|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2017vl
23.4.2017 12:27:45   
Tasa8
Pozdravljene. Midva sva ta teden tudi imela pregled. Je pa iz 3330g prišel na t5000g,zrasel je za 4 cm..in to samo z dojenjem.. Pravi mali jedec. Kako ste kaj s cepljenji,bote dale cepit proti rotavirusu in pnevmokoku? Mene so kar zasipali v zd s temi cepljenji..

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
   RE: Marčevke 2017vl
23.4.2017 12:29:32   
Sofie

Ja pri njej je težava, da rada spi ponoči. In se v 10-12h samo enkrat podoji. Jo bom poskusila dat kasneje spat in ji dodat še eno dojenje.

Je pa spodnja meja za pridobivanje teže v prvih treh mesecih 450g. Pomembno je da pri 6m podvojijo težo. To pa mislim da jo bo.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
   RE: Marčevke 2017vl
23.4.2017 12:31:23   
Sofie
Jaz jo bom dala cepit proti rotavirusu in pnevmokoku. Sem preverila pri prijazeljici, ki dela na pediatriji na infekcijski in cepljenje priporoča. Za rotavirus bo cepljena z dvema dozama. Naj bi bilo dovolj za naše razmere.

Aja kolk pa stane cepljenje proti rotavirusu pri vas? V Lj. je ena doza 70€.

< Sporočilo je popravil Sofie -- 23.4.2017 12:32:42 >

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
   RE: Marčevke 2017vl
23.4.2017 13:03:18   
Sparkles7
Ja, te pikice zdej res ze kar dolgo trajajo... Bi lahko pocasi minile. Zdravnica je sicer rekla da kaksna alergija sigurno ni, ker so bile pikice na zacetku malo bele. Ze vidim kako bo biti stars oziroma se posebej mamica, ko me bo za vsako stvar skrbelo :)
Midva sva potem vceraj tudi koncno sla spet ven :) Ja, mi smo nad 700 nadmorske, pa se na vrhu na odprtem in je res zoprn ta veter pri nas.. Saj ce ves da bo dobro pokrit v kosari bi slo, ampak zoprno je ce ga je treba vzeti ven za pomirit ga.
Moj je pa se vedno pravi jedec.. Se se kar zbujano ponoci na maksimalno 3 ure ali pogosteje da je. Edino mogoce mogoce prva runda spanja vcasih traja malo dlje :)

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
   RE: Marčevke 2017vl
23.4.2017 14:32:16   
diamantina
Pri dojenčkih je res težava, ker še ničesar ne znajo prav povedati ... pa v bistvu smo starši skoz v skrbeh, bom rekla, da se skrbi samo povečujejo, ampak so različne, odvisno od starosti in okoliščin. Ponavadi nam gre bistveno lažje, ko je treba otroku kaj kupit, kot pa mu pomagati kako drugače.

Sparkles, lahko pa da je alergija na kakšno milo pri kopanju ali pa na detergent oz. mehčalec? Lahko da se mu tudi samo čisti koža ... bi pa jaz za ziher vseeno malo bolj podrezala v pediatrinjo, če pikice ne bodo kmalu izginile. Drugače pa super, da se lepo dojita. Tudi nama lepo uspeva in ima kar ritem na 3 ure, mogoče tudi taprva runda po kopanju kakšne 4 ure, kaj več pa ne. Je pa luštno zdaj, ko se ponoči zbudi, se naje in zaspi nazaj, tako da se samo levo-desno prekladava. Danes smo jo za hec stehtala kar na navadni tehtnici, pa je pokazalo 4,7 kg, zmerila sem jo pa po oblačilih in mislim, da mora biti tam nekje 56, ker so ji pajaci te številke že skorajda prekratki. Verjetno jih bom samo še 1 x oprala, pa bodo počasi za v arhiv.



(odgovor članu Sparkles7)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
   RE: Marčevke 2017vl
23.4.2017 15:08:31   
Sofie

Jaz bi tudi preverila pri pediatrinji. Ker če je od vročine ponavadi kar hitro zgine. Lahko so tudi kakšni oreščki krivi, če si jih slučajno jedla? Al pa milo, prašek itd.

