annnaa
|
Pa je še za mano morfologija . Z bebico je vse OK, vse se je lepo videlo, imamo punčko. Tehta pa že nekaj čez 500 g, je na zgornji meji. Jaz ima pa posteljico nizko, tako da če se ne bo do naslednjega pregleda prestavila višje, grem na bolniško. Imam pa železa v tej nosečnosti zadosti, mi je namerila 129! Kaj drugega, ne vem če mi bodo še delali, razen UZ, pa redno devat vodo. Urin sem dala kar sestri, je rekla, da je OK, kaj točno preverja, ne vem. Je sam en papirček noter namočila. bincii, super da si bolje! Itak so brcike še nežne. Odvisno je tudi kje nosiš, koliko prostora ima,... Pa to da si že petič noseča tudi vpliva. Sicer bo pa kmalu ponedeljek! Tara9 je včasih res bolje, da greš na kak pregled več in si potem bolj mirna. andi0711, to pa je bil hiter porod. Jaz se ga ne bi branila, četudi bi bil v ordinaciji. Je pa res drugič, tretjič hitreje. Koliko hitreje, pa bomo videle, ane? Član123 jaz sem imela cuker test že po prvem pregledu. Dajo ti za piti sladkano vodo. Mislim da je 100g sladkorja v 3-5 dl vode. Meni je bilo malo slabo po tem, ker moraš spiti čim hitreje. Potem ti pa 2x vzamejo kri na eno uro. Je kr zamudno, ti gre skoraj ves dopoldne. Po opravljenem testu greš lahko jest, potem pa še k diabetologu, na razgovor o rezultatih in morebitni dieti.
< Sporočilo je popravil annnaa -- 12.5.2017 10:11:33 >
|