Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Sicer pa saj boš videla, v porodnišnici vedo kaj delajo in če se bodo odločili, da je boljše da zdaj rodiš potem že je tako! Je pa res ja, da vse te mere so tako, tako. Vedno je možno da so odstopanja 0,5kg gor, dol od izmerjenje teže. Kar se pa razvoja tiče pa tako kot si napisala, tisto bistveno je že vse mimo, sedaj samo še pridobivajo na rasti.
Naj me še tako boli ko me brcne, se jaz tudi samo smejim.
Sicer pa saj sva se že pogovarjali, da to je različno od ginekologa do ginekologa. Jaz sem pričakovala da bom imela na 2 tedna ampak se je odločila, da bom te imela vsak teden ctg. Je pa bila zraven mene ena, ki je ravno dopolnila 35. tednov in je že imela prvič ctg.
Ampak nekaj se ne obremenjujem preveč, bom že nekak, ne mislim stradat, če sem lačna bom jedla in to je to. Sem pa že drugače nagnjena k temu, da se kar hitro zredim. Ja, zdaj v zadnjem mesecu otrok še največ pridobi, do 200g na teden. Drugače moja mala je pa s težo za en teden spredaj samo ni nič nenavadnega, če sem se jaz tolko zredila. Meni pa je zdaj začelo bol sadje pasat pa take stvari.