Jaz tudi mojo kar na navadni tehtnici tehtam in ni takšnega odstopanja s tehtanjem pri pediatru.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
   RE: Marčevke 2017vl
24.4.2017 10:01:39   
Sparkles7
Danes smo imeli pestro noč, ko sem ga iz postelje dala v posteljico (da bi se midva dobro naspala, ker ima moj naporno v službi), se je seveda v posteljici čisto prebudil, potem so ga še malo krčki, in je kar trajalo da smo zaspali nazaj (seveda vsi skupaj spet v najini postelji :P). In še zatem se je zbujal na kakšno uro do jutra, ne vem kaj mu je bilo. No pa sedaj spi kot top. Sem pa naročila od Lekabebe vetrovne kapljice, da preizkusimo če to res kaj deluje. Imamo sicer njihovo vetrovno mazilo za masiranje trebuščka, ampak pojma nimam, a deluje ali ne, ker itak ne veš kako bi blo brez tega, ker je bilo tudi preden smo ga začeli uporabljati od dneva do dneva različno :P
Midva se po pravici povedano še nisva nič odločala glede cepljenj. Mi tudi v zdravstvenem niso še ponudili kakšnih informacij, sama pa nisem še raziskovala. Bodo verjetno na naslednjem pregledu omenli, pri 8/9 tednih. Sem mislila da je pregled pri enem in treh mesecih, vmes pa ne. Imam pa danes jaz pregled.

Ja, možno da je pri izpuščajčkih res kombinacija tega, da mu je bilo prevroče in pa da se sedaj čisti koža... Menjali drugače nismo nič od začetka, kar se tiče detergenta, krem ipd. Edino vmes sem začela uporabljati sušilec v novi kopalnici, prej pa smo sušili na stojalu... Mislim da se počasi sušijo pikice, če pa ne bo bolje, pa gremo še pokazat ja. Upam da ni kakšna alergija.

Mi tudi že skoraj kar vsakodnevno dajemo kakšno premajhno oblačilo na stran :) Naš pa ni šans da bi bil brez nogavičk, ker tolk brca, da se mu hlačnice čisto premaknejo in ima potem celo nogo zvito tja nekje do dela za koleno hihi :)

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
   RE: Marčevke 2017vl
24.4.2017 10:02:42   
Sparkles7
Aja spi pa ne več :P Se že dojiva :P

(odgovor članu Sparkles7)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
   RE: Marčevke 2017vl
24.4.2017 10:39:54   
Sofie
Pri nas je pregled oz. tehtanje vsak mesec. Naslednjič imamo že cepljenje.

Tudi moja mora imeti vedno nogavičke gor, ker ves čas brca.

Se je pa naučila sama zaspat. Jaz jo samo malo pobožam, včasih dam dudo in zaspi. Za ninico ima pa kar tetra pleničko. Spi pa kar v svoji posteljici. Jo dam k nama samo med vikendom, ko se zjutraj crkljamo.

(odgovor članu Sparkles7)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
   RE: Marčevke 2017vl
24.4.2017 17:49:33   
diamantina
Tudi jaz sem danes imela pregled, vse je na svojem mestu. user posted image Tamala je bila zraven, prespala je čisto vso proceduro. user posted image

Moj mož pa ob napornih dnevih spi pri tasrednjemu, imata oba sinova postelji 140 široki in komot spita gor dve osebi. Jaz moža ne mislim mučit, ker pač dela in ne vem, zakaj bi moral bit še on utrujen, če sem jaz zato doma, itak bo drugo leto bolj pestro tudi zanj, ker bova oba delala ... naša pa zaspi, ko beremo pravljice ali se kaj pogovarjamo s starejšima zvečer, zaspi pa kar tako na postelji, pa tudi na rokah, v lupinici ... prvo rundo spi v svoji postelji, pol pa pri meni. Veliko bolje pa spi, če sva zunaj ali pa da je vsaj okno na prekip odprto.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
   RE: Marčevke 2017vl
25.4.2017 9:13:19   
Sparkles7
Ja midva zal trenutno nimava se enega lezisca, drugace bi sigurno sel on kdaj tja spat. Sedezna je narocena in jo cakamo :) Sicer moj dela vecinoma od doma, pa do zdaj ni mel guzve na sreco. Zdej pa pocasi malo ujemamo ritem, edibo ponoci je zoprbo ce ga zacne napenjat, al pa preden ugotovis da jok pomeni da je polna plenicka in se mali ze precej (glasno) zbudi :)

