|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2014
27.5.2014 9:45:49   
luska
Živjo po dolgem čassu. Saj redno čekiram, če je kaj novega tukaj, pa se tako malo dogaja, daje kar joj... Jaz bi pa tako s kom čvekala. Drugače spet prebolevam prehlad...to je že kar noro! Mislim, da sem že najmanj petič v tej nosečnosti bolna. Sem pa na srečo že nehala delat, tako da malo uživam proste dneve.
Na splošno se glede nosečnosti počutim ok, edino malce me že jezijo opazke na račun velikosti mojega trebuha. Kot da imam vpliv na to, kok mi bo zrastu trebuhuser posted image Glede na to, da sem dobila komaj šest kil, ki so šle očitno samo v trebuh. Ah ja, itak so pa najbolj pametni dedci, kot da oni pa vejo kako to je user posted image
Moram pa počasi iti v šolo za starše, ker gremo julija na dopust, avgusta pa se mi ne bo dalo tam sedet.

Lepo bodite!!

(odgovor članu evelina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
   RE: Avgustovke 2014
28.5.2014 15:16:27   
smartika
Hej hej

se še mi javimo,

včeraj opravili pregled in še vedno kaže, da bomo imeli punčko :) ; drugače ok; delam še do polovice junija, potem dopust in 20.7.2014 na porodniško. Bo pa težko v prihodnje, ker bo vročina.

Držte se

lp

(odgovor članu luska)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
   RE: Avgustovke 2014
20.6.2014 13:22:00   
sitka mala
Hej punce, kam ste pa vse izginile? A ste vse na dopustih al kako? Midva sva ga že dala čez, na začetku junija, zej pa že čekiram, kam bi lahko frknila za par dni.

Kako ste drugače? Pri meni razen bolečin spodaj, sramna kost in medenica, vse laufa normalno. Je pa kar utrujajoče tole, še posebej, če grem na kak sprehod, imam že vmes in po njem grozne bolečine, kot da se mi bo vse raztegnilo v momentu in mi bo dete kar ven padlo!! user posted image Drugače pa pamžek še vedno sedi, čutim brce spodaj na vseh straneh, najbolj na sredini in v mehur itak. Zredila sem se pa točno 3kg zaenkrat, in to samo v trebuh.

Ala punce, dajmo malo več čvekat, bi mi res pasalo, vam pa tudi, ziher!! user posted image

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
   RE: Avgustovke 2014
20.6.2014 14:05:09   
kanej
Hej, hej. Jaz se prekladam naokol, sem že na dopustu, na morju nisem pa še nič bila. Planiram nasledni teden pa mogoče bom še kej v julij raztegnila. En mesec pred rokom imam pa namen doma bit, pa še to se mi zdi da bo avgust ful hitro tukaj. Mi čas kar leti, tri tedne sem že doma, pa sploh ne vem kam so šli vsi dnevi. Voziček sem kupila zdaj pomojem že kake slaba 2 meseca nazaj pa ga tudi iz škatle še nisem vzela, postelca je kuplena, tudi še v škatli. Nasledni teden še po previjalno, potem, ko pridem z dopusta lahko začnem pa s pranjem cunj.

Živc imam še vedno uščipnjen, čeprav sem si privoščla samoplačniško fizioterapijo, pa smo skupaj s fizioterapevtko sklenile, da nima smisla, ker po treh tednih ni bilo čist nič boljš, nadaljujemo po porodu, če bo težava še prisotna.

