Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

v kolkem času pa pol pride do sem?
.
? Ne vem z mojim sva se pogovarjala, da se ne bi mogla odločit za splav, če bi karkoli ugotovili (čeprav sem prej vztrajno govorila, da bi 100% nardila splav, sem si premislila, tega ne bi mogla narediti
), tako, da se mi zdi nesmiselno, pa gin. je rekel, da tudi ne sodim v to rizično skupino (nobenih napak z strani mojih in njegovih sorodnikov). Kaj pa vem, po pravici povedano me sploh ne vleče, nočem pa tudi kakega lažnega alarma in brezveznega sekiranja, če bi se slučajno kaj zmotili,...
vse v naljepšem redu. Z mojim se pa o možnosti, da bi bilo lahko kaj narobe sploh nisva pogovarjala. Sva si vbila v najini buči, da mora biti vse OK in na srečo tudi je.
. Še drugi dan so v trgovini za nama kazali