|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2017
28.4.2017 12:11:24   
srecnosrce
Pozdravljene user posted image !

Da se še jaz malo javim, ker berem vas pa redno kolikor se le da.

Mi smo v 22.tednu.user posted image Naša pikica je zelo aktivna, saj brcike čutim zjutraj, čez dan, sploh pa zvečer ko je treba it spat.
Morfologijo imamo 4.5. zgodaj zjutraj, tako da že odštevam dneve, da vidim našo user posted image

Počutje je sicer ok, imam pa težavo ponoči, ko slabo spim in se sploh ne morem namestit v položaj za spanje, ker me pod popkom zateguje zadnja dva dni. Ima še katera podobne težave? Spada to k nosečniškim radostim ali bi me moralo skrbeti? Moje ginekologinje v tem tednu ni, da bi pa zato hodila na urgenco pa ne vem. Jemljem Diasporal, vitamine za nosečnice in omega-3 maščobne kisline. Tudi na sprehod kar grem, že zaradi težav s sladkorjem, ampak vse po občutku.

Vidim, da se pogovarjate tudi že o vozičkih in ker bomo izbirali prvi voziček vas prosim za pomoč. Kakšen voziček bi mi priporočile po vaših izkušnjah-moja višina 164cm, živimo na vasi, tako da bi vozičkala tudi po travniških poteh, makadamu, gozdnih poteh??? Za pomoč se vam že zdaj zahvaljujem.

Želim vam prečudovite dni z vašimi trebuščki in uspešno opravljene morfologije.

(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 751
   RE: Septemberke 2017
28.4.2017 19:05:40   
Linch
Hvala vsem za odgovore, male berem in računam in najbrž bom kr ostala s statusom, štipendijo in dodatki, bomo še videli no :)

Tudi jaz zadnje dni čutim mehurčke, upam da je to to user posted image user posted image .. še en teden do morfologije, res se že vleče..

srecnosrce vidim da imava iste pogoje za bodoče vozičkanje user posted image Jaz se nisem še nič poglabljala v to, bo pa vsak nasvet dobrodošel, bom malo pr kolegicah povprašala, pa sporočim user posted image

Jaz imam pa grozne težave spat ponoči, ker mam bolečine v križu, še huje pa v levem stegnu, ne glede na to na katerem boku ležim imam mravljince, vedno bolj pa pekočo bolečino, imate kaj podobnih izkušenj? Malo bolje je če ležim na hrbtu z zravnano nogo, vendar ne morem dolgo ležat tako .. upam da se to malo umiriuser posted image

Pa še eno "praznično" vprašanje, glede na to, da prihajajo pikniki user posted image se zelo izogibate čevapčičem ipd? Spomnim se kolegice, ki ni hotle jest čevapčičev, ko je bila noseča. Če so dobro pečeni najbrž ni problema?

Lepe praznike želim user posted image

(odgovor članu srecnosrce)
Neposredna povezava do sporočila: 752
   RE: Septemberke 2017
29.4.2017 8:54:26   
srecnosrce
Pozdravljene user posted image v tem lepem sončku!

Linch že vnaprej se zahvaljujem za kakršno koli informacijo. Vozičkov na internetu je res ogromno in če izbiramo prvič, ravno ni enostavno kajne? Je pa to nekaj tako lepega izbirat voziček in vse ostalo.

Tudi jaz se veselim praznikov in dobrot user posted image , bom pa jedla vse, samo da bo dovolj pečeno.

Lepe praznike vsemuser posted image

(odgovor članu Linch)
Neposredna povezava do sporočila: 753
   RE: Septemberke 2017
29.4.2017 10:50:14   
bincii
Evo tudi danes mehurčki iii moje dete lepo pobrca...Naj povem komisija mi je podaljsala bolniško še za 1m kljub mnenju gin,za 4uri delavnik.Vesela zelo.
Tudi jaz imam podoben ternen za vozičkanje vozičkov je dost na razpolago tud cenovni razpon jst sem gledala jih na vozički.net,poceni vozički,dost teh strani je jst osebno bom sla voziček pogledat da ga v živo vidim,mi bomo kupili cenovno ugoden in uporaben vozicek...Oblacila in ostalo opremo bomo pripravili v junijo,potem guzva in ne bo časa julija poroka-po poroki še formalnosti uredit,začetek avgusta pa dopust potem bom pa ze gre proti koncu in mislim da se ne bo nobenemu dalo vmes se za šolo pripravit.in potem caso čakamo na dan Duser posted image

(odgovor članu srecnosrce)
Neposredna povezava do sporočila: 754
   RE: Septemberke 2017
29.4.2017 12:04:11   
Tara9
Hojla,

Da vas še jaz pozdravim. Mi smo nazaj iz dopusta, sicer smo fraj še do srede, ampak bomo teh par dni še doma.

