|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.12.2018 6:55:45   
lola85 RR
Punce, sem se po dolgem casu malo ustavila na vasi temi, samo toliko, da vas pozdravim in vam zazelim lepe praznike❤🤗Poznate me pod imenom Anonimna, ki je + zagledala konec junija in imam za sabo ze kar nekaj ss.Moja nosecnost poteka dokaj mirno in se pocasi bliza koncu- pdp v zacetku marca :) bo pa baje pupika, po 2 fantih in se je ze neskoncno veselimo😊Na hitro sem prebrala, da ste se nekatere na pomoc obrnile tudi h ginekologom in dobile ustrezno "terapijo". Drzim pesti, da vam novo leto prinese tako tezko pricakovan plusek❤❤❤🎁🎁

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.12.2018 9:58:36   
Mariposa08
Lola lepo , da si se javila po dolgem času :) sem veliko mislila nate , super da je vse tako kot mora bit im čestitke za punčko :) no pa bo bratce zdaj sestrica razveselila :)) sem kar čutila da bo pupika ;) 

Pri meni kot pri mnogim nič novega , usak mesec upam pa spet ni nič, bom pičasi nehala upat pa bo mogoče kej :) 

Tudi jaz ti želim lepe praznike, lepo se cartaj z otročki in možem , pa se še kaj javi :) ❤️

(odgovor članu lola85 RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.12.2018 11:06:12   
naty1989
Mariposa08

Ja po mojem je boljše da bi naredila test prej, tam 30,31.dan, da vsaj veš pri čem si. Ker to čakanje do 33.dneva po M te že čisto napsihira. Je pa odvisno kdaj si imela O, če je bila pozneje bo tudi M če bo prišla kasneje, če je pa O prej, pa je možno da bo M okrog 30.dneva. 

Naj jaz opišem današnje delanje testa. Sem imela cele kolombocije da sem ga naredila. Najprej sem že tako bila na trnih, naredila sem ga zjutraj, prvi urin. Potem ko si v posodica dam urin, ga je bilo malo premalo, da ni segalo do tistega rdečega okvirčka, potem več nisem vedela kako in kaj pa sem lonček malo obrnila, tako da sem test nekako izvedla, da je potem bil tisti rdeči kvadratek na pol not, ker prek njega ne sme gledat...no tak sem že vedela da sem kiksnila mimo, da to ne bo prav kazalo...pa še se mi zdi da je palčka bila predolgo not...izgleda da se nisem prav zorganizirala pri vsem skupaj. No potem sem čakala 5 minut, pa sem raje beg gledala pa malo poškilila in se je začelo barvat, no testna črtica se je normano pokazala, tako da neveljeven verjetno ni. Potem sem še počakala malo, ni še minilo 5 min in ne boš vrjela začela se je delat druga črtica??? Sama nisem mogla dojet, pa to ni mogoče? Bile sta skoraj enako močni. Ne to ni mogoče mariposa, še zdaj sem čist zmedena, ker testa niti nisem opravla kot bi mogla. Ziher je kak hakl tu, 100%. Zdaj bom malo počakala da pride M ali pa še ponovim test, ker res dvomim v te rezultate, enostavne ne morem vrjet, po mojem ne vidim prav ali pa že dvojno,haha. 

user posted image
Ko sem slikala je testa že bila bolj močna, ampak videt pa sta še vseeno te slavni 2 črtici. Ne vem še ne vrjamem, definitivno ponavlkam test.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.12.2018 11:18:05   
Mariposa08
Naty čestitaaaammmm :)))!!!!! Definitivno je pozitivno , verjamem da si še v šoku in da ne verjameš , probaj še s clear blue ampak saj bo isto pokazal , če je pozitivno je pozitivno , mislim da lažno pozitiven test dvomim da bi lahko bil . No pa se je tvoj G krepko zmotil :)) sem vesela zate :)) pa si imela ta mesec kakšne dtuge znake kot ponavafi ?? Jaz mislim da mene bo M doletela , ker prsa me nič ne bolijo , samo ta izcedek imam in špikanje , občasne slaboati in malo utrijenosti ampak to je lahko samo psiha . Poročaj ko zopet narediš test :) lahko ga jutri zj s prvim urinom ponoviš z CB. , sigurno je to to , super vesela zate :)) !!!❤️

