|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2018
19.1.2018 9:18:49   
bauko
Aja,se to: moj trebuh je ogromen! ;-)

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 276
   RE: Junijčki 2018
19.1.2018 10:05:45   
Stella83
Naj se še jaz javim, nuhalno smo uspešno dali čez, nifty pa pravi, da bomo tudi tokrat dobili fanta user posted image sicer sem res mislila, da bo tokrat punčka user posted image
V prvi nosečnosti sem veeeliko prespala, saj sem bila konstantno utrujena in zaspana. Ker imam SP, sem si to lahko privoščila. Tokrat si pa ne morem, ker imam še enega lumpa doma, ki naj bi hodil v vrtec, pa je več doma kot tam. Žal, čisto vse pokasira 🙁 tako da se strinjam z bauko, da je prav zaradi tega po eni strani fajn, če je mamica brez službe oz če ima SP kot jaz in si to "lahko privošči".
A skupina na fb je že?

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 277
   RE: Junijčki 2018
19.1.2018 14:59:45   
SloncicaX
Tudi meni se zdi da je moj trebuh ogromen, sem pa že dobila komentar da sploh ni velik user posted image potem pa nevem, če ga samo jaz vidim tako velikega, vem da prvič sigurno nisem bila tako ogromna taki čas, sem pa bila na koncu taka da bi se lahko kotalila v porodnišnico user posted image . Se pa za razliko od prvič sedaj ne sekiram za pridobljene kg, ker vem da bo šlo vse dol user posted image vsaj upam da bo tako kot prvič user posted image
Ste že začele kaj pripravljati za male bibe? Jaz začnem drugi teden z bolniško pa mislim, da bo me kar hitro premamilo, da malo pregledam stvari, ki jih mamo pri bajti user posted image komaj čakam da si spočijem, ker kot pravite, mali otrok doma + nosečnost + stresna služba je res zelo naporno... bojim pa se, da mi bo po kakem mesecu postalo dolgčas doma user posted image
Imejte se user posted image

(odgovor članu Stella83)
Neposredna povezava do sporočila: 278
   RE: Junijčki 2018
19.1.2018 18:42:20   
snika
Živjo,

jaz pa sem staknila prehlad, boleče grlo, brez glasu in zamaše nos me spremlja že 3 dni.
Imela sem pregled v 17 tednu, pa mi ni delala nič UZ, je bla babca in sva poslušale srčka.
Sedaj se moram prijaviti na morfologijo, enostavnejše bi bilo če bi mi sami dali datum.

lp

_____________________________

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu SloncicaX)
Neposredna povezava do sporočila: 279
   RE: Junijčki 2018
22.1.2018 10:52:29   
nejkec
Živjo!
A je na fb kakšna zaprta skupina, ki ni moderirana s strani tretjih oseb? 

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 280
   RE: Junijčki 2018
22.1.2018 11:13:48   
madrugada
živjo, dekleta!
jaz sem ravno iz morfologije, vse bp, dobili bomo fantka! tako da bomo imeli parček. :) bo pa očitno pravo nasprotje svoje mirne sestrice, ker že zdaj tako skače, da me včasih kar boli. ginekologinja se danes na uz kar načuditi ni mogla, kako je aktiven, v 20ih minutah pregleda se je ene 3krat obrnil za 360 stopinj.
moje počutje je sicer boljše, zdaj sem v 21. tednu in nisem več tako utrujena. meni je sicer pomagal beli / zeleni čaj pa to, da sem popoldne, ko je iz službe prišel še mož, lahko za cca pol ure zadremala, brez tega ne bi zdržala. najhuje je bilo sicer nekje med 8. in 18. tednom. zdaj mi pa celo uspe biti pokonci do 10h. :) aja pa KONČNO so minile slabosti, zdaj mi ja slabo samo še, če mi ne pač ne paše kakšna hrana.
tudi mene zanima, kako je z dopustom. če katera ve, naj prosim napiše. jaz razmišljam, da ga ne bi letos sploh nič koristila in vsega prenesla v leto 2019. po koncu porodniške ga bom rabila, ker vrtec bo šele septembra ... samo ne vem, če je to sploh možno. no, če ima katera več info, pls share. :)

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 281
   RE: Junijčki 2018
22.1.2018 13:59:24   
Kolerabarepa
Živjo punce. Mene pa zanima, ce si katera vseeno pomaga s kakšno kavo.
Jaz se je sicer skušam izogibati, ampak učasih useeno zjutraj naredim čim šibkejšo, drugače ne zdržim v službi pa že prav nerodno mi je bit skos utrujena :)
Mislite, da je ok sem in tja kakšna kavica? Ali raje čisto črtam?

