Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
,1
, čeprav, če potegnem trebuh not,..potem
ja mislim da ima špehec tudi zasluge
. Ampak jaz kar ponosno paradiram okoli, važno da je oblika prava, pa čeprav vsebina še ni
Moj trebušček se že tudi zelo opazi, že kakšen mesec ne oblečem več nobenih svojih hlač, razen trenerke,mi je mami rekla, da ona ni imela v tem času, tako velikega trebuha, je pa res, da ni tako suha kot jaz. Mene so tudi že vsi sorodniki pogruntali, tok se vidi, tko da nič bat. Mi je pa tko boljše, ker vsaj vem, da raste. Zredila sem se pa za dve kili, do zdaj, skos sem lačna, tko da se mi zdi malo, glede na to kolko jem. So pa slabosti mimo, bruhala pa nisem niti enkrat, sem pa danes točno 13 tednov noseča in se že veselim NS 7.5.
. Čisto nizko. Ponavadi ko nekaj časa ležim in potem ko vstanem. Traja kakšno minuto potem popusti. Ima katera podobne težave ?
, sem se kar sprijaznila...pa kaj čem, bomo bauhaste...pa sej že komaj čakam...pa vsak dan slišim- o tebi se pa pozna, pa še bratec me je potolažu, da če bi mela sam špehastega, bi biu druge oblike....kako pihne na dušo, sej paše
pa ne vem, po moje vsakega po malo, ker papcam pa tudi pridno. Čeprav zdaj se mi je apetit malo ustavil, slabosti so še vedno, sploh po popoldanskem počitku po kosilu (toliko o jutranjih slabostih
, vikend je pred nami, ta delovni teden je bil res naporen
.
..:). Tako, da bomo imeli parček:)
je danes dopolnil 15 t...kako se tale
.
doma že imamo. Komaj čakam na morfologijo...sam je še taakkko daleč
, sploh, ker me zanima kaj se dogaja z posteljico ( v 10 t sem krvavela, ker se mi je zasidrala na mat.vrat, na NS je bila še vedno čisto spodaj