Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 0:42:19
|
|
|
|
majakla
|
Po dolgem cajtu pogledala kar 2 filma, 3 mušketirje in Faces in the crowd, pri prvem se nasmejala, pri drugem cmerla, moj pa (kaj pa te) gledal pod vekami. Drugega vsekakor priporočam. Kaj pa naj zdaj, hmm...?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 6:25:27
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 6:26:18
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pokonci,Teo-tu ni več za spat,tak da kava in net malo.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 8:30:09
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Noč začela obetavno pol je pa L spet k nama priplazo in sem bila spet v sendviču.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 8:31:13
|
|
|
|
jaznoseca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca Tak, mene tud ni na kavi . Pa ne zaradi vremena, ampak je mali tako zahteven, da se mi bo zmešalo..... Zdaj spi, že 3-jič danes. Pa upam, da tokrat več kot za 5 minut . Mi je zadnjič ena znanka rekla, da nikak ne more od doma, ker ji tamala ( 7 mesecev!) skoz spi čez dan. Da se zbudi za urco in pol, pa spet spi..... Baje, da so punčke bolj tako "pridne"? Jaz ma ne morem niti cajtng prebrat cel dan . Noče v igralni center, niti v stolček, niti ležat, niti sedet... Še z naročjem ni zadovoljen! Nosit se hoče . Če greva pa na zrak, pa zspi kot bomba . To pomeni, da se mi bo v takem vremenu direkt zmešalo . Lepo kofetkajte! Vidiš,enake težave imam jaz z Teom,kot tvoja kolegica ali znanka.Teo mi tudi spi 16-17 ur dnevno. no, zame to niso bile mišljene težave - meni je to pač nekaj čisto neverjetnega. Pa, da ne bo pomote; ta drugi spi veliko veliko več kot prvi. Pri ta prvem je bilo prebujanje na vsako uro, uro in pol - podnevi in ponoči do 2,5 let. Mene samo moti, ker res nič ampak čisto nič ne morem nardit . Meni pa to predstavlja težavo,ker tudi nič ne morem naredit,ko spi.Ker ne morem ružit ravno,pa od bajte ne pridem,dokler spi. saj od ruženja je pri hišnih opravili edino sesalec problem. Meni bi kar pasala, da bi bilo tako - tako pa MORAM od bajete vsak dan, pa če hočem al ne... Moram pa magistrsko nalogo napisat in bi jo ob takem otročku komot .... Pri našem junaku pa ne bo tako na izi.....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 8:33:06
|
|
|
|
jaznoseca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Skratka punce, našla sem napako ...napisano imajo v odločbi študentsko delo kao iz leta 2010, je pa vsota iz leta 2009. Grem v ponedeljek tja, pa spet čakat na novo odločbo. pa po zdravju jih še vprašaj ob priliki. in podpis. super. Upam, da čimprej porihtaš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 8:36:06
|
|
|
|
jaznoseca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sem pa pri avonu napredovala, da se malo pohvalim . Opaaa . čestitke!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 8:36:30
|
|
|
|
jaznoseca
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oj, Bambi, kak je blo? vredi. še čisto malo mu manjka, da se bo sam vstal ob opori . tud z moje strani
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 8:37:11
|
|
|
|
jaznoseca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jeeeeeeej,dobili smo 1.zobek!!!!!! bravo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 8:38:56
|
|
|
|
jaznoseca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi smo pa odspali 3 urni spanec. Kak je pasalo. Je pa rabil L uro da se je umiril, vlegel in zaspal. uuuuu mogoče jaz tud kdaj kaj takega dočakam 3 ure spanja v kosu čez dan... hmmmmm - ne, tega pri nas nikoli ni bilo Je bil pri prvem to že čez noč podvig . Sem fauš ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 8:53:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi smo pa odspali 3 urni spanec. Kak je pasalo. Je pa rabil L uro da se je umiril, vlegel in zaspal. uuuuu mogoče jaz tud kdaj kaj takega dočakam 3 ure spanja v kosu čez dan... hmmmmm - ne, tega pri nas nikoli ni bilo Je bil pri prvem to že čez noč podvig . Sem fauš ... Saj zdaj je to že redkost. Se moremo kompletni v spalnico prestavit in počakat da se iznori in vleže. Ker če tega ne naredimo ni popoldanskega spanja.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 9:08:33
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Pogledam čez okno in sneži. OK sej fajn, samo zdaj pa bi lahko počasi nehalo, jaz bi šla veeeennn. Meša se mi že v bajti, pa še sanke smo dobili in čakajo na balkonu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 9:10:05
