Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Kako ste kaj?
, moj mali oz. mala
kar brca in brca, da včasih prav zaboli in celo osa me je pičila v ponedeljek.....sem zagnala vik in krik
tako smejal, da kako bom pa jaz trpela porodne bolečine, če me že osa spravi s tira
, zdaj pa se res konkretno pozna. Kot da sem postala 
!!!
in ta bo taprava razbojnica - vsaj če primerjam z Borom, ki je v trebuščku kar spal in me je vedno skrbelo ali je vse v redu. Se pa je potem izkazalo ravno za obratno, ker več kot 3 leta ni spal
.
.
ko sem videla
.
!
kak dan malo bolj, kak dan pa malo manj šari po trebuhu. Najbolj hecno mi je, ko pri miru sedim na kakem sestanku in se začne premikati - meni gre pa na smeh in se potem sama pri sebi hahljam. Takole, ko sedim za mizo in tipkam po računalniku, se prav nemalokrat vprašam, kam bom trebuh spravila čez kakšen mesec
Še prejšnji teden sem morala vsakemu posebej razložit, da sem noseča, ta teden sta me pa že dva vprašala če pričakujemo... Se mi zdi, da je trebuh čez noč postal opazen.
. Najprej mama, ki mi je rekla, da je mene pa strašno težko rodila in da tistih bolečin ne bo nikoli pozabila. Potem me je pa še ena sodelavka srečala, ko sem mal bolj hitr šla po stopnicah in rekla, da bi se ona na mojem mestu bolj čuvala, ker je ona rodila v 24 tednu kljub temu, da je celo nosečnost ležala... Ma jaz si bom na eno mikico dala natisnit "Prosim, ne pripovedujte mi strašnih zgodb", da me bodo pri miru pustili kar se možnih in nemožnih dogodkov med nosečnostjo in porodom tiče.
No, pa saj vem, da so kile postranska zadeva, ampak vseeno. Če pravite, da se jih da krotiti tam, do 30. tedna ...