Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, ampak po 4h urah nisem več zmogla, tako da spalnica zgleda kot bomba (sem pospravljala "ta veliko" omaro v spalnici) in sem si pustila še delo za jutri. Zdaj se vsebina omare v glavnem nahaja na tleh in ni kam stopit. Glede na to, kako me je danes to izčrpalo, si mislim, da je bolje, da imam sedaj te čistilne napade, kot pa kasneje, ko bo buši še večji.
sta pršli med nas...
je brcal-a v soboto ponoči ko nora. pa v nedeljo zvičir tudi. od takrat pa nič... nej se sikiram, al si samo nabira moči, ker se je preveč utrudil-a???
. Ni kaj - nikoli zadovoljna!
! Pospravljanje je naredilo svoje. No, danes sem nadaljevala in dokončala omare v spalnici
! Za jutri sem si pustila otroško sobo. Naš mali ima celo zase in hočeš nočeš mu moram pospravit stvari tako, da bo prostor še za enega.
Men gre takoj na jok, ko slišim kaj takšnega, hormoni pač. Najlepše mi je, če se sam spomni na
. Drugače sva pa ta teden spet sama.
nama je ušel na Primorsko na festival, tako da Primorke.... dobro ga čuvajte, ga še rabim!