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
   RE: Marčevke 2017vl
25.4.2017 9:35:27   
diamantina
Pri nas spet piha ... smo kot na Primorskem, le da smo na Štajerskem. user posted image Spet ne moreva ven, veter se tako zaganja, da je meni mrzlo.

SParkles, aja, potem je pa drugo, če nima kaj it user posted image . Bo pa potem dodobra sedežno sprobal. user posted image

(odgovor članu Sparkles7)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
   RE: Marčevke 2017vl
25.4.2017 20:50:03   
Sofie
Meni je branje pravljic zvečer nekaj najlepšega. Jaz si pupo naštimam na kolena, da je po hranjenju še malo dvignjena in ji preberem pravljico. Potem pa jo odložim v njeno posteljico in zaspi.

A vaši radi pasejo kravice? Moja se še kar pritožuje, a jaz vztrajam. Ko ima.dovolj spusti glavo in liže svojo roko ali rokav.

Greste kam med prazniki? Mi se gremo malo potepat k sosedom. Da vidiva kako prenaša vse skupaj. Junija nas namreč čaka že prvo daljše potovanje.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
   RE: Marčevke 2017vl
25.4.2017 23:36:06   
Tasa8
Pozdravcek
Pri nas cepljenje proti rotavirusu stane 75e..no ravno poceni to.. Ampak kaj hočeš..
A je probala katera dati kapljice coliprev proti napenjanju? Jaz sem danes imela pregled..Mali je kar 4h prespal pri babici čeprav me je kar skrbelo kako bo ker se polno dojiva..a je vzela katera kontracepcijo-Cerazette? Jaz sem se odločila,da mi da recept..pol pa me je cist prestrašila..da morem delat na 1,5meseca test nosečnosti,ker da niso tako ziher..hmmm..
Kako ste drugače? Mi vredu,le to vreme nagaja 100na uro.. Danes je bilo toplo a je pihal veter..dolgih sprehodov na sončku se zaenkrat ni na vidiku..groza.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
   RE: Marčevke 2017vl
25.4.2017 23:51:39   
Sparkles7
Tud pr nam spet neprimerno vreme za vozickanje :(
Zgleda nase strucke zelo sodelujejo z nasimi pregledi :p... Tud moj je vceraj spal skoraj 4 ure v kosu, kar se ze zeeelo dolgo ni zgodilo. Kmalu je zaspal v avtu med voznji in spal dokler se nismo spet ustavili doma. Vmes sva ga prestavlala iz lupince v kosaro in obratno, bla po trgovinah... A veste tisto ko gres preverjat, ce se diha :p
O Sofie ti ze pravljice beres, lepo! Jaz se nisem tako dalec. Mi smo se zdej koncno spet zaceli kopati, 3x sva ga zdej ze skopala in zelo uziva. Tako da je to zdej del naše vecerne rutine. Hjooj najlepse je pa itak ko se mi zjutraj tako sladko nasmeje ko me zagleda pred seboj. In pa ze kar nekaj bi se pogovarjal in skoraj čebljal. Drugače pa naš rad pase kravice, ze od zacetka. Vmes malo pocije glavico, pa potem nadaljuje.
Jaz sem tudi vceraj zacela s Cerazette. Čepra nisem navdušena nad tabletkami, ampak kaj čmo, probala bom. Hjoj a res, jaz to prvič slišim... noro kakšne infornacije. Meni je bilo rečeno da so zelo zanesljive, če jih jemljes vsak dan ob priblizno isti uri.

