|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2018
29.12.2017 12:15:45   
SloncicaX
Ojla punce. Kako ste kaj? Jaz sem super, ker sem imela ta teden pregled in je vse v najlepšem redu, edino med nogami se še vedno skriva user posted image . Je pa zelo aktiven in ga/jo vsak dan čutim čedalje bolj user posted image .
Glede situacije v službi me je ginekolog podprl tako da delam še do konc januarja potem grem na bolniško. Me je bilo zelo strah in po eni strani celo sram, da fehtam bolniško ampak sem očitno izbrala ginekologa, ki me razume poleg tega vem, da delam samo v dobro moji bibi in sebi.
Lepe preostale praznike vam želim, jaz še danes v službi potem pa uživanje user posted image


(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 251
   RE: Junijčki 2018
30.12.2017 20:54:52   
Kolerabarepa
Zivjo punce. Jaz sem še v službi in bom do marca ziher, če bo vse ok.
Drugače pa je zdaj malo čudno. 16.teden je in čutim "tiščanje dol", spodaj pod popkom je trdo in ko dolgo stojim ali sedim, me boli. Ko se uležem, popusti skoraj takoj. Ima katera podobne občutke ali pa jih je imela (tiste, ki niste prvič noseče)
Malo me skrbijo te dolžine materničnega vratu pa predležeče posteljice itd.
Ne vem, ... če je normalno, lahko potrpim, ni tako hudo, razen da mi je težko dolgo sedet. Zdaj so prazniki pa ne dela ginekolog. Je pa to že kakšen teden tako. Izcedkov ni, razen malo povečan beli, kar naj bi bilo normalno.
Kaj mislite? Ima katera podobno?

(odgovor članu SloncicaX)
Neposredna povezava do sporočila: 252
   RE: Junijčki 2018
1.1.2018 13:30:59   
bauko
Kolerabarepa, jaz imam zelo podobne obcutke in si zaenkrat to razlagam, da se raztezajo ze tako oslabljene oz preslabo sanirane misice se od prve nosecnosti. Tudi meni pomaga pocitek. pa zacela sem se vec gibat, ceprav nekih vidnih rezultatov se ni-razen boljsega psihicnega pocutja in boljsega spanca.

Se malo,pa bomo ba polovici punce user posted image

(odgovor članu Kolerabarepa)
Neposredna povezava do sporočila: 253
   RE: Junijčki 2018
3.1.2018 10:42:05   
SloncicaX
Zdravo punce,
Vse lepo v novem letu 2018. Nam bo itak najlepše ko pa dobimo svoje štručke user posted image . Tudi mene zelo tišči dol, včasih prav zaseka na strani trebuha ali pa spodaj. Se spomnim, da je bilo prvič podobno ampak nevem če tako močno. Sigurno postajajo naši otročički in pa maternica težki in to so posledice. Dokler ni kakih krvavih izcedkov se ne sekiram user posted image ,ker vem da je to del nosečnosti. To bo nas spremljalo do konca, vsaj prvič me je. Me je kar presenetilo zadnje dni, da sem postala kar neka okorna user posted image . Pa ve? Ste še vedno fit?


(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 254
   RE: Junijčki 2018
3.1.2018 11:10:03   
minc7
zdravo.
Tudi jaz imam podobne bolečine. včasih me boli samo po desni strani trebuha, občasno pa tudi cel spodnji del trebuha. meni pomaga, če vzamem magnezijevo tableto. jaz sem sicer še zaenkrat dokaj aktivna. vsak dan sprehod 1-2h. Kak pa je kaj z vašimi trebuščki, a so že lepo vidni? meni se zdi, da se je moj kar nekam napihnil zj med prazniki :-)user posted image user posted image

