|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ekonom lonec
17.10.2005 10:16:13   
Anonimen
Včeraj sem v Leclercu kupila ekonom lonec za 5.000 SIT. Ena cenena varianta, najbrž ni ne vem kaj. Ampak za začetek bo moral biti v redu.

Že zadnjič je ena nekaj spraševala o ekonom loncu. Mene pa samo zanima, če kdo ve, do kam se lahko v lonec nalije juho? Koliko od vrha?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ekonom lonec
17.10.2005 10:46:31   
Anonimen
Lonec bi moral v notranjosti imeti izbočeno črtico,vsaj moj ima,do tam je meja nalite tekočine.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ekonom lonec
17.10.2005 10:50:30   
Anonimen
Aha, hvala, Neva. Ga še niti odpakirala nisem. Bom pogledala. Če je ne bo imel, te bom pa prosila, če boš pogledala, kje približno je ta črtica.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ekonom lonec
17.10.2005 10:53:27   
Marogica
Če pa črtice nima, pa lahko natočiš največ 3/4 lonca tekočine.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ekonom lonec
17.10.2005 11:30:41   
Anonimen
Spliš sem šla zmerit:Dva prsta počez od roba,navzdol

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ekonom lonec
17.10.2005 17:35:03   
Primoza
Nalij od oka, za juho je dobro, da ima zgoraj kakih 1/3 volumna lonca "lufta". Vzrok so pene, ki nastajajo ob vrenju zelenjave. Ravno včeraj sem malenkost preveč napolnil ekonom lonec, pa sem moral čistiti ventil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ekonom lonec
17.10.2005 19:13:01   
Anonimen
Ja, jaz bi tudi do kake 2/3 nalila. Mene samo skrbi, da ga ne bi razneslo. A  ga je že kdaj komu? Jaz še nisem slišala, ampak sedaj je moja mati ta strah delno uspela prenesti name.
Ga bom pa zvečer razpakirala in prebrala, če kje kaj piše. Zdajle ne upam, ker bi Tibor seveda takoj zraven ordiniral in ni vrag, da ne bi kakšno tesnilo iz kje potegnil, če le obstaja. Je pač sin svojega očeta.user posted image

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ekonom lonec
17.10.2005 19:22:05   
Primoza
Ne skrbi, za to so varnostni ventili, samo ščasoma jih je potrebno malo čistiti, da ne izgubijo svoje funkcije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ekonom lonec
17.10.2005 19:23:38   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Mene samo skrbi, da ga ne bi razneslo. A  ga je že kdaj komu?


Morda tistih ni med nami, "aktivnimi" uporabniki ekonom loncev.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ekonom lonec
18.10.2005 9:14:33   
Anonimen
Ti se hecaš Promoza,sem pa že videla pokrov ekonom lonca zagozden v kuhinjskem elementu in vsebino lonca kot freske na kuhinjskih stenahuser posted image
Samo da je to bilo že davno,ko so komaj taprvi ekonomi prišli na tržišče,sedaj pa ni te bojazniuser posted image

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ekonom lonec
18.10.2005 9:17:52   
Anonimen
Zakaj pa ne, Neva? Saj je isto sr... Lonec in v njem neznanski pritisk. Vsaj po moje. No ja, pazit je treba, da gre para res skozi ventil ven med kuhanjem. Včeraj sem si ga potem zvečer malo ogledovala in brala navodila, tako da sva se kar spoznala. Simpatična si sicer še nisva prav pretirano, ampak za silo se prenašava.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Ekonom lonec
18.10.2005 9:40:58   
Anonimen
Ma ne vem,Spliš midva z loncem sva že dolga leta prijatelja,pa se še nič ni zgodilo,kar veselo prijateljuj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Ekonom lonec
18.10.2005 9:44:36   
Anonimen
Hvala, bom (vsaj upam).user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Ekonom lonec
18.10.2005 9:58:38   
Marogica
Splišni, moji prijateljici, ga sicer ni razneslo, je pa bila tako neučakana, da je pokrov odrkila na silo, preden je šla vsa para ven. Kot je rekla Neva6-do stropa je imela juho, pa še malo se je opekla.
Jaz uporabljam ekonom več kot 15 let, pa se mi ni zgodilo še ničesar podobnega. Se pa res držim navodil in ga ne odprem, dokler mi gumbek tega ne pokaže.
Je pa super stvar-se bosta že spoprijateljila. Zelo uporabna stvar, sploh, če imaš malo časa za kuhanje oz. želiš hitro skuhati. Npr. krompir je kuhan v 3 min(razrezan), cel v 6 min, goveja juha v 30-45 min, goveji zrezki v 25 min......... Jaz imam dva, enega velikega, drugi je pa nižji-za zrezke, zelenjavo, krompir. Pa še vode natoćiš samo za 1-2 cm, ker se kuha zelenjava, krompir v pari.
No to je bil "schnelkurs" o uporabi ekonoma

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Ekonom lonec
18.10.2005 10:13:12   
Anonimen
Hvala, Marogica. Saj jaz sem tudi že včasih z njim kuhala, ko sem še živela pri straših. Vem, da je super. Zdaj sem se ga že malo odvadila, ampak mislim, da bom hitro notri. Saj se ga sploh ne bi bala, če mi ne bi mati zdaj panike zganjali. user posted image  Ja, to, da je treba počakat, da neha iti para ven, tudi vem. Sicer smo ga mi vedno kar malo pod mrzlo vodo postavili, da je bilo to prej. Tudi v navodilih pše tako, sem včeraj potem brala. No ja, se že veselim tega, da bo vse kuhano hitreje. Bom pa tudi najbrž nabavila tudi tistega, ki je za zrezke. Čeprav se mi zdi, da prodajajo samo in visokega in nizkega skupaj. No, najprej se bom pa s temle kuhati navadila.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Ekonom lonec
18.10.2005 10:15:37   
Marogica
Splišni, se že veselim kosila......

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Ekonom lonec
18.10.2005 13:06:41   
BARBARA R.
Jaz ga najpogosteje uporabim za rižoto. 7 minut piskanja in je!
 
   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?