Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, vse je šlo na hitro, pa prosila sem za cd, sem ga plačala, ampak filmčki so bili kr neki
, samo po par sekund, pa še krvni test mi je podvalila, čeprav mi je potem moja G povedala, da glede na rezultat sploh ne bi bilo nujno.. tako da mene ta ženska ne bi več videla.. verjamem, da so izkušnje različne - to je pač moje mnenje.. zdaj mi itak pripada AC, ker sem že "v letih" in na NS ne bom šla

tukaj. Po novem sem sicer pistala med oktoberkami, ampak če me vzamete bi rada ostala pri vas. Berem vas že od začetka, čakala pa sem na prvi pregled da se vam javim.
vsem ki niste videle
, ostalim pa srečno naprej!
Mislim, saj jih razumem, celo podpiram...sam zakaj glih na datum mojega preglada?!
No, mogoče se jim pa še uspe zmenit.
vsem, ki ste ugledale
, naj se taki kulski pregledi nadaljujejo tudi ostalim.
pockale
,
.Včasih ta naša ženska intuicija veliko bolj deluje kot bi kdo verjel. Pošiljam ti en velik
in da vama bo takrat resnično usojeno.Drugače pa,ženske madona ste se razpisale!Skoraj me je kap,ko sem videla koliko je za prebrat!Uživajte!!!!
, kako se kaj počutite?