(odgovor članu SloncicaX)
Neposredna povezava do sporočila: 255
   RE: Junijčki 2018
3.1.2018 16:04:20   
Kolerabarepa
Živjo punce! Ste me kar malo pomirile, ker mate podobne težave. Sem pa vmes pisala ginekologi in opisala počutje. Ta teden ima dopust, ampak je sestra odpisala, da naj grem v dežurno, če ne bo bolje. Zdaj....bolje ni, ampak slabše pa tudi ne. Malo se mi zdi, da to pač paše zraven. Boli, če dlje sedim. Pušenjak na forumu pravi, da je magnezij blažev žegen, ampak ga vseeno jemljem, mogoče malo pomaga ali pa se mi samo zdi :)
Jaz skušam usak dan malo hodit, se potem bolje počutim. Pa na youtubu sem pregledala vse vadbe za nosečnice in zbrala tiste, ki so vsem skupne, tako da malo delam tudi te vaje, da nisem čisto trda.
Mi grejo pa na živce eni, ki jih poslušam: počivat moraš ker si noseča, nič delat, nič telovadit. Jooooj. Kot da sem bolna. Je fino malo pomigat :)

(odgovor članu minc7)
Neposredna povezava do sporočila: 256
   RE: Junijčki 2018
4.1.2018 11:27:41   
bauko
Seveda je fino malo pomigat, pa saj ne gres plezat na Everest madona. Te finte so tudi meni mimo. Ali pa ko je mene tasca prepricevala, da v zadnjem tromesecju ne smem dvigovat rok nad glavo, da sicer ne ve zakaj, ampak da je to skodljivo in da so njej v obeh nosecnostih vedno drugi obesali perilo na strik. Mislim...wtfuser posted image
Ali pa ko imas po porodu 6 tednov smrt pod posteljo,pa pokrij si joske da si ne prehladis mleka user posted image da crknes od smeha,te trapaste vraze oz saj sploh ne vem kako bi jim rekla.

No,jaz sem zase ugotovila,da mi obcutno pomaga le donat,ustrezno gibanje, zadostna kolicina tekocine, pocitek...in kava. user posted image vse ostalo pa je bolj domisljija user posted image vsaj pri meni user posted image

Tudi mene je ze malo skrbelo glede obcutkov v zvezi s trebuhom,predvsem v smislu kaj sele bo,ce je ze zdaj tako,pa vidim, da smo skoraj vse na istem user posted image

(odgovor članu Kolerabarepa)
Neposredna povezava do sporočila: 257
   RE: Junijčki 2018
4.1.2018 12:18:19   
Kolerabarepa
Ja, to z dvigovanjem rok je meni rekla nadrejena.
V zadnjem tromesečju nikar dvigovat rok nad glavo, ker lahko otrok dobi popkovino okoli vratu. Niti v špajzo po sladkor na vrhnjo polico naj ne bi smela.
:/ Sem šla takoj brat o tem, ker sem prvič slišala in se ustrašila pa piše, da je to neka stara vraža.

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 258
   RE: Junijčki 2018
4.1.2018 12:23:46   
bauko
Hjooooojuser posted image
Ene stvari so res trapaste do konca. Predvsem pa nimajo nobene realne osnove.

(odgovor članu Kolerabarepa)
Neposredna povezava do sporočila: 259
   RE: Junijčki 2018
10.1.2018 12:48:12   
bauko
Hojla, upam, da niste vse sle na fb in da nasa tema ne bo cisto zamrla. user posted image kako ste kaj? Pri meni se pozna, da je drugo tromesecje user posted image ceprav mi je kdaj pa kdaj se vedno slabo, pa zgaga mi je zacela nagajat, ampak k sreci vem, kako jo ukrotit user posted image sem pa prejsnji teden staknila eno virozo-bruhanje in driska eno dopoldne in nekajdnevna grozljiva utrujenost. Ampak sedaj je mimo in sibamo dalje.
Tiste,ki cutite otrocka-ga cutite vedno mocneje ali enako? Jaz bi rekla,da ga cutim morda kvecjemu pogosteje,mocneje pa ne. Se vedno so take ciiiiisto nezne brcike. Kako je pa pri vas?

