|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktrobrke 2014
23.9.2014 15:47:16   
tincy23
Jaz sem tudi danes morala predčasno na pregled. Me nekaj špika in sem šla. CTG brez posebnosti. Me je pa pregledal in rekel, da sem za en prst odprta in da je maternični vrat zmehčan, ampak glede na to da je to moja 3 nosečnost je reku, da je to normalno. Kaj menite vi? Zdej malo počivam in bomo vidli kako bo naprej čez noč. Imam napotnico, otrok je tudi že zrel je rekel, tako da mogoče pa bom šla in se rešila:)

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
   RE: Oktrobrke 2014
23.9.2014 17:03:12   
peregrina

IZVIRNO SPOROČILO: Bett

Morm malo pojamrat.
Jaz ne vem kaj je narobe, ampak v celi nosečnosti me ni nič matralo, zdaj pa kr naenkrat vse narobe. Včeraj se mi je začela driska in sem mislila, da se pač čreve praznijo pred porodom, ampak temu ni tako. Zdaj že dva dni kar teče iz mene, čist sem brez energije, pa še zgaga me peče, da je zaznoret. Res upam, da še ne rodim, ker z drisko pa res ne moreš it v porodno user posted image , bi imeli na novo prebarvane stene.


Mene daje driska že odkar jem železove tablete (smešno, po sirupu sem bila pa zaprta). Eh, v porodnišnici so itak vsega hudega navajeni, tako da jih pobarvane steneuser posted image niti ne bi motileuser posted image
Zgaga tudi mene daje zadnji teden. Sem probala omilit zadevo z Donaitom, pa mi je bilo po njem tako slabo, da sem mislila, da bom bruhala. Zdaj raje vzamem rupurut, če je kriza.

Lila, čestitke še enkrat in hvala za poročilo. Sem si kar živo predstavljala sceno z jokajočo dojenčico in njenim bratcem. Ojoj ... nič ti ne zavidam.
Verjamem pa, da bo bratec čist lepo sprejel novo članico.
Aja, kdaj si pa imela rok?

Ko sem še bila v službi, sem si obljubila, da bom potem, ko bom na porodniški, vsak dan šla na sprehod. In se zdaj res trudim, da je to res vsak dan. Sem pa čisto šokirana ugotovila, da za pot, ki sem jo pred nosečnostjo prehodila v 20 minutah, sedaj potrebujem 40 minut.
No, imam še cel mesec (glede na PDP), da si naberem kondicijo za kasneje, ko bo treba user posted image nositi naokoli.user posted image


(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
   RE: Oktrobrke 2014
24.9.2014 13:43:35   
kar86
lila5 kako lepo je blo prebrat, da ti je šlo vse tako gladko in superuser posted image ..sem prav vesela zateuser posted image user posted image ..seveda glede na stanje doma ti ne zavidamuser posted image

katerega porodničarja si imela? kaj pri EA se ne moreš gibat naokrog? sama sem mislila vzeti EA, zaradi bolečin ampak bi pa tudi rodila na pručki, če bi mi šlo lažje user posted image ..

tudi jst imam tako zgago zvečer da je grozauser posted image user posted image ..nič ne pomaga, lahko pijem bilo kaj ampak ne popusti. ostalih bolečin nimam. kaj ve ste bile naročene na ctg, ali vam je vaš G naredil ?

lila5 : ti ki imaš prakso v postojni user posted image ..mislim da grem lahko z napotnico tam, da mi naredijo ctg čeprav je vse še ok? kako so zgledali vaši zadnji pergledi pri G pred rojstvom user posted image ?

(odgovor članu peregrina)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
   RE: Oktrobrke 2014
24.9.2014 14:01:52   
me83
kar86 za zgago bi naj ful mandlji pomagali,... 80% punc to pomaga baje,... mogoce je za probat, skodit ne more user posted image

(odgovor članu kar86)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
   RE: Oktrobrke 2014
24.9.2014 14:43:00   
kar86
ok hvala, bom poskusla danes user posted image

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
   RE: Oktrobrke 2014
25.9.2014 11:12:15   
kamajuš
Da nas malce dvignem, smo se kar nekam poskrile user posted image .

Lila, čestitke še enkrat! Pa veliko živcev ti želim. ljubosumnost je res naporna, moj prvorojenec je imel vsakič izpade in nimaš kaj. Predvsem potrpežljivo in z veliko razumevanja (meni ni uspelo, priznam, hormoni pa to ...). Pa tolažba, da s časom mine user posted image .

