Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Pa nisem bila tam za okras.
-sem pa lani šla po ne vem kolkem času k zobarju(od Oš nisem bila), s takom strahom, ampak potem je bilo vse ok...tut jst ne vem, od kod ta strah, ampak vedno mi je zoprn k grem tja-lih drug teden mam kontrolo pa 1 letu!Upam, da bo vse ok!
babji... Kar nisem mogla nehat jokat, potem pa spet.. Jao, cela zgodba. Sicer sem naročena pri njej čez dva tedna, ampak hvala lepa, grem raje na stomatološko ali pa privat.. Njej pod roke ne več. Do nedavnega sem zaradi nje mislila, da je čiščenje zobnega kamna boleča stvar (ker so me zobje boleli še dva dni potem, ko mi je čistila).
in sicer na vsake pol leta. In splača se. To prakticiram že skoraj 10 let, odkar ima moj mulc zobeke. Sem ga že od malega hotela naučiti, da zobozdravnik ni noben bavbav in uspelo mi je. Nikoli nimamo problemov, kako ga spraviti k zobozdravniku. Ta obisk mu je čisto normalen. In nikoli ga še ni bolel zob, ker vse lepo sproti popravljamo.
Čeprav me je zdajle ratalo zelo sram in sveto prisegam, da se grem še ta teden naročit v naš zdravstveni dom. A kdo ve kako dolgo se čaka? Leto? Dve?