(odgovor članu madrugada)
Neposredna povezava do sporočila: 282
   RE: Junijčki 2018
22.1.2018 14:30:45   
mimi_ka
Ena kavica na dan ti nima kaj škoditi. Jaz je nisem pila do nekje 14.tedna zaradi slabosti, ker mi je preprosto smrdela. Zdaj pa zjutraj obvezno, včasih še popoldne. V 1. nosečnosti sem jo pila ves čas od prvega dne, ker nisem imela slabosti in mi je hvečjemu koristila da mi je dvignila malo pritisk,ker sem imela skozi nzkega in se mi je vrtelo. Tako da kar brez slabe vesti user posted image

< Sporočilo je popravil mimi_ka -- 22.1.2018 14:40:00 >

(odgovor članu Kolerabarepa)
Neposredna povezava do sporočila: 283
   RE: Junijčki 2018
22.1.2018 14:34:17   
mimi_ka
madrugada čestitke za uspešno morfologijo user posted image mene to še čaka natanko čez en mesec
snika kako pa da se moraš na morfologijo naročiti? meni da datum moj g. kot za vse običajne preglede. A ti je ne bo delal tvoj g?

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 284
   RE: Junijčki 2018
22.1.2018 16:44:00   
bauko
Jaz tudi normalno pijem kavo,brez sploh ne bi mogla funkcionirat. user posted image

Meni je to tudi hecno,da se moras narocit na morfologijo...tudi pri moji gin pac dobim datum za pregled,tako kot vse ostale.

Super za dobre rezultate iz morfologije! user posted image pocasi,a zagotovo lezemo proti nasim pdpjem user posted image

V mojem trebuhu je tudi vsak dan vec akcije. Danes sem proti jutru imela dlan na trebuhu in se mi je parkrat zazdelo,da sem zacutila gibe tudi iz zunanje strani trebuha! Tako da se malo pa bo zgleda tudi to na tapeti.

Sicer pa komaj cakam konec zime,ker komaj se zapnem svojo bundo. user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 285
   RE: Junijčki 2018
23.1.2018 16:41:02   
snika
Ja res je nerodno to naročanje, po tem pa še nikogar ne dobiš na telefon. V Kranju je zgleda taka navada, dobila sem napotnico, bo pa moja G ker te da na ta termin.
Glede dopusta sem se pa pozanimala in ti pripada normalno cel dopust, stari dopust oz. naš dopust iz 2018 lahko koristimo do konca leta 2019. A se večinoma podjetij temu raje izogiba.
Jaz za enkrat še ne čutim nobenih brc, sem 17 teden tako da upam da bodo kmalu.

LP

_____________________________

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 286
   RE: Junijčki 2018
23.1.2018 22:00:24   
Junijskisoncek
Ojla...se ena, ki nestrpno caka junij z okroglim trebusckom :) Moja tretja nosecnost, doma imamo ze parcek..
No, pa bom spet na rr spoznala ene fajn punce, se mi zdi :)user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 287
   RE: Junijčki 2018
24.1.2018 9:08:55   
madrugada
snika, hvala za info glede dopusta. ampak a ni tako, da lahko lanski dopust v tekočem letu koristiš le do konca junija?

hvala za čestitke. :) sem kar pomirjena, zdaj ko imam vsaj načelno zagotovilo, da je vse na svojem mestu. mene sicer zdaj v drugi nosečnosti, zaradi problemov v prvi, bolj pogosto čekirajo in imam uz vsak mesec, tako da malega malce pogosteje vidim. ;) bo šla mogoče katera na 3d ultrazvok? ima tudi kakšno medicinsko vrednost ali je ta preiskava bolj samo za starše, da otročka vidijo lepše?

še tole, ima še katera probleme s srbečo kožo? meni so se po trebuhu pojavili majhni mozoljčki, ki še posebej proti večeru noro srbijo ... me je ginekologinja že dala na jetrne teste, je vse ok, tako da mi preostane le lokalno blaženje. ima katera kak nasvet?

uživajte sonček!

(odgovor članu Junijskisoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 288
   RE: Junijčki 2018
24.1.2018 9:27:50   
Kolerabarepa
Živjo punce.
Jaz sem razmisljala o 3D, ker mi je sodelavka rekla, da je šla za oba otroka. In da ima še zdaj te slikice in sta si otroka ful podobna na teh slikah iz 3D UZ. Da je isti nosek, iste ličnice. Da malo vidiš, kakšen je otroček. Potem sem brala o tem. Ni neke druge funkcije razen, da vidiš malega. Razmišljam, da bi šla.
Jaz imam mozoljčke po prsih, oziroma med prsmi. Ful njih.
Pa sem jih začela z micelarno brisat zvečer in zjutraj - da ni mastna koža. In jih malo posuši, se je izboljšalo. Samo mislim, da so to pač mozoljčki navadni, ker mam večje prsi in se vmes v "grabenčku" naredijo mozolji. Tako da ne vem če bi to za tvoje na bušiju pomagalo.
Ali ostale razmišljate o 3D? Baje je najbolje it okoli 22.tedna.