< Sporočilo je popravil Sparkles7 -- 25.4.2017 23:54:21 >

(odgovor članu Tasa8)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
   RE: Marčevke 2017vl
26.4.2017 8:56:03   
diamantina
Ojla!

Jaz grem po mireno, ampak šele, ko dobim menstruacijo oz. dokler bom dojila ziher ne ... kaj pa vem, naj se telo sestavi nazaj, pa tudi na deklico ne bi rada česa prenašala ... G itak pravijo, da lahko jemo ali pa vzamem kontracepcijo, ker je pa danes toliko nepojasnjene neplodnosti in hormonskih motenj pri mladih, bom s hormonsko kontr. počakala. Sem pri obeh fantih tako naredila, pa je bilo vse ok. Pač kondom gor in je. Bova že pregurala to leto na tak način.

Naša pa rada pase kravice, dviguje glavico, opazuje, ko je utrujena, pa jo lepo odloži in čaka, da jo spravim nazaj na hrbet. user posted image Jo pa kar pogosto tako dajem, naj se ji mišice utrdijo. Je pa zadnje čase tako hecna, se na vsa usta smeji, sploh zjutraj, ko nas vidi, pa malo že različne glasove od sebe daje, kot bi se pogovarjala, pa išče oči in obraze, skuša se dotakniti igračk, tako da maha proti njim, krili z rokicami in nogicami, prav luštna in živahna je.

(odgovor članu Sparkles7)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
   RE: Marčevke 2017vl
26.4.2017 9:39:04   
Sofie

Zanimivo...moj G pa ne predpiše KT dokler ni prve menstruacije. Pri nas uporabljamo kondome.

A niso luštni, ko spuščajo razne glasove? Men so jutra najlepša, ko je punčka naspana in razigrana. V igralnem centru že nekaj časa tolče po igračah. Ima enega rakca, ki poje ko ga udari in to je trenutno največja zabava. No men gre že malo na živce. Mi je pa zanimivo, ker že ima izbor svojih dveh najljubših igračk. Se jim najbolj smeji.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
   RE: Marčevke 2017vl
26.4.2017 10:23:30   
diamantina
Ja, sončki so, taki mali so najbolj luštni ... pa saj pol so tudi, samo ko pa postanejo tudi malo žleht, zna pa bit tudi zanimivo. No jaz pravim, da samo da so zdravi in živi ... kaj vse danes človek že prebere, da se je zgodilo ... me kar zmrazi.

Pri nas pa nimamo igralnega centra, ji kar jaz igračke držim, pa res se ogromno pogovarjamo, se smejimo, poslušamo glasbo, "telovadimo", včasih jo pa tudi pustim in jo samo pokličem iz različnih strani, pa se že kar lepo obrača za mojim glasom. Popoldne, oz. sploh zvečer, ko je gneča v hiši, jo pa itak nič ne bi pritegnilo ... nas je preveč okrog in ona ne sme manjkat. user posted image

Je pa zelo zanimivo pri teh malih ... če je lačna in če sem jaz pri njej, je taki jok, da ne more prav nič počakat, morava takoj jest. Če jo pa ima kdo drug, pa se zajoče in potem jo lahko tudi nazaj uspavajo, ker ne dela takega cirkusa ...

< Sporočilo je popravil diamantina -- 26.4.2017 10:24:22 >

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
   RE: Marčevke 2017vl
28.4.2017 10:11:57   
diamantina
Dan!

Kako ste v tem vremenu? Mi smo včeraj vseeno imeli piknik (v hiši) za možev RD, mala je lepo sodelovala, da sem lahko vse pripravila, pol pa ji nikakor ni šlo spat od kosila naprej, ker je bilo preveč ljudi in čisto preveč zanimivo zanjo ... ponoči pa se je kar naprej premetavala ... ji zgleda ni pasala hrana z žara, jaz sem si pa tudi kar precej privoščila, mogoče preveč ...