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.12.2018 13:08:52   
Ella221118
Ooo Naty čestitam!!! tole je ziher user posted image !! Kako sem vesela zate, juhuuu :))))user posted image Pa se res včasih zgodi ko že najmanj upaš :)) Kar ponovi test, ampak sem 100% da bo enako :) Ker je res močna črtica in zelo redko se zgodi da so testi lažno pozitivni. Če bi kaj narobe naredila bi bilo bolj verjetno da se niti testna nebi prikazala :) Jaz mislim da niti ne rabiš čakat na jutri da ponoviš, kar danes še digitalnega pa si zmagala :))

Jaz pa nekako danes pričakujem M.. je sicer že 31. dan cikla (ponavadi imam okoli 27dni dolge), ampak po mojem občutku je bila ovulacija kasneje oz. točno 14 dni nazaj, tako da danes je ta dan :) Mi je pa čudno, ker ni bilo nič kaj mojih izcedkov videt.. V ponedeljek zvečer se mi zdi da sem malo opazila ko sem se obrisala da je bilo obarvano, ampak res zelo malo. Tako da sem že mislila da je to to, ampak potem dva dni ni bilo več nič. In potem sem začela razmišljat da je bila mogoče vgnezditvena.. ampak potem itak včeraj zvečer spet nekaj podobnega na papirju in danes enako. Pa tudi znakov nimam nič kaj, niti za M niti za kaj drugega. Edino bradavičke so se mi včeraj zdele ogromne in temnejše + ena žila se je ful vidla ki gre direkt čez :)

Maybe res imaš dolgo pot za sabo.. sem vesela da sta dočakala plusek :)) Upam, da nam vsem uspe :) Midva sva drugače oba stara 26.. že dobro leto delama na bebici, s tem da je bil vmes splav..

Mariposa upam in držim pesti da je ta izcedek pri tebi dober znak!

Aja, sva dobila pa danes še po pošti rezultate spremiograma.. je ok no, ampak glede na to kak je on tam govoril da je super, sem pričakovala da bo boljše. Malo me skrbi morfologija, ker jih je kar dosti z napačno obliko.. Ampak naj bi bilo ok.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.12.2018 15:06:42   
naty1989
Mariposa08

Ja je težko vrjet. Počakam še 3 dni pa da vidim kaj bo. Težko bi kr enemu testu vrjela, morem še 1 naret. Ja upajmo da bo pri tebi tudi kako tako presenečenje, se dejansko res nikoli ne veš. Jaz še vedno mislim da bom M zdaj zdaj dobila, ob enem pa seveda upam da je res to to. Ampak ni 100% ne. 

Ni nekih znakov, razen špikanja po trebuhu, pa taka topa bolečina ki niti ni bolečina. Pa prsi me bolijo, samo to so me prejšnji mesec tudi, samo me ta mesec dalj časa in bolj. Sploh zjutraj. Drugače pa je čuden občutek napihnjenosti in kot bi M prišla, pa po drugi strani da je ne bo...tak mešano. Je težko opisat. Prava mešanica vsega je. 

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.12.2018 15:14:36   
naty1989
Ella

Hvala za čestitke, ampak še ne morem nič rečt za ziher. Bom počakala ene 3 dni, pa da ponovim. Težko vrjamem enemu testu. Pa bomo videli potem. 

Mogoče pa bo pri tebi enako, nikoli ne veš. Si že delala test? Potem bova pa analizirale kako je pri eni in pri drugi,haha.