Mala je pa že obrnjena proti izhodu, tko da mi smo prpravljeni user posted image

Med drugim z možem čakava tudi na gradbeno dovoljenje, a ima katera kje kakšne veze? user posted image

Lepo se imejte, pa še katera se naj kaj oglasi no user posted image

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
   RE: Avgustovke 2014
20.6.2014 18:51:07   
keksy
midva bova šla pa na dopust vrjetno proti koncu julija, ker sedaj še vedno tako ali tako delam user posted image . Hišo sva opremilauser posted image Sramna kost pa mene boli samo če zalavfam, zdnjič sem na bus zalavfala, potem sem pa cel dan lahko samo še ležala ker je peklensko bolelo, sem klicala ginekologinjo pa je rekla da je to normalno, čeprov meni se taka bolečina, da se ne moreš premikati ne zdi ravno normalna.user posted image Drugače vse skupaj sem se zredila za 11kg, trebušček je pa še vedno dosti majhen v primerjavi z drugimiuser posted image

(odgovor članu kanej)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
   RE: Avgustovke 2014
21.6.2014 9:28:57   
Majapp
Živjo,
ima morda katera izkušnje z dianatal gelom?
Po besedah ginekologa Pušenjaka naj bi bil ful uspešen pri porodnicah, niso imele epizotomije in lažji iztis....
Razmišljam, da bi ga uporabila, ker je moj otrok že zdaj ful velik :)

Lp, Maja

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
   RE: Avgustovke 2014
21.6.2014 9:33:57   
sitka mala
Hihi saj sem vedela, da vas moram samo malo podrezat!! user posted image Drugače pa naj bi bile te bolečine čisto normalne, priprava telesa na porod. pri vsaki ženski drugače. Jah, midva rabiva samo še košaro in lupinco, pa bova imela vse, razen sevede še kake malenkosti (bodijev imava že cel kup).

Kako boste s temi tetra in mako majčkami, ki naj bi jih moral prinesti sabo v porodnišnico? Koker berem, ponavadi tetra majčk niti ne uporabljajo? Pa glede na to, da bo to moj prvi otrok, premišljujem v smeri nakupa kakega bodija in majčke s stranskimi gumbi, za začetek? Naj bi bilo lažje oblačenje, ko še nisi zverzirana?

(odgovor članu Majapp)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
   RE: Avgustovke 2014
23.6.2014 12:22:26   
kanej
Majapp men je kolegica dala čaj iz malinovih listov, menda pomaga pri lažjem porodu, zmehčal naj bi maternični vrat pa potem med porodom še krepil popadke, tule sem našla en pogovor na to temo: http://med.over.net/forum5/read.php?1,4683494. Bom vidla če je kej na tem user posted image Za tale gel pa še nisem slišala. Se pa trudim vsak dan spomnit na Keglove vaje. Probala sem tudi z masažo presredka pa mi nikakor ni šlo, tako da nad tem sem obupala.

Kar se tiče pa tetra in mako majčk. Tistih ki se ob strani zavezujejo sploh ne vem če jih imam kaj in jih nimam namena kupovat, ker imam vsega ostalega preveč. Gledala sem samo, da imam nekaj bodijev, ki se na strani na netke zapenjajo, kar imam pa navadnih bodijev sem pa pazila, da imajo vsi veliko prostora pri glavi, da bo šlo malo lažje. Ma nekak bomo že spacale, še vsaki je ratal user posted image

Lepo se imejte

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
   RE: Avgustovke 2014
23.6.2014 14:34:01   
Aprilcek2012
Živjo! Na FB-ju se je odprla nova skupina za nosečke s PDP-jem v avgustu user posted image
Skupina je zaprtega tipa, kar pomeni, da vsi lahko vidijo kdo je v skupini, ne morejo pa brati prispevkov, če niso člani skupine:

https://www.facebook.com/groups/1434585530144662/

(odgovor članu kanej)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
   RE: Avgustovke 2014
2.7.2014 19:26:49   
sitka mala
Hejla nosečke,

no pa smo iz pregleda. Trenutno sem v 34 tednu, pamžek še vedno sedi (in meni se zdi čudno, zakaj mi tako otrdeva trebuh zgoraj in zakaj me tišči, ima namreč gor glavico).user posted image Se pravi, da je zaenkrat v medenični legi. Drugače je vse v redu, samo sem ugotovila, da sem grozno utrujena, če sem celi dan na nogah, posledično se začnejo krči in otrdevanje trebuha. No ja, tale mesec bomo pa že še spacale, a ne? Dajte no, naj še katera kaj pojamra, ker drugače se mi zdi, da sem edina. Ker vse nosečke, ki jih vidim, kar sijejo, jaz pa imam občutek, kot da se bom ravnokar zlomila od neprespanih noči in podočnjakov, ki jih imam vsak dan drugačne barve user posted image

