Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
....... presrečna sem...... 
. Zdaj pa izkoristita še za nazaj
,čimveč se cartata pa upam da bosta čimprej doma
,v glavi sem imela najhujši scenarij,potem ustanem pa si grem po medenjak,in čež 2 minute direndaj da sem komi zaspala....nevem kaj se dogaja,pravijo pa da če je postelca spredaj,da se otročka tak ne čuti......jaz sem cela fertik,dobro da imam ju3 ginekologa
to me čisto preveč živčno dela
Kako ste pa kaj druge nosečke
, obavila kontrolo pri ginekologu, danes je naš bebi imel maraton na ctg, zato tudi povišan srčni utrip 160-180 in moram popoldan ponovno v P na ctg. A je imela katera podobno? Včeraj je bil zaspan in je imel utrip 140-150. Tko da sem čisto zbegana. Ne vem ali me mora skrbeti, mislim itak me skrbi in verjetno to čuti tudi dojenček, tko da me skrbi popoldanski ctg. Aja pa težek je 2800 g, kar se mi ne zdi veliko, glede na to da so mi par tednov nazaj rekli da prehiteva za 2 tedna. Upam da ve nimate skrbi in da sproščeno uživate. Pozdravček
)
Sem čisto lisasta, jutri pa se bom "oblekla" v jesensko rdeče odtenke... počivanje - kaj je to?
Dopoldnevi so tako kratki, veliko pospravljam in mečem stran šaro, za malega bom ta vikend oprala cunje, zlikala in zložila v predale, svoje torbe pa še ne mislim pripravit. Nameravam namreč rodit novembra, ne že oktobra...
. Lep začetek vikenda, mande bo bolj slabo vreme, se bomo pa doma tiškal
Jaz sem se tudi zadnjič ustrašila, ker štekar še ni bil dokončno nazaj naštiman, jaz sem ga pa z roko hotela ugasnit. Sem hitro roko odmaknila, ko je začelo cvrčat in se iskrit.