|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.11.2018 15:00:16   
naty1989
No jaz sem že fertik za danes, nič drugega ni bilo kot to, da je rekel da O najbrž bo, tam v roku treh dneh. Naslednjič pa imam potem pregled za zamašenost jajcevodov, ali če je kaka pregrada...


Mi je pa z glave padlo, da bi ga vprašala za te folikle kako se razvijajo, zato me zanima za tebe Abracadabra kako ti je rekel prvo G, ko si imela pregled, če ti je rekel da bo O, ali je bil v dvomih...ali je najprej začel govoriti o velikosti foliklov?


Aha Abracadabra to pa vredu, da ti je že takrat rekel, da bo treba začet razmišljat o otrocih, ker meni ni niti omenil še. Izgleda, da odvisno koga imaš, eni so mogoče bolj na iz, bolj na saj bo...pa se ne obremenjujejo preveč :)


Tudi jaz sem razmišljala za Mariposo08 ja, le kje se je izgubila,haha? ali je mogoče kaj jezna? Pa Aleksandra nič ne piše? No pa sej bo, mogoče pa nima časa zdaj :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.11.2018 16:48:45   
Mariposa08
Hei punce ! Nič nisem jezna :) sem na bolniški ker sem dobila vnetje sinusov in sem na antibiotikih in očitno to ni dovolj me je tudi v hrbtenici zagrabilo, ker imam tako že od prej težave ( hernije ) , tako da sem čisto obležala . M je končana , do včerja sem jo imela , moj je šel na pot tako da upam da bo O kasneje , da bi ujela še pravočasno čas ko bo O. Sem že malo bolje ampak prve dni sem bila pa čisto zanič . Pa če to vse ni dovolj je v moji družini zdaj polno novih nosečnič ki tako lepo veselo razlagajo kako so zanosile iz prve in vse to mene to spravlja v še večji obup tako da sem se tudi iz tega izolirala. Saj sem za vsako vesela in jim privoščim ampak mi je enostavno preveč težko pri srcu da bi to poslušala , pa če to ostali razumeji ali ne mi je čisto vseeno.


No da malo odgovorim , Lillyy upam da ti je uspelo ! Kdaj ne pričakuješ M :) ?

Abracadabraa super za clomid , držim oesti, da bo tokrat uspešno :) !
Naty super za pregled, sem vesela da je vse ok, pa poročaj kako bo za ostale preiskave. Za prehodnost jajcevodov ti tvoj G naredi pregled ?? Se mi zdi da se gre na laparaskopijo , če se ne motim ? No skartka držim pesti da bo vse v redu :)


Rozainmodra tudi jaz se pridružujem Lillyy da mogoče bo pa kdo odpovedal termin in bosta prej prišla na vrsto , samo ne obupati :) !

Ella nism brala vsega , je kaj novega pri tebi ? Ti si že po M , upam da bo uspešen ta cikel zate in vse :)


Aleksandra čestitam za nosečnost :) ! Grozno pa da se je tako obrnilo , da se ne ve kje je nosečnost . Upam da se je do zdaj že vse uredilo in uživaš v začetku nosečnosti :) 


Pince držite se pa se še kaj oglasim! Ne morem preveč v telefon gledati , ker me glava začne grozno boleti . Sr še tipkamo :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.11.2018 18:05:21   
abracadabraa
Ojej mariposa, cimprej ozdravi.

Mojq M je tudi ze mimo. Vceraj zadnji dan. Tako da upajmo da uspesnost ta cikel. 


