|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kamp Lili Jagodno Hvar
4.7.2012 10:10:38   
serafina1974
Hojla, mislim, da sem lani brala nekaj zapisov o tem kampu. Z možem so naju zelo pritegnili, kljub vsemu pa imem pred odhodom nekaj vprašanj;
kako je kamp zaseden v polni sezoni,
ali je potrebna rezervacija,
kakšna je oskrba s hrano?
Verjamem da trgovine ni v bližini. Sadje, zelenjavo in kruh ponavadi v take kampe tudi pripeljejo ali pa lahko kupi v bližnji vasi. Bolj skrbi me meso in podobno. Kampiramo samo s torbo priklopljeno na elektriko. V kakšne bolj divje kampre prinesemo meso zamrznjeno in ga potem, damo pri njih v skrinjo. Kako je s skrinjo v tem kampu?

Menda je v kampu kar precej sence, plaža je bolj majhna, pa saj je tudi kamp bolj mini, če se prav spomnim iz komentarjev. Otroci pa so že napol odrasli, tako, da nas kamenje, skale, nabrežine in podobno že dolgo ne motijo več. Sedaj je v prvem planu bolj senca, čista voda in pa seveda dobra mamina hrana.user posted image
Hvala za komentarje,

S.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kamp Lili Jagodno Hvar
4.7.2012 19:35:30   
gibo
Bili smo tam pred 2. letoma, konec junija do sredi julija. Majhen kamp, samo šotori, pred vhodomv kamp nekaj apartmajskih hiš. Prodaja kruha in slaščic zjutraj v kiosku, kombi je pripeljal sadje z zelenjavo vsak dan zjutraj od julija dalje. Na voljo je bila klasična zmrzovalna skrinja, iz katere pa je tudi kaj zginilo ( kljub označenim vrečkam). Ribe smo nabavili na tržnici v mestu Hvar, tako da smo to skrinjo uporabljali poleg svojega hladilnika. V bifeju so pekli tudi enostavnejše jedi na žaru.
Rob pečine je solidno zavarovan z ograjo. Spodaj je manjša peščena plaža, ki se nadaljuje v obe smeri v skalnato, tudi primerno za večje otroke.
Priporočam rezervacijo. Lastnika sta prijazna gostitelja. V zadnjih dneh je bila plaža polna, verjetno na račun apartmajskih gostov. Nas to ni motilo, saj smo vandrali po otoku, plažo pa izkoristili za jutranje in večerno kopanje.Prva vrsta za šotor je bila idealna, razen dva dneva, ko je zelo pihalo. Do kampa je možen dostop tudi po široki makadamski cesti, ki se odcepi od glavne ceste za mesto Hvar ( kljub prom. znaku, ki to prepoveduje ) - situacija pred 2. letoma.
Tudi mi smo pristaši domače atmosfere v majhnem kampu. Najverjetneje pa na to vpliva tudi število gostov na majhnem prostoru. MI smo imeli srečo v tem kampu.
Letos se odpravljamo na Brač in iščemo podoben kamp. Ali je kdo že kampiral v Aloa Vranina pri Bolu? Na netu izgleda tako lepo, v resnici pa zna izpasti drugače. Lani smo si morali na Pelješcu pogledati kar nekaj kampov, preden smo se odločili. Torej imam rezervo - kamp v Sutivanu in kamp v Supetarju. Prosim za izkušnje s kampiranja na Braču.

(odgovor članu serafina1974)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kamp Lili Jagodno Hvar
13.7.2012 13:24:40   
tea
Prejšnji teden smo zaključili naš letošnji dopust v kampu Liliuser posted image  in zopet bo treba pregurati celo leto, da se vrnemo.
Nam takšen kamp ustreza, je majhen, družinsko voden, brez kakšne hude gužve, nihče te ne omejuje, kako velika je tvoja parcela, kam boš postavil avto... Skratka nam je super!! Senca je, voda je tudi krasna, plaža lepa - en del je namenjen nudistom.
Trgovina je v bljižnjih vaseh (Ivan Dolac, Zavala) ampak mesa tam ne moreš kupiti (vsaj jaz ga nisem videla), zato bo treba do Jelse. V kampu imajo veliko zamrzovalno skrinjo, vendar jo vsi odpirajo, tako da meni v njej meso ni zmrznilo - torej je to rešitev za kak dan ali dva.
Kruh je vsako jutro od 7-9h, prav tako sadje in zelenjava. Dobro domačo zelenjavo dobiš pri Darji na stojnici ob cesti med Zavalo in Ivan Dolcem. Gospod, ki pripelje zelenjavo, jo kupuje na celini, pri Neretvi, pa tudi ta ni slaba, ampak mi smo raje hodili po hvarsko. Če kaj ni imela, smo šli pa na njivo nabratuser posted image
Letos so bili naš edini problem komarjiuser posted image , domov smo prišli čisto popikani.
Povzetek: V Jagodno se vsako leto z veseljem vračamo!

(odgovor članu serafina1974)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kamp Lili Jagodno Hvar
30.7.2012 22:17:09   
voznikvozniku
Ja kamp Lili je res nekaj posebnega..še do pred nekaj leti je bil to več ali manj kamp čeških gostov..sedaj pa so tam večinoma že kar Slovenci. Gostitelji prijazni, pogled na odprto morje iz prve vrste pa prekrasen.

Še nekaj o kampu Aloa na Braču - letos so malce uredili cesto do kampa...jeseni jo bodo celo asfaltirali. Priporočamo vsem, ki si želijo miren in naraven kamp z nekaj aktivnostmi npr. deskanje, kajtanje, izposoja čolna. Podroben opis kampa: http://www.avtokampi.si/novica.asp?drzava=2&ID=698

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?