ, da so verjetno sestre in G vse vesele, ko opravijo z nama, da imajo spet malo tišine. Je pa danes dan za kavč, ti povem user posted image user posted image

Gorga, sej verjetno je pri meni tudi to, da bosta to moja prva otroka (pa še tolk časa sva jih čakala) in bolj kompliciram kot bi, če bi že dala kdaj to skozi. user posted image Si vsaj mislim. V nemških spletnih otroških trgovinah sem našla tele iste, kot jih ima Jasna31 (sicer nov model nima tistih lepih cofkov user posted image , ma bi se dalo preživet). Se bom popoldne odcingala še tle v novogoriško Iano, ker menda da imajo nekaj vrečastega, pa bom vidla. Tele od Jasne mi zgledajo zlo fajn. (in jaz imam strašne predstave, kako bomo mi stalno v akciji in bom take vreče ful ponucala... pa da me februarja sreča realnost user posted image )

< Sporočilo je popravil cilla -- 2.12.2011 12:38:14 >

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
2.12.2011 20:38:28   
Gorga
Dober večer.

Danes sva se s frendico dobili v Postojni in kot sem že pisala, sem mislila, da bom spotoma šla pogledat še en voziček. Teta mi po mejlu ni odpisala in sem ji zato danes poslala sms. Pa mi je pol končno sporočila, da je voziček že prodan, oglasa pa še vedno ni zbrisala... Tko da veselo iskanje naprej.

cilla kako je čakati, da končno zanosiš vem. Za prvega je trajalo skoraj 2 leti. Zdej ta drugič pa bum že v 2. krogu dvojna doza user posted image . Drugače pa za moje pojme sploh ne kompliciraš. Meni je nekaj normalnega, da sprašuješ, pregleduješ, bereš, seciraš,... stvari. To bosta tvoja otroka in jima želiš vse najboljše user posted image .

Zadnje tri dni me skoz po malem boli trebuh. Končujem 21. teden in za 1x se bolj nagibam k temu, da so to bolečine zaradi širjenja maternice. Utrujena sem pa tudi kot da bi kopala jarke user posted image .

Uživajte čez vikend!

Pa pa user posted image

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
3.12.2011 14:52:53   
cilla
Gorga, tudi una z oranžnim TFK ima oglase še vedno gor, voziček je pa prodan... Spiderji so trenutno eni trije po oglasih.
Jaz že počasi obupujem, ker ni v oglasih za rabljene nič takega, kar bi meni dišalo. Moj mi pravi, da bova šla pa po novega, meni se pa ob misli na cene novih kar vrti v glavi. Očitno sem preveč zbirčna, k nisem hotla roza easywalkerja, ko sem imela priložnost user posted image .
Jutri se vračam v prazno, na frišno pobeljeno in polakirano stanovanje... in že gruntam, kje bom poležavala cele dneve, ko pa je v stanovanju samo postelja, nič drugega nimamo user posted image . Ko je Fižolčka pred nekaj tedni napisala, kako je ona zadnje tedne preležala po nevemvečkolk ur dnevno, sem si mislila, da se bi meni zmešalo, če bi morala cele dneve bit vodoravno. Zdej pa smo prišli v situacijo, ko zadnji teden ful težko sedim, kaj šele stojim. Trebuh se mi v sekundi napne in otrdi, občutek imam, kot da mi bosta mala dva kar v hlače padla, vse skupaj rata kar neprijetno. In je edina udobna pozicija ležanje/poležavanje. Podnevi kavč, ponoči postelja. Jao, pa še 10 tednov bi rada zdržala...

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
3.12.2011 20:00:26   
Fižolčka
..Živjo punce..
vidim, da ste naredile celo raziskavo glede teh zimskih vreč. Meni je žal, da se niste tega začele pogovarjat kaka 2 meseca nazaj :) Mi jih namreč nimamo, ker ko je bil čas za nakup nisem bila tako pametna .. Razmišljala sem, da bomo celo zimo itak v globokih košarah in bodo flis in zimski pajaci dovolj. Je res, da fižolčkov ne zebe, vendar ni tako praktično kot vreča. Pri dvojčkih pa si je potrebno vse zelo poenostavit, da Izgubljaš kar najmanj časa. No, zaenkrat ostajamo pri flis pajackih, če je pod ničlo pa oblečemo še zimske pajacka. Vse seveda večje številke. Flis pajacka št56, zimska pa 62 :) gre lažje :)
Je pa res, da sva se odločila, da na začetku ne bova kupovala stvari, za katere se bo potem morda izkazalo, da jih sploh ne kupuješ.. Ko pa se bo izkazalo, da kaj potrebujemo, bomo šli kupit. No, izkazalo se je, da je nujen sterilizator pa grelnik za stekleničke, velika previjalna troba ...

