Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ki jih ima.. Baje, da
pritiska na hrbtenico.. Bo treba potrpet še ta 1 mesec.. hehe

. Ja itak sva bila presenečena.
zelo aktiven pa poleg bitja srca zazna tudi njegove gibe, sploh če ga sonda malo tišči in brca v njo to lahko fejst hrešči.
za dobre izvide!
...ampak vem da sestre niso nič krive, pa pol nisem njim težila, dr. pa itak ne srečaš kr tko...
ima 2900g in je noro poskočna...MV je popolnoma zaprt, so mi rekli da vrjetno ne bo nič prej...ampak jst mislm da bo
So kateri že obračali otročka? Kakšen nasvet?Pregled pa imam u petek 30.12. .. to je to
od jeze. Kličem prejšnji teden zarad življenjskih zavarovanj v povezavi z vlogo za subvencijo vrtca, pa mi noben ne zna kaj dosti povedat, razen tega da naj čimprej pridem to dopisat. Potem dobim odgovor z ministrstva, zberem podatke, ugotovim, kdaj sem dala vlogo, grem danes tja, pa me una na šalterju samo pisano gleda, češ da "sedaj pa res ne more moje vloge iz kupa iskat" in tega vpisovat, naj pridem januarja to dopolnit. Če bi mi že una prej to rekla, bi mela čist dost časa za kavico in klepet. To bo spet ena štala s temi obrazci ipd., bo treba fejst vse prebrat pa preverit, da nas ne bodo na.....
mi kr prazn vse da k dam BERI DALJE