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 260
   RE: Junijčki 2018
10.1.2018 16:25:28   
mimi_ka
Hej hej!
Tudi jaz sem še vedno tukaj user posted image
Joj bauko, te trebušne viroze so res groza, ti nč ne zavidam. Jaz moram prav potrkati, ker do zdaj smo vsi, tudi tamali zdravi. Upam, da tako ostane in da uspešno preguramo to obdobje viroz in bacilov. Drugače jaz brcik še ne čutim, no parkrat se mi je zazdelo, da se mi nekaj čudno pretaka, kot da so čisto nežne brcike, ne vem verjetno je še malo prezgodaj, ker v petek šele vstopim v 18. teden. Res že komaj čakam brcike. se mi zdi, da si potem tudi malo bolj miren, da je vse ok. Zdaj na vsake par dni poslušam srčko z angel sounds in me res fuuuul pomiri. drugače komaj čakam torek,ko imam pregled, dapo dolgem času spet vidim pikico user posted image

< Sporočilo je popravil mimi_ka -- 10.1.2018 16:27:57 >

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 261
   RE: Junijčki 2018
11.1.2018 8:25:56   
Kolerabarepa
Živjo punce.
Jaz tudi še ne čutim brc pa sem že v 18.tednu. edino enkrat po UZ sem cutila take mehurcke/metuljcke, baje naj bi to bil znak, da se mali kobaca.
En dan so mi ful uplahnile prsi in sem se totalno ustrašila, da je kaj narobe.
Poslala sem moža po angel sound oz. Unborn heart v Baby center in se potem za 70€ pomirila. Lepo je slisat srcka. Zdaj ga poslusam na 3,4 dni kaksno minutko zjutraj. Da si zazeliva dobrojutro:) ga pa slisim enkrat na levi, enkrat na desni. Se vedno mi kaksen dan otrdi pod trebuhom, da se kar izboci v eno podolgovato kito. Tiscanje dol je malo popustilo. Sicer sem brala Pusenjka, da magnezij ni bogvekaj v tem primeru, ampak meni se res zdi, da je bolje, odkar ga pijem. user posted image

Ste ve utrujene? Hodite v sluzbo? Kako vam je to? Gre?

Jaz hodim, ampak sem po tem ko pridem domov totalno utrujena. Ce popoldne ne spim eno uro, pa sploh komaj funkcioniram.

< Sporočilo je popravil Kolerabarepa -- 11.1.2018 8:27:08 >

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 262
   RE: Junijčki 2018
11.1.2018 16:26:42   
snika
Pozdravljene!
Pri meni se sedaj že vidi neka izboklinca, zvečer ko se najem je pa kar konkreten trebušček user posted image .
Počutje je super, so pa sm pa ke krči. Magnesol sem si kupila a ga ne pijem veliko, bolj nesladkan čaj.
Tudi jaz imam angelSound in sem pa tja poslušam, res je super ta zadeva user posted image .
Glede utrujenosti pa ja vsak dan sem že okol 8:30 v postelji.

Uživajte!

_____________________________

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu Kolerabarepa)
Neposredna povezava do sporočila: 263
   RE: Junijčki 2018
11.1.2018 19:21:56   
bauko
Kolerabarepa,mene tudi malo manj joske bolijo oz tiscijo kot na zacetku. Glede magnezija: mislim,da tudi ce je placebo efekt sploh nima veze,vazno da se ti bolje pocutis. 😉

No,prejsnji teden sem imela trebusno virozo,danes pa sem spet kot cunja,z bolecim grlom. user posted image Za znoret,res cisto vse pokasiram. V celem zivljenju nisem bila tolikokrat bolna kot v zadnjih dveh letih. user posted image Res se pozna (vsaj pri meni), da mi je nosecnost,dojenje,sedaj se ena nosecnost in predvsem manj moznosti za gibanje zunaj nekako izcrpalo telo...al kaj,saj sploh ne vem vec,kako naj si to se drugace razlagam.
Sicer imam rada zimo in smucanje in hribe pozimi...ampak itak nic od tega ne morem,tako da ze komaj cakam pomlad. user posted image