Mi smo v teh 7ih tednih postali že pravi velikani-> Nal 4000g (1925g), Zak 4600g (2440g)- Pridno jemo in spimo in smo nasploh zelo pridni :) Vsak čas se bomo selili na tla na blazino, kjer bomo iz statičnega položaja počasi začeli razsikovat okolico še kako drugače kot le z obračanjem glave :) ta čas gre res blazno hitro in vsaj čas boste stiskale svoje štručke k sebi :)

Vas z vesljem berem, ker ste takšne fine pozitivne in mirne nosečke.. verjemite, to se potem odraža tudi na otrocih :)
Držim pestke in komaj čakam, da se vpišete v kljub supermam :)

lp, Petra

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
4.12.2011 12:49:55   
Gorga
Ojla punce!

Sem prišla po kosilu mal posrfat po netu user posted image . Mali spi, možek pomiva, jaz pa v miru prebavljam pred ekranom. Je pa najin tamalček s petka na soboto zbolel user posted image . Verjetno viroza. 2x je zakuhal, drugače pa ima skoz mal vročine in grozen kašelj. Pa problem je tolk staremu otroku dopovedat, da mu daješ sirup, da mu bo boljše. Vsakič je drama. Možek ga trdno drži in jaz mu ulivam v usta. Pa povrhu še pit noče user posted image . Inhalator sem mu samo pokazala in se je kar obrnil. Upam, da bo kmalu boljše.

cilla una teta od TFK mi je vsaj takoj odgovorila, da je voziček rezerviran in potem, da je prodan. Drugače pa sem včeraj videla, da Spiderja po netu s Poljske dobiš že za 450€ s poštnino skupaj.
Fižolčka super, da tamale dva tako pridno rasteta user posted image ! Sta verjetno tudi dobra jedca. Le tako naprej user posted image .

Lep pozdrav vsem! user posted image


(odgovor članu Fižolčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
4.12.2011 22:03:03   
cilla
Čer punce.
Jaz sem spet doma! Juhu! Sicer se je bilo fejst težko spakirat in spravit od mojih, ker ideja o vrnitvi v prazno stanovanje mi ni dišala. Ampak kolk paše bit spet na svojem, doma user posted image
Moj zlati je v piko uštimal spalnico, vse je upedenano v nulo user posted image . Vse ostalo stanovanje so sicer samo gole stene, kupi orodja, pa v otroški sobi sta že posteljici (in v njih kup rjuhic in drugega tekstila za oprat).
Jutri začnem z materinsko šolo v porodnišnici. In februar, ki sem si ga postavila za naš cilj, mi deluje vedno bližje. user posted image

Aja, če katera še študira zimske vreče... v dveh nemških spletnih trgovinah sem našla nekaj prilično ugodnih. Jaz si še zmišljujem, katero barvo vzet user posted image
http://www.babyprofi.de
http://www.baby-markt.de/Kinderwagen-Babytragen/Fusssaecke/ALTA-B-BE-Winterfusssack-PURIS-AL2262-Blackpanther.html

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
5.12.2011 10:01:28   
disere
jutro punceuser posted image ...
eto sem že ob šetih vstala, je moja hči šla na tabor s šolo v Kranjsko gorouser posted image pridejo v petek..
cilla to si fajn najdla te vreče, nisem mogla vrjet, ko sem ceno vidla, v naši ljubi sloveniji pa navite cene do konca, zato bolj bolho uporabljam kot trgovineuser posted image ..
drugač sem bolj v vodoravnem položaju pa mal u izi kaj po stanovanju pobrkljam..
lepo se imejte..

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
5.12.2011 10:29:18   
Jasna31
Cilla, tele vreče so super za voziček :) za lupinico so pa mislim da prevelike, oziroma imajo 5 točkovni sistem, za lupinico je tri...morda pa je vseeno kompatibilno. Sicer pa je meni bistveno da ju na sprehodu ne zebe, v avtu jih že zadekaš in toplo oblečeš.
Cena je pa res ugodna!!!

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
5.12.2011 22:02:33   
cilla
Jasna31, gledala sem tole vrečo http://www.baby-markt.de/Markenhersteller/Alta-Bebe/ALTA-B-BE-Schalensitz-Winter-Fusssack-VOYAGER-AL2003-Blackpanther.html
Piše "šalenzic", sem sklepala, da bo OK za lupinico.

Današnja prva ura materinske šole... počutila sem se kot slon v ogradi gazel user posted image . Prvič, da sem videla toliko nosečnic na kupu in vseh je pol manj od mene. Hihi, moja dva piščeta raseta. Komaj čakam UZ naslednji teden, da mi povejo, kako jim gre. user posted image

Gorga, kako vaš tamali?