Peregrina, ti si pa pridna, vsak dan na sprehod. Jaz še do trgovine ne pridem...

Počutje: odštevam dneve , dobesedno, danes sem dopolnila 39t. In postaja me strah ... da ne bom pravočasno vedela, da je čas. Pri zadnjih 2 porodih sem bila že kar odprta, popadkov pa nič. Tudi zdaj se že odpiram, v ponedeljek slaba 2cm, kako naj vem, kako je danes user posted image . Jao, kot bi prvič rojevala ... Špika pa mene tudi, posebno, če hodim ... Pregled imam pa šele v sredo ...

Vprašanje: kako pa v teh zadnjih tednih "izpolnjujete zakonske dolžnosti"? Meni niti pod razno ne paše user posted image .

(odgovor članu kar86)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
   RE: Oktrobrke 2014
25.9.2014 12:02:22   
peregrina

IZVIRNO SPOROČILO: kamajuš

Peregrina, ti si pa pridna, vsak dan na sprehod. Jaz še do trgovine ne pridem...

Počutje: odštevam dneve , dobesedno, danes sem dopolnila 39t. In postaja me strah ... da ne bom pravočasno vedela, da je čas. Pri zadnjih 2 porodih sem bila že kar odprta, popadkov pa nič. Tudi zdaj se že odpiram, v ponedeljek slaba 2cm, kako naj vem, kako je danes user posted image . Jao, kot bi prvič rojevala ... Špika pa mene tudi, posebno, če hodim ... Pregled imam pa šele v sredo ...



Jaz sem že mislila, da ste vse že šle rodituser posted image , ko je tako zatišje.

Tincy23, kako si? Se že kaj dogaja? Že cartate?

Za vsakdanji sprehod se moram pa kar prisiliti. Se mi pozna še od začetka nosečnosti, da sem 2 meseca samo ležala in izgubila vso kondicijo. Pa tudi celodnevni delovnik v službi mi kasneje ni bil ravno pisan na kožo. Si pa najmanj želim, da bi imela po porodu še dodatne težave zaradi pomanjkanka "kondicije" (se mi zdi, da lažje prenađam stres in napore, če sem vsaj približno telesno fit).

Morajo pa moji sprehodi prav smešno zgledati, ker me prvih 10 min tako bolijo medenične kosti, da komaj hodim.

Punce, ki že imate doma otroke ... svetujte mi. Imam kar nekaj mako in tetra majčk. zdaj pa berem, da niso najbolj uporabne, ker zlezejo gor in razkrijejo hrbet in ledvičke.
A ste jih vi uporabljale? Razmišljam o nakupu bodijev na preklop.

Pa še to ... imam en seznam stvari za dojenčka. Tam piše, da naj bi bila vsa oblačila v velikosti 62. A ni to malo veliko za novorojenčka?
Koliko oblačilc št. 56 naj pripravim? In koliko časa se uporabljajo ta oblačilca (okvirno).



(odgovor članu kamajuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
   RE: Oktrobrke 2014
25.9.2014 12:09:27   
Bralkica
Hej, lepo, da ste se javile - tudi meni se je zdelo, da ste vse že šle ...user posted image
Jaz sem 37. tednov noseča, rada bi šla rodit ... da končno spoznam user posted image
Glede oblačil - jaz sem dobila v izposojo različne številke, za P sem pripravila št. 56 - to naj bi bilo za novorojenčka.
Kako se drugače počutite? Jaz sem kar nerodna, zredila sem se za cca 10 kg, ponoči slabše spim (wc vsako uro skoraj), sprehodi bolj krajši, sem hitro zadihana.
Trebuh okrog popka srbi ... Pa še bi se kaj našlo.

Držite se user posted image !

(odgovor članu peregrina)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
   RE: Oktrobrke 2014
25.9.2014 12:48:07   
Bett
Jaz sem še 2v1, kar je tudi prav, ker sem šele v 37em tednu. Danes sem imela po dolgem času spet pregled in kot kaže je vse ok, kot mora biti. Vzela mi je bris za streptokok in upam, da sem negativna.

Tetra majice so pa meni tudi povsem nepraktične, ker res rade zlezejo gor. Bodiji na preklop so zakon za novorojenčke. Jaz imam cca 6 bodijev za starost 1 mesec, kar je nekje 50/56. Se mi zdi, da bodije že rabiš pravo številko, za hlačke pa je malo lažje, tudi če so prevelike.

