jaznoseca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca Tak, mene tud ni na kavi . Pa ne zaradi vremena, ampak je mali tako zahteven, da se mi bo zmešalo..... Zdaj spi, že 3-jič danes. Pa upam, da tokrat več kot za 5 minut . Mi je zadnjič ena znanka rekla, da nikak ne more od doma, ker ji tamala ( 7 mesecev!) skoz spi čez dan. Da se zbudi za urco in pol, pa spet spi..... Baje, da so punčke bolj tako "pridne"? Jaz ma ne morem niti cajtng prebrat cel dan . Noče v igralni center, niti v stolček, niti ležat, niti sedet... Še z naročjem ni zadovoljen! Nosit se hoče . Če greva pa na zrak, pa zspi kot bomba . To pomeni, da se mi bo v takem vremenu direkt zmešalo . Lepo kofetkajte! Vidiš,enake težave imam jaz z Teom,kot tvoja kolegica ali znanka.Teo mi tudi spi 16-17 ur dnevno. no, zame to niso bile mišljene težave - meni je to pač nekaj čisto neverjetnega. Pa, da ne bo pomote; ta drugi spi veliko veliko več kot prvi. Pri ta prvem je bilo prebujanje na vsako uro, uro in pol - podnevi in ponoči do 2,5 let. Mene samo moti, ker res nič ampak čisto nič ne morem nardit . Meni pa to predstavlja težavo,ker tudi nič ne morem naredit,ko spi.Ker ne morem ružit ravno,pa od bajte ne pridem,dokler spi. saj od ruženja je pri hišnih opravili edino sesalec problem. Meni bi kar pasala, da bi bilo tako - tako pa MORAM od bajete vsak dan, pa če hočem al ne... Moram pa magistrsko nalogo napisat in bi jo ob takem otročku komot .... Pri našem junaku pa ne bo tako na izi.....
|