Naty, meni je rekel samo vsmislu da jih je malo teh foliklov oz.da niso dovolj veliki.. Torej sibka O.. Vsaj tako sem razumela...Lepo da si opravila in da bodo se podrobneje pregledali


Aleksandra, zate pa upam da se stvari urejajo v pozitivno smer

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.11.2018 19:58:36   
Lillyy
Ajej Mariposa, fajn fajn se pozdravi! Kar počivaj, da boš čim prej zdrava. 😀😀 Vsake toliko se nas očitno mora kaj prijeti. Upam da s tvojim dragim ne zgrešita O in če ne pa tudi če, nič se sekirat, zdaj važno da se pozdraviš 😀 Jaz pa M ne pričakujem v ponedeljek oz. od ponedeljka dalje. Vsake toliko čutim malo napetosti v trebuhu, se najbrž pripravlja ...  😐

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.11.2018 21:38:16   
Rozainmodra
Ojla.
Lilyy, zdaj čaka na nov datum. Jp, samoplačniško prideš na vrsto najbrž takoj. Šel je že samoplačniško na uz trebuha, ker ga je poslala zdravnica, pa ni želel predolgo čakat. Potem, ko je imel opravljen uz trebuha, je takoj dobil še novo napotnico za urologa. Tam pa sledi verjetno nadalnje zdravljenje oz.poseg. Upam. Zato bo rajši počakal. Samoplačniško so taki posegi zelo dragi, kolikor mi je znano. Za letos smo po moje opravili. Sem se že sprijaznila. Še enkrat, sem neskončno hvaležna za svojo družino. In srečna. Ostaja pa tisti.. še bi, prosim. :) zdaj pa tudi mene zanima kaj je z Aleksandro, ona je bila v bolnici zaradi suma izven maternične, ne? Upam, da se vse srečno izteče oz. nadaljuje. Lp.

< Sporočilo je popravil Rozainmodra -- 8.11.2018 21:39:25 >

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.11.2018 12:50:00   
Aleksandra91
Punce, da se vam javim po celem tednu.. bila sem tako zalostna/zaskrbljena, da nisem imela volje pisat...
Torej v sredo se je bhcg dvignil na 1150, na UZ se vedno nic vidno.. G je nekaj videl na L jajcevodu, ampak, ker je nosecnost zazeljena smo se malo pocakali. Vceraj so se bolecine popolnoma umirile.Danes so se bolecine vrnile, verjetno psiha naredi svoje... ponovno sem imela pregled. Bhcg se je spet dvignil na 2531. Na UZ pa koncnooo v maternici vidna gestacijska vrecka, vendar brez plodeka. Sedaj sem narocena cez 3 tedne na pregled in upam, da bo takrat plodek viden v vrecki!!!!!

Bolecine na levi strani povzrocajo po vsej verjetnosti neke ciste, potrdili mi bodo na naslednjem pregledu.

Zaenkrat sem tako veselaaa, ampak se mi je do naslednjega pregleda strah veseliti, ker kljub vsemu je bil zadnji teden zelo naporen in te prestrasijo z vsem.... 
se mi zdi da sploh ne znam izraziti custev.. :) 

(odgovor članu Rozainmodra)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.11.2018 13:11:30   
abracadabraa
Aleksandra, ocitno gre kot mora iti! Upajmo do konca! Jaz verjamem da bo se vse dobro!! 

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.11.2018 14:36:59   
naty1989
Abracadabra


Hvala za informacije, samo zanimalo me je kako je bilo pri tebi :)


Mariposa08


Ah, žal mi je zato, da imaš toliko težav z zdravjem. Ja vedno nekaj pride vmes, sploh zdajle ko si želimo te zanositve, pa nam nekaj onemogoče da pridemo do nje. Mogoče smo pa bolj občutljive zaradi tega. Upam da se čim prej pozdraviš in greš spet normalno naprej :). Verjamem, da boš ujela O, sej veš lahko je tudi pozneje, nič ni še rečeno, oz. odločeno. Nikoli ne veš kako bo na koncu meseca se pokazalo :).


Te čisto razumem, da si se malo od tega izolirala, od vsega skupaj paše malo stran stopit, pa da vsaj ne misliš na to toliko. Ker od vsega tega si še bolj slabe volje. Ampak včasih, sploh v tvojem primeru, če je polno takih okrog tebe, ne gre vedno najboljše. Ampak ne obupat, boš videla, da bo tudi zate in za nas 1x posijalo sonce :). In bomo me razlagale ostalim, kako smo lepo zanosile, naravno...pa se bomo hvalile s tem...jaz nas že vidim,haha :). Ja normalno, sej si vesel, ker je nekomu uspelo, ampak si misliš kaj pa jaz?? ni prav vseeno ne, pa naj kdo reče kaj hoče.