(odgovor članu Aprilcek2012)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
   RE: Avgustovke 2014
7.7.2014 13:47:20   
kanej
Madona punce, spet ste se nekje zgubile, a ste vse na morju al kaj :) js mislim da sem z morjem za letos kar zaključila, se tut 2 ure v kosu ne morem več vozit v avtu, v vodo mi pa več ko do kolen letos itak ni uspelo pridt. Ni blo morje nikol dost toplo zame :) Sitka mala tut js lahko kej jambram, ampak sem že sama seb zoprna, tko da se trudim mal zadrževat :) Čez vikend se je začelo nočno lulanje na 2 ure, tako da spim čist nič, pa še zdele se nama segreje podnevi do 30 stopinj notri, ponoči skor nič ne ohladi in če ne spim ker me lulat, sem pa budna ker mi je vroče. V postli mam čezdal večjo gužvo, mož je prov revež, pomojem ma lih ene pol metra placa, drugje vladamo pa js pa par povštrov da se podlagam :)

Prejšnji teden sva postavla previjalno pa postlco, zdej pa samo še jogi čakam, pa en velik kup mini cunj imam še za prelikat pa kak stroj imam še za oprat pol sem pa zmagala in samo še čakam user posted image Težave imam edino s previjalno, ker je pač nova ima tist vonj po novem lesu, pa bolj po kakšnih lahkoh in lepilih kot pa lesu in me mal matra, da se bodo cunje navzele tega vonja če jih dam noter. Ima katera kakšno idejo? Prebrisala sem jih, zdaj sem pa dala v vsak predal eno žajfo, če se bodo tega vonja navzel, pa odprte predale imam.

Lepo se imejte

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
   RE: Avgustovke 2014
11.7.2014 17:55:09   
Anonimen
Hei hei user posted image user posted image
No pa res tale forum ni kaj dost aktiven, tudi jaz pišem po zelo dolgem času. Jaz že počasi začenjam odštevati dneve user posted image no saj še je čas. Sobica je že skoraj končana, kupiti še morama malenkosti. Mislim, da še tukaj nisem povedala da imava user posted image , ki je v 35t težak 2700g, kakšnih 100g prehiteva za njegove tedne, ampak še ni panike. Tudi na glavico je že obrnjen, tako, da je že pripravljen na prihod. user posted image Dobila sem ponoven test za nosečniško sladkorno, saj sem v 3 tednih pridobila kar 4 kg. user posted image , upam, da nimam sladkorne, drugače do sedaj pridobila dobrih 11 kg. punce imam pa eno vprašanje za Vas sploh za tiste, ki že imate kakšno user posted image doma. Ne vema ali naj dava user posted image od prvega dne v svojo sobico ali je naj na začetku pri nama. user posted image Sicer sta spalnica in otroška zelo skupaj in imata vrata dobesedno druga ob drugi. Ker ko spašujem starše, prijatelje,... so mnenja zelo različna pa sma kar malo user posted image

Se tipkamo user posted image
Anonimna user posted image

(odgovor članu kanej)
  Neposredna povezava do sporočila: 1137
   RE: Avgustovke 2014
14.7.2014 8:54:34   
Yasminka
Hej punce!