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Po dolgem cajtu pogledala kar 2 filma, 3 mušketirje in Faces in the crowd, pri prvem se nasmejala, pri drugem cmerla, moj pa (kaj pa te) gledal pod vekami. Drugega vsekakor priporočam. Kaj pa naj zdaj, hmm...? Ja,hvala no....bi si človek predstavljal,da ti prijatelji ravno ne bojo takega filma priporočali,da bi se moral jokat poleg
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 9:11:33
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Skratka punce, našla sem napako ...napisano imajo v odločbi študentsko delo kao iz leta 2010, je pa vsota iz leta 2009. Grem v ponedeljek tja, pa spet čakat na novo odločbo. pa po zdravju jih še vprašaj ob priliki. in podpis. super. Upam, da čimprej porihtaš. podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 9:12:15
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oj, Bambi, kak je blo? vredi. še čisto malo mu manjka, da se bo sam vstal ob opori . tud z moje strani bravo T.,bravo mami
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 9:13:08
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jeeeeeeej,dobili smo 1.zobek!!!!!! bravo podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 9:14:18
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi smo pa odspali 3 urni spanec. Kak je pasalo. Je pa rabil L uro da se je umiril, vlegel in zaspal. uuuuu mogoče jaz tud kdaj kaj takega dočakam 3 ure spanja v kosu čez dan... hmmmmm - ne, tega pri nas nikoli ni bilo Je bil pri prvem to že čez noč podvig . Sem fauš ... boš,boš...večji so ,raje spijo...vidim pri naših
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 9:16:41
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pokonci,Teo-tu ni več za spat,tak da kava in net malo. So usklajeni zgleda...naša je že tudi od pol sedmih auf...pa ob pol enajstih vćeraj zaspala Kot da ne ve, da morajo taki mali froci spat več kot 8 ur
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 9:17:17
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sem pa pri avonu napredovala, da se malo pohvalim . Opaaa .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 9:18:33
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Pogledam čez okno in sneži. OK sej fajn, samo zdaj pa bi lahko počasi nehalo, jaz bi šla veeeennn. Meša se mi že v bajti, pa še sanke smo dobili in čakajo na balkonu. Bela snežinka,ki paaadaaaaa.....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 9:20:13
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: botrca in 2 perila obesit eno pa pospravit...če se noče samo . zakaj pa obešaš, če imaš sušilca Jaz ga imam,pa večino cot na stojalu posušim...sušilec pri nas laufa samo v kriznih primerih (beri:ko se opere več,kot se lahko posuši na stojalu ali v kopalnici )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 9:27:04
|
|
|
|
sami0804
|
Hm...jutro Nekak sem probala vse komentirat...nimam pojma,koga sem vse pozabila.. Včeraj sem imela čistilni dan,se je tast na kavo najavil,pa sem morala malo naš brlog popucat...pa kruh pekla,pa žemlje,pa knjigo brala-po dolgem,dooolgem času ...pa...kaj še? ...eh ziher sem še marsikaj delala,da ni blo cajta za net Danes pa spet mirno nedeljsko dopoldne...sem že zamesila testo za žemlje in rženi kruh,pa še koruznega bom...se mi je zaluštalo...za kosilo čufte in pire za otroke(poslala tašča) in pečenice za ateja in mamo...popoldan bomo pa....gledali sneg kak padaaaa....ven ne bomo šli....pri tastarih ni interesa...mala pa tak zopet kašlja...mi ni da se še poleg prehladi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 9:27:49
|
|
|
|
sami0804
|
evo....pa je pet zadnjih objav mojiiiih
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 9:30:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 evo....pa je pet zadnjih objav mojiiiih Ko ti zalaufa, se te ne da ustavit.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 9:33:46
|
|
|
|
ly117
|
Grem migat da me ne bo več zeblo. Prvo posodo pospravit pol pa .
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Srečna, ker sem mama25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Zadnje s foruma
Nagradna igra Prvi med enakimilittlestar5Kakšna se ti zdi nagradna igra Prvi med enakimi, z bogatim nagradnim skladom?Super (
53%)

Vredu (
10%)

Kr neki, itak ne bom nič dobila (
17%)

Spet to klikanje (
19%)
Število vseh glasov: 58Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!