Nisem čisto sigurna za ta pregled naslednji četrtek, nekaj v zvezi z zamašenostjo jajcevodov je rekel. Mogoče sem pa kaj zamešala, ko si tam si malo živčen in nervozen pa lahko kaj pomešaš. No glavno, nekaj bo, že to je dobro da se nekje začne, ker me lahko čaka še dolga pot in nekje moraš začet :).


Aleksandra91


te čisto razumem, da si imela zelo naporen teden, če ne kr najbolj naporen v svojem življenju. Torej sedaj nisi več v bolnici ne? kaj pa pravijo zdravniki? So optimistični? Ja te razumem, sej ne veš kaj pričakovati, se veseliti ali kaj si sploh misliti glede na vso situacijo. Ampak saj boš videla, kot pravi Abracadabra, da se bo na koncu obrnila vsa zadeva, tako kot mora in boš končno izvedela kaj bo :)

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.11.2018 15:06:17   
Lillyy
Rozainmodra, jaz bi se na vajinem mestu vseeno pozanimala koliko stane poseg. Ker je v majhnem obsegu, bi znalo biti da ni tako drago. Če pa govorimo od 500 eur naprej, je pa vsekakor bolj smiselno počakati, saj denar tudi potrebujete. Zagotovo bo še kdo drug zbolel ali odpovedal termin in kaj pa veš, morda bosta vseeno letos na vrsti 😀
Aleksandra, jaz sem prepričana, da bo na koncu vse kot mora biti! Močno držim pesti! To da je vidna vrečka je dober znak in da se vsebnost hormona veča. Pazi nase in upajmo na najboljše! 😀Mene pa danes že špika po po trebuhu, čakam že kakšen rjav izcedek. Ga ponavadi malo dobim že prej. Glede na špikanje, bo pomoje M zagotovo prišla, nisem preveč optimistična.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.11.2018 22:17:44   
naty1989
Ja rozainmodra, se strinjam z Lilly, včasih sploh ne pričakuješ, pa se kaj takega zgodi, recimo, mogoče res kdo odpove in prideš kmalu na vrsto, pač če je namenjeno potem bo. 

No te pa sma skoraj na istem Lilly, obe špika samo tebe pred (ne)pričakovano M, mene pa od O. Ja moja O bi naj prišla, do ju3 ali do ponedeljka mislim. Mogoče je pa ravno zdaj,haha. No ko bo pa mene pred M matralo, bo pa tebe že od O. V primeru, če ne bo uspelo. 

Pa maš kake znake, da bi lahko kaj bilo?

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.11.2018 22:30:56   
naty1989
Tudi jaz nisem nekaj optimistična, ne vem ko je M vedno je že težko kaj drugega pričakovat. Upanje seveda ostaja, ampak kaj ko imamo samo 25% na cikel. Ko bi vsaj imele 75%, haha. To bi bilo veselje 😊. 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.11.2018 13:00:58   
Lillyy
Naty, nimam nobenih znakov. Itak če imaš kaj ali pa ne, nič ne pomeni. Sem imela že vse in nič pa ni bilo. Zaenkrat nimam še nobenih izcedkov, bomo videli v prihajajočih dneh.Ti pa kar veselo slončkaj, da slučajno ne zgrešiš O 😀😀 kako ste ostale punce? Mariposa, upam da je zdravje bolje. Ostale se pa tudi že bližate O kot Naty. Aleksandra ti pa tudi upam da se držiš 😀

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.11.2018 14:14:55   
Rozainmodra
Hej. Da spet pristavim svoj piskrček :user posted image možek je dobil nov datum konec tega meseca. Kar je čisto v redu.user posted image Res sem mislila, da bo dolgo čakal. Zdaj pa se mi spet postavlja vprašanje zadnjih mesecev.. kaj bo opravil. Ah, skoz nekaj dvomim, pol pa drugim solim pamet z: ne obupat user posted image Poseg, če bo, bo najbrž manjša operacija. Ginekologinja je rekla, da je cista povsem nenevarna in sicer nebi bilo neke potrebe po odstranitvi. A ker najbrž to vpliva na plavalce, bi bilo verjetno najbolj smiselno odstranit. Če pa bo spet kak urolog izjavil, da ni nič in da ni na pravem naslovu.. user posted image potem res ni več kaj narest.
Glavo pokonci a ne? user posted image lepo nedeljo vsem.