(odgovor članu tincy23)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
   RE: Oktrobrke 2014
25.9.2014 12:52:05   
Anonimen
Moja oba otroka sta imela v zacetku 56 stevilko. S tem, da je obema bila prevelika, oba sta ob odhodu domov in se potem 2 tedna izgledala prava revcka v prevelikih cunjah. Moz pravi, da sem mu zakelj obleklauser posted image . Zdaj je star 2 tedna in mu je 56 se vedno malcek prevelika. Prvi otrok je imel 56 kar 1 mesec. Ampak moja oba otroka sta bila med drobckanimi- sicer dolga kot ponedeljkek, ampak suha ob porodu tocno 3kg.

Prvi otrok je imel mako majcke, samo je ze 6 let in se res vec ne spomnim kaj mu je dogajalo. Al mu je vleklo gor ali ne... ker sem imela tudi povijalne plenice pri njem. Pa bil je zimski otrok, tak da je imel ziher se kaj obleceno. skoraj sigurno pa ni imel goega hrbta. Zdaj drugi nima ne mako majck, ne povijalnih plenic. Bodi na preklop in zabice ali pa pajacek.




(odgovor članu Bralkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1985
   RE: Oktrobrke 2014
25.9.2014 12:53:51   
Anonimen
Kar se tice spolnih odnosov, midva sva jih imela najprej prepovedane, ker je grozil prezgodnji porod, nato pa se zaradi streptokoka. Zdajle po porodu pa tudi nobenga se ne mika... sva kar dolgo na suhemuser posted image , bo pa pol tolk slajseuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1986
   RE: Oktrobrke 2014
25.9.2014 13:11:23   
kamajuš
Majčke: mako imam nekaj starih, sem jih oprala, če pa bodo prišle v uporabo, pa ne vem. Vsekakor prisegam na bodije na preklop. Tudi jaz sem pri prvih dveh uporabljala mako, ker je bilo še obvezno široko povijanje. Vendarle pa razmišljam, da bi čez pleničko uporabila tisto za široko povijanje, da je zadevica malo bolj kompaktna (na začetku, dokler so še taki drobižki ...)

Številka: odvisno, v kateri trgovini kupiš: od HM so načeloma malo večje oblekice in je 56 kar za nekaj časa. Pa seveda je odvisno od user posted image , kako velik in težak se bo rodil. Jaz imam nekaj 56, nekaj 62. Potem bomo pa videli. Sem se pa kar uštela pri nakupu v spletni trgovini mačkon. Imajo lepe in cenovno ugodne stvari, ampak 56 je pa na videz tako zelo majhna, da ne vem, če bom našemu user posted image sploh spravila gor (glede na to, da UZ pravi, da ima že sedaj preko 3500g user posted image ) ...

Sicer pa, punce, mi smo oktobrke, itak, da še nismo / niste na vrsti - no, jaz danes in jutri še nimam časa rodit, vikend sem pa frej user posted image ... Hec na stran, ko je več otrok, pa še vsi aktivni, se resno vprašaš, kdaj sploh imaš časa še za to malenkost user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
   RE: Oktrobrke 2014
25.9.2014 13:23:08   
Anonimen
Se kar se tice ljubosumnosti. Pri nas je k sreci ni. Si je pa starejsi res zelo zelel dojencka ze dolgo casa. Tudi druge dojencke je vedno obozeval, tako da sploh nisem pomislila na ljubosumnost. Je zelo skrben in ljubec bratec. V bistvu ze tako fejst, da moram non stop pazit, da ga prevec ne pomecka... ga moram opozarjat naj ga ne liubcka in boza med spanjem....da bova midva imela vec casa za igranje.... ampak ga ne gane. Pa atija celo uci, kako naj pocne z njim, ce mu jokauser posted image . Vceraj pa je se prijavil, da si zeli se enga dojenckauser posted image .


(odgovor članu kamajuš)
  Neposredna povezava do sporočila: 1988
   RE: Oktrobrke 2014
25.9.2014 13:32:36   
kamajuš

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Vceraj pa je se prijavil, da si zeli se enga dojenckauser posted image .




He he. Naši trije naju že več mesecev hecajo, da potem bomo imeli pa še enega, pa sploh ne vejo, kaj jih/ nas čaka: predvsem ta srednji, ki obožuje majhne otroke in "bi jih imel 100" (sem mu povedala, da zaradi mene jih lahko ima user posted image ), tamala bi imela pa še enega, da bo mogoče punčka in bo končno imela tudi sestrico (bo ne daj, da bi bil potem spet fantek user posted image ).

