Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

tako me matra kakšnega spola bo...jaz upam, da je punčka, čeprav imam že eno doma, no, če bo pa fantek bo pa lep parček...saj veste, samo da bo zdrav...pa čim bolj priden...ker s prvorojenko je bilo prve mesece zares težko, če bo tudi pri drugem tako, potem se bojim, da se zaključila materinsko kariero...
tako da se mi zdi, da me ljudje ki me poznajo, že malo čudno gledajo-najbrž si mislijo da sm se zredila
moj pa tudi ne
...v ponedeljek sem začela rahlo krvaveti (sem že v ponedeljek pisala)...v torek se je krvavitev povečala...v sredo zjutraj sem šla k svoji G, ki mi je napisala napotnico za bolnico...v bolnici so naredili UZ in ugotovili, da je plod zrastel, zato sem se odločila, da še počakam do danes. Že včeraj pa so me naročili za današnji sprejem. Včeraj popoldne sem imela doma močne krče - popadke in vse skupaj se je samo izločilo. Danes so na UZ to potrdili, tako da k sreči ni bil potreben noben poseg. Jutri grem še po Rhogam inekcijo, ker sem Rh negativna.
...drugače pa imam veliko iz 1.
ko sem bila tudi čez poletje nosečka
, število
doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj, spol
/2.3./okolica NG
. Sem v 9 tednu. Rok imam 26.9.