Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

pa ni bil to moj plan, kot se to morda bere. Začela sem s spalnico, ki sem jo vzela na obroke, pa mati sama ni hotela mojega denarja. Za roj, dan nisem želela darila po njenem okusu, ampak sem imela željo, da mi kupi 60 delni servis krožnikov. Sem pa ravno tako poleg tega filala hladilnik, brez skrbi!
in od 8 leta naprej, sem bila hčeri oče in mati hkrati, pa mi na kraj pameti ni padlo, da bi se zdrla na mamo. in enako dam roko v ogenj za hči, da je spodobna in spoštljiva ženska, čeprav ni imela očeta. torej ni treba vedno iskat razlogov za slabo vzgojo v manjku starša, v takšni in drugačni stiski, slabih okoliščinah itd. nekaj je tudi na človeku. in meni se zdi, da pri tem fantu, sploh pri teh letih nimaš kaj preveč razglabljat. najprej spoštovanje, potem bomo pa skupaj filali hladilnik!
jaz ga obsojam nespoštovanja do matere, agresije, če ti je všeč ali ne, neke vrste verbalno nasilje, ki se mimogrede lahko preseli na višji nivo. danes je ****, jutri bo klofuta, pa si samo še pljunek stran do orožja. e, to je tisto stanislava, kar je v vsej zgodbi in kar ves čas govorim, zame nedopustno in nobeno nasilje se ne reši s pogovorom, ampak s konkretnimi dejanji. v njenem primeru, kot sem že večkrat napisala, najprej vrata, spoštovanje in potem se bomo zunaj na pivu pogovarjali o filanju frižiderja in o prispevkih za položnice.
.
) , ob delu naredil faks in imel družino, vse že pri okoli 25. sam je vedel kaj hoče in da tukaj tega nikoli ne bo; pa je šel.