Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

in dobrodošla!
ne najdem čisto nič časa. Zjutraj na vlak in v Ljubljano, domov pa šele zvečer. Ko pridem domov se že čisto zmatrana, še na francoščino se moram kar prisiliti da grem. Mislim da pa bo kmalu bolje in potem se mogoče kdaj vidiva tudi na Joštu! Katero gin. pa imaš? Podlipnikovo?
!
v kratki rokavih zraven in me čudno gleda. Potem mi je pa čez čas spet vroče. Je pa res, da me nič ne boli. ti svetujem, da zjutraj takoj g. pokličeš, če se bodo pa bolečine stopnjevale pa na urgenco.
), ker sladki sokovi žejo še povečajo, pa še kg se hitreje nabirajo.
eh, vse za naše pikice a ne?
.
. In tudi sama se sedaj najbolj bojim tega, da bi prišlo do splava. Vendar mi je ravno par dni nazaj dežurni G dejal, da veliko prej povzroči splav tvoja psiha, kot pa fizično delo. Zato punce, možgane na pašo in uživati v