Aja mariposa08 hvala za čestitke, ampak še bomo vidli, še nič ni odločeno 😊

Bi bila pa res vesela do lune in nazaj, pa da mi še G potrdi, ne vem mislim da bi takrat šele dojela,haha. Zaenkrat pa se ne upam veselit še, pustim odprto še kar bo bo. 

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.12.2018 16:06:20   
Ella221118
Naty zakaj bos pa cakala tri dni? Sploh ce mislis da nisi ok naredila testa.. Kako ste potrpezljive ene haha, dobre ste 😄 Jaz sem naredla en test na bozicno jutro, tak iz principa da vidim ce se me bozicek usmili 😋 ampak je blo itak negativno. Zdaj pa nimam vec kaj dosti upanja, sploh ker izcedek postaja malo bolj opazen. Samo ce pride M upam, da bo cimprej, da se mi ne zavlece prevec cikel, ker odkar se trudiva nikoli nisem imela daljsega od 30dni in nocem imet se enega razloga za skrb..

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.12.2018 18:00:07   
Lillyy
Naty, bravoooooo! Kako sem vesela zate, sploh ne znam povedat. Jaz sem ziher, da je. Sta lepi črtici. Nič ne čakaj, kar jutri pojdi po CB 😀 vidiš, je G zgrešil napoved! 😀😀 Lola, lepo da si se oglasila in da vse ok poteka.Mariposa in Ella, držim pesti! 😀😀

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.12.2018 19:13:52   
Mariposa08
Naty ti kar tvojega G pokliči pa mu povej , da mu očitno emšo že malo nagaja , ker je zgrešil napoved hahaha :)) tako kot pravita Ella in Lillyy nič čakat to je to , noseča si , samo še verjet ne moreš kar je čisto normalno da si malo še v šoku :)) ! Si tvojemu že povedala veselo novico :D ? Se kar lepo vidita dve črtici tako, da je to to :)) 

Lillyy kaj pa ti , kaj čutiš kakšne znake ? 

No sej sem rekla , da do konec leta bo vsaka en mesec zanosila :) ene bomo očitno pa po novem letu , vsaj jaz ker mislim da ni nič ta mesec. 

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.12.2018 21:31:19   
lola85 RR


IZVIRNO SPOROČILO: naty1989

Mariposa08

Ja po mojem je boljše da bi naredila test prej, tam 30,31.dan, da vsaj veš pri čem si. Ker to čakanje do 33.dneva po M te že čisto napsihira. Je pa odvisno kdaj si imela O, če je bila pozneje bo tudi M če bo prišla kasneje, če je pa O prej, pa je možno da bo M okrog 30.dneva. 

Naj jaz opišem današnje delanje testa. Sem imela cele kolombocije da sem ga naredila. Najprej sem že tako bila na trnih, naredila sem ga zjutraj, prvi urin. Potem ko si v posodica dam urin, ga je bilo malo premalo, da ni segalo do tistega rdečega okvirčka, potem več nisem vedela kako in kaj pa sem lonček malo obrnila, tako da sem test nekako izvedla, da je potem bil tisti rdeči kvadratek na pol not, ker prek njega ne sme gledat...no tak sem že vedela da sem kiksnila mimo, da to ne bo prav kazalo...pa še se mi zdi da je palčka bila predolgo not...izgleda da se nisem prav zorganizirala pri vsem skupaj. No potem sem čakala 5 minut, pa sem raje beg gledala pa malo poškilila in se je začelo barvat, no testna črtica se je normano pokazala, tako da neveljeven verjetno ni. Potem sem še počakala malo, ni še minilo 5 min in ne boš vrjela začela se je delat druga črtica??? Sama nisem mogla dojet, pa to ni mogoče? Bile sta skoraj enako močni. Ne to ni mogoče mariposa, še zdaj sem čist zmedena, ker testa niti nisem opravla kot bi mogla. Ziher je kak hakl tu, 100%. Zdaj bom malo počakala da pride M ali pa še ponovim test, ker res dvomim v te rezultate, enostavne ne morem vrjet, po mojem ne vidim prav ali pa že dvojno,haha. 

user posted image
Ko sem slikala je testa že bila bolj močna, ampak videt pa sta še vseeno te slavni 2 črtici. Ne vem še ne vrjamem, definitivno ponavlkam test.