Skratka, mama je pa mašina user posted image ...


Sem se pa zdaj spomnila: pri srednjem (3.razred) je zdaj blazno aktualno vse o sexu (ja, meja se pošteno premika navzdol), posebno otroci, ki imajo starejše sorojence ali pa se družijo s "tavelikimi", kao obvladajo zadevo. In me zadnjič vidi en sošolec od našega fanta (je bolj kot ne otrok ulice in z vsem možnim namazan), šokiran nad mojim trebuhom. Potem pa začne razlagat mojemu fantu in še parim sošolcem, da če vejo, kaj sva midva z možem delala, da imam tak trebuh in ... potem ko prešteje, da so trije otroci že najini, da SVA TO ŽE 4X DELALA !!!

Sej nisem vedla, a bi se smejala ali ne. Njim se je zdelo seveda blazno smešno - mojemu še najmanj, ker pač tudi o teh stvareh govorimo, kolikor je potreba ... in predvsem na (vsaj meni) primeren način...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
   RE: Oktrobrke 2014
25.9.2014 15:46:17   
lila5
Kar86, pri porodu je bil dr. Likar. Čist dobre volje, nasmejan, neke fore je metal ven, skratka smejali smo se do zadnjega..še, ko mi je tisti šiv dal, je reku, da je lepotni user posted image . Vzami EA, ne bo ti žal user posted image Ne razumem, zakaj bi se mučila...ne vem no, vsaka po svoje ...
Jaz sem enkrat imela ctg in to je to, potem sem že rodila..sem pa itak 2 tedna prej rodila...bi pa drugače morala imeti še en ctg se mi zdi in to je to....Greš pa lahko komot na ctg, tudi, če ni nič tazga user posted image

Jaaa, kamajuš, norooo, tamali je ljubosumen..sicer zjutraj je v vrtcu, popoldne pa s taščo al pa z mojimi, za kar mi je tudi žal, ker je bogi res izobčen, ampak nimam kaj user posted image

Tamala se pa ponoči kar zbuja, moram rečt, pa zjutraj sem jo imela po rokah od 7h do 9h...ko je pa končno zaspala, je spala pol urce user posted image ...No zdej pa k nora spi, jo bo treba zbudit...Mlekaaaaa pa imam na izvoz user posted image

Aja ,dajte mi povedat a kaj veste o presejalnem testu za sluh, ki se ga opravi v P pri dojenčku? Mene so prej klicali , da naj jutri prideve nazaj na ponovni test....sem tako zaskrbljena in zamorjena, berem vse živo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kamajuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
   RE: Oktrobrke 2014
25.9.2014 21:19:53   
Bett
Mene kar skrbi, kako bo naš ljubosumen, ker ne kaže niti najmanjšega navdušenja nad dejstvom, da dobi sestrico. Pa ni neka mamina maza, je bil letos z obemi starimi starši na morju, z vsakem za 1 teden, pa v vrtcu je, ampak mala bo pa le njegova "konkurenca". Pa zna bit na trenutke zelo eksploziven, tako da upam, da je vsaj ne bo udaril ali ugriznil.
Zdaj gledam pri sestri kako krizo ima mal. Že maja je dobil sestrico in takrat so še živeli skupaj s starimi starši in mali niti ni občutil spremembe. Zdaj pa so se preselili na svoje in v vrtec je šel, je pa mali katastrofa. Že 2 tedna skupaj se dere, nič mu ne pomaga, ne tolaženje, ne ignoriranje, ne kreganje, nič. Sestri se ga že meša.

(odgovor članu tincy23)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
   RE: Oktrobrke 2014
26.9.2014 4:49:35   
Anonimen
Starejsi res znajo zabrest v krizo oz ljubosumlje. Saj so do zdaj bili v srediscu pozornosti, kar naenkrat pa je to nekdo drug. Pocutijo se izobcene in najslabse kar lahko naredi mama je, da ga se kaznuje. Starejsemu je v bistvu treba se vec pozornosti posvetit, kot dojencku. Veliko pohvale, ga vkljucit v novo zivljenje.... npr prinesi plenicko, bos pomagal, malo ga pocuvaj, ce bo jokal me poklici.... in potem vedno pohvala, vaou kako si bil priden, velik bratec. Nas kar cveti, ko ga pohvalim. Se bolj ko mu recem, malo ga pocuvaj, da jaz naredim to in to. Itak ju imam vedno na oceh in mu recem, nic ga ne dotikaj, samo glej in cuvaj in pustim ju glih 30 sekund- tolk da se velik ne navelica... in ko ga pohvalim, starejsi zraste za celo glavo.