(odgovor članu Jasna31)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
6.12.2011 11:00:50   
mery29
Pozdravljene.Evo jst pa tudi pričakujem dvojčka.Baje da bo parček.Na pregledu to sem bla 32t so ble moje štručke 2120,2140g težke.Zdej pa upam da so že krepko čez 2500g ker sem že v 36t.Zredila sem se že 25kg brrr.Zanima me kako je je z vama.Jast se tudi počutim ko slon user posted image .Pa komi čakam da so že od zuni. 
Vidla sem da so punčke mau bl večje kot fantky,ja pa sj pr men je isto.Ta mau pač noče bit ta glavn user posted image

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
6.12.2011 11:15:52   
spiteri
Živjo vsem user posted image user posted image in mamicam.
Danes kaže na zelo lep sončen dan, mogoče mi bo celo ratal it mal ven. Se zadnje dni počutim kot žoga, sam taka pliš, ki nič ne skače več naokoli ;)
Sem bila včeraj v Baby Centru in smo končno kupili en mal ožji avtosedež za starejšo pa celo grejo vsi trije stolčki zdej v avto. Jeeee, ne bo treba avta menjat ;)
cilla Ti pa pošljem še en link za odejico za v lupinico (še ena rožica user posted image ), je ful luštna, sem jo zagledala v BC sam mogoče ni tok praktična za čez zimo http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=221514, vidim pa da kar obvladaš nemščino oz. nemške spl.strani.
Pa uživaj v materinski šoli, moram reči, da sem se jaz večkrat nasmejala pripombam kakih babic pa zelo dobro ti vse pojasnijo, vsaj v Lj. je tako. Jaz zdej nisem šla, si me pa spomnila, da moram vsaj malo pobrskati za zapiski za nazaj.
Kar se pa bolečin tiče okrog 20t, sem jih tudi jaz imela, neprestano in sem skoz mislila, da bosta mala kar ven padla. Pri meni je minilo okrog 25t, tako da upam da bo tudi tebi minilo. Sem se pa jaz takrat še posebej najedla magnezija, da mi je skoz ušesa ven gledal, ker sem imela poleg bolečin še krče, ki so minili pa se spet vrnili do danes. Se jih že navadiš user posted image Sej bo, počivaj pa le, se ti bo obrestovalo pa držim pesti da zdržiš še 10t!
Gorga te čisto razumem, ko ima ta starejši vsake tok viroze in mu ne moreš dopovedat, da je zdravilo dobro zanj... Mi smo imeli ravno prejšnji teden prehlad, smrkanje in kašelj, pa se ni dal dopovedat naši mali, da mora biti bolj oblečena pa nosit copatke pa jemat sirup... Se je pa končno naučila pihat skozi nos, velik uspeh, ker mi več ni treba pumpat noska z aspiratorjem, česar ni prenašala najbolje. Pa ne mara fiziološke več, včasih se je pa smejala, ko se ji dajala v noska, jup, časi se spreminjajo oz. naši mali rastejo user posted image
Fižolčka in Jasna, sta napisali, kaj bi po vajinem vse rabili doma. Pa me zanima še, če moram sama s seboj v porodnišnico prinesti prsno črpalko za izčrpavanje mleka ali jih imajo že v porodnišnici na voljo? Pa verjetno pridejo prav kake blazinice za prsi in dude za male? Pa za doma pride res prav grelnik za stekleničke? Sterilizator imam še od prej in je res praktičen, za grelnik pa res ne vem user posted image
Bi vaju prosila še za kak nasvet preden grem v Rim, da se pripravim oz. napišem seznam za svojega dragega, da bo šel po določene stvari, ki jih bomo zagotovo še rabili. Pa čestitke obema za tako dobro napredovanje vajinih user posted image user posted image . Super user posted image user posted image pa spodbudno za nas, ki smo še 3v1 tudi!
Sem pa ravno danes dobila po pošti eno zimsko vrečo, ki je ravno prav velika, sicer rabljena, sam končno sem zaključila z oblekcami, upamuser posted image
Mislim da sem se kar preveč razgovorila, tako da bom kar zaključila. Komaj čakam na vaše novičke!
Hvala vsem za lepe želje pa lep dan na sončku vam želim

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
6.12.2011 12:15:11   
Gorga
Ojla user posted image .

Najin pikec je še vedno bogi. Vročina je zadnje 2 dni sicer skozi lih mal čez 37, ampak še vedno noče pit in je minimalno. Sej zaradi hrane me niti ne skrbi tolk, sam čaj pa mu moram po žlički dajat... Možek bo poklical dohtarco, če ga pripeljemo pokazat oz. da priporoči še kak manaver s katerim mu lahko pomagamo. Pa še oči ima od včeraj vnete in imamo še dodatno dramo z dajanjem kapljic v oči. Uf user posted image . Še dobro, da ima moj svojo firmo in da mu fotr še vedno pomaga, da lahko kadarkoli pride domov in mi pomaga. Smotano je, ker zaradi mojega kratkega MV ne smem vzdigovat.
cilla kolk lepo, da imaš že pripravljeno stanovanje user posted image . To nas še čaka.
spiteri še mal še mal pa še mal. Jupi user posted image .

Grem jst zdej izkoristit spanje najinega črička in ležat pred tv user posted image .

Pa pa user posted image

< Sporočilo je popravil Gorga -- 6.12.2011 12:18:07 >

(odgovor članu spiteri)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?