Kako vam gre zadnji mesec? Meni je ta nosečnost sila naporna. Enkrat me boli medenica, drugič križ, zdaj me špika pod rebri... o spanju raje nebi razlagala. Vsakič ko se ponoči obrnem se zbudim user posted image . Sem ogromna, kot tovornjak. Močno sem začela otekati. Gležnje in stopala imam kot mrož in popoldan še komaj hodim. Komaj čakam PDP...čeprav sem do sedaj vedno rodila čez rok. Upam, da bo v tretje user posted image pohitela za kakšen teden user posted image . Zredila sem se za 20 kg.Ne vem kako mi je uspelouser posted image , se pa tolažim da bo tako kot prej z dojenjem hitro šlo na "normalno" težo.
Sicer pa poizkušam biti dejavna, saj sta doma še dva navihančka in je skooooz akcija. Ta vikend smo belili. Danes bomo sestavili posteljico, sušim pa že velik kup oblekic za user posted image . Celo torbo za porodnišnico sem pripravila user posted image .
Lepo se imejte
Y

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
   RE: Avgustovke 2014
15.7.2014 18:24:32   
sitka mala
Hej, glede posteljice se odločita, koker vama paše. Midva tako kaj veliko za razmišljat nimava, ker sva v eno sobnem stanovanju, tako da bo otroček že od malega navajen tudi pri kakem ropotu zaspt, vsaj tako se bomo potrudili, da se navadimo. user posted image

Jaz tudi komaj čakam PDP... Tako bi rada hodila na sprehode, pa ne morem, ker me po 100m začne vse bolet in dol tišat. Da ne govorim o medenici in sramni kosti ufff (kot da bi prekolesarila 50km na najbolj neudobnem sedežu kar se jih da dobit). user posted image

Drugače pa imava že vse, zdaj sem čakala na lepo vreme, da še malo cunjice preperem, pripravim torbo za v porodnišnico, in bom pripravljena. user posted image

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
   RE: Avgustovke 2014
18.7.2014 10:47:54   
zvezdicaS
Pozdravljene.
Jaz imam sicer pdp prvega septembra, ampak bi malo poklepetala z vami. Prvemu suser posted image se je mudilo na svet,tako da tudi zdaj potihem pricakujemo avgustovcka.
Kako se pocutite? Meni vrocina ne pase, vse me se bolj dol tisci. Dete je v medenicni vstavi,zato je pritisk se vecji.
Opremo imate ze vso?
Kaj boste pripravile za oblect za prve dni, jaz imam od prvega cel kup kratkih bodijev, upam da bo potem se kaj poletja ko rodim :-)

A je kaksna Gorenjka tule?

Lepo bodteuser posted image

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
   RE: Avgustovke 2014
19.7.2014 15:56:48   
zari

user posted image

PDP, NICK, STAROST, št. user posted image , št. user posted image doma, KRAJ, SPOL

28.7.
Noemi_, 26 let, 1.user posted image , user posted image

1.8.
Meggy99, 1.user posted image , user posted image
Snežinka26, 2.user posted image , 1user posted image , CELJE, user posted image
lana83, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
piianoora, Postojna, user posted image
zojajoz, user posted image

2.8.
Oblačka, 2. user posted image , 1user posted image , user posted image
lili88, 25 let 1.user posted image , user posted image
janci83, 2.user posted image , 1user posted image , Nova Gorica, user posted image

3.8.
nevemimena, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

5.8.
noseckec23, 25 let, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
mj_3745, 26 let, 1.user posted image , user posted image

6.8.
Tapelina, 24 let, 1.user posted image user posted image , Krško, user posted image user posted image
Aprilčica2012, 2.user posted image , user posted image , user posted image

7.8.
meandmini, 27 let, 1.user posted image , user posted image
jagodaaa, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
Mala jagodka, 28 let, 4.user posted image , user posted image
frkica, 1.user posted image , user posted image
doly19, 29 let, 1.user posted image , user posted image

8.8.
Spela23, 24 let, 2.user posted image , 1user posted image , CELJE, user posted image
pajkec123, 1.user posted image , user posted image