Ko malega dojim, starejsemu berem knjigo ali se se kako drugace igrava ali mi mora kaj on risat, pisat.

Ko mali spi, mu vedno recem, ne budi ga, da imam jaz cas zate in potem se mu tudi posvetim malo.

Tudi moz je bolj angaziran in malega pelje malo ven, gresta na bazen, gresta gledat igrace v trgovino, igrata kako igrico....

(odgovor članu Bett)
  Neposredna povezava do sporočila: 1992
   RE: Oktrobrke 2014
26.9.2014 5:13:15   
Anonimen
poleg hvale in ukvarjanja s starejsim, pa se pogovor. nas starejsi si je zelo zelel sestrico, na NS pa izvemo, da bo bratec. Sledilo je veliko razocaranje iz sinove strani.... in pogovarjanje in pripravljanje na prihod bratca. pa je kar kmalu sprejel dejstvo, da bo dobil bratca, ceprav si je se nekaj casa zelel, da bi lulcek odpadel. ampak zdaj je tako ponosen nanj.
jaz sem pri svojem otroku ugotovila, da mu pogovori in predpriprave zelo pomagajo. nikoli ne prepustim nakljucju, veliko prej mu prihajajoci dogodek (selitve, vrtec, sola, bratec...) predstavimo kot pozitiven, vesel, nekaj lepega....

Pa ce nekdo rece, joj kolk je srckan dojencek, jaz se zraven recem tak je bil tudi starejsi otrok. se pol starejsemu fajn zdi. vedno se nekak starejsega probam pohvalit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1993
   RE: Oktrobrke 2014
26.9.2014 5:16:57   
Anonimen
bett moj starejsi je velika maza, se on sam pravi, da je mamina carta- je pa drugace zelo samostojen in socialen. Mama ima itak ljubezen za vse dovoljuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1994
   RE: Oktrobrke 2014
26.9.2014 5:21:48   
Anonimen
Tistim otrokom, ko jih pogovori ne ganejo, niti pohvale.... pa mogoce darilo od prihajajocega clana. Mogoce da jim dojencek prinese kako darilo, ki si ga zelo zelijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1995
   RE: Oktrobrke 2014
26.9.2014 8:28:01   
kamajuš
Se strinjam z anonimno, predvsem kar se tiče pogovorov, pozornosti in vključevanja starejših. Je pa seveda veliko odvisno od otrokovega značaja in starosti. Mi se že dolgo pogovarjamo, kakšni so bili naši otroci kot user posted image , kdo je veliko user posted image , kdo je rad spal, ... S tem upam, da jim bo nekako normalno, ko bo šel user posted image čez različne faze.

Moj najstarejši ima zdaj 9,5 let in je rojeni ljubosumnež. Ko je dobil bratca, je imel 16,5 mesecev in je bil poudarek predvsem na pozornosti,pa ritko mi je pomagal mazati, obuti copatke / nogavičke, ... Pogovor tudi, a je bistveno manj zalegel. Izpadi so počasi dobili neke razumne okvire, še danes pa so prisotni, čeprav se imata zelo rada. No, ko je dobil sestrico, je bil 4 leta. Ljubosumje je dobilo druge poteze, ampak je bilo že lažje, ker je bil večji in se je dalo več s pogovorom. Zdaj pričakujem, da se bo njegova reakcija na user posted image manifestirala na vedenju v šoli, vendar se pustim presenetiti.

Nikakor in nikoli pa ni bil nasilen do sorojencev, ima ju neskončo rad od prvega trenutka dalje, saj je izjemno srčen in čustven.

Se strinjam, da veliki potrebujejo več pozornosti kot user posted image . Medtem ko sem prvega bolestno čuvala zase in ga sežka dala iz rok, sem za drugega vedno iskala žrtev, ki bi ga malo poguncala, da bi bila jaz frej za velikega user posted image .

Sicer pa zna veliki prispevat okolica: najprej je treba pozornost usmerit na velike otroke, šele potem na prišleka (v smislu "mi pokažeš user posted image " ...). Enim je to jasno, drugim pač ne...

Prinašnja daril iz trebuha pa mi ne prakticiramo, ker se mi zdi, da ima le kratkotrajen učinek, pa tudi sicer nisem pristaš materialnega. Se mi pa zdi ok, če obiski prinesejo kakšno pozornost tudi za starejše.

