|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   inox čiščenje
12.10.2005 22:01:06   
alesa
sem prej pozabila še vprašati, kako se kaj čisti inox hladilnik in napa. a je zelo kriza. a priporočate kakšen drug material.
hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: inox čiščenje
12.10.2005 22:32:03   
Anonimen
user posted image Jst še nisem pogruntala tega. Mamo kar svinjsko.user posted image  Tko da bo tud meni prav prišlo, če katera ve...

(odgovor članu alesa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: inox čiščenje
13.10.2005 9:07:08   
balaena
jaz sicer nimam inox hladilnika (je vgradni). imam inox pri stedilniku-zgoraj, ker je plinski in pa pri gumbih in pecico okoli stekla. pa napo, ampak je tista mala, izvlecna, tako da je samo en pas, ki se vidi. pa me ze pri tej mali kolicini inoxa nervirajo prsti, ki se poznajo, zato jih redno cistim (s cistilom za stedilnik, tistim, ki je tak bel, gost). enkrat potegnes in s suho pobrises, pa vse izgine.
mi pa je grozno grdo, kadar sem kje na obisku in imajo vsev inoxu, pa vse od prstov. se mi zdi, da ce se odlocis, da je lepo, da potem tudi vzdrzujes tako, da je lepo.

lpb

(odgovor članu alesa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: inox čiščenje
13.10.2005 9:10:00   
balaena
v bistvu sem hotela povedat to, da sploh problem tega ocistit, samo zelo pogosto moras. edino ce imas res popolnoma ciste roke, se ne pozna kaj dosti, ko se dotaknes. sicer se pa vse vidi.

(odgovor članu alesa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: inox čiščenje
19.10.2005 11:50:32   
ninocka
Za ciscenje inoxa se dobi posebno cistilo, tako ful mastno, ki lepo spuca vse prstne odtise. Je pa se kr drago (ene 3 jurje priblizno 150 ml), sam jst ga v 2 letih se zmeri nisem porabila.

(odgovor članu alesa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?