Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Tud maila ne pogledam.

. Pred nosečnostjo sem se ogromno ukvarjala s športom, sedaj sem pa vse opustila, ker po službi pridem tako utrujena domov, da sem samo še za v posteljo ali maksimalno en sprehod. Enkrat tedensko se udeležujem vadbe za nosečnice, čeprav mi je ravno ginekologinja rekla, naj samo počivam, če sem tako utrujena, ampak tista urica vadbe me edino pokonci spravi, ne pa zmatra.
Ta forum mi kar ustreza, ker nisem za nonstop čvek. Upam samo, da se vreme kej popravi, ker tu na Goriškem je nonstop dež.
), pustimo se presenetit do morfologije (21.6.). Res komi čakam, da ga/jo spet vidim kako telovadi v trebuhu
s PDP-jem proti koncu KONČNO...da ne bom sama tam zadaj, ja toliko o trebuhu, meni se tudi na vse strani širi, me je strah na tehtnico it, mam v planu to v petek. Jaz že furam nos. hlače, kok je to fajn...pravo olajšanje, datum za morfo še ni znan, mam pa 18.6 pač običen pregled,...kg, pritisk pa te fore. Jah, danes sem bila spet kar aktivna, sem lezla v en mini hrib(mah bregec bolj) 2x, pa pilates zvečer, tko da energija je, sam produktivnosti ni
, moj trebuh pa res izgleda zašpehan, če nosim elastiko...če mam pa hlače, ki so mi prav, je pa tak luškan...no edino boki ga serjejo nekaj. drugače pa dobrodošle ta nove, za seznamček pa tudi jaz nisem ta prava!
,
zadnje tri dni sploh precej izrazito-super občutek
. jst ne zamenjam tega občutka za nič na svetu
. Predvsem otrdevanje.
, da sem kar pogledala naokrog, kdo me je žoknil v bušija.