Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
.
.
. Po službi se odpravljam pa še malo po obiskih - bo tudi fajn. 
. Edino poskušam jesti malo bolj zdravo hrano (ker drugače tudi kar se tega tiče, nisem ravno med najboljšimi).
Lulam pa tudi še vedno ful....
ampak sva vesela tudi zdaj. Itak! Mali je malo večji a je G rekel, da ne bi prestavljali datuma tako, da ostaja 13.okt. Za spol ne vem, ker sploh nisva vprašala, G pa tudi ni komentiral. Itak pa vem, da napoved pri NS ni ziher tako, da mi je še bolje, da ne vem. Prvič so mi rekli za punčko pa sem potem kar sanjala o punčki, čeprav sem vedela, da napoved ni 100 %. Pač ne gre ti iz glave... No, na morfologiji je bilo potem jasno, da je fantek in sem bila kar malček razočarana. Zdaj pa mislim, da je fantek in tudi želim si, da bi bil. Po mojem sem ena redkih, ki si ne Želi parčka
Slabosti so še, sicer ne tako močno ampak dovolj, da malo pojamram. Z lulanjem ponoči pa se je meni zdaj umirilo in prepsim celo noč. Če seveda tamali spi
in uživajte ob pogledih vaših
v trebuščku.
praznoval rojstni dan in mi lahko vrjamete, da so si obiski kljuko podajali...cel vikend!
. Pa saj jaz pravim,počivali bomo potem,ko bomo stari!
. Čutim, da bo fant, sm raje bi punčko. Ker mam že dve punci in bi še tretjo. Sm kar je je, sam da je zdravo. Slabosti so še vedno prisotne. Datum je ostal isti 20.10.
: tako v prvi
- sem z mislimi že na morju!
, čeprav vem, da se še lahko spremeni, pa vseeno
) in to je to.
ker sem bla cela zmešana, ampak itak ni nič rekla da bi kaj snemala, tko da sva dobila slikice in je to to. kje pa imaš ns?
kao po obliki trebuha, ampak meni se še vedno vidi sam špeh
- baj!