Naty1989, tole je pa definitivno +, CESTITAM❤❤❤🤗🤗🤗

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.12.2018 22:21:39   
naty1989
Ella

No bom videla še kako bom. Zato malo počakam da se potem zadeva vidi v taki luči kot je res, pa za ziher. Ne želim kr delat testov kar vsak dan, morem malo prespat vse skupaj. Ker potem si že čisto fertik. Sej če je res to to, potem me bo tako počakalo. Ne bo nič všlo. Če pa je samo fora pa bom tudi izvedela tako. 

Vem kako je to, ko je cikel dolg v nedogled. Potem pa spet tisti filing, da moraš čakat tako dolgo spet naslednjega. Meni je že 30 dni kr za čakat, tam 28 dni še gre. Potem ko pa pride že čez 30 je pa že mučno vse skupaj. Dobro je vsaj to da se spreminja dolžina cikla, 1x je 30 dni, potem malo dlje pa spet na nazaj na 30. Včasih celo manj kot 30 dni...dosti pa psiha tudi naredi, da zamuja M. Samo ne moreš čisto nič. 

Lilly

Hvala za čestitke. Najprej morem malo prespat vse, pa potrm da vidim če je res to to. Kako si pa kaj ti?

Mariposa08

Haha, sej to je super da se je zmotil. No pač odvisno v kakšnem smislu je rekel. Mogoče je mislil da še do zdaj nisem zanosila in bo potrebna vzpodbuda, da pa vrjame da bo. No za zadnje pa je upam da imel prav. Vsaj kaže v tako smer. 

Jaz pa že imam 2 škatlici clomida doma, že čaka na M in novi cikel in test za fanta za to če je plodn sem že naročila...da vidiva pri čem sva. Pa upajmo le ne bo nič treba. Ampak nikoli se ne ve kdaj še kaj prav pride. 

Zaenkrat še nisem nič rekla fantu, bi se še rada 100% prepričala v to. 

Lola

Hvala za čestitke. In čestitam za punčko 😊. Pa veliko cartanja in prespanih noči. 

(odgovor članu lola85 RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.12.2018 12:02:17   
Mariposa08
Naty , dobra si da se prepričuješ da M pride , ne bo je :D če bi jaz zagledala + bi že v isti sekundi svojo G klicala in se naročila na pregled , medtem ko bi partnerju po glavi skalala od sreče , hehe :) partner lahko preveri plodnost ampak noseča si tako da ploden je :D nič hudega če si želiš vzeti par dni da malo k sebi prideš, verjamem da po tolikih mesecih razočaranja zdaj težko verjameš, da je pa kar na lepem uspelo ampak je :) tako da veseli se , to je super novička ;)) ❤️

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.12.2018 12:37:08   
Ella221118
Mariposa ja jaz enako haha:) Samo prej bi šla še po kakih 5 testov, ker tudi sama verjetno nebi verjela da prav vidim. user posted image
Ampak smo si različne seveda, tako da kakor kateri najbolj ustreza :)

Imam pa občutek da bom kmalu sama ostala v tej temi user posted image user posted image

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.12.2018 12:42:29   
Mariposa08
Ella a veš, da sem enako tudi jaz razmišljala , da bom kmalu kar sama s sabo v tej temi klepetala , ker boste vse šle med nosečnice jaz pa bog ve kdaj :/ sem počasi tusi sama obupala, ta mesec ne bo nič, če bi kaj bilo hi me prsa že tako bolela da bi jokala od bolečine , tako pa nič :( 

Malo gledam , da bi z partnerjem januarja odšla za par dni nekam , da malo odklopim vse to načrtovanje :) 

Kaj pa ti ? Imaš kakšne občutke , kej drugače  kot ostale nesece ? Mene samo ta povečan beli tok matra in špikanje spodaj , drugo  pa čisto nič. 