(odgovor članu madrugada)
Neposredna povezava do sporočila: 289
   RE: Junijčki 2018
24.1.2018 20:12:29   
srečka_nosečkaa
Pozdravljene nosečke :)
V spodnjem delu me v zadnjih dnevih kar precej boli, ful podobno menstrualnim krčem..
ce spijem sumeco tabletko magnezija je malenkost boljse ampak potem spet zacne kar hitro nazaj bolet.. so take bolecine normalne ali je to znak za kaki preplah ?
Sem v 19. tednu, zadnji teden že kar fejst čutim malega :)

(odgovor članu Kolerabarepa)
Neposredna povezava do sporočila: 290
   RE: Junijčki 2018
24.1.2018 20:29:55   
Stella83
Srečka nosečka, načeloma bi te bolečine lahko predstavljale širjenje maternice. Tako, da naj ne bi bilo znaka za preplah. Prav tako je spikanje spodaj v vagini tudi povsem normalno.
Če bi te še naprej skrbelo in bile bolečine močnejše ter da se ne bi nehale, in da bi se pojavila še kakšna krvavitev, pa le pokliči ginekologa.

(odgovor članu srečka_nosečkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 291
   RE: Junijčki 2018
24.1.2018 22:58:31   
bauko
Madrugada,ce te kaj potolazi,mene tudi srbi koza za znoret. Po trebuhu sicer malo manj,ampak tam se najbolj razteguje koza,tako da mi je nekako logicno. Pac mazem z vlazilno kremo in poizkusam cim manj praskat se. Povsem druga zgodba pa je leva joska oz del pod kolobarjem,kjer imam tudi jaz te drobne mozoljcke oz pri meni so.bolj hrapavi flekci. Srbi pa...uh,ni besed,ki bi opisale to. user posted image res je nadlezno,vcasih bi si jo lahko utrgala dol,tako zelo srbi. In nic ne pomaga. Mazanje,ne mazanje,fenistil,luftanje oz preprecevanje potenja...nic. hecno je,da je samo tam,na desni nimam nic...ampak v prvi nos.je bilo identicno. Pravzaprav je tokrat to bil eden tistih prvih znakov,ki mi je dal misliti,da sem morda noseca. Ti vzporedni znaki,ki se pojavijo med nosecnostjo so vcasih res cudni...ali pa so normalni,samo da si jih ne znamo razloziti...saj ne vem. Skratka srbi!!! In minilo bo a ves kdaj,junija 2018 user posted image sporoci,ce najdes kaksno resitev za to :-)

Jaz 3D ne bom sla delat,nisem fan tovrstnih spominkov :-)

Aja,se to: tudi mene boli trebuh in se mi zdi tak tezek,kadar ne pijem redno magnezija in kadar premalo pocivam

(odgovor članu Stella83)
Neposredna povezava do sporočila: 292
   RE: Junijčki 2018
24.1.2018 23:26:39   
mimi_ka
Ja glede srbenja se kar strinjam z bauko, to so pač radosti nosečnosti in jih moramo vzeti v zakup user posted image jaz sem.imela v prejšnji josečnosti tudi grozno srbečico po trebuhu, ampak šele na koncu zadnji mesec. Me je tudi panika, da niso te jetrne težave, pa so me v porodnišnici pomirili, da v tem primeru pride do srbenja po celem telesu, ne samo po trebuhu. Tako da sem si večkrat na dan mazala z olivnim oljem in karitejevim maslom, malo je ublažilo, ni pa nehalo dokler nisem rodila.
Tudi jaz ne bom šla delat 3d uz, ker sem že tako ogrooomno plačala za nipt test in moram.zdaj malo zategniti pas, ker bomo spomladi mogli tudi zamenjat moj avto, ki je odslužil svoje. Me kar stiska že zdaj, koliko stroškov me še čaka. Še dobro, da mi ni treba skrbeti glede opreme, ker imamo večino stvari od prvega, edino kakšna oblačila bo treba dodatno nabavit, ker zdaj bo punčka. Pa še to upam, da dobim nekaj od sestrične.
Tudi.moj trebuh je že kar konkreten in me tudi predvsem zvečer začne bolet, imam občutek kot da me bo razneslo, sploh če se za večerjo najem. Mi je pa zadnjič g ugotovil tudi popkovno kilo, ki mi je baje ostala od prvega poroda, pa sploh nisem vedela zanjo, imam.pa kar precej razmaknjene mišice, zato mi tudi je ostal tudi trebušček po porodu. Zdaj mi je rekel, da bo treba to operirati in mišice nazaj zašiti na mesto, ker je nevarno, da se ti črevo ne uklešči. Ah kaj vse nas ne doleti med nosečnostjo user posted image ma saj se bo vse rešilo, samo da so naši otročki zdravi user posted image