Eh...samo jamram user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 264
   RE: Junijčki 2018
15.1.2018 8:01:53   
SloncicaX
Hej hej... Tudi jaz sem še tukaj, je pa zadnje časa malo manj časa. Bauko tudi jaz sem pred dobrim tednom prebolela trebušno virozo, dan pred tem pa prehlad z vročino tako da mi je vzelo vso energijo, jedla nisem prav skoraj en teden. Dobro da imam malo rezerve user posted image . Ne spomnim se kdaj bi bila toliko bolana kot sedaj... Dobim vsak virus ki mi ga kdo prinese.
Drugače je pa sedaj že res polovička mimo user posted image brcike so čedalje močnejše, tako da me tudi ponoči pogosto mala biba opozori nase.
Drugače pa če bi lahko izbirala bi šla lahko kar rodit, ker imam tokrat nosečnosti kar dovolj user posted image , ampak še bo kar nekaj vode preteklo kajne? user posted image in kako se ve počutite?

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 265
   RE: Junijčki 2018
15.1.2018 8:50:22   
Maiia_
Pozdravljene,

bi mi katera lahko poslala vabilo v FB skupino na ZS. Saj je skrita, ane?

(odgovor članu SloncicaX)
Neposredna povezava do sporočila: 266
   RE: Junijčki 2018
16.1.2018 11:27:50   
bauko
SloncicaX, ti ne privoščim slabega počutja, ampak mi je pa lažje ko vem, da nisem edina, ki vse pokasira. user posted image In tudi jaz bi šla najrajši kar že sedaj rodit user posted image Ampak ja, šele na polovici smo in se bo treba še malo pomatrat. user posted image Si pa potiho želim, da bi naša junijska biba bila majska. Kar morda niti ni tako nerealno, glede na to, da imam pdp 1.6. in da je drugi otrok. Na trenutke me pograbi, da bi šla kar preučevat in uredit naše malo skladišče otroških oblačil in opreme, da vidim, če je kaj treba še dokupit. Ampak je res še čisto prekmalu in bi imela samo dvojno delo in še manj potrpljenja. Vsekakor pa ne bom čakala na zadnji mesec, ker že sedaj vem, da bom kot kit in čisto preveč okorna za plezanje po podstrešju ali pa šraufanje vozička. user posted image
Vau, ponoči te zbudijo brce? Žeeee? Tale tvoja biba pa res močno brca. user posted image Mene je že malce skrbelo, da so brce že predolgo prenežne, potem pa sem včeraj prvič začutila malo močnejše brce, danes pa tudi že. user posted image Tako da sem se pomirila. 18.1. (čez 2 dni) imam morfologijo in itak komaj čakam.
Mi je pa čez noč začelo primanjkovati magnezija. Včeraj sem kar naenkrat imela vse mišice v kepah in z občutkom, da me bo zdaj zdaj zgrabil krč (no, na trenutke me tudi je). Pa pijem donat in magnesol in D vitamin, ki poskrbi za boljšo absorbcijo magnezija...k sreči pregled ni daleč, da bom lahko ginekologinjo povprašala, kaj lahko še naredim.

A že kaj razmišljate o porodu? Mene je taprvič po 33 urah matranja in neodpiranja rešila epiduralna...in zato razmišljam, da bi jo vzela tudi sedaj. Pa ve?
Edino taprvič sem jo dobila bolj po sreči, ker nisem imela opravljenega predavanja. Tako da moram sedaj to predhodno urediti. Ne mislim pa še 1x hodit na šolo za starše, ker je reeees ne rabim. user posted image

(odgovor članu Maiia_)
Neposredna povezava do sporočila: 267
   RE: Junijčki 2018
16.1.2018 17:42:46   
snika
Pozdravljene,
mene pa nekaj zanima, kako je z dopustom. Meni so v službi rekli, da mi pripada do porodniške sorazmerni delež.
Res je, da imamo junija rok en mesec prej se gre na porodniško, in potem dopust koristimo ko pridemo s porodniške ker še ne zapade.
Samo me zanima ali to drži glede sorazmernega deleža?