No vidiš bincii, da vse pride na svoje, si dočakala brcike user posted image . Moje mehurčke je zadnja dva dni tudi navzven čutit. Možek sicer še ni vjel brce, jo pa sama tačutim, če dam roko na trebušček.

Tudi jaz sem in bom vozičkala po takem terenu, se pravi od asfalta, trave do peska. Pri vozičkih je res ogromno izbire, tko da se je potem treba odločit glede na svoj okus in seveda finance. Jaz sem želela velika napihljiva kolesa, 4 kolesnik mi je bolj všeč od 3 kolesnika, gledala sem, da ima malo večjo košaro, da je pod vozičkom dovolj prostora za nafilat stvari iz trgovine, ipd. Upam, da sem vsaj malo pomagala.

Mi bomo tudi začeli s pripravami junija, pobelit je treba sobico, kakšno nalepko kupit, predvsem pa jo okrasit v otroškem duhu, trenutno je bolj pisarnica. Za zadnji mesec si ne bom preveč pustila, ker predvidevam da bom spet kot račka hodila user posted image , pa še tamala 2 letnica me bo dosti zmatrala.

Nič lepo bodite, čevapke si kar privoščite user posted image .

(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 755
   RE: Septemberke 2017
3.5.2017 10:09:28   
annnaa
Pozdravljene v mesecu maju! Mi smo iz krajšega oddiha na morju, mmmm je pasalo. Bi šla kar nazaj, namesto v pisarno, hihi. Komaj čakam na konec junija, ko gremo na glavni dopust.

Nekaj vas ima ta teden morfologijo... srečno in javite se čim prej. Da bomo štele lulike in luleke user posted image

Super bincii za brcike in podaljšano bolniškouser posted image . Zdaj pa uživaj in počivaj! Na dopust lahko greš, če si v nosečnosti na bolniški? Upam, da ja!

srecnosrce, meni je v prvi nosečnosti pasalo spati z balzino za nosečnice, tudi kasneje mi je prišla prav pri dojenju. Zdaj še nimam težav in spim brez.
Tiste, ki vas v križu matra, poizkusite z nosečniško masažo hrbta. Meni zelo paše in si jo privoščim 1x na mesec.

Glede vozičkov je pa res pestra izbira. Za po vaseh je po moje bolje, da ga imate na 3 kolesih, lahko tudi 4, sam da so ta velika. Kak amortizer tudi prav pride, da ne treseeee preveč!


(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 756
   RE: Septemberke 2017
3.5.2017 14:22:43   
srecnosrce
Pozdravljene user posted image v mesecu ljubezni!

Annnaa hvala za tole informacijo o nosečniški blazini. Bomo poskusili.

Tako sem nemirna danesuser posted image , odštevam ure do morfologije, ki je jutri. Da vidimo, ali raste lulika ali lulček!user posted image Želim si pa samo to, da je dete zdravo, ampk sem pa radovedna.

Kako pa ste s težo do zdaj?? Jaz sem še vedno v minusu glede na začetek, pa čeprav jem šestkrat dnevno-to pa so dobre lastnosti sladkorne diete.

Uživajte v lepem dnevu in kaj bušije pobožajte.user posted image

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 757
   RE: Septemberke 2017
3.5.2017 20:19:42   
bincii
Evo za nami uspešna morfolog z bebico je vse vredu,maternični vrat primerno dol...Zacel mi je otrdevat trebuhse še kateri to dogaja jutri grem po magnesol in kupit buskopan ali to dajo na recept?Napisala mi je spazmex,ce bi blo pogosto se morem pridet pokazat.
Koliko so vam natehtali plodet v 21t?

