Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 18:48:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Crkavam danes ob Nikovih izjavah: sem sesala tudi njegovo sobo, v kateri btw ne spi, nakar mali prileti, da roke na boke in začne: to je moja soba, ne tu, idi tja... Prej sem mu rekla, pridi sem k meni, sem tak sama tu. On pa: jaz sem tudi sam, ati v službi. Zdaj pa me frizira, je rekel: da ne boš več skuštrana. Se bom slikala, to morte videt . . .
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 18:52:09
|
|
|
|
botrca
|
Mi pa smo se zopet metali po snegu..oz.ati in Jan...jaz sem že celi dan v pižami...križ me boli pa mi ni za nič...ati je kuhal kosilo ...je že rekel, da mu je žal da je službo menjal... . Popoldan sva cunje pakirala v vreče in dala na podstrešje...jaz rihtala papirologijo za avon. To je to.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 19:09:12
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kaj mislite, da bi morala pritožbo za CSD napisat na računalnik? al bo dovolj, da grem tja? pa pardon, ker morim s tem pokliči jutri zjutraj preden se sploh odpraviš tja (da ne hodiš zastonj)...pa boš vidla kaj ti bo rekla ma grem kar tja...pritožbo imam napisano, sprintano...pa bomo videli kaj bodo rekli
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 19:10:08
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mi pa smo se zopet metali po snegu..oz.ati in Jan...jaz sem že celi dan v pižami...križ me boli pa mi ni za nič...ati je kuhal kosilo ...je že rekel, da mu je žal da je službo menjal... . Popoldan sva cunje pakirala v vreče in dala na podstrešje...jaz rihtala papirologijo za avon. To je to. službo je menjal??? kje je zdaj? če ni skrivnost seveda.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 19:28:44
|
|
|
|
arabela*
|
Čer ..se nasankali, kak je pasalo, gužva pa tud taka pod Pohorjem....vglavnem upam, da bo med počitnicami še sneg Potem dobili obisk, zdaj čajček....pa zraven stvari za jutri otrokom pripravljam, joj kaj robe imamo..dva rukzaka, dve vreči, pa dvoje vreč s copati; smo ko eni poljaki ..aja, pa še vsaka svoje igrače vsak dan nosita zraven
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 19:30:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: arabela* ma ite v kišto...jaz komaj čakam da ga nabavimo, da stojalo zabrišem v smeti...zakaj bi oteževala, če ni treba sušilca mam v kleti...ker perem cote večinoma v cenejšem toku,t.j.ponoči...nimam jajc pol noči pol po kleti plazit ...ti nekak pride v kri,da ga uporabljaš samo takrat,ko zagusti...pa navsezadnje...je še en potrošnik elektrike več-po zadnjih podražitvah bo treba še bolj razmislit,kaj nujno rabimo in kaj ne ...aja,pa še plac imam za stojalo...če ne bi imela,bi verjetno tudi sušilec večkrat laufal prodaš?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 19:32:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ...aja,pa še plac imam za stojalo...če ne evo..to..jaz imam na hodniku stojalo, ker ni drugod placa...no v otroški bi lahko, tam pa mi ni, da se bo vlaga notri nabirala... in mi fulll smeta tam,ko stojalo stoji, ker ni placa potem na hodniku... madonca sem obrazložila strokovno
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 19:34:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Se bom slikala, to morte videt . . .