Počutje pri meni je ok, sm mela rahle krče ko se je raztezalo, zej se je še to malo umirilo me sm pa tja malo špikne.
Jutri imam ponovni pregled - 17 teden, upam da mi naredi UZ da vidmo pikico.

Uživajte.

_____________________________

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 268
   RE: Junijčki 2018
17.1.2018 12:00:08   
mimi_ka
Hej!
Včeraj sem imela pregled po doooolgem času. Zaenkrat vse ok. Na hitro smo na uz pogledali bebico, naslednjič čez en mesec pa že morfologija. Res se mi zdi, da zdaj v drugo čas kar leti, kmalu bom že na polovici, sploh ne morem verjet user posted image
Drugače pa sva se z ginekologom pogovarjala glede teh ošpic, ki so spet izbruhnile pri nas. Ne vem, če ve kaj razmišljate o tem, ampak mene je pošteno zaskrbelo, ker ta zadnji primer okužene punčke se je zgodil zelo blizu nas. Sploh kler je na našem območju in posledično tudi v vrtcu precej Albancev in ostalih priseljencev, ki so zdaj večinoma preživljali praznike dol in se vračajo nazaj. Tako da sem se odločila, da tamalega vzamem za dva do tri tedne iz vrtca in bo doma. Mi je tudi sama vzgojiteljica rekla, da bi na mojem mestu ravnala enako.
bauko tudi jaz sem imela prvič epiduralno, in hvala bogu, ker me je rešila takrat, ker sem imela sprožen porod. Me je pa vseeno malo strah zdaj v drugo in bi raje videla, da gre brez, sploh če se porod začne spontano, ker meni je epidurala prijela premočno, nisem čutila nič, tudi nog ne, in na koncu nisem mogla potiskat, zato je bil potreben vakum, pa še to je uspelo zato, ker so mi tri babice skakale po trebuhu pol ure, da so malega spravile dovolj nizko v kanal, drugače bi bil po 10 urah matranja na koncu potreben cr. Tako da me je zdaj malo strah epiduralne in bi rajši poskusila brez, če seveda bolečina ne bo premočna.
snika glede dopusta pa ti ne bi znala nič povedati, bodo druge punce vedele kaj več, ker sama delam preko avtorske pogodbe in dopusta, vsaj takega uradnega, ne poznam user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 269
   RE: Junijčki 2018
17.1.2018 17:46:42   
bauko
Hja,saj jaz bi tudi rada brez epiduralne...
Prvic kot ze receno nisem sploh sla na predavanje,ker sem bila tako zelo prepricana,da bo slo vse bp. Tudi psihicno sem se pripravljala,v tistem smislu,da sem z vsakim popadkom blizje otrocku,da smo zenske ustvarjene za rojevanje,itd itd. Potem pa ko se je zacelo zares,je podzavest naredila svoje. Tako da je od vseh silnih priprav v glavi ostalo le se bla bla bla user posted image in sem res neskoncno hvalezna za epiduralno,meni je vse skupaj fuuuul olajsala. Je pa res,da sem cutila ravno prav in nisem imela nobenih negativnih posledic. Zato bi bila rada tokrat malce bolj pripravljena na morebiten podoben scenarij. Je pa res,da je vsak porod zgodba zase,tako da bomo videli kaj in kako bo. Mogoce pa sploh ne bo casa za epiduralno user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 270
   RE: Junijčki 2018
17.1.2018 18:27:36   
SloncicaX
Nasa biba je res aktivna cedalje bolj oh kako je fajn ko koncno cutis otrocka in si lahko bolj miren user posted image . Glede poroda pa ne bom imela nic spet, mogoce samo kako ultivo. Prvic sem bila predavanju za epiduralno in so me cist prestrasili z stranskimi ucinki tako da sem rodila na cist naraven nacin. Bilo je peklensko ampak splacalo se je user posted image . V bistvu se ne razmisljam veliko o porodu, proti koncu bo pa verjetno kak teden cmok v grlu ko bo slo zraven user posted image . Drugi teden imam pregled in upam da izvem kaj pricakujemo, ker me tudi ze srbijo prsti, da bi kaj kupila, pripravilauser posted image . Komaj cakam da spet vidim naso bibo user posted image . Kaj pa vase pocutje. Jaz sem vecinoma kot bi me povozil vlak. Prvic sem bila kot rozica user posted image

