beti 1
|
Pozdravljene! Miami: lepo, da so te spustili domov, uživaj, kolkor lahko! Mistica: hvala Janchek: http://www.ringaraja.net/clanek/zunanji-obrat-v-nosecnosti_4364.html?page=1 upam, da bo pomagalo, odsvetujem pa branje komentarjev na forumih o tej temi, ker so tako kot pri porodu nekateri zelo pretirano negativni. Jaz sem šla iz dekompresije na CSD in bla čist od jeze. Kličem prejšnji teden zarad življenjskih zavarovanj v povezavi z vlogo za subvencijo vrtca, pa mi noben ne zna kaj dosti povedat, razen tega da naj čimprej pridem to dopisat. Potem dobim odgovor z ministrstva, zberem podatke, ugotovim, kdaj sem dala vlogo, grem danes tja, pa me una na šalterju samo pisano gleda, češ da "sedaj pa res ne more moje vloge iz kupa iskat" in tega vpisovat, naj pridem januarja to dopolnit. Če bi mi že una prej to rekla, bi mela čist dost časa za kavico in klepet. To bo spet ena štala s temi obrazci ipd., bo treba fejst vse prebrat pa preverit, da nas ne bodo na..... A vas je sonček vse potegnil na prosto? Ronja: si tako zaposlena z darili in pripravljanjem zabav, ali se kaj drugega dogaja, da se bolj malo oglašaš? Grem še jaz na sonce, sedaj ko se je pokazalo.
|