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 293
   RE: Junijčki 2018
25.1.2018 16:44:35   
snika
madrugad

madrugad pri porodniški je izjema in lahko koristiš dopust še naslednje leto - navajam:
"V primerih, ko delavec letnega dopusta v tekočem koledarskem letu oziroma do 30. junija naslednjega leta zaradi odsotnosti zaradi bolezni ali poškodbe, porodniškega dopusta ali dopusta za nego in varstvo otroka ni izrabil, ZDR-1 nadalje v četrtem odstavku 162. člena daje možnost daljšega prenosa letnega dopusta, in sicer do 31. decembra naslednjega leta. "

Če se seveda z delodajalcem lahko o tem dogovoriš
Glede srbeče kože je pa pri meni isto sploh zvečer ko je vse bolj napeto. Mi je pa kolegica rekla da ni dobro praskati ker s praskanjem še bolj raztezaš kožo in je večja možnost nastanka strij.
Tako da se res zadržim.

Tudi jaz sem razimišlala o 3d slikanju, pri enem gin sem gledala in piše: navajam: "Najprimernejši čas za 3D/4D pregled je sicer med 25.-34.tednom nosečnosti."
Kasneje naj bi bil že prevelik in naj nebi celega ujel v objektiv user posted image .


_____________________________

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 294
   RE: Junijčki 2018
25.1.2018 17:14:11   
Butterfly xx
Naj se še jst javim po dolgem casu user posted image vceraj sem dopolnila 19 t.,smo pa zaceli lepo brcati ze pred dobrim tednom,zelo lep obcutek je tudi cutiti malo bibo pod roko na trebuscku,te kar pomiri user posted image sicer tudi mene zadnje 3vecere tisci v sp.delu trebuha,sploh v mirovanju cutim pritisk in trebuh kar otrdi...ampak nic kar ne bi bilo za zdrzat user posted image user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 295
   RE: Junijčki 2018
26.1.2018 7:41:48   
madrugada
mimi_ka, a ti je dal ginekolog napotnico za fizioterapevta? ne vem, iz kje si, ampak tukaj v lj. porodnišnici so fizioterapevti ful uspešni pri reševanju težav z diastazo rektusov. jaz sem v prvi nosečnosti hodila na fizio sicer zaradi drugačnih razlogov, ampak je bilo tam veliko nosečnic in punc po porodu ravno zaradi te težave. in baje je le 1 do 2 % potrebno reševati operativno. čeprav predvidevam, da je pri tebi ravno kila tista zaradi katere bo (še dodatno) potrebna operacija. sem pa ravno delala selekcijo oblek, ki jih imam za ta novega člana in se mi je nabrala ena vreča oblekic za punčko. takih res punčkastih, ki jih ne morem uporabiti za fantka. ampak luštne stvari. javi, če jih mogoče hočeš ...

snika, ful hvala za tele info. super, torej, zakon to omogoča, zdaj moram samo še vodjo prepričat, da je tako najbolje. nam hodi na roko to, da bo kmalu po porodu poletje in zato primeren čas za izrabo čim več dopusta. user posted image

srbenje jaz trenutno blažim tako, da najhujše dele (ki so, kot praviš ti, bauko, kar hrapavi flekci) mažem z bepantenom, trebuh in prsa pa z mandljevim oljem zvečer, zjutraj pa s hladilnim mazilom. sicer se potem vse poca, ampak za enkrat dokaj učinkovito blaži. se mi je pa pojavila nova težava - zatečeni (in srbeči!) gležnji. jupi. user posted image




(odgovor članu Butterfly xx)
Neposredna povezava do sporočila: 296
   RE: Junijčki 2018
28.1.2018 14:31:53   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: madrugada

mimi_ka, a ti je dal ginekolog napotnico za fizioterapevta? ne vem, iz kje si, ampak tukaj v lj. porodnišnici so fizioterapevti ful uspešni pri reševanju težav z diastazo rektusov. jaz sem v prvi nosečnosti hodila na fizio sicer zaradi drugačnih razlogov, ampak je bilo tam veliko nosečnic in punc po porodu ravno zaradi te težave. in baje je le 1 do 2 % potrebno reševati operativno. čeprav predvidevam, da je pri tebi ravno kila tista zaradi katere bo (še dodatno) potrebna operacija. sem pa ravno delala selekcijo oblek, ki jih imam za ta novega člana in se mi je nabrala ena vreča oblekic za punčko. takih res punčkastih, ki jih ne morem uporabiti za fantka. ampak luštne stvari. javi, če jih mogoče hočeš ...