< Sporočilo je popravil Rozainmodra -- 11.11.2018 14:23:02 >

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.11.2018 18:40:18   
Ella221118
Aleksandra, čestitaam!! user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim, da je super znak, da se je pokazala vrečka v maternici! Sploh ker se bhcg tako lepo dviguje user posted image . To pomeni, da gre v pravo smer in je naslednji pregled ubistvu tisti prvi pravi user posted image user posted image . Upam, da se ti uspe sprostiti in da razmišljaš pozitivno user posted image .
Zdaj pa da bo vsak mesec naprej vsaj ena nova srečka! user posted image user posted image

Rozainmodra, super, da ni treba predolgo čakat user posted image . Upam, da vse uredijo, tako da čimprej zagledata user posted image . Tako, kot si rekla - glavo pokonci user posted image

Pa da še jaz malo javim.. v četrtek sem bila pri bioenergetiku in morem rečt da je bilo kar nad pričakovanji. user posted image Sem dobila kar nekaj informacij in občutek, da nekaj le je na tem. Kar se tiče zanositve naj bi predvsem odstranila sladkor iz svoje prehrane, težava pa naj bi bila tudi v mojih zobnih plombicah.. torej v teh navadnih. Nevem točno kaj, ampak mi je svetoval da jih odstranim, ali pa si kupim Selen. Tako, da zdaj jem selen, ker če bi si jih odstranila, naj bi bilo dobro da potem tri mesece po tistem ne zanosim. Opravil je tudi neke meritve z diodami na jajčnikih in so pokazale težavo v povezavi s progesteronom.. Tako, da zdaj nevem kaj naj naredim glede tega, ginekologinja je namreč rekla da naj bi bil progesteron ok. Potem pa je še več takšnih majhnih stvari in nasvetov.. večkrat je govoril o stvareh, na katere sem že sama posumila, pa ne samo v povezavi z zanositvijo. Recimo opozoril me je na težavo z jetri, pomanjkanje omega3, priporočil mi je tudi menjavo tabletk folne.. Naj omenim da ima tudi zdravstveno podlago user posted image .
Torej to je to na kratko user posted image . Je pa rekel, kar je meni najpomembneje, da če bi videl blokado pri moji zanositvi, da bi mi povedal, da mi ni namenjeno. Tako pa bebica čaka name in pravi čas user posted image .

Zdaj tudi pridno delam ovulacijske teste.. zaenkrat še ni bilo pozitivnega, upam, da bo v naslednjih dneh. user posted image

Lily ti si že proti kocu cikla? user posted image

(odgovor članu Rozainmodra)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.11.2018 19:04:30   
Mariposa08
Hei punce ! Da se malo javim :)

Lillyy sem malo boljše , še kakšna 2 dni bom ostala doma potem imam kontrolo pri svojem zdravniku pa če bo vse ok grem potem delat , moj naj bi v torek zv ali sredo zj prišel že domov , takrat nekako naj bi tudi O bila , tako da močno upam da je ne zgrešiva.


Ella super za bionergetika in lepe novičke ki ti jih je povedal. Pri katerem bioenergetiku pa si to bila in v katerem kraju  ? Jaz bi tudi šla če ta cikel ne bo nič. 

Rozainmodra no vidiš datum sta hitro dobila tako da nekaj že je na tem, da se bojo stvari hitro uredile tako kot se morajo :) 


Aleksandra čestitke ! Verjetno si samo kasneje zanosila pa se zaradi tega še pmod ni videl :) drži se pa držimo pesti še naprej da bo vse tako kot mora bit !