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.12.2018 15:59:30   
Ella221118
Hehe, no saj zelim itak vsem da vam uspe, ampak sebi pa tudi 😊 pa fajn je mal pojamrat kdaj komu :)
Jaz nimam ta mesec cisto nobenega obcutka.. Prav ne spomnim se kdaj sem bila nazadnje tako brez znakov. Sem pa zdaj ze tako 100% da pride M, malo se manjka. Bo kar danes po vsej verjetnosti. Ocitno se ni moj cas..
Drzim pa pesti zate, znaki se po pravem tako pokazejo sele okoli zamujene M, vsaj tisti ki so dejansko od nosecnosti :) baje da ce si dovolj nosec za znake, si tudi za pozitiven test :) 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.12.2018 16:01:46   
Ella221118
Aja pa super ideja za dopust :) jaz tudi ze kak mesec gledam letaske karte, najraje bi sla kam na toplo ampak ni nobenih ugodnih opcij trenutno :/ se posebej me mika zato ker je v prvo uspelo ko sva bila na takem dopustu.. Pac cisto na off, drugo okolje, hrana.. Nevem,mogoce je res kaj na tem.

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.12.2018 16:26:49   
Mariposa08
Ella res je , včasih paše malo pojamrat in pokepetat :) 

Aja takrat vama je na dopustu uspelo :) ? Nama je tudi uspelo ko sva bila polno zaposlena z neko zadevo in sva to totalno odklopila in sva se čudila kako je sploh uspelo :) zdaj se pa nikakor ne uspem tako zaposlit da ne bi mislila na to , zato pa hlefam zdaj da bi kam za par dni šla :) Sem tudi jaz gledala tople kraje pa je vse kar drago :S nekaj se bo že našlo :) 
Kaj pa veš mogoče pa ne dobiš M :) jaz dokler M ne pride vedno upam potem se 1 dan smilim sama sebi , ko je M pri koncu sem pa že dobre volje in vesela da O prijaja :) 

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.12.2018 17:16:06   
Ella221118
Ja, je pa res da sva bila kar polne tri tedne in se je ravno tak pokloplo da je bilo od konca M pa cisto do takrat ko bi mogla bit nova.. Pa je ni bilo 😊 sem imela celo sabo en test in sem ze tam zvedla 😊 Nevem, tezko verjamem da ni bilo to kaj povezano.. Jaz si tudi zelim da bi mela kaj s cimer bi tako zaposlila misli da mi nebi uspelo se o tem tolk razmisljat :) Ampak je ze skoraj nemogoce se mi zdi, z vsakim mesecem tezje. Sploh ko je ze vsaka druga znanka noseca in se nonstop govori o tem.. Se en razlog za malo pobegnit :)
Si pa v nulo opisala tale proces ja haha, pri meni je cisto enako. Samo zdaj vmes je se to smotano cakanje da se M konca oz v mojem primeru zaenkrat da se sploh zacne 😂 Saj jaz tudi ponavadi do konca upam, ampak sem ze zjutraj se en test naredla in je bil spet -, ce bi slucajno blo kaj bi ze moglo pokazat :) 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.12.2018 17:32:42   
Mariposa08
Sej pravijo , da ima psiha dosti veze pri tem , da se nam enostavno vse blokira , ko sr pa sprositimo in misli osredotočimo na nekaj drugega pa se zgodi , ko sploh ne pričakuješ :) ni nujno da gresta zopet nekam na toplo , dosti je da se odmakneš od tega stresa in okolja :)  sej bo tudi nama uspelo :) 
Kdaj pa bi morala M dobiti ? Ti že zamuja ali si še malo pred M ? Ja res je tako smo neučakane in upamo potem pa M pride :/ Jaz jo ( ne ) pričakujem 1.1-3.1 odvisno koloko dolg cikel bo ta mesec , ker se vsak mesec spreminja .