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
   RE: Marčevke 2017vl
29.4.2017 11:09:40   
zaspana zvezdica
Jaz mam našega ponavadi kar v bodiju in bombažnih hlačah, se mi zdi da mu je drugač prevroče. Podobno tudi ponoči, bodi in bombažne žabice.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
   RE: Marčevke 2017vl
1.5.2017 21:07:55   
Sofie

Živjo.

Mi smo se čez praznike potepali. Smo testirali kako se z našo punčko potuje. Gremo v juniju za dva tedna na potovanje in je fajn prej vedet kako potekajo zadeve. Punčka je bila res pridna, tako da sva si lepo ogledovala mesteca. Na tri ure sem jo previla in podojila pa je bila čisto zadovoljna. Ponoči je pa spala kar v košari od vozička. Očitno jo je svež zrak utrudil, saj je spala prvo rundo kar 7h v kosu, potem pa še 3h. Res je pridna dojenčica.

Kako ste preživeli praznike?

(odgovor članu zaspana zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
   RE: Marčevke 2017vl
2.5.2017 9:09:10   
diamantina

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Kako ste preživeli praznike?


Krasno! user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
   RE: Marčevke 2017vl
3.5.2017 10:14:04   
diamantina
Pa je spet delovni teden. Vsi na svojih položajih in je dosti lažje. user posted image

Ja, prazniki, pri nas so minili zelo lepo, ampak je bilo delavno. Otroci razigrani, razposajeni, s čisto preveč energije user posted image . Po dežju smo se lotili na novo opremiti oz. narediti rastlinjak (imamo kar velikega, 6x4m) in če ne bi imela tako fajn iznajdljivega moža, bi me to kar precej stalo, tako pa je tipi topi in poceni. Fanta sta ogromno pomagala, tamala pa samo gledala, itak. user posted image Sva pa bili kar ogromno zunaj, na dekici na travici in ji je bilo zelo všeč, res sva se čez vikend naužili vitamina D.

Drugače je malika pridna, zdaj ima nek ritem hranjenja na 3 ure, mleka si je pa z nenehnim pristavljanjem zadnjih 14 dni naredila na zalogo. user posted image Zopet imam čisto polne dojke, prav trde, tako da včasih komaj čakam, da se zbudi in me osvobodi. Zrasla je tudi, zdaj sva na številki 62. Vse, kar je bilo 56 sem pospravila in prav srečna sem, da nisem zapravljala za ta mala oblačilca, ker jih je tiktak prerasla. Je pa zelo gibčna, sama se že skotali na bok in če je razpoložena iz boka tudi na trebušček. Potem pa na trebuhu dviga glavico ali pa rito in se z nogami potiska naprej. Zelo veliko se smeji in spušča glasove, igračke jo ne zanimajo toliko kot okolica, obrazi, glasovi, zelo rada ima, da se nekdo ukvarja z njo in zaenkrat nima težav, če jo pestuje kdo drug ali če je okrog nje glasno. Tudi kakšnih ropotov se ne boji, je pa pozorna, npr. na sesalec, mešalnik, zunaj na stroje, če sliši, pasji lajež ... počasi ji bom morala porezati nohtke, že prstke ima take ozke in dolge, pol pa še ti nohti in zgleda čisto čudno, predolgo vse skupaj.