9.8.
sonny21, 1.user posted image , user posted image

10.8.
pluseki, 28 let, 1.user posted image , MS, user posted image
rozi1, user posted image

11.8.
Mala_princeska, 3.user posted image , 2user posted image , user posted image
Kanej, user posted image

12.8.
BUSEKRASTE, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
mojcy3, user posted image
sspela27, user posted image

13.8.
chanel12, user posted image
mojcholinka, user posted image

14.8.
čebelica1984, 29 let, 1.user posted image , user posted image
Irena000, 5.user posted image , 1user posted image , user posted image


15.8.
med in poper, user posted image
malapupa, 1.user posted image , user posted image

16.8.
tatjana 91, 1.user posted image , user posted image
TAS MS, 34 let, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
napoli, 37 let, 1.user posted image , user posted image

17.8.
čikica, 3.user posted image , 1user posted image , user posted image
gomerka, user posted image
preprostojaz, 33 let, 4.user posted image , 1user posted image , user posted image
keksy, 23 let, 1.user posted image , user posted image

18.8.
Anonimnauser posted image , 1.user posted image , user posted image

19.8.
sončica14, 1.user posted image , user posted image

20.8.
lolipop 2011, 27 let 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
yasminka, 36 let 3.user posted image , 2user posted image , user posted image
sitka mala, 29 let, 1.user posted image , user posted image
zari, 6.user posted image , 1user posted image , user posted image
medo2, user posted image

21.8.
Tamara345, 1.user posted image , CELJE, user posted image
jagoda31, 31 let, 1.user posted image , user posted image
Ana Neva,user posted image
anabananana, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
Beebii, 3.user posted image , 1user posted image , user posted image

22.8.
anak, user posted image
lili25, user posted image
bina, 2user posted image , user posted image
tinka1234#, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
evelina1, 1user posted image , user posted image

23.8.
Marker, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
čokolada25, user posted image

24.8.
luska, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
Edisa27, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
Beky07, 1.user posted image , user posted image

25.8.
smartika, 32 let, 3.user posted image , 1user posted image , user posted image

26.8.
tanjaklemen, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

27.8.
rozy85, Dolenjska, user posted image
Rožica_x, 1.user posted image , user posted image

28.8.
simonmojca, 3.user posted image , 2user posted image , user posted image
lila25, 26 let, 1.user posted image , NM, user posted image

29.8.
july5, user posted image

30.8.
CECA 1, 2.user posted image , user posted image

1.9.
zvezdicaS, 1user posted image , user posted image

X.8.
beibie, Ivančna gorica, user posted image
Simona Kuhar, user posted image
Tanja K, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
aischa2, 7.user posted image , 5user posted image , user posted image
kimi30, 1.user posted image , user posted image

SKUPAJ NAS JE: 78

PRIČAKUJEMO:

10user posted image

8user posted image

61user posted image


z nami so bile:
gospayamahicauser posted image
yingyanguser posted image
Tammyvuser posted image
Dgirluser posted image
asperauser posted image
Kajckauser posted image
MaryKateuser posted image
natashyyuser posted image
Anya_user posted image
jaz5user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si
- http://www.noseca.com - http://bibaleze.si
- http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si
- http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com
- http://www.mama.si - http://babybook.si
- http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA


(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
   RE: Avgustovke 2014
20.7.2014 8:14:58   
zari
Dobro jutro souser posted image user posted image
Sedaj še kar gre, bo kar vroče danes in posledično zatekanjeuser posted image , včeraj sem bila pri kolegici in je imela tako vroče stanovanja da so mi noge zatekle v višave, komaj sem obula natikače, pa drugače so mi kar veliki, groza res.
In kako ste? Sedaj pa maširamo proti koncuuser posted image , tudi naše dete je bilo do pred kratkim v medenični vstavi in se je odločilo v pon. zvečer prestavit na glavico, je pa ta kolobocija našegauser posted image bolela ko sam v***, pa ne sam preobrat, ampak potem me je bolel cel trebuh in tudi gibi so nenadoma bili popolnoma drugačni, sem se že pošteno ustrašila, v sredo pa smo bili v glavični vstaviuser posted image , težki pa smo približno 2400g, pri 35t1d.
A za user posted image imate vse pripravljeno, no mi še ne, upam da nam uspe v kratkem vse pripravit.