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.12.2018 17:37:37   
Mariposa08
Aja to o teh nosečnicah .. tudi jaz jih imam okoli sebe mali milion in vsak dan za kakšno novo nosečnico izvem in mi ni lahko , saj sem vesela za vse ampak tudi jaz ni že rada bila noseča in sem mislila da so konec leta bo že pa očitno ne bo .. bomo mogli še malo biti potrpežljivi :) 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.12.2018 17:43:24   
Lillyy
Sem tudi jaz razmišljala, da nas je že kar malo ... Bi bil čas, da se skupaj premaknemo v drugo temo ... 😀 Mariposa, jaz znakov nimam čisto nobenih. Sem tako ali tako še predaleč do M. Tudi ne iščem znakov, niti ne upam. M naj bi dobila nekje 5., 6. 1. Se pa strinjam, da kakšen dopust paše in morda ravno takrat uspe 😀 ti imaš kakšen znak? Morda pa bo tudi zate december srečen.Ella, če je bil danes test -, ni še nič rečeno, da pride M. Si lahko imela kakšen dan kasneje O. Od srca privoščim, da M ne pride. Jaz sem na trenutke že prav sita vsega tega in me potihem skrbi, da sploh ne bo uspelo ...

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.12.2018 18:01:44   
naty1989
Mariposa08
Ja veš kako je, nikoli se ne ve kaj še pride. Tako da se raje še ne veselim. Na koncu je tak da ko G potrdi je zo res 100%. Prej raje ne bi preveč mislila o tem. Je pa G čez praznike na dopustu, tako da prej kot 3.1 mislim da ne bo nič. 
Ella

Ne bosta rable same klepetat tu gor, bosta videli da ne. Mogoče sploh ne bosta rable več dolgo komentirat oz.bosta ampak druge stvari, recimo kako je bit nosečka...sej bo. Vrjamem da bo tudi vaju presenetilo 1x tako nepričakovano. Mislim da je tu okrog 1 leta veliko možnosti za to. Samo včasih res še ni pravi čas. 

Tudi jaz sem imela že črne misli kaj bo če s tabletami ne uspe, da bom ki mogla kakšne enekcije dobivat...sem rekla že mojemu da ne vem če bom to šla naprej sploh...ker ti lahko še kake pisledice pusti.

Super ideja za dopust ja. Kdaj pa greta Mariposa08? 

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.12.2018 18:09:24   
naty1989


Pa mislim da ni to nekaj važno, če greš na dopust ali si doma, ali misliš na to ali ne. Ali se sekiraš ali ne. Ne vem ni nobenega recepta zakaj ni ali zakaj rata...enostavno pride naš čas za to. Pač pri enih prej pri enih kasnej. Nekaterim rata na dopustu, drugim še dolgo potem ne... tako da ko je je. Paše se pa odlopit ja, samo ne gre to kar čez noč. Poznam pa veliko punc, ki so v zimskih časih zanosile. Skoraj več kot poleti. Tako da + za nas. Zima je tu. 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.12.2018 18:24:19   
Mariposa08
Odmisliti zanositev dosti pomaga , je pa če imaš težave tudi to premalo za uspeh . Vse ob svojem času , sem pa tega vsega že preveč naveličana . Naty boš pa potem videla po praznikih  pri tvojem G ti no samo potrdil to kar ti govorimo :)) p se kaj drugače zdaj počutiš ? Lakšni novi znakci ali vse enako kot prej :) ? 


Lillyy potem sva skoraj na istem , jaz naj hi M dobila tam nekje 1.1. do 3.1 :) upam da jene dobimo ampak sem že totalno naveličena vsega . Jaz imam samo močan izcedek iz nožnice in pa občasno špikanje spodaj , drugo nič , tako da mi se zdi da tudi ta mesec ne bo nič na žalost :/ 

Naty vzela sva si dopust v sredini januarja ravno okoli O , kam bova pa šla pa še ne veva se bova do takrat že nekam odpravila :) 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?