(odgovor članu srecnosrce)
Neposredna povezava do sporočila: 758
   RE: Septemberke 2017
4.5.2017 7:31:48   
Tara9
Hej hej,

bincii čestitke za opravljeno morfologijo. Sem kar malo fouš, dnevi do torka se mi tako vlečejo, res komaj že čakam user posted image . Meni trebuh za enkrat še ne otrdeva, upam, da še ne bo. V prvo mi je kar zgodaj začel. Jemljem pa jaz tokrat namesto magnesola Floradix kalcij, megnezij v obliki sirupa. Za enkrat nimam težav ne s trebuhom ne s kostmi, ki so me v prvo bolele. Čisto toliko za info. A ste vprašali za spol?

srecnosrce zate pa danes pestke a ne? Fajn opravi. Moja teža tudi še vedno v minusu za 1 kilco. Sicer nisem na sladkorni dieti, se pa izogibam belemu kruhu, sladkarijam, preveč OH in deluje.

Nosečniška blazina je tudi meni top, sem jo prejšnji teden vzela iz omare in spet spim z njo.

A katera ve kako je s šolo za starše? Rabi partner še vedno pri porodu potrdilo, da je opravil šolo? Midva sva to delala leta 2015 in ne vem a je treba še enkrat.

(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 759
   RE: Septemberke 2017
4.5.2017 8:19:39   
annnaa
Juhu, super za morfologijo bincii user posted image ! Kaj pa spol?? user posted image

Glede teže, jaz čutim, da sem že kar v plusu, koliko ne vem, ker doma nimamo tehtnice, hehe.

Meni še nič ne otrdeva trebuh, tudi v prvi nosečnosti mi ni. Tako da ne vem, kako to sploh zgleda.

Tara9, midva ne bova šla v šolo za starše, sva bila pri prvem otroku in ne čutim potrebe, da bi še enkrat hodla, ker ni bilo nič uporabnega. Kakor vem, ne rabiš potrdila. Najbrž je pa odvisno od porodnišnice do porodnišnice.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 760
   RE: Septemberke 2017
4.5.2017 9:32:01   
Tara9
Annnaa mislim, da bom po porodu tudi sama vrgla tehtnice. Super se sliši tole, da je nimaš doma. Sej človek ubistvu res sam na sebi vidi a se ok počuti al ne, tista številka te pa samo iz tira vrže za brezveze user posted image . Jaz se drugače tako obsedeno tehtam, ker se v prvo nisem in je šlo res predaleč, tako da sem zdaj trmasta in bom stisnila še 4 mesece user posted image . Upam, da mi rata.

Šola za starše tudi meni ni bila nekaj posebno koristna, ne bi šla rada še enkrat, samo nisem vedela, če je obvezno ali ne, upam, da ni. Sicer se pa še dosti dobro spomnimo kaj nas čaka na porodu, 2 leti je šele preteklo user posted image .

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 761
   RE: Septemberke 2017
4.5.2017 11:42:47   
Član123
Pozdravljene nosecke, meni zadnje tedne kronicno primanjkuje casa. Torej, po vrsti:
Morfologija je bila v redu, vendar sem ostala z mesanimi obcutki. Dete je obrnjeno na glavo, tisci jo v moje dimlje, tako da otrocicka nismo videli v obrazek, pa se rokico je imel cez glavico. Ponovno cakam naslednji pregled, konec maja, da dobim vsaj kaksno lepo slikico, tokrat nama ni nobene Kot vidite, dete ostaja skrivnostno tudi pri spolu, postrani je lezalo in nismo mogli videti spola. Nic hudega, se malo naju bo firbec matral, ce ne prej, bo vse Jason cez 4 mesece user posted image . Je pa dete vecje, v 21t 2d je ocenjeno 460 g. Kar veliko, morda mi celo prestavi pdp na konec avgusta, bomo videli, ceprav je datum zanositve znan.
Brcike cutim zvecer, zelo nizko, cez dan bolj malo. Zaenkrat se pocutim odlicno, vsak dan vzamem Elebaby in na dva dni Magnex, magnezijevo tableto. Sem si pa kupila nosecnisko blazino za spanje, obozujem jo user posted image
Vozicek bom vzela Britax Romer b-ready, skupaj z lupinico in kosaro. Je okrog 1000 eur, 11% porodniskega popusta dobim v Babycentru, to je pa to. Je lahek, okreten, meni, ki sem visja, zelo prirocen. Sicer sem kar precej stvari kupila preko bolhe, sem se pa vseeno odlocila za nakup novega vozicka (cez kaksne dva meseca, da doma ne bo stal).
Trenutno doma pospeseno pospravljava, narocila sva kar nekaj novega pohistva, tako da imava zelo pestro. Imava dopust, sva bila na morju, vendar sva se predcasno vrnila, da se doma urediva par stvari. Med tednom je kar tezko, po vecini sva do petih, sestih v sluzbi in ce zelis kaj posebnega urediti, si moras kar dopust vzeti.
Glede bolniskih - ce se slabo pocutite, ostanite doma. Saj vendar s tem pomagate otrocicku. Ne morem pa sodit, ker se sama super pocutim in ne vem, kako bi odreagirala,ce bi morala biti doma.
Teza pa narasca, sem trenutno na + 4, 5 kg, trebuscek se zelo opazi, a nihce ni imel nobene zlobne opazke, kvecjemu dobivam lepe poglede in prijetne nasmeske. Se na kraj pameti mi ne pade, da bi se zaradi tega sekirala, saj vendar v sebi nosim novo bitje. Ne razumem, zakaj bi se kdorkoli obremenjeval s tezo nosecnice, z rastjo njenega trebuscka in spremembami na njenem telesu, na katere po vecini ne more sama vplivati. Sicer drzi, da nisem imela nikoli tezav s prekomerno tezo ( prej obratno), tako da sedaj prav uzivam, ko dobivam zapeljive obline in bujno oprsje. Mislim, da bom celo prvo poletje z veseljem nosila dekolte, saj imam kaj za pokazati user posted image
Drage dame, uzivajte, lepo bozajte svoje trebuscke in jih ponosno razkazujte.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 762
   RE: Septemberke 2017
4.5.2017 12:04:02   
bincii
Član123 čestitke za morfologijo sva na istem tudi nase dete se je skrivalo,tako da imam čez 14dni ponovni uz tudi meni tišči obraz v dimlje suče se v vse mogoče položaje je pa tudi obrnjen na glavo super brcike vse več čutim veselaa glede teže meni so zmerili 360g in zakaj panika da je tete bolj malo?po uz tedni in DP stimajo ni nič rekla ostaja 12.9 sem 21t3/7
Zredila sem se 2kg+ nič hudega trebušček lepo raste in z njim deteuser posted image

