|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IKEA - reklamacija-HELP
22.9.2005 10:52:01   
clea
Evo spet jaz z vprašanjem!Tokrat imamo en velik problem.
Pred približno 2 tedni je fant v IKEI na Dunaju kupil postlo,ker je bil s kamjonom slučajno tam in jo je lahko pripelja.
Včeraj me je pa nekaj matralo in sem imela kar en tak čuden občutek,da ni vse v redu s to postlo.Pa sva jo s fantovim bratom razpakirala.In seveda ni blo vse ok. In sicer:v dveh škatlah je čist enaka vsebina,nalepke na škatlah pa so različne.To pomen da so se že pri pakiranju zmotil.Zdaj pa imamo dve enaki polovici postelje
Znaima me ali je katera že kdaj imela vsaj ribližno podoben problem z IKEO in kako ga je rešila???
Imam račun in tudi embalažo smo pustili tako kot je.
Kaj predlagate???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   IKEA - reklamacija-HELP
22.9.2005 11:00:09   
CatJa
Pokličte gor in vprašajte. Pomoje ni noben problem zadevo vrnit oz. zamenjat. Je pa zoprno.

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   IKEA - reklamacija-HELP
22.9.2005 11:06:14   
metulj2
KOlegica je prav tako kupila posteljo in nekaj ni štimalo, se ne spomim več kaj. Preprosto sta peljala nazaj in reklamirala in so brez problema dali pravi del.

Še ne dolgo nazaj sem na TV gledala, koliko reklamacj ima IKEA vsak dan ... se ne spomnim številke več, ampak bila je ogromna!! Tak da ena postelja gor ali dol


(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   IKEA - reklamacija-HELP
22.9.2005 11:16:37   
clea
Saj nebi bil problem,če jo bi kupili v Gradzu.Ampak na Dunaju!Ne vem kdaj bo šel fant spet gor.No sej če ne bo šlo drugače bomo pač imeli sobotni izlet na Dunaj.Ampak potem se bom tam res skregala!Ker bencin pa AC do Dunaja ni majhen strošek.

Metulj2 veš da mi je tudi mami rekla,da baje sliši same pritožbe od IKEE.Mislim,da je to prva in zadnja stvar,ki smo jo pri njih kupili ali pa bom vsako stvar že tam razpakirala.

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   IKEA - reklamacija-HELP
22.9.2005 12:21:49   
metulj2
Morda pa pokličeš in se poskusiš dogovoriti, da pripelješ v Graz, ker ti je bližje. Morda pa se bo dalo zmeniti.

Jaz osebno sicer nimam nekih slabih izkušenj z Ikeo, je pa res, da zadnje čase precej raje nakupujem podobne stvari v Mömaxu. Trgovina mi je bolj prijazna, nekoliko manjša sicer, ampak vsaj ne porabim 4-ih ur, da pridem do nečesa, kar je čisto na koncu


(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   IKEA - reklamacija-HELP
22.9.2005 13:10:09   
clea
kje pa je ta Momax?

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: IKEA - reklamacija-HELP
24.9.2005 8:40:34   
polona2
V Grazu je Momax nasproti, oz. čez cesto od Toysa. Glede reklamacije, vse kar te zanima, lahko vprašaš po mailu, sicer je danes ravno sobota, ne vem, kako bo z odgovorom, do ponedeljka pop. ti bodo sigurno odgovorili. Mislim pa, da ne bo noben problem zamenjati drugi del v kakši drugi Ikei, lp!

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: IKEA - reklamacija-HELP
26.9.2005 10:58:17   
clea
No sam da poročam: posteljo smo zamenjali v Ikei v Grazu.Ker sva bila ravno tam sva šla še malo po trgovini in seveda še zapravljala.user posted image

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: IKEA - reklamacija-HELP
27.9.2005 20:57:11   
rija
Tudi jaz raje kupujem v MOMaxu! Veliko bolj prijazna trgovina in ne tako skandinavska. Saj mi je tudi ikea všeč, ampak se mi je pa že tudi večkrat zgodilo, da so me "nategnili". Verjamem da ne namerno, ampak slab občutek ostane.

Samo primer izpred dveh tednov.