Lepo bodite in pridno božajte trebuščke, ker jih počasi ne bo več in dobimo naše zakladke v rokeuser posted image .
Pozdravčekuser posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
   RE: Avgustovke 2014
20.7.2014 8:33:28   
zari
anonimnauser posted image ravnajta po lastnem občutku, no naš user posted image bo od začetka v najini spalnici, zaradi dojenja, če bo steklo, prvič sem lažje v začetku dojila v postelji in ga nato samo odložila v posteljico, dojijo pa se na začetku na cirka 2-3 uri, ne vem bolj mirna bom če bo zraven naju.

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
   RE: Avgustovke 2014
20.7.2014 18:18:19   
Radenska_
Zdravo,

punce samo opozorila bi vas, da če imate FB skupino, da ne dodajajte osebe z imenom Tia ali Dana v skupino, ker gre za lažni profil osebe, ki se prijavlja v v vse skupine nosečnic na facebooku.
Najboljše da na FB kar objavite, da ne bo katera ponevedoma dodala. Oseba je lažna, kakšni so njeni/njegovi nameni pa ne vem.

LP.

_____________________________

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
   RE: Avgustovke 2014
22.7.2014 14:33:54   
kanej
A ni ta teden luštno vreme, no vsaj temparature so znosne, dežja nebi rablo bit, ampak diham pa končno lahko normalno, pa da nisem do 10h zjutraj že čist prešvicana user posted image user posted image Prštimano je tudi pri nas že vse, postla postlana, previjalna zrihtana, cunje oprane in zlikane, zdej pa odštevat pa čakat user posted image Pridno pije čaj iz malinovih listov, delam keglove vaje, priskrbela sem si tudi Dianatal porodni gel, pa da vidim če jo odnesem brez prereza presredka - računam na to in upam da naše dete ni preveč bajsi user posted image Trudla sem se spisat porodni načrt, na katerega sem uspela spravit cele 4 alineje kaj želim in ne vem če ima to sploh smisel sabo nosit, kakšno mnenje? Ali katera ve ali lahko prosim, da bi bila pri porodu babica in ne babičar, pač ob ženskah mi je bolj lagodno, ali je pač tako, da odvisno na kaj naletiš?

Lepo se imejte

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
   RE: Avgustovke 2014
22.7.2014 14:45:32   
Marčevka2010
Smem vprašat kje si dobila Dianatal gel? Se na temi sprašujemo kje ga dobit. Sicer ga še ne potrebujem, ampak vseeno.

Pri samo 4 alinejah pač poveš babici. Drugo je, če imaš cel roman.

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 22.7.2014 14:47:01 >

(odgovor članu kanej)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
   RE: Avgustovke 2014
22.7.2014 18:07:56   
zari
Vreme je pa res zakonuser posted image , samo da ni vročineuser posted image , mi res ne paše.

kanej zelo si pridna, upam da tud meni v kratkem uspe vse pripravit, se mi zdi da potrebujem ogromno časa, da kaj storim. Pa še bodoča velika sestrica si je zlomila rokico, pa še v kratkem praznovaje njenega roj. dnevauser posted image .
No jaz ne pijem čaj malinovih listov, mi je gin. pred 5.tedni rekla da je mat. vrat zmehčan ampak dovolj dolg.
Glede porodnega načrta, pa le vzemi sabo. A veš da sploh nisem razmišljala glede babice, jaz sem v prvo imela babico, sem pa hitro rodila (v treh urah), ko se je pa smena menjala pa sem dobila babico fanta, samo takrat mi je bilo vseeno ker sem bila glavnino gotova. Najbolje da to omeniš ko prideš v porodnišnico.