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 19:35:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Mu najprej ni blo najbolj jasno kaj to po njemu pada, pol pa je full užival.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 19:36:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Nimamo sušilnega in ga ne pogrešamo. seveda ne...če imate veliko stanovanje
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 19:37:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx spakiram še do konca in šibava v LJ... papa in še zame eno kavo spijte srečno pot
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 19:38:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca ker pozabim da ga imam
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 19:40:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: ly117 pol pa . cajt boš zapravljala jaz pa jutri pa vam nekaj zaupam, da od tamalih spodnjice(hlačke, majčke)..in tud ostale stvari vsako jutro polika, preden oblečeta
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 19:40:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: arabela* smo preklopli na analogno spet zakaj pa ker nam je fuuuulll štekalo, pa počasi delalo; kot polž, pop tv sploh nisem mogla več gledat, pa motila sta me dva pilota.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 19:41:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca ima smisel...šele ko ga imaš vidiš da je super ja ni ravno poceni, ne
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 19:42:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca je že rekel, da mu je žal da je službo menjal... . naj bojo koristni
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 19:43:32
|
|
|
|
arabela*
|
pokomentirala sem vas "malo"...šibam zdaj
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 20:06:42
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Danes pa spet mirno nedeljsko dopoldne...sem že zamesila testo za žemlje in rženi kruh,pa še koruznega bom...se mi je zaluštalo...za kosilo čufte in pire za otroke(poslala tašča) in pečenice za ateja in mamo...popoldan bomo pa....gledali sneg kak padaaaa....ven ne bomo šli....pri tastarih ni interesa...mala pa tak zopet kašlja...mi ni da se še poleg prehladi joj kako si pridna . A to pečeš kar tako ali v tisti mašini? nič mašine...razen pečice vse ročno pa jaz fullll uživam pri ustvarjanju-predvsem kruha in pekovskih izdelkov...tak da ne štejem tega pod pridnost ampak hobi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 20:10:08
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Crkavam danes ob Nikovih izjavah: sem sesala tudi njegovo sobo, v kateri btw ne spi, nakar mali prileti, da roke na boke in začne: to je moja soba, ne tu, idi tja... Prej sem mu rekla, pridi sem k meni, sem tak sama tu. On pa: jaz sem tudi sam, ati v službi. Faca mala Si vsak dan sproti rečem,da zdaj si bom pa res zapisovala te njihove fore...pol pa se mi ne da-je pa fajn ko se spomniš kake "cvetke"
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 20:11:45
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: arabela* ma ite v kišto...jaz komaj čakam da ga nabavimo, da stojalo zabrišem v smeti...zakaj bi oteževala, če ni treba sušilca mam v kleti...ker perem cote večinoma v cenejšem toku,t.j.ponoči...nimam jajc pol noči pol po kleti plazit ...ti nekak pride v kri,da ga uporabljaš samo takrat,ko zagusti...pa navsezadnje...je še en potrošnik elektrike več-po zadnjih podražitvah bo treba še bolj razmislit,kaj nujno rabimo in kaj ne ...aja,pa še plac imam za stojalo...če ne bi imela,bi verjetno tudi sušilec večkrat laufal prodaš? nop kot sem rekla...v kriznih krenutkih je pa nepogrešljiv
< Sporočilo je popravil sami0804 -- 12.2.2012 20:12:22 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 20:12:17
|
|
|
|
majakla
|
Čer, moški del familije spokala spat in kaj zdaj? Katy: moj je inženir živilstva in te iščejo za prehrano, ampak večina šol in vrtcev jih že itak ima. Torej v 14. dneh si rekla, hm..., jutri bo 19. dan. Sušilni, saj res, če ti stojala uporabni plac zasedajo, te čist razumem, ampak imam občutek, pač zdi se mi tak, da so cote bolj zmučkane, kot pa če jih lepo obesiš. Arabela: polika, si -m pozabla, ti to narediš? Bambi in T.: uspešen teden vama želim, pol pa kooooončnooooo kava pade ali? Ej, Ly, kaj sta še kuj na relax?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 20:13:55
|
|
|
|
majakla
|
Oooo Samika
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 20:15:23
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla pač zdi se mi tak, da so cote bolj zmučkane, kot pa če jih lepo obesiš. pa...niti niso-pod pogojem da ga preveč na nafilaš,seveda Mehke pa so pri meni po kisu bolj,kot so bile prej pri vseh mehčalcih skupaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 20:16:03
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oooo Samika Dober večer...sem pozabila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 20:16:44
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Crkavam danes ob Nikovih izjavah: sem sesala tudi njegovo sobo, v kateri btw ne spi, nakar mali prileti, da roke na boke in začne: to je moja soba, ne tu, idi tja... Prej sem mu rekla, pridi sem k meni, sem tak sama tu. On pa: jaz sem tudi sam, ati v službi. Faca mala Si vsak dan sproti rečem,da zdaj si bom pa res zapisovala te njihove fore...pol pa se mi ne da-je pa fajn ko se spomniš kake "cvetke" Pa veš kake seka, sem se mu cel dan režala. Veš kak reče, če ga držiš ali v stolčku in hoče dol: Nik dol idaj. To je prišlo iz dol iti, pa še to ne vem od kod je prinesel.
< Sporočilo je popravil majakla -- 12.2.2012 20:18:17 >
|
|
|
varstvogloriavrtec (
66%)

doma (
22%)

varuška (
11%)
Število vseh glasov: 283Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!