Annna Tara9 kako sta vidve?

(odgovor članu Član123)
Neposredna povezava do sporočila: 763
   RE: Septemberke 2017
4.5.2017 12:22:30   
Tara9
Upam, da moje dete ne bo tako lumpasto, da ne bo spola pokazalo, ker me že pošteno firbec daje user posted image user posted image . Res mi je vseeno kaj je, ampak priznam, da sem prava firbčna babnica user posted image . Sicer pa bravo član123 tudi za tvojo morfologijo. Jaz sem imela v prvi nosečnosti v materinski napisano pretirana rast ploda, je bila hčerka na vsakem UZ za 2 tedna večja. Me je moja G že čisto napsihirala in sem se sekirala kako bom to ven spravila user posted image user posted image . Na koncu sem rodila na rok, je bilo vse ok.

Glede kilogramov se jaz sekiram samo v smislu bolečih kosti, ker tako kot me je prvič bolelo, si v drugo resnično ne želim. Tudi sama nisem nikoli imela težav s prekomerno težo, zato je bilo plus 18kg šok za moje telo pomoje. To je glavni razlog, da sedaj bolj pazim in se ne želim toliko zrediti, ker se tokrat neprimerljivo bolje počutim.

A vam vaši ginekologi merijo maternični vrat?

Nič, dosti za danes, bo treba še malo delat in domov. Lepo bodite

(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 764
   RE: Septemberke 2017
4.5.2017 14:29:48   
srecnosrce
Pozdravljene user posted image !

Čestitam bincii in član 123 za uspešno morfologijo.

Danes sva izvedela, da pričakujeva deklico! Morfologija je bila v redu, princeska lepo raste in ima dolge noge.user posted image Sedi na ritki z nogicami in rokicami ob obrazu. Tako lepo je bilo videt rokice, stopala in vse ostalo!user posted image . Težka je 564g, tako da se datum pomika proti avgustu. Je pa bila ob 7ih zjutraj že živahna v trebuščku.user posted image
Imam pa pomanjkanje železa, ampak zaenkrat so mi dali le seznam živil bogatih z železom.