Je pa zunaj ves ta mrčes, ko skoz gledam, da ja ne bi koga pičilo ... sicer mi štirje nismo alergični na pike, za tamalo pa še ne vem. Tasrednjega je lani pičila osa v jezik in smo bili na urgenci v 3 minutah, je dobil takoj claritine in hlajenje + opazovanje 1 uro pa k sreči ni bilo prav hude reakcije, samo bolelo ga je, pa je s sladoledom potem tudi to izzvenelo. Sem se pa tako prestrašila, da sem baje bila bleda kot stena. Pa tavečja tudi hodita povsod, kjer ni treba in takih krajev je pri nas več kot preveč in potem ju včasih najdem s psom sredi gozda, ali pa gresta do starih staršev, pa nič ne povesta ... zdaj babice in dedki že vedo, da me pokličejo, da sta tam, če slučajno ne vem ... je kar pestro s takimi malo večjimi ... res so dojenčki najbolj fajn, kam daš, tam so. user posted image
Lep dan danes, v našem koncu je sicer malo na dež, pa bomo videli, če drugo ne, greva s tamalo v vrtnarijo po nekaj sadik.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
   RE: Marčevke 2017vl
4.5.2017 7:35:06   
RH82
Vidim, da kar pridno klepetate. Jaz zadnje dni nisem imela niti casa brat, kaj sele pisat. Praznike smo izkoristili za druzenje z ocijem, ki je sicer bolj redko tako veliko doma. Sincek si je tako zapolnil izlet v mozirski gaj po trojanskih krofih.user posted image
S puncko (5 tednov) sva vceraj sli na pregled in jo je pediatrinja pohvalila. Je enaka kot bratec, pri hrani in rasti, samo bolj glasna je. user posted image Zrasla je 2-3 cm (55 cm) in pridobila 1 kg od najnizje teze. Zdaj ima ravno 4 kg. Ima ze bolj polna licka, drugace mi se vedno zgleda majhna. Oblacila 56 ji se vedno precej visijo po dolzini in sirini.
Me je pa zmotil komentar med.sestre, da je to 'lacni' jok, ko sva cakali, da uredi dokumentacijo. Jo je samo napenjalo. Jedla je potem pa po urnimu cez eno uro. Baje se ne bi smela drzati ur in bi ji morala pogosteje dajati flasko. Meni se to cudno slisi. Je cez dan na 3-4 ure in ima skupaj 6 obrokov. Poje pa okrog 600-700 ml, med 90 in 150 ml na obrok. Glede na to, da ima adaptirano mleko, se drzim navodil, koliko naj bi bilo obrokov in lepo pridemo skozi. Zadnje 5 dni ponoci super spi po 7-8 ur v kosu, prej je imela ponoci 2 hranjenji, zdaj le 1x. Pa ker je po tezi ok, ne bi spreminjala tega reda.
Sicer pa lepo vozickava, bolj dopoldne. Popoldne pa z malim zelo pocasi hodimo.user posted image Obicajno naredim okrog 6 km, vceraj celo 10 km in so me zvecer bolela kolena (stara sportna poskodba), se bom zdaj bolj pazila. Puncka v vozicku in sploh na zraku lepo spi. Budna je nekje po 2-3 ure cez dan. Jo pa precej matrajo vetrovi na obroke. Po vevkrat na dan se nakrici, naprdi in nato pokaka, potem pa zaspi. K sreci niso dolge epizode kricanja. Zvecer pa tudi hitro zaspi med 20.30 in 21. Jo malo pocrtam in odlozim se z odprtimi ucki in redko poklice. Se trudim, da ima sincek svoj stari urnik, da je do 20ih nahranjen, umit in v postelji. Puncka tisti cas pogosto joka, ko smo sami, tako da hitim kot se da.
Sicer pa me ze polno okupira sluzba, ne samo stari dolgovi. Drug teden imam sestanek o delu. Pa se nekaj pisanja in organiziranja dela. Se mi pozna, da glava se ni cisto pri stvari in gre zelo pocasi.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
   RE: Marčevke 2017vl
10.5.2017 14:09:03   
Sofie

Hojla.

Kako ste? Mi smo super. Uživava v nasmeških in oglašanju najine pupe. Že nekaj časa daje rokice v usta, dviguje nogice ter gruli. Res je fajn.

Še vedno nosi oblačila 56, za poletje bom kupila 62. Je med manjšimi.

A vam tudi čas tako beži? Jaz kar ne morem verjet, da je že 11t stara. Predno smo šli na potep sva ji dala delat osebno izkaznico. Je ful luškana na sliki. Ji bom pa počasi morala spredaj malo postrižt laske, saj ima zelo dolge. Že rodila se je s frizurco, sedaj so pa samo še daljši.

Že kaj planirate poletne počitnice?




(odgovor članu RH82)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?