Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
:-) sicer nisva ravno načrtovala, ker sva poskusila samo enkrat in je ratal, sva pa vseeno fuuul vesela in v pričakuvanju najinega prvega dojenčka.
. Mi je pa zelo zelo v redu in ker nočem it drugam. Me pa zanima, če katero priporočate, ki je v redu in še jemlje nove...?

isem bila zadovoljna z obravnavo zato sem odšla k dr. al daghistaniju v fužine in sem res zelo zadovoljna zato vam ga priporočam.
brezskrbi kot sem rekla pri meni je prvič zgledalo kot da gre vse narobe pa ubistvu nič ni bilo narobe. :)
. Pri prvem pregledu je vaginalni UZ. Jst sele jutri poklicem da dobim datum za pregled. Sem kar malo zivcna ker nevem kako bo G reagirala glede na to da imamo doma 6m skrata
Ni v moji navadi da hodim podnevi spat ampak včeraj smo si to kar vsi privoščili. No ja, mož je danes šel za dva tedna v tujino... Tako da mislim da ne bom imela časa bit utrujena, ker imam delo za študij in predvsem v prvi vrsti moram poskrbet, da bo hčerkica tako kot vedno do sedaj z lahkoto "preživela" atijevo odsotnost.
imava ime Matija.
sem tko vesela :)
A ni kar mal hudo, da ne moreš že takoj vsem povedat? No, vsaj jaz bom počakala vsaj do prvega pregleda... Do nuhalne je še dooolgaa