Želim vam lep dan in pridne brcike.user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 765
   RE: Septemberke 2017
4.5.2017 14:31:57   
srecnosrce
P.s. Pa hvala Tara9 za držanje pesti!user posted image

(odgovor članu srecnosrce)
Neposredna povezava do sporočila: 766
   RE: Septemberke 2017
5.5.2017 8:36:51   
annnaa
Super za opravljeno morfologijo Član123 in srecnosrce user posted image user posted image ! pa škoda, da so sramežljivi in ne pokažejo kaj skrivajo med nogicami. Juhu, super za punčko, srecnosrce, na puncah svet stoji user posted image

Član123 res so eni hecni, ki nekatere nosečnice ogovarjajo, kako so se zredile. Pri meni ni bilo nič slabo mišljeno, sam eni pač ne morejo iz svoje kože in komentirajo, kako velik trebuh imam. Meni gre to sicer malo na živce, ker vem da ga imam in ne morem nič za to. Sem pa tudi jaz suha, tako da se drugič v življenju redim, hehe. Glede zizik, meni so iz skromne B zrasle na C tudi D košarice so mi prav. Ko sem dojila starejšo (poleti) in sem imela ogromne zize, mi je bilo kar malo narodno. Sploh v kopalkah na morju. Vsi so me občudovali in dajali pozitivne komentarje na zize, sam meni je bilo pa nerodno.

Jaz sem drugače super. Nimam nobenih težav. Bebica me brca ful, tudi čez dan že kar čutim. Če imam roko na pravem mestu, se tudi navzven čuti. Sam mojima še ni uspelo zatipat brcik, pa saj bo še čas za to. Naslednji petek imam morfologijo in že komaj čakam. Pa saj dnevi kar letijo mimo.

(odgovor članu srecnosrce)
Neposredna povezava do sporočila: 767
   RE: Septemberke 2017
5.5.2017 17:29:37   
bincii
Srečnosrce čestitke za punčko kok maste srečo da se tako lepo vidii,itak je vseeno samo da je zdravo je pa firbecuser posted image uuu Annna teb so najprej fantek v drugo punčko napovedli sm prav razumela?Tako da lahko se pričakujemo presenečenjeuser posted image user posted image user posted image
Iz bolnice so me klicali na ponovni urin vzeli mi bojo sanford,da ce bo kaj je rekla da mi bojo dali antibiotik...potem čez 10dni imam uz potem pa že vzamejo za sladkor čez 1tedn...Ali je se kaj potem kaka preiskava?v katerem tednu je zadnji uz?

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 768
   RE: Septemberke 2017
5.5.2017 21:21:46   
Linch
Hojla.
Tut za nami je uspešna morfologija user posted image . Ni sicer povedala teže, ampak kolikor razberem iz "izvida" ima dobrih 420guser posted image Baje je vse uredu z našo pikico, kolikor pač lahko vidi, za spol pa nisva prašala, naj bo presenečenje.

Naslednji pregled pa čez 6t, preverjajo tut sladkor pa še enkrat toksoplazmo in hepatitis...

Lepo se mejte z rastočimi trebuškiuser posted image

(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 769
   RE: Septemberke 2017
7.5.2017 10:41:45   
bincii
srecnosrce oo to pa je teža,so ti spremenili DP? Tara9 ne vem če vedno merijo maternični vrat,meni so ga v vsaki nosecnosti najmanj 1x sigurno .V tej nosečnosti mi ga je zdaj drugič in je tako kot mora bit....
Linch sele cez 6t pregled a ni malo dolgo?ponavadi naročajo na 4t ali prej.
Že vse čutite brcike?
Annna kako je z bolniško glede dopusta ne vem takrat ko gremo na dopust,bom prekinla bolniško in koristila 14dni dopusta pri nas ga mores 14 dni skup koristit ce ne ti propade.
Zdaj sem pa seveda doma počivam in uzivam z otroki...

(odgovor članu Linch)
Neposredna povezava do sporočila: 770
   RE: Septemberke 2017
7.5.2017 13:03:51   
Tara9
Ojla sonosečke,

midve z hčerkico sva danes sami, ona pančka jaz pa malo noge v luft in sem rekla, da na hitro sem pokukam. Lena sem danes, ehhhuser posted image .

Še dva dni do morfolofije, tokrat sem res malo neučakana, komaj čakam slišati da je vse ok.

Bincii jaz imam tudi preglede na 6 tednov, v zadnjem trimesečju potem bolj pogosto, ampak za zdaj pa na 6.

Vem, da je merjenje materničnega vratu različno od ginekologa do ginekologa. Meni ga moja ne meri, pri tamali so mi ga na samoplačniškem pregledu. Čisto tko iz firbca vprašam, če ga vam merijo.

Jaz moram počasi rezervirat morje, ker gremo konec junija pa se kar ne spravim, sploh nimam filinga, da bo toplo, trenutno je vreme še čist aprilsko.