Naty in Abracadabraa kako sta vidve ? Kaj novega pri vama :) ?

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.11.2018 21:55:13   
Rozainmodra
Hja, a veš, da sem tudi jaz najprej to pomislila user posted image morda pa le.. bo vse skupaj malo hitreje. Do pregleda ne mislim nič preveč upati. Potem bomo pa videli. Imamo pa ta mesec še toliko opravkov, da bo res hitro okrog.
Aleksandra, moje mnenje je, da bo vse v redu. Mislim, da so zdravniki prehitro "lovili" malo bitjece, kje je, zakaj ni.. itd. Zase vem, da se tudi v tretji nosečnosti ne prikažem prej h ginekologinji kot v devetem ali desetem tednu. Razen, če bi bile res neke zelo močne bolečine in dlje časa. Nekatere nosečnice ob zanositvi občutijo bolečine, slabost, tako, da ni vse takoj za paniko in k zdravniku. Sicer imam sama visok prag bolečine in čakam do zadnjega, če le ni res, res nujno.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.11.2018 7:10:01   
Lillyy
Jaz pa dobila M, točna kot urca ... Sem čisto na tleh 😭😭 pokomentiram objave zvečer

(odgovor članu Rozainmodra)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.11.2018 7:33:45   
abracadabraa
Lilly :(( zal mi je za M :(

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.11.2018 12:56:52   
Aleksandra91
Lilly zal mi je :(

Mariposa upam da si ze kaj boljse! In da bosta s tvojim se ujela taprave trenutke O :)

Abracadabra kako pa je s tabo, sem zdajle cisto pozabila kdaj ne pricakujes M?

Ella super prebrati in vrjetno tudi slisati taksne stvaei od osebe za katero ves, da ima nekaj pojma in da ve kaj dela. Drzimo pesti, da bo uspesno!

Rozainmodra drzimo pesti, da bo moz super uresil na pregledu!!

Kar se tice mene.. itak sem vesela, da se je vrecka pokazala v maternici... zdaj me samo skrbi, da ne bi ostala prazna... in je takoo mucno tole cakanje na pregled :/ poleg tega imam se vedno obcasne bolecine v jajcniku... me res zanima kaj se dogaja.. upam da bom naslednji teden vedela kaj je... malo bolj miren si potem :) zaenkrat se pa ne upam se cisto nic veselit... ceprav sem uradno v 6t5d :)

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.11.2018 15:16:38   
naty1989
Pri meni ni nič kaj novega, vse ok. O je verjetno šla po mojem. No res je da je lahko še danes ali ju3, samo mislim da je to to. Haha ja, seveda sem probala trofit to O, na vse mogoče načine 😋, ampak saj veste zadeva je bolj komplicirana kot izgleda na prvi pogled. Probam se čim manj s tem obremenjevat, pa ne mislit na to, včasih mi celo uspeva,haha. Je res težko karkoli upat, ker se ne ve kako bo, kaj še bo prišlo vmes... sem mnenja, da kaj hočem jaz tu se nekaj jezit na to zanositev, če tako ali tako ne bom nič s tem naredila, samo še več škode bo, kot pa koristi, če bo bo tak samo od sebe.

Mariposa08

Me veseli, da si boljše z zdravjem, no malo še pa "veselo na delo"😋. Haha, ja te O pa res ne smeš zgrešit ne.

Ella

Ah te se pa moraš sladkemu odpovedat, jaz imam pa tako rada sladko. Pa skoz je nek rojstni dan, pa so peciva in torte...se skoraj ne morem temu odpovedat,haha. No sej mogoče bi pa vsaj zmanjšala.
Seveda čaka na tebe bebica, samo ti še moreš na njo malo počakat. Sej bo. Na vse nas nekje čakajo ti otroci. 