Hm a res? Meni ji dal nič,samo omenil mi je diastazo po prvem.porodu. Če bi vedela, da je možnost za fizioterapijo, bi sigurno zatežila. Sem.s primorskega konca, g pa imam v Postojni. Ja zdaj je verjetno res že prepozno, ker se je toliko poslabšalo, da bo treba verjetno res operirati user posted image

Veš, da bi res z veseljem vzela oblekice user posted image ti si iz lj, če prav razumem? moj je drugače vsak dan v lj, ker se vozi v službo. Koliko pa je stara tvoja pupa? Jaz imam tudi nekaj malega oblačil za fantka, samo nisem še nič pregledala, ker imam vse zapakirano po škatlah. Čeprav ravno teh malih cunjic, do 1 leta imam najmanj, ker sem veliko dobila sposojenega in potem vrnila. Bom pa pogledala, kaj je ostalo in kar je še lepo ohranjenega ti komot odstopim.

(odgovor članu madrugada)
Neposredna povezava do sporočila: 297
   RE: Junijčki 2018
29.1.2018 13:40:16   
bauko
Zivjo punce,
Glede srbece koze na trebuhu sem vceraj nekaj odkrila. Do sedaj sem se vedno mazala z nekimi vlazilnimi kremami in losjoni pac. Vceraj pa sem sprobala hcerino negovalni kremo od A-derme,ki je namenjena negi koze za otroke z atopijskim dermatitisom in moram rect,da je razlika res ogromna. Tak fin obcutek je bil na kozi se dolgo po tistem,ko sem se namazala,tako da priporocam. Je pa res,da je draga ko pes in da za tiste zelo srbece hrapave flekce ne pomaga.

Uzivajte soncka!

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 298
   RE: Junijčki 2018
29.1.2018 15:08:09   
Kolerabarepa
Živjo dekleta.
Mal me zanima, kako ste. Kakšne zanimivosti glede prehrane? Meni je prvo tromesečje bilo slabo samo ob misli na sladko, zdaj so mi pa tortice že prav preveč dobre :)
A ma katera nasvet glede krčnih žil, opazila sem da jih imam na nogah, zdaj so se zacele. A katera nosi nogavice za pomoč pri tem? Kaj pomaga?

Kaj pa vaša oblačila? Kupujete za nosečnice ali malo večja navadna? Meni namreč kavbojke že dolgo niso niti ene prav, tako da sem na trenerkah in pajkicah, zdaj pa počasi tudi trenerke že tiščijo. Kaj pa ve nosite?



(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 299
   RE: Junijčki 2018
29.1.2018 17:26:47   
bauko
Hej,
glede hrane: Jaz jem večkrat po malo, če ne se mi zdi, da se bom kar razpočila. Sicer pa v tem trenutku nimam kakšnih posebnih želja ali pa da bi mi kaj smrdelo. Edino tadrugo kavo sem ukinila. En čas sem jo rabila, da sem preživela popoldne, potem pa se je sprevrglo v nespečnost, tako da sem jo opustila.

Krčnih žil na srečo nimam, tako da ti za to težko kaj svetujem.

Oblačila: Hmja...jaz sem večinoma v nosečniških pajkicah in nosečniških stretch kavbojkah. Je pa odvisno od modela, ker ene zadeve, tudi če so nosečniške, začnejo tiščat. Vsaj mene, ker imam tudi tokrat ogromen trebuh in precej nizko. Je pa res, da se širim tudi v stegna in rit, ker se premalo gibam. Enostavno ne gre drugače, ker čim pomolim nos na mraz ali veter, zbolim. Ni mi všeč, ampak tako pač je. Mislim, da imajo še penziči več kondicije od mene user posted image Tako da jaz kar se hlač tiče nimam niti enih navadnih. Zgoraj pa tudi večinoma nosečniške majice z dolgimi, tunike, široke in dolge puloverje...bundo pa tudi komaj še zapnem oz če hodim je še ok, če se usedem jo moram pa že odpet, ker je neudobno.

(odgovor članu Kolerabarepa)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?