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 271
   RE: Junijčki 2018
17.1.2018 21:29:29   
bellabea
Junijčki pozdravljeni! Se opravičujem za vdiranje v temo, želela sem samo sporočiti, da če je tukaj kakšna mamica v pričakovanju dvojčkov, sem odprla novo temo v mapi Dvojčki kjer bi lahko poklepetale user posted image user posted image . Srečno vsem do konca! user posted image

(odgovor članu SloncicaX)
Neposredna povezava do sporočila: 272
   RE: Junijčki 2018
18.1.2018 16:00:06   
bauko
Zivjo punce, evo danes sem dala cez morfologijo in se eno spikanje za ponovni test za toksoplazmozo. Na morfologiji je bilo vse bp,juhuuuuu user posted image user posted image user posted image izmerila mi je tudi maternicni vrat,ki je baje 4,5 cm, kar naj bi bilo super. Tezo otrocka je ocenila na 340g,baje lepo raste in se razvija tako, kot se mora. Tako da super, sem zelo vesela. user posted image Dobila sem tudi napotnico za glukozni test,za kar pa sem malo manj vesela. ;-)
Za krce oz dodaten vnos magnezija pa ni imela nobenega pametnega dodatnega predloga. Pac donat,sumece tablete in potrpet do konca user posted image aja,za gibe otrocka pa je rekla,da nic hudega,ce so se bolj nezni,ker je se majcken in ima se cas,da zacne orenk brcat. user posted image

Sem pa danes nekaj letala po trgovinah in sem kot bi me povozila dva vlaka,ne samo eden user posted image user posted image

Bodite lepo in kaj pisiteuser posted image

(odgovor članu bellabea)
Neposredna povezava do sporočila: 273
   RE: Junijčki 2018
19.1.2018 8:16:03   
Kolerabarepa
Živjo punce.
Še katera nonstop zaspana? Kako se borite z utrujenostjo, sploh na delovnem mestu? Jaz zdržim ene dve uri, potem bi pa že lahko v sede zaspala. Popoldne je obvezen dremež, drugače sploh ne gre! Kako je z vami? Ste polne energije?
Se vam trebuščki že zelo poznajo?


(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 274
   RE: Junijčki 2018
19.1.2018 9:17:09   
bauko
Jaz sem v tem trenutku brez sluzbe. Po eni strani slabo, zaradi financ in ker je po izteku porodniske zelo tezko na novo zacet nekje,ker te nihce noce,ker je jasno,da bos z malim otrockom,ki obiskuje vrtec,pac veliko na bolniski zaradi nege.
Po drugi strani pa si sploh ne predstavljam,kako bi funkcionirala v tej malce bolj tezavni nosecnosti. Verjetno bi bila kar naprej na bolniski in pod nekim psihicnim pritiskom. Ravno danes sem razmisljala o tem,ko sem koncno prisla k sebi,pa je ponoci hci zacela jokat,da jo boli grlo...in danes spet ni sla v vrtec,jaz pa samo cakam,kdaj se bom nalezla od nje. user posted image
Skratka,tole slabo pocutje,utrujenost,viroze in ostale nevsecnosti so sicer malenkosti,ampak ko se sesteje je pa zoprno za znoret. Tako da ce moras zraven se v sluzbo hodit je pa se toliko bolj zoprno. Nimas pa financne varnosti oz je znatno manjsa,tako da tudi iz tega naslova izhaja nek psihicni pritisk. Tako da je v vsakem primeru nekaj...

(odgovor članu Kolerabarepa)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Branje
Michonne RR

Kolikokrat na teden berete svojemu otroku?

Vsak dan (62%)

Vsak drugi dan (15%)

Med vikendom (0%)

Enkrat na teden (6%)

Nikoli (18%)


Število vseh glasov: 34

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!