|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko za hrano
18.5.2006 15:41:07   
Maleal
Koliko zapravite mesečno za hrano?Gledate na cene ali kupite kaj vam pride pod roke?Mi2 1krat mesečno nardima velik nakup za okoli 40 tisoč v intersparu,8 tisoč v mesnici,nekajkrat na teden pa še gremo po sveže mleko za user posted image ,kruh in stvari ki nam zmanjkajo.
Kako pa vi delate nakupe,mesečno,tedensko?Kaj se bolj splača,da ne pustiš vsega dnara v samopostrežni?


_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko za hrano
18.5.2006 16:26:27   
Anonimen
ma še sama ne vem, kaj je bolše..

midva grema ponavad kr tko enkrat na teden, pa je okol 5-10000. pa itak še dostkrat vmes... pa če greva v mesnico je tud od 5000-10000.  pa pol še sadje,.....

pomoje zapraviva za hrano okol 30.000.. živiva pa sama, pa morm rečt, d se mi ne zdi, da bi mela pa ful stvari v hladilniku.

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Koliko za hrano
18.5.2006 18:24:22   
bskrle
Za febrauar imam izračunano, da sem v trgovinah pustila okoli 60.000, sem sodi vse, kar se v gospodinjstvu rabi . Smo  4-članska družina. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Koliko za hrano
18.5.2006 22:51:44   
Pigy
Jaz in moj mož nardiva mesečni nakup za približno 20000 sit, drugač pa sproti kupva kruh pa če nama kej zmanjka, tko da vse skup porabva približno 35000-40000sit mesečno

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Koliko za hrano
19.5.2006 1:26:27   
Anonimen
Midva večinoma vse, kar potrebujemo, kupujeva sproti. Če imava kdaj kak "višek" denarja, greva še v Interspar na malce večji shopping, ampak ker imava Mercator na sosednjem vhodu, greva kar tja. Po eno stvar, prineseva pa tri. Tako, da se ve, kako delamo pri nas z denarjem. V Interspar grem pa po kaj, kar v Mercatorju nimajo, pa še čas si moram vzeti (saj je čez cesto, ampak vrste so pa obup).
Končna kalkulacija? Evo, jo ravno delam (za mesec maj). Jo bom dala sem, ko bo meseca konec. Ampak tam okrog 100.000 SIT je pa zagotovo. Bomo videli.

(odgovor članu Pigy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Koliko za hrano
19.5.2006 7:58:16   
muha1
Jaz vedno kupujem iz listkov. V kuhinji imam na oglasni deski listek na katerega beležim kaj nam zmanjka in pol grem z njim v trgovino. Ugotovila sem, da tako še najbolj prišparam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Koliko za hrano
19.5.2006 9:19:19   
muki1
user posted image jaz že dolgo več ne seštevam. Je zmeraj preveč, kupiva več kot potrebujeva in potem se nama hrana kvari. Butca.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?