Aleksandra91

Upajmo da bo vse dobro na koncu. Aha, kaj pa bo potem če bo vrečka prazna? Mislim kaj sledi? 
Ja to čakanje ubija, se mi zdi da bolj čakaš na to, bolj te muči in psihira vse skupaj. Boljše včasih da sploh ne razmišljaš kaj te čaka. 

Lilly

Tudi meni je žal za M. Si že kaj boljše? Sej bo, ne obupat, si še mlada. Boš videla, da se bo 1x nekaj prijelo, ni hudič. Še imaš vse šanse. 

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.11.2018 19:52:11   
naty1989
Abracadabra

Kaj je tebi G pregledal na prvem pregledu? Pred tistim ko ti je pogledal za O mislim.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.11.2018 20:13:31   
Rozainmodra
Aleksandra, saj zato pa pravim.. čim kasneje na prvi pregled. A ni škoda živcev, da nekaj vidiš ko je v bistvu šele na pol razvoja? Narava mora opraviti svoje. Pa kakorkoli že. Hsg itak takoj naraste in plus lahko zagledaš zelo kmalu. A preden je otročiček zares dovolj razvit, da je že viden pač traja nekaj tednov. Jaz nebi dovolila, da mi kdorkoli špekulira ali me sploh kaj pregleduje preden ni zares jasno kaj se dogaja. To je pa tam nekje v desetem enajstem tednu. Seveda izjema so bolečine, tiste res močne . A so ti celo splav omenjali? Če sem prav zasledila?

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.11.2018 21:13:35   
abracadabraa
Mariposa, lepo da si boljse..upam da bos kmalu super :)Ej, tudi moj je zdaj 2dni sluzbeno odsoten.. Ampak naceloma naj ne bi ze imela O ceprav me neki spika.. Ampak je se zgodaj da bi bila.. Upam.. 

Drugace sem ok tudi po clomidu.. Nic stranskih ucinkov zaenkrat... Pa ve druge? 


Aleksandra.. Verjamem da to cakanje je zeloo mucno:// da se le konca lepo! 
Naty, prvic mi G ni kaj dosti rekel.. Da moremo pogledati ko bo O.. Prvic je pogledal ali je kaka pregrada.. Kako si ti zdaj? Tvoji pregledi? 

(odgovor članu Rozainmodra)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.11.2018 21:17:19   
abracadabraa
Ella.. Zanimivo.. Jaz se ne znam opredeliti glede teh bioenergetikov.. Po eni strani sem skepticna, po drugi me pa mikaNo, bos videla tudi tebi bo zagotovo uspelo do otrocka!! 

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.11.2018 18:32:13   
naty1989
Kateri dan pa si po M? Najbrž je še res prehitro. Jaz sem tudi imela pregled na 15 dan po M, pa še ni bila O mimo, tako da je bolj možno da je kasneje kot prej. Lahko je tudi na 18.dan. Točno tako ne bomo vedeli. Drugače pa ni panike, če je tvoj odstoten samo 2 dni, saj veš semenčice so tako 3 dni pri nas,haha. Zdaj pa ko se bo prijelo se tako bo in zanimivo sploh ne bomo na O rable gledat. Glede na to, da smo se zdaj obremenjevale sploh na začetku še, kdaj bo, pa tisti dan akcija, pa še en dan prej, pa po ne smemo pozabit...no vidiš pa ravno tako ni ratalo. Sej bo, vse ob svojem času, pravijo 😋. 

Jutri imam še en pregled, zato sem vprašala, ker bo meni najbrž isto pogledal za pregrado. 

Ti še ješ clomid? Kaj pa naprej, boš imela kake preglede še? 

Za bioenergetika sem tudi jaz malo zmedena, če res pomaga, ali je to samo tako, da si potem psihično bolj pomirjen ko greš tja, pa ti reče da je vse ok. Ne vem, zaenkrat še ne bi probala, bom raje počakala, da vidim kako se bojo stvari na naraven način razpletle. 

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 lastnosti odličnega partnerstva
Preverite, ali ima vajino partnerstvo teh sedem ključnih lastnosti, ki vama bodo pomagale, da bo vajina sreča v dvoje tr...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?