Pozdravček vsemuser posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
   RE: Avgustovke 2014
23.7.2014 11:42:48   
kanej
Marčevka2010 glede Dianatal gela je takole, v Sloveniji se ga ne da dobit, preverjeno pri uvozniku GSK in še v ene štirih različnih lekarnah, kjer so mi zagotovili, da je umaknjen s prodaje (v Sloveniji). Malo me edino moti, ker nikjer nisem našla razloga, zakaj je umaknjen, glede na to, da naj bi bil tako super duper. Odkupila sem ga od gospe, ki je napisala, da ga še ima, naročen je bil pa po mojem iz tujine. V skrajnem primeru bi ga pa naročila h kolegici na Dunaj iz ene nemške spletne lekarne (če rabiš ti lahko posredujem povezavo na spletno lekarno), ona mi bi ga pa preposlala v Slovenijo. Druge možnosti nisem našla. Je pa res, da je v tujini kar drag (100 € + poštnina).

Ja jaz sem sedaj že več kot mesec in pol doma in sem se mogla z nečim zamotit, ne morem cele dneve pospravljat. Prav tako ne morem ležat, ker mi je dolgčas. Tako, da počivam čisto premalo in povsod po hiši me je preveč user posted image

zari ginekološki pregled si imela s kakšnim namenom, ali je to znotraj rednih pregledov? Vem, da sem nekje prebrala, da imaš proti koncu še ginekološki pregled, da malo pogledajo kaj se spodaj dogaja, sem mislila, da bom imela to že na prejšnjem pregledu pa ni bilo nič. Naslednjič pa vem, da imam že CTG - a je mogoče tukaj zraven tudi ginekološki pregled?

Sem pa dobila na prejšnjem pregledu tudi antibiotike Hiconcil, ampak mi ni bilo nič razloženo zakaj, samo, da imam v urinu preveč nekih bakterij, pa zelo vstrajno me je zdravnica spraševala, če res nič ne peče ko grem lulat.

Še slabe tri tedne zdržim pa bo :)

Lep dan

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
   RE: Avgustovke 2014
24.7.2014 16:02:46   
zari
kanej ja gin. pregled mat. vratu je bil znotraj rednega pregleda, mi je bilo kar všeč da vsaj vem kaj se spodaj dogaja. Glede antibiotika pa fajn da so pravi čas ugotovili in se pravilno zdravišuser posted image . No pri nas pa ni več CTG-ja v rednem terminu, ampak kasneje po PDP-ju, kolk zgleda šparajouser posted image .

Kje ste pa ostale??? Že vse z enim korakom v porodnišnici ali pa namakate trebuščkeuser posted image .

Pozdravčekuser posted image

(odgovor članu kanej)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
   RE: Avgustovke 2014
25.7.2014 11:16:25   
sitka mala
Hejjjj user posted image , jaz sem kar lepo doma, večinoma kar ležim, ker mi edino to paše. Aja, pa ogromno spim, vsaj podnevi user posted image . Vreme je že kul, samo mene še vedno obliva vročina, najprej v glavo in potem počasi po celem telesu, bi bila kar non stop pod tušem. user posted image Nekako bi si mogla pripravit torbo za v porodnišnico, pa se nikakor ne morem spravit (čeprav sem si danes zadala to nalogo, ker drugače ne bo nič).

Drugače pa imam občutek, kot da me bo raztegnilo in kot da mi bo trebuh kar počil user posted image . Prej 8 mesecev skoraj nič, zdaj pa v enem mesecu treba vse nadoknadit, izgleda. Je kar fajn naporno, da ne govorim o razpokah na bušiju, vse v enem tednu!! user posted image

A bo katera slučajno na Jesenicah rodila?

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?