Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

se je pošteno umiril in traja skoraj tistih 12 ur,da naštejem gibe. To zdaj 2 dni, prej pa sem jih hitro naštela. Jutri imam CTG in bomo videli, kako bo. Zdaj se niti več ne sekiram, ker sem ze kar daleč, tudi, če bi morala it rodit. Urša, kje si kupila rjuhe? Jaz si zdaj šivam tisto zavesico, ki visi dol pri košku, če veš kaj mislim, pa obrobo imam, ostalo pa še rabim. LP;Mojca
Ja, Mojca, vem kaj misliš, "nebo" se reče in zelo pridna, ker ga sama šivaš!
LP,Mojca
je težak ca 3100 g, pridno obrnjen na glavico in upam, da se že kaj pripravlja na štart. Kako izgleda čep tudi jaz ne vem, prav tako pa v prvo nisem občutila kakega bolj "mirnega" obdobja pred porodom.
in vprašal za kaj je dober, jst mu pa natvezim, da povzroči popadke. Sploh mi ga ni pustil pit, šele pol ko sm mu razložila, da naj bi šlo za postopno mehčanje materničnega vratu, si je oddahnil. Pol sm pa ponoč neki jamrala, da me spodi trebuh boli in zdej krivi ta čaj!
še vedno brca 100 na uro, v četrtek pa imam CTG. Napotnico za porodnišnico pa sem itak dobila že prejšnji teden, če bi me kaj presenetilo... Mislim, da so nam v materinski šoli rekli, da je čep dokaj izdaten klopčič sluzi, ki bi ga težko spregledali...