Kupovala sva neke malenkosti za hišo, pa me je na blagajni skoraj kap. Ko mi je povedala račun 800 eur, sem v mislih preletela, kaj vraga sem toliko nabirala. Plačam in pravim mojemu dragemu, da ostane pri blagajni. Na hitro pregledam račun, in na njem vidim postavko 367 eur. Pa se nisem mogla spomniti, da bi kupila kaj tako dragega. Same malenkosti. Grem do blagajničarke, ki mi na moje vprašanje, kaj je teh toliko eur odgovori: SKENERFEHLER!!!!
Hudiča pa tak skenerfeler!!!! Mal drag. Zahtevala sem drugo trgovko, ki pokljukala vsak artikel po računu posebej. In en artikel v vrednosti 1,99 eur mi je blagajničarka zaračunala 180 krat!

Po pol ure, da so mi končno vrnili denar, pa niti nobenega opravičila. Nočem blatit čez naše južne sosede, ampak obravnavala me je neka hrvatica, ki je očitno bila nekak proti slovencem nastrojena in se je do mene obnašala, kot da bi jaz naredila napako, ki jo mora ona zdaj popravljati!

No, to je moja najdražja negativna izkušnja z ikeo. Jih je pa bilo več: da ti kak izdelek zaračunajo večkrat, pa to ugotoviš šele doma, ko je prepozno, ni vredno omenjati. Ali pač?

Torej vsem, ki kupujete v Ikei svetujem, da če nakupujete v parih, da en pakira, en pa pazi blagajničarko, kaj dela. In seveda še deset minut naknadne kontrole.

Jaz bom naslednjič vsekakor v Ikei kupovala s kalkulatorjem in če ne bo štimalo do centa, bomo zopet šteli in kljukali po računu.

Glede reklamacij pa načeloma ni problema. JAz bi na tvojem mestu poklicala v Graz in razložila situacijo. Mogoče ti pa bodo šli na roko.

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: IKEA - reklamacija-HELP
29.9.2005 8:51:08   
kalbo
Sam pa najraje kupujem v Lesnininem diskontu, kjer imajo dobro in dokaj poceni robo. Vse pohištvo sestavljam sam in vam povem, da se splača dat kakega jurja več v Lesnini, kot pa nabavljat v Ikei, ali bohnedaj Rutarju. Ikea je še dokaj v redu, sam RUTAR je pa katastrofa. V Rutarju sem kupil samo eno omaro, in nikoli več me ne vidijo. Okovje zanič, da moraš zganjat akrobacije, da zadevo sestaviš, pol kosov manjka, ko greš tja, te gledajo, kot da sem tisti pant ukradel...v glavnem katastrofa.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: IKEA - reklamacija-HELP
29.9.2005 13:59:32   
Veverička
Jaz pa nimam kaj slabega povedat čez Ikeo! Vse lahko takoj odpelješ, postavitve pohištva (razstave) so noro dobre (ful idej dobila - sploh za prejšnje 1-sobno stanovanje), če je kaj narobe hitro popravijo (tudi nam so se 1x zmotli na blagajni. Ko smo blagajničarko šli nazaj opozorit, je zaprla blagajno, nas prosila, da malo počakamo, šla v pisarno (?), prišla nazaj čez 5 min in se nam neskončno opravičevala - pa še kavico smo dobili zastonj.)
Hrvati pa so itak "tati" (brez zamere), ampak samo eno prigodo smo imeli v Ikei, ki se mi je malo zamerila. V zadnjem mesecu nosečnosti sem kupovala kuhinjo, si doma naredila načrt postavitve elementov, vse zračunala... Super ugodna kuhinja!!! Pridem v Ikeo, naletim na kuhinjah na enga prodajalca - Hrvata, ki me je napizdil za več kot 200 eurov (nekaj mi je spreminjal postavitve, češ da je tako bolje) in naenkrat smo bili na 1300 EUR. Na koncu se je izkazalo, da mi je prodal ene zadeve, ki jih sploh ne potrebujemo in so na koncu postale zelo drage police za na steno. Pa tudi brez "kranclov" bi v kuhinji preživeli!
Drugače pa res same dobre izkušnje!

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: IKEA - reklamacija-HELP
29.9.2005 17:44:45   
Vanček*
Zdravo...

pokliči v Ikeo na Dunaju in jim povej kaj se je zgodilo..mislim, da imaš do Ikeje v Grazu bližje in jim reči, da bi to menjala v Grazu, obvezno si zapiši s kom si govorila in mislim, da ne bo problema, kolikor vem so še vse reklamacije do sedaj rešili, ampak vseeno to naredi čimprej, da ne bo bebika brez postelje....

LP Vanja

_____________________________

* če moreš ... pomagaj ...
če ne... pa pusti ljudi pri miru *

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?