|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novi partner želi otroka
28.4.2006 20:47:04   
Anonimen
Pred tremi leti mi je v prometni nesreči umrl mož, v hipu se mi je porušil ves svet,smisel življenja so mi dajali le moji trije otroci. Pred enim letom pa se je nenadoma pojavil nekdo, ki mi je zapolnil neko praznino, ki je ostala po moževi smrti in mi seveda obrnil življenje na glavo. On lastnih otrok nima, z mojimi se je pa izredno lepo ujel, a jaz imam  vseeno veliko pomislekov in bojazni. Tudi me skrbi kako bi otroci sprejeli novega družinskega člana, najbolj pa da bi sama ostla z štirimi otroki iz kateregakoli razloga že. Po rojstvu tretjega otroka sem rekla, da zdaj pa djem to obrt dol. Toda življenje je nepredvidljivo. Kaj mislite ve o tem? Aja oba sva zaposlena in dobro zasluživa. Toliko pač, da mislim da tudi četrtemu ne bi nič majnkalo. Nikjer pa ne piše da mora imeti otrok vsako modno neumnost, ki se pojavi na policah shoping centrov. 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Novi partner želi otroka
28.4.2006 20:52:05   
Anonimen
Mogoče bi se lahko razmišljalo v tej smeri, da če je ta človek res pravi, bo popolnoma razumel tvoje pomisleke, kajti kaj tako krutega res ne doleti vsakogar. Torej po moje je najmanj, kar se lahko zmenita, da počakata še kakšno leto.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Novi partner želi otroka
28.4.2006 21:09:25   
Anonimen
Ja saj to sem mu rekla, da ga prosim, da naj mi da še nekaj mesecev za razmislek. Po drugi strani pa razmišljam, da če se že odločim za še enega otroka naj bo ta čimprej, da ne bo še večjih strostnih razlik med otroci. Zdaj so stari 9,6 in 4. Vsekakor pa se nočem prenaglit, sem pred zelo težko odločitvijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Novi partner želi otroka
28.4.2006 21:28:38   
Marogica
Vsi tvoji pomisleki so popolnoma utemeljeni. In res ne bi bilo enostavno, če bi ostala s 4 otroci naenkrat sama, saj to ne pomeni samo finanči problem, temveč tudi fizično in psihično obremenjavanje. Pa kaj ti to pišem, saj to sama najbolje veš.
Po drugi strani pa moraš razumeti partnerja, da te ima rad in da si tudi on želi lastnih otrok. Tudi to je čisto utemeljeno in logično. Jaz na tvojem mestu ne bi dolgo razmišljala in si dajala nekih rokov. Garancije ni v življenju nobene, torej, če bi tudi čakala še kakšno leto in da vama je usojeno, da ne bost skupaj, tako ali tako ne bosta.
Razmišljaj pozitivno, najbrž nise več tako mlada, kar pomeni, da imaš dovolj življenskih izkušenj, ki ti lažje nakažejo, če sta za skupaj ali ne. Čakali smo pri 20, 25 letih. Ti pa si v enem letu lahko človeka vsaj približno spoznala, da veš, če sta na isti "valovni dolžini" in če imata vsaj približno enake poglede in želje v prihodnosti.
Jaz ti želim iz srca, da se odločiš tako, da bo za vaju dva najbolje in da boš srečna, saj si res zalužiš-vedi, da je življenje še pred tabo. Vso srečo, anonimna.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?