Nič lepo nedeljo vam želim, pobožajte buščke.


(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 771
   RE: Septemberke 2017
8.5.2017 8:24:32   
annnaa
Linch čestitke za mofologijo user posted image

Jaaa bincii meni so na nuhalni napovedali fantka, na naslednjem pregledu punčko. Bomo videli, kaj nam v petek pokaže, hehe.
Mislim, da če nimaš strogega počitka, da lahko greš na dopust tudi v času bolniške. Saj naj bi morje in dopust dobro del nosečkam. So mi pa ravno zadnjič ene nosečke jamrale, kako komisija zdaj komplicira z bolniškami za nosečnice. Da podaljšuje za malo časa, da ne gledajo kaj veliko delovnega mesta (ki recimo ni primeren za nosečke),...
Jaz nimam pojma, kake preiskave so še. Meni so v prvi nosečnosti samo enkrat vzeli kri. In ker sem prebolela toksoplazmozo, mi je potem niso več. Enkrat po 20 tednu bi naj še za sladkor enkrat preverili, ampak baje ni nujno, kako se pač ginekolog odloči. Meni UZ na hitro naredi na vsakem pregledu, drugače mislim, da je po morfologiji še samo en UZ. Lahko greš pa na plačljiv 3D.

Lep začetek tedna vsem!

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 772
   RE: Septemberke 2017
8.5.2017 9:20:30   
srecnosrce
Pozdravljene user posted image v tem sončku!

Linch čestitam tudi tebi za uspešno morfologijo, vsem ostalim pa hvala za čestitke.user posted image
Bincii, ne PDP mi niso spremenili, ker ginekologinja pravi, da glede na na PDP, ki ga imamo itak velja 7 dni gor ali dol in v tem razponu smo.
Drugače pa sem poleg morfologije v 23em tednu imela še odvzem krvi za hemogram in testiranje na hepatitis, toksoplazmozo pa tudi odvzem urina. Merila mi je tudi mv preko trebuha in vaginalno, ki je zdaj primerno dolg, pa tudi pogledala me je spodaj. Glede na rezultate krvi so mi dali seznam živil z bogatih z železom, ker sem že bila pod mejo. Malo si sicer ne predstavljam, kako ga naj popravim samo s prehrano in dodatki za nosečnice, ki jih jemljem, če pa se potrebe po njem v telesu povečujejo. Naslednji pregled imam čez 4 tedne, pa da vidimo takrat.
Drugače mi na vsakem pregledu ginekologinja naredi UZ, pa je bilo teh pregledov zdaj že 6. Ne vem, mogoče zaradi predhodnega splava in krvavitev, ki so se pojavljale na začetku te nosečnosti.

Lep teden vam želim in uspešne morfologije še naprej.user posted image


(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 773
   RE: Septemberke 2017
9.5.2017 13:10:13   
Tara9
Hojla,

danes pa moja morfologija, sem kar malo živčna, se ure vlečejo kot hudič uffff.

Vidim, da imate skoraj vse kakšen UZ več v nosečnosti, samo pri meni se špara user posted image . No pa saj bo hitro minilo in bomo spoznale svoje štruce.

bincii si začela z magnesolom? Je kaj bolje?

Brcike tudi jaz zdaj čutim čez cel dan, tudi navzven se jih čuti, jih je uspel tudi možek ujeti user posted image . Včasih so ful nizko, včasih višje, se vidi, da ima bebica še dosti manevrskega prostora za akrobacije.

Bodite lepo, se tipkamo.

(odgovor članu srecnosrce)
Neposredna povezava do sporočila: 774
   RE: Septemberke 2017
10.5.2017 8:19:41   
annnaa
Tara9 kako je bilo na morfologiji? Kdaj si jo pa imela? Ko sem se jaz naročevala, mi je ginekologinja rekla, da jo dela vedno zjutraj, da je bolje tako. Sicer ne vem zakajuser posted image .

srecnosrce, meni so v prvi nosečnosti dali sirup za železo, ker sem imela znižanega. Ampak ga nisem pila, ker je taka kemija notri. Sem raje pila deci rdečega vina ob kosilu in sem si čist lepo zvišala železo. Pesa in aronija mi nista nič kaj pomagali (sem si šla samoplačniško preverjat kri).

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Je res potrebno že v nosečnosti utrditi br...
Ali se s pravo pripravo bradavic lahko izognemo bolečim, razpokanim in kdaj celo krvavečim bradavicam? Preverite mite in...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?