To je moja izkušnja ... Materinstvo res ni lahko, ampak blagor nam, ki imamo ta privilegij, da ga živimo user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
   RE: Oktrobrke 2014
26.9.2014 13:28:14   
me83
ja mi tudi upamo, da ne bo prevelikega ljubosumja, bo skoraj 2 leti razlike,... ima pa mali ravno fazo "moje" tak, da zna bit pestro, ampak pustimo se presenetit user posted image

in punce se pri kateri ze kaj dogaja? jaz imam v torek ginekologa in upam, da izvem, da je telo pocasi ze pripravljeno,... edino cesar me je strah je, da bi morala it na sprozen porod.

lep vikend!

(odgovor članu kamajuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
   RE: Oktrobrke 2014
26.9.2014 13:33:57   
kar86
lila5 o kako lepo, tudi nam se je dr. likar zelo dopadu, če je bilo tako sproščeno vzdušje pa še toliko boljše user posted image ..upam da ga bom imela tudi sama, ker potem je lažje in si tudi bolj sproščenuser posted image ..

kaj misliš da moram prej poklicat v bolnico in to dopoldne da bi prišla na ctg? ker moj G ga ne dela in v vsakem primeru bi mogla it v bolnico, samo ne vem če lahko kar tako poklicem da bi prišlauser posted image .. ne bi rada izpadla čudno, če rečem da bi tako pač rada prišla na ctg- ampak da nimam težav,user posted image ... kaj praviš?

sej sicer sem se odločila za EA- ne bi rada trpela če se da olajšatiuser posted image , ampak kot vsaka svtar ima tudi to stranske učinke samo za to, v kolikor ne bi bilo potrebno jo ne bi rada imela user posted image


(odgovor članu kamajuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
   RE: Oktrobrke 2014
27.9.2014 9:55:06   
Bett
Se 3 tedne do roka, jaz pa nic pripravljeno. Se dobro, da nam je vceraj uspelo vsaj novo posteljo sesraufat za vecjega, tako da se je kinderpet sprostil user posted image .
Res imam pomanjkanje casa, ker se vedno delam, pa kr naprej je nekaj. Danes in jutri gremo popoldan se na praznovanja rojstnih dni, pa se mi tak ne da. Ce ze tak delam cel dopoldan, pa sitne stranke prenasam, potem pa se na rojstni dan, kjer vedno utrujajo s sportnimi in druzabnimi igrami user posted image .

Samo upam, da ko bom konec porodniske, najdem drugega delodajalca. Za moza delat, kjer v bistvu delas zase, je najslabse. Delala bom itak do konca, tudi po porodu ne bo ravno pocivanja in uzivanja. Prvic je bilo fajn, ko sem bilq svobodna kot pticek na veji v casu porodniske, zdaj pa bom komaj nasla cas, da bom sla rodit user posted image

(odgovor članu tincy23)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
   RE: Oktrobrke 2014
28.9.2014 10:25:52   
Bett
Punce kje ste? Kaj že vse cartate svoje user posted image ?
Jaz sem imela včeraj tak naporen dan, da sem bila vesela zvečer, da ga je bilo konec. Najprej zjutraj sem šla delat v našo prodajalno, kjer me je že zjutraj čakalo dvigovanje težkih stvari. To je povzročilo hude bolečine sramnih kosti, po 6ih urah stanja, ko so bolečine malo popustile, pa je bilo treba spet znosit težke škatle. Ko sem prišla domov, smo takoj šli na rojstni dan. Tam se spravimo jest, mali stoji na klopci med nama z možem, nekaj skače in naekrat ga zmanjka. Je padel po tleh in udaril z glavo, zatiljem, v rob terase. Naenkrat vidim kri. Kar stemnilo se mi je pred očmi in sem že videla kako bomo mogl na urgenco, na šivanje, pa še kakšno opazovanje v bolnici... Na srečo je kri takoj nehala teče, mali se je hitro pomiril, buško smo malo hladili, ni bil nič zaspan, nič ni kazal nobenih znakov "poškodbe" možgan, zato niti nismo šli k zdravniku. Po pol ure je že divjal s poganjalčkom. Na rojstnem dnevu smo ostali do 19ih, potem pa sem končno se lahko malo uvedla in spočila. Torej, če včeraj nisem šla rodit, potem še nekaj časa ne